Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja sam se izigrao, ubio sam Skeleton Kinga bar 8 puta i dosta mi je. Iskoristio sam free vikend max i ni ne treba mi više. Da imam beta key i da još dugo traje posudio bi nekom od frendova acc da igraju il bi dao nekom na rendom. Ne vidim šta se tu imalo igrat 7 mjeseci, moš si samo zgadit taj početak Acta 1. Ali dobro je došlo da malo olakša čekanje release date-a.

Osim ak briješ da si neki turbo beta tester i da budućnot igre ovisi o tebi i da ćeš nać neki mega opskurni bug koji je promakao ostalim stotinama tisuća beta testera XD.

E da, Barbarian i Demon Hunter prebijaju XD.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 18:37 (gringo88).

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
ranko091 kaže...

evo sad i ja završio 2 put betu sa frendovima... igra je ok... ali prejednostavna. dobijes skill par klika misem i to je to... nikakvo mozganje kao prije. d3 ce bit orijentiran na cisti multiplayer i samo reži.

to je pametan potez blizarda, svaki igrač ima soluciju za ono što mu više paše. ako mu se igra single, igra single na svim težinama! ako mu je pak preteško, a volio bi preć i hell i inferno razinu, ulogira se na multiplayer s još par igrača i olakša si prelazak igre na najtežim razinama igranja. a bit će tu i PvP prije ili kasnije, na kojem će svaki igrač s nekim drugim igračem moć odmjerit snage. dakle pričat da ova igra, ne nudi ništa novo i pametno, je totalno glupo iz mog ugla gledanja vidi se niz novih poboljšanih stvari. koje će doć do izražaj u nastavku igre, a što se tiče "mozganja", u D2 sam samo gubio vrijeme na razmišljanje u šta ću stavit određen broj bodova, procijena blizarda je očito ta da se igrači trebaju fokusirat na samu borbu i ništa više, i to mi se čini kao pun pogodak. sam si rekao sve, samo rezanje bez pretjeranog razmišljanja. {#} ako netko baš voli mozganje, neka se uhvati strategijskih igrica Napoleon Total War i tome slični naslovi. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
neaktivan

Monk mi je nekako najzabavniji za sad na moje veliko iznenađenje...

16 godina
neaktivan
Diablo 3

probao i mogu reći da mi od svega ovoga sran.ja koje ljudi spominju ne smeta ama baš ništa

ALI

Fali mi lik tipa Paladin. Neznam Jednostavno ko da igraš Half-life bez Gordona Freemana..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mblesc kaže...

Monk mi je nekako najzabavniji za sad na moje veliko iznenađenje...

ja sam baš sad ovu zadnju turu lemao sa monkom... dijelio skeletima round kickove. samo počekam da me okruže i ožeži, razlete se po svuda... :)

15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

to je pametan potez blizarda, svaki igrač ima soluciju za ono što mu više paše. ako mu se igra single, igra single na svim težinama! ako mu je pak preteško, a volio bi preć i hell i inferno razinu, ulogira se na multiplayer s još par igrača i olakša si prelazak igre na najtežim razinama igranja. a bit će tu i PvP prije ili kasnije, na kojem će svaki igrač s nekim drugim igračem moć odmjerit snage. dakle pričat da ova igra, ne nudi ništa novo i pametno, je totalno glupo iz mog ugla gledanja vidi se niz novih poboljšanih stvari. koje će doć do izražaj u nastavku igre, a što se tiče "mozganja", u D2 sam samo gubio vrijeme na razmišljanje u šta ću stavit određen broj bodova, procijena blizarda je očito ta da se igrači trebaju fokusirat na samu borbu i ništa više, i to mi se čini kao pun pogodak. sam si rekao sve, samo rezanje bez pretjeranog razmišljanja. {#} ako netko baš voli mozganje, neka se uhvati strategijskih igrica Napoleon Total War i tome slični naslovi. {#}

Zapravo, kolko sam shvatio environment se prilagođava broju igrača. Dakle ako frend i ti u singleplayeru ne možete preći Inferno težinu, velika je šansa da to nećete moći niti zajedno. 

Jedan zanimljiv video o evoluciji u Diablu 

. D3 će biti SF za ono što je D2 nudio. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
Diablo 3

Meni je Monk dosadnjikav {#} (govori ona koja obožava barbariana jel {#})

Wizardica mi je ok iako mi je onaj njen Ray of frost bio naporan.

Witch doctor je zabavan makar ga ne mislim igrat.

Pozitivno me iznenadio Deamon hunter od kojeg nisam očekivala puno, a sad sam u dilemi s kim počet.

Wanna?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Meni je Monk dosadnjikav {#} (govori ona koja obožava barbariana jel {#})

Wizardica mi je ok iako mi je onaj njen Ray of frost bio naporan.

Witch doctor je zabavan makar ga ne mislim igrat.

Pozitivno me iznenadio Deamon hunter od kojeg nisam očekivala puno, a sad sam u dilemi s kim počet.

Ja sam isto s wizardom odigrao jednu rundu i ok mi je. Witch doktor mi se nije dopao ne znam zašto.

Dilema je između barbariana i deamon huntera ili...?

Ja ču na kraju Barbariana za prvi put već vidim.. :P

13 godina
Mblesc kaže...

Ja sam isto s wizardom odigrao jednu rundu i ok mi je. Witch doktor mi se nije dopao ne znam zašto.

Dilema je između barbariana i deamon huntera ili...?

Ja ču na kraju Barbariana za prvi put već vidim.. :P

Da da, između debele Barbarinake ili Deamon hunterice {#}

Wanna?
15 godina
Diablo 3

Jel mi se cini ili je generalno iznanedenje u pozitivnom smislu sa demon hunter klasom ? :)

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

presao sam sve klase i izlevelirao ih na 13 lv. sad rockam co-op ;) dok 15.tog {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 20:05 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

presao sam sve klase i izlevelirao ih na 13 lv. sad rockam co-op ;) dok 15.tog {#}

I koja ti je najdraža?

16 godina
thechosenfreak kaže...

Jel mi se cini ili je generalno iznanedenje u pozitivnom smislu sa demon hunter klasom ? :)

NE znam što da kažem. Kako sam u WoWu die hard hunter, uzeo sam baš Demon Huntera pri prvom prolasku, te Monka pri drugom (jer sam u D&D svijetu die hard monk). Kad sam prolazio sa hunterom, doslovno nisam skužio što su one crvene kugle. Sa monkom nakon što si prvi puta pale, shvatio sam da je to emergency heal.

Doduše, sa hunterom treba biti cijelo vrijeme u pokretu i ruka mi je odapela nakon 2 sata igranja, ali nekako mi se ipak čini mrvicu jači od ostalih klasa, zbog 101 snarea i escape toola, te što su defense i offense ability na različitim resursima tako da možeš no-brain spamat i jedne i druge (well, no brain u smislu da ne moraš razmišljati - "hmm, jel da pobjegnem ili da probam ga zatuć?" i onda skužiš da si ipak trebo bježat). Doduše falio mi je pravi AoE DMG u close combatu, međutim onaj rapid fire može poslužiti i kao DD i kao AoE zbog svoje mehanike, što je bilo "drooooool". S druge strane impale je najveći DMG ability koji sam probao na beti.

Doslovno imam osjećaj da su anazonku i assass-ptweftfff... asasina spojili u jednu super-klasu. Znam da je ovo tek vrh sante leda, ali definitivno, ako gledam WoW, Rift, Neverwinter, Age of Dragons, te prijašnje Diabla, nikada se nisam osjećao toliko superiorniji niti sa jednom klasom ili kombinacijama nekih klasa kao sa ovom. Sad, kako će pokazati puna igra, vidit ćemo, ali trenutno... Stvarno sick ako imaš živaca i volje uništiti si prste i mišonju sa neprestanim klikanjem.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina

demon hunter i monk 

13 godina
neaktivan
Diablo 3

dali se dobije vise xp za single il coop? il je isto? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Blizard je ovaj put gotovo savršeno izbalansirao likove, nijedan lik nije u velikoj prednosti pred ona druga četri koja se nude. Svaki lik ima svoje specijalnosti, doduše tako je bilo i u dvojki, ali u dvojki je s nekima bilo osjetno teže za igrat. To ovdje nije slučaj, Wizard je u odnosu na dvojku totalno napredovo, i puno je lakše s njime igrat. Monk je novi lik, koji je stvarno poseban i siguran sam da će mi se s njime svidjet igrat. Witch Doctor je replika Necromancera, u drugačijem izdanju, i on će kako bude igra odmicala bit sve jači lik za igranje kao i Necro. Demon Hunter je daleko bolji lik od amazonke ili asassinke u drugom djelu, totalno i ugodno iznenađenje. Barbarian je zadržo sve one adute iz drugog djela, i dalje ga krasi sirova snaga kojom melje protivnike. Tako da, puno očekujem od igre, i nadam se da me neće razočarat. Po viđenom, ne da me neće razočarat već ću godinama sjedit prikovan za D3.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Istina :)

A neugodno iznenađanje po meni Monk. Nije baš puno ostalo od onih ludih komboa iz prvih trailera.

17 godina

za coop ;) 

15 godina
Diablo 3

slayao onog kinga i to je to?

Idem sad barba nabit da vidim na šta liči, demon je fora

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pogledaj početak igre u dvojki, a pogledaj u trojci. početak igre u trojci je zahtijevniji, samo što se igra no normal pa sve ide glatko bez nekih prevelikih znojenja i problema. al blizard je reko, da je act 1 totalno lagan, al da nije lakši od početka diabla 2. i mogu reć da se slažem s njima, lagano je al taman onoliko koliko treba bit lagano da ne bude prelagano. normal težina je dizajnirana za one koji se uče igrat ovu igru, nemojte prije acta 2 prosuđivat težinu igre jer to nema nikakvog smisla. to je isto ko da diablo 2, sudimo po onim spiljama i blood raven na početku igre.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Meni je ruka otpala od klikanja....

Sve u svemu sam zadovoljan, al necu kupit za sad, cekam da padne cijena :)

BTW, grafika je ocaj zivi (da, meni je bitan taj segment), za danasnje vrijeme 0 bodova.

Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
1samek kaže...

Meni je ruka otpala od klikanja....

BTW, grafika je ocaj zivi (da, meni je bitan taj segment), za danasnje vrijeme 0 bodova.

Kao sto je u temi receno vec vise puta, igra se pocela raditi jos prije 4-5 godina, tako da nemozes ocekivati noviju grafiku.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
neaktivan
1samek kaže...

(...)

(...)

Ako čekaš da padne cijena, to vrijeme je sada, dok su prednarudžbe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 23:15 (FLes).
15 godina
Diablo 3

Barb je omgwtf odličan :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

I prije 4-5 godina igre su imale barem desetak puta bolju grafiku...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo da i ja javim svoje dojmove:
Jako dobar loot, setting i priča. Stvarno sam se uživio.

Vidim da se ljudi bune na grafiku. Meni je ona dobra, ali smetaju me animacije i drveno kretanje lika, to su mogli dosta bolje napraviti, levelanje je pre pojednostavljeno (rune djelomično to kompenziraju), a u nekim trenucima s puno malih brzih monstera bilo je kao da igram tešku arkadu i samo sam čekao epileptični napad :)

Jako dobra igra, ali eto, ima par mana preko kojih ne mogu i dok ne vidim finalnu igru dao bih 8/10

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kant kaže...

Da totalno, pogotovo kada usporedis sa ostalim hack and slash naslovima otprije nekoliko godina. Na kraju ce ispasti da diablo 3 ima najgoru grafiku od sve konkurencije xd

Nije da zelim biti sarkastican, ali nabroji mi jedan hack and slash u proslosti ili koji treba izaci uskoro da ima bolju grafiku.

17 godina
Diablo 3

Nemam pojma jel uopce izlazilo nesto toga zanra...

Ali to nema nikakve veze...

Pa nije Diablo III neka indie igrica za 5 dolara...

Diablo ima full cijenu, pa onda valjda i smijem nesto zahtjevat za taj novac... a to nije grafika jos iz Warcraft 3 engina iz 2002 godine... Danas je ipak 2012 godina pobogu...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
2 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
Kant kaže...

Da totalno, pogotovo kada usporedis sa ostalim hack and slash naslovima otprije nekoliko godina. Na kraju ce ispasti da diablo 3 ima najgoru grafiku od sve konkurencije xd

Nije da zelim biti sarkastican, ali nabroji mi jedan hack and slash u proslosti ili koji treba izaci uskoro da ima bolju grafiku.

Sacred 2 ,Loki ..........

Ali to nije ni vazno :S

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 0:09 (hari85).
15 godina
Kant kaže...

Nemam pojma jel uopce izlazilo nesto toga zanra...

Ali to nema nikakve veze...

Pa nije Diablo III neka indie igrica za 5 dolara...

Diablo ima full cijenu, pa onda valjda i smijem nesto zahtjevat za taj novac... a to nije grafika jos iz Warcraft 3 engina iz 2002 godine... Danas je ipak 2012 godina pobogu...

Pa onda ju nemoj kupit i rjesena stvar. Istina da je grafika mogla biti na vecoj razini, no sta je tu je. Toliko nije losa koliko neki spominju, plus definitivno nije toliko losa da ce unistiti dozivljaj i atmosferu. A i dalje se drzi taj stilizirani art, sto je ipak zastitni znak.

Vidi se utjecaj wow i ostalih naslova, no ipak je to blizzard. Mene jedino zanima kako ce se izvoditi sve kada izade full verzija. Sto se tice pada fps-a,lagga... Mozda je ipak samo zbog americkih servera. Nemam pojma.

Definitivno nisam ni zatupljeni fan ni balavac, no sto se tice engina nisam razocaran kao neki.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 0:23 (thechosenfreak).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice