Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Darky kaže...
vrx kaže...

@Darky

po tome i pretpostavljam da nikad nisi niti igrao Diablo.

i nemoj se niti truditi uspoređivati sa Wow-om, to su dvije skroz različite igre.

daj igri šansu i izbaci wow iz glave :)

ma gle da nisam dao šansu igri nebi je ni igrao

moram je uspoređivati sa wow jer isti je proizvođač igre, očekivao sam ajmo reči "microsoft" rješenja - ovo kretanje i fiksna kamera je malo korak nazad po meni...

nadalje - borba - nisam igrao diablo, a bogme ni druge igre već cca 5 godina od kako sam počeo sa wow-om, i prvi je dojam da je ovo lakše - no budem vidio kako će se razvijati stvari

čekam danas da mi se uključe u igru i prijatelji da probamo grupno....

To je Diablo, da su to maknuli to bi onda bila druga igra. Ako je netko igrao igru Commandos, igra je imala isto fiksnu kameru ali si mogao mjenjati kutove kamere sa 4 strane, to su onda u 4 nastavku maknuli i pretvorili ga u FPS što je uništilo franšizu. Uvjeren sam da bi mjenjanje nečega što čini Diablo takvim unikatom uništilo igru i igrivost

Edit jel sad sve u redu sa serverima? Idem do Linksa popodne po igru pa me zanima hoću li uopće danas moći igrati?

I btw slažem se sa Brainiacom da jedina veza između WoWa i Diabla to što im ispod imena ima isti logotip proizvođača. I Diablo ima mnogo veći renome i reputaciju od WoWa

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 8:49 (Kora).
17 godina

Cijelu mi je noć skidao i sad kada pokušam instlirati javlja mi your installation disc has been ejected nemogu uopće instalirati igricu

jer postoji kakav fix za ovo?, da nemora skidati sve ispoćetka

BF3:crna_bandera
17 godina
@Kora - Trenutno je sve u redu sa serverima, moze se logirat bez problema.
Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 8:51 (Tanelorn).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Dali netko zna od kuda da skinem trial verziju, na battle net nigdje ne mogu naci downloader.

Abit AM2 2 GB Patriot 667 MHz AMD 4800+ Gigabyte Nvidia 260 Chiftec 450 W Antec 900

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Franc1007 kaže...

Dali netko zna od kuda da skinem trial verziju, na battle net nigdje ne mogu naci downloader.

http://t.co/H9GCo3Qw

16 godina
neaktivan

Imam instaliran diablo ali gdje da unesem trial key na battle.net stranici nije pod redeem code.

Abit AM2 2 GB Patriot 667 MHz AMD 4800+ Gigabyte Nvidia 260 Chiftec 450 W Antec 900
17 godina
Diablo 3

Igrao do 6 ujutro >.<

Digao lika na lvl.13 i sad sam na poslu lol.

Uglavnom igra me non stop "gura" naprijed, još samo malo, ma da dovršim ovi quest i to je to... moš mislit :D

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

aaagrr sad sam na poslu i pokušavam instalirati diablo na linux i neće .... {#}

ako ne radi pod linuxom biti ću jako razočaran {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Koliko je story ajmo reć "dugačak"? Jel se ima šta igrat? I jel ima puno sidequestova?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
Kora kaže...

Koliko je story ajmo reć "dugačak"? Jel se ima šta igrat? I jel ima puno sidequestova?

U usporedbi sa D2.

15 godina
protjeran
tigerija kaže...
Kora kaže...

U usporedbi sa D2.

Paaaaaaaaa, da

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...

Paaaaaaaaa, da

Nema upitnika pa mislim da ti je to ustvari odgovor.

14 godina
protjeran
Diablo 3

Mislim da imaju malo previse problema sa svima ljudi se bune i bune potrosen novac uzalud po 7 put skidam i instaliram igru i opet nece skinem sve napravim kako recu i opet ne.Sreca da Annual_Pass san platio goldima a ne pravim novcima jer za ovo nebi dao ni pravu kunu. zalosno

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Stigao je key od g2playa jutros oko 2. Sad piči instalacija, a nakon toga uživancija {#}

Još uvijek važem koju klasu odabrat bemu sunce, a instalacija već na 78% ...

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Vec rasturate Diabla! Svaka cast ekipa!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darky kaže...
kretanje -GRRR - na wowu je to puno bolje nego ovo sa mišom i djeljenje pucnjave sa kretanjem - možda je to ok za melee ali za wizarda je katastrofa {#}

Koliko se sjecam, mozes drzati tipku SHIFT i prditi carolije da ti se lik ne mice. Zgodno za kastera.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ima jos neko porbelma sa errorom 37 ? pokusavam vec pola sata uc al nista :S

bolje ispas glup nego i aviona ! :P

0 0 hvala 0
17 godina
prokletakuya kaže...

Mislim da imaju malo previse problema sa svima ljudi se bune i bune potrosen novac uzalud po 7 put skidam i instaliram igru i opet nece skinem sve napravim kako recu i opet ne.Sreca da Annual_Pass san platio goldima a ne pravim novcima jer za ovo nebi dao ni pravu kunu. zalosno

Neznam kako tebi nece, ja i jos 3 lika iz klana imamo Annuale svi smo skinuli preload i instalirali bez ikakvih problema, jel skidas onaj enGB setup s zadnjeg blog posta?

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/New_Downloaders_for_English_and_German-12_05_2012#blog

Kao i obicno ciganska cracker ekipa place kako igra nije vrjedna novca, nije trebalo biti online igranje za SP da im se moze samo smuckat crack a ne sad da oni moraju radit tamo neke "emulacije" i "komplikacije" naravno najveci argument je a niste mogli uci u igru prvih 40 minuta, mislim zaista taj Blizz je odista, uistinu, stvarno, realno, bezobrazan. . . {#}

Ja sam sinoc zabio kovacevoj zeni i otisao spavat, danas se nastavlja akcija {#} btw jel se meni cini ili svi spelovi imaju malo bolje efekte nego u beti?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 10:12 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
Arkulin kaže...

Koliko se sjecam, mozes drzati tipku SHIFT i prditi carolije da ti se lik ne mice. Zgodno za kastera.

ma skužio sam kasnije, ali na početku je bila totalna zbunjola...

sad se davim sa linux instalacijom, setup ne želi ni prismrditi, ali vidim da ovaj sa blizadrovih stranica radi, ali budem probao iskemijati da ne skidam opet 7.5GB 4 sata mu minimalno treba za to...

16 godina
Diablo 3

Instalira se kopija sa fizičkog medija, tek na 55% nemogu se sačekati!{#}{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Instalira se kopija sa fizičkog medija, tek na 55% nemogu se sačekati!{#}{#}

Ja bas isto dosa sad kuc s primjerkom pa stavljam na install :D jbmu sto mi dvd srotuje :D nije aktivno radio nis 2 godine xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ah vidim ima entuzijasta koji su igrali cijelu noć. Bravo ekipa! :-)

Meni se ne žuril. Lijepo ću večeras pokupiti svoj Collectors, instalirat sutra preksutra tek toliko da se gužva slegne, pa onda polako lagano guštat u igri. :-) I nadam se da do glavnog neću stić bar mjesec dana da sve lijepo pređem!

Osobno, ovo što su Korejci napravili i koknuli D u 10 sati, ne vidim gušt u tome.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Molim nekoga s box verzijom da mi posalje guest pass pod privatne poruke, dodam ga pod priajtelja pa zajedno zaigramo nekad, unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

omfg ubili su ga za 10 sati koji frikovi

stay awhile and listen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...

omfg ubili su ga za 10 sati koji frikovi

Tako kažu. Mislom bezveze. Inače koje likove se uzeli za početne? Ja nekak najviše naginjem Demon Hunteru da bude prvi. Ionak ću proć sa svima al ipak prvi j prvi. :-)

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Buah error 12 battlenet acc nema d3 licencu :D hah odustajem za sad xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Provjeri koji ti je server postavljen u igri. Ako ti je slučajno US ili Asia ne bu ti radilo.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...
Keiichi kaže...

Provjeri koji ti je server postavljen u igri. Ako ti je slučajno US ili Asia ne bu ti radilo.

je zbog toga je bilo xD bas vidjeh neki faq na forumu official ^^ ty

16 godina
Diablo 3

http://www.vecernji.hr/biznis/zagrebacki-obozavatelji-cekali-ponoci-da-bi-kupili-diablo-iii-clanak-409638

mozda se netko nadje na slikama {#}

psmtr, jedva cekam da zavrsi radni dan, pa da nastavim.

tek je 10:36 :(

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Čitam komentare dole i samo se nasikirah {#}

Wanna?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice