@Darky
po tome i pretpostavljam da nikad nisi niti igrao Diablo.
i nemoj se niti truditi uspoređivati sa Wow-om, to su dvije skroz različite igre.
daj igri šansu i izbaci wow iz glave :)
ma gle da nisam dao šansu igri nebi je ni igrao
moram je uspoređivati sa wow jer isti je proizvođač igre, očekivao sam ajmo reči "microsoft" rješenja - ovo kretanje i fiksna kamera je malo korak nazad po meni...
nadalje - borba - nisam igrao diablo, a bogme ni druge igre već cca 5 godina od kako sam počeo sa wow-om, i prvi je dojam da je ovo lakše - no budem vidio kako će se razvijati stvari
čekam danas da mi se uključe u igru i prijatelji da probamo grupno....
To je Diablo, da su to maknuli to bi onda bila druga igra. Ako je netko igrao igru Commandos, igra je imala isto fiksnu kameru ali si mogao mjenjati kutove kamere sa 4 strane, to su onda u 4 nastavku maknuli i pretvorili ga u FPS što je uništilo franšizu. Uvjeren sam da bi mjenjanje nečega što čini Diablo takvim unikatom uništilo igru i igrivost
Edit jel sad sve u redu sa serverima? Idem do Linksa popodne po igru pa me zanima hoću li uopće danas moći igrati?
I btw slažem se sa Brainiacom da jedina veza između WoWa i Diabla to što im ispod imena ima isti logotip proizvođača. I Diablo ima mnogo veći renome i reputaciju od WoWa