Cijelu mi je noć skidao i sad kada pokušam instlirati javlja mi your installation disc has been ejected nemogu uopće instalirati igricu
jer postoji kakav fix za ovo?, da nemora skidati sve ispoćetka
Cijelu mi je noć skidao i sad kada pokušam instlirati javlja mi your installation disc has been ejected nemogu uopće instalirati igricu
jer postoji kakav fix za ovo?, da nemora skidati sve ispoćetka
Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
Dali netko zna od kuda da skinem trial verziju, na battle net nigdje ne mogu naci downloader.
Dali netko zna od kuda da skinem trial verziju, na battle net nigdje ne mogu naci downloader.
Imam instaliran diablo ali gdje da unesem trial key na battle.net stranici nije pod redeem code.
Igrao do 6 ujutro >.<
Digao lika na lvl.13 i sad sam na poslu lol.
Uglavnom igra me non stop "gura" naprijed, još samo malo, ma da dovršim ovi quest i to je to... moš mislit :D
aaagrr sad sam na poslu i pokušavam instalirati diablo na linux i neće .... 
ako ne radi pod linuxom biti ću jako razočaran 
Koliko je story ajmo reć "dugačak"? Jel se ima šta igrat? I jel ima puno sidequestova?
Koliko je story ajmo reć "dugačak"? Jel se ima šta igrat? I jel ima puno sidequestova?
U usporedbi sa D2.
U usporedbi sa D2.
Paaaaaaaaa, da
Paaaaaaaaa, da
Nema upitnika pa mislim da ti je to ustvari odgovor.
Mislim da imaju malo previse problema sa svima ljudi se bune i bune potrosen novac uzalud po 7 put skidam i instaliram igru i opet nece skinem sve napravim kako recu i opet ne.Sreca da Annual_Pass san platio goldima a ne pravim novcima jer za ovo nebi dao ni pravu kunu. zalosno
Stigao je key od g2playa jutros oko 2. Sad piči instalacija, a nakon toga uživancija 
Još uvijek važem koju klasu odabrat bemu sunce, a instalacija već na 78% ...
Vec rasturate Diabla! Svaka cast ekipa!

Koliko se sjecam, mozes drzati tipku SHIFT i prditi carolije da ti se lik ne mice. Zgodno za kastera.
jel ima jos neko porbelma sa errorom 37 ? pokusavam vec pola sata uc al nista :S
Mislim da imaju malo previse problema sa svima ljudi se bune i bune potrosen novac uzalud po 7 put skidam i instaliram igru i opet nece skinem sve napravim kako recu i opet ne.Sreca da Annual_Pass san platio goldima a ne pravim novcima jer za ovo nebi dao ni pravu kunu. zalosno
Neznam kako tebi nece, ja i jos 3 lika iz klana imamo Annuale svi smo skinuli preload i instalirali bez ikakvih problema, jel skidas onaj enGB setup s zadnjeg blog posta?
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/New_Downloaders_for_English_and_German-12_05_2012#blog
Kao i obicno ciganska cracker ekipa place kako igra nije vrjedna novca, nije trebalo biti online igranje za SP da im se moze samo smuckat crack a ne sad da oni moraju radit tamo neke "emulacije" i "komplikacije" naravno najveci argument je a niste mogli uci u igru prvih 40 minuta, mislim zaista taj Blizz je odista, uistinu, stvarno, realno, bezobrazan. . . 
Ja sam sinoc zabio kovacevoj zeni i otisao spavat, danas se nastavlja akcija
btw jel se meni cini ili svi spelovi imaju malo bolje efekte nego u beti?
Koliko se sjecam, mozes drzati tipku SHIFT i prditi carolije da ti se lik ne mice. Zgodno za kastera.
ma skužio sam kasnije, ali na početku je bila totalna zbunjola...
sad se davim sa linux instalacijom, setup ne želi ni prismrditi, ali vidim da ovaj sa blizadrovih stranica radi, ali budem probao iskemijati da ne skidam opet 7.5GB 4 sata mu minimalno treba za to...
Instalira se kopija sa fizičkog medija, tek na 55% nemogu se sačekati!

Instalira se kopija sa fizičkog medija, tek na 55% nemogu se sačekati!

Ja bas isto dosa sad kuc s primjerkom pa stavljam na install :D jbmu sto mi dvd srotuje :D nije aktivno radio nis 2 godine xD
Ah vidim ima entuzijasta koji su igrali cijelu noć. Bravo ekipa! :-)
Meni se ne žuril. Lijepo ću večeras pokupiti svoj Collectors, instalirat sutra preksutra tek toliko da se gužva slegne, pa onda polako lagano guštat u igri. :-) I nadam se da do glavnog neću stić bar mjesec dana da sve lijepo pređem!
Osobno, ovo što su Korejci napravili i koknuli D u 10 sati, ne vidim gušt u tome.
Molim nekoga s box verzijom da mi posalje guest pass pod privatne poruke, dodam ga pod priajtelja pa zajedno zaigramo nekad, unaprijed zahvaljujem!
omfg ubili su ga za 10 sati koji frikovi
omfg ubili su ga za 10 sati koji frikovi
Tako kažu. Mislom bezveze. Inače koje likove se uzeli za početne? Ja nekak najviše naginjem Demon Hunteru da bude prvi. Ionak ću proć sa svima al ipak prvi j prvi. :-)
Buah error 12 battlenet acc nema d3 licencu :D hah odustajem za sad xD
Provjeri koji ti je server postavljen u igri. Ako ti je slučajno US ili Asia ne bu ti radilo.
Provjeri koji ti je server postavljen u igri. Ako ti je slučajno US ili Asia ne bu ti radilo.
je zbog toga je bilo xD bas vidjeh neki faq na forumu official ^^ ty
mozda se netko nadje na slikama 
psmtr, jedva cekam da zavrsi radni dan, pa da nastavim.
tek je 10:36 :(
http://www.vecernji.hr/biznis/zagrebacki-obozavatelji-cekali-ponoci-da-bi-kupili-diablo-iii-clanak-409638
mozda se netko nadje na slikama 
Čitam komentare dole i samo se nasikirah 
Jesu li u Linksu dobili D3? Na stranici im piše da je igra nedostupna...čini se da je ista priča ko sa infomarkom.