Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
gringo88 kaže...

Meni se prekine skidati čim isklučim P2P download. A ako uključim onda mi se skida ali jako sporo jer upload guši.

Ime netko ovaj problem?

Isto tak je i meni . Samo bez P2P mi počne skidati max i skida tak 1-2 minute i onda počne padati do 0 :S.

14 godina
neaktivan
Jalovski kaže...
gringo88 kaže...

Ima li netko Thomson ruter? Mislim si da nije možda zbog rutera budući da je ovaj poznat po svojim problemima sa konektivnosti pri torrentima itd.

Ne ide mi download jednostavno čim isključim P2P stane.

Jesi probao restartat klijent nakon što isključiš p2p?

Jesam. Nekoliko puta. Brisao i registry i sve i ne ide.

Skida jedino kad imam P2P uljučen ali brzina je spora.

EDIT: Hunter. E tako je i meni. Skoči mi na 500 kb's i onda opadanje do 0.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 18:59 (gringo88).
15 godina
Diablo 3

Neki su probali u ruteru Disableat uPnP i proradilo im je, probajte mozda je do toga ili su serveri za direct download preoptereceni pa treba vremena da pocne skidati:)

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

ljudi, nije bitno dali imate EU ili US verziju... u postavci igre promjenite regiju

i kad igra izadje moci ce se igrati na bilo kojoj regiji, jedino je AH limitiran na regiju gdje vam je Battle.net account postavljen

c/p blue posta

Hi there,

Right now there is no difference between the Beta clients, the EN(GB) and EN(US) clients right now are identical.

and the heavens shall tremble
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja si otvaram portove. Na Blizzovom FAQ-u ima koji trebaju

"Be sure that the router configuration has Ports 6881 - 6999, 6112, 6113, 6114, and 4000 forwarded to your computer,"

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 19:13 (gringo88).

1 0 hvala 0
16 godina
gringo88 kaže...

Ima li netko Thomson ruter? Mislim si da nije možda zbog rutera budući da je ovaj poznat po svojim problemima sa konektivnosti pri torrentima itd.

Može biti vrlo lako do routera, ja sam isto imao to smece i bas kad se pozelio sc1 malo preko b.neta, imao sam velikih problema, cak sam i otkljucao portove na njemu i nije htio raditi. Otisao sam na njuškalo i kupio polovni siemens bijeli i SC1 mi je radio na b.netu bez ikakvih problema. Nego od koliko sati mozemo igrati Diablo III?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 19:27 (Bobosmrade).
14 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...
gringo88 kaže...

Može biti vrlo lako do routera, ja sam isto imao to smece i bas kad se pozelio sc1 malo preko b.neta, imao sam velikih problema, cak sam i otkljucao portove na njemu i nije htio raditi. Otisao sam na njuškalo i kupio polovni siemens bijeli i SC1 mi je radio na b.netu bez ikakvih problema. Nego od koliko sati mozemo igrati Diablo III?

Od 21 sat ako se ne varam

16 godina
Diablo 3

Od 21h po našem vremenu. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

1 0 hvala 0
16 godina
I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma prestajem više. Dosta mi je. Vrlo vjerojatno je problem sa prometom od silne količine ljudi koja odjednom skida klijent sa servera. Dosad nisam imao problema sa blizzovim download managerom pa sumnjam da je problem s moje strane.

I forum im isto šteka. Problem je s njihove strane sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 19:48 (gringo88).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

meni je tek kad sam upalio p2p brzina dosla na max... bez tog nije ni bilo prometa

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

mogo je netko napisat da treba imat neku original blizz igru na acc-u... prije nego sam skinuo open betu...

ništa morat ću čekat original...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ranko091 kaže...

mogo je netko napisat da treba imat neku original blizz igru na acc-u... prije nego sam skinuo open betu...

ke? pa kako sad to? procitao sam negdje da svi mogu... pisalo je tipa ako nemate battle.net acc brzo ga napravite i skidajete betu. nemoj me je8at

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Ne vjerujem da je ovo istina. Nisma još skinio, ali pogledaj malo bolje. Status je free isto kao i SC2 demo i WOW free trial. Kako za te verzija, tako i za ovu D3 open betu ne trebaš imati niti jednu blizz igru u profilu. Tako sam ja shvatio.

Mislim bedara bi mi bila jer prodao sam SC2 pa nemam nijednu igru u profilu trenutno :/

13 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Ja sam uspješno skinia betu, a nemam niti jednu originalnu igru na acc-u.

16 godina
Diablo 3

Ne treba ti orginalna igra na acc-u! Sve ti tu piše na FAQ!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 19:57 (Butcher).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ranko091 kaže...

Otkud ti to?

S nekog treceg foruma?

Ne vjeruj svemu sto procitas.

I nemojte tu neke lazne informacije stavljat, ljudi ce dobiti infarkt.  :D

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma lik trola XD

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 20:03 (gringo88).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Molitve su mi uslišene...Ovo će biti dobar vikend, predosjećam {#}

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Ma lik trola XD

to mi je pisalo... kad sam loginao... da nemam niti jednu igru. a sad mi je error 3005.

ugl. posudio sam od frenda wow acc za svaki slučaj... da ne bi bilo svašta a traje akcija do ponedjeljka..

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 20:17 (ranko091).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pokrenuo zadnjim živcima .exe, otišao vani.

Vratio se nakon sat vremena, ne mogu ni prebrojati koliko errora ima,

nisam znao da ih windowsi ovako stackaju kad ponestae mjesta u taskbaru {#}

Bilo kako bilo, izgleda da ipak ništa od bete za mene {#}

Opa;

s tim da sad vidim da imam 2,75GB u D3 folderu unutar Program Filesa.

Mada mi to nista ne znaci

For shits and giggles.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ranko091 kaže...

to mi je pisalo... kad sam loginao... da nemam niti jednu igru. a sad mi je error 3005.

ugl. posudio sam od frenda wow acc za svaki slučaj... da ne bi bilo svašta a traje akcija do ponedjeljka..

To je valjda neki bug, ipak je jos beta.

Error 3005 se pojavljuje zato sto open beta nije jos pocela(u 21:00 pocinje).

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Kako dugo se čeka verifikacija e-mail adrese za Battle.net profil. Već čekam sat vremena i još nisam dobio mail za verifikaciju. Provjerio sam i mail je dobro upisan, isto tako sam resend-ao mail za verifikaciju i ništa.

Edit: nema veze verificirao sam račun sa drugim mailom

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 20:28 (formula1live).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

A hebeš mi sve neće li ga neće. Baš me pere sad frustracija nakon prvotnog veselja.

Skida, skida i samo prestane najednom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 20:25 (gringo88).

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Meni baca error 3003

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Well tickle my balls and call me Sally,

neznam šta se dogodilo ali je proradilo {#}

For shits and giggles.
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina

Procitao sam na Diablo forumu da se ti 300x errorovi(valjda se tako pise) pojavljuju zato sto jos nije pocela open beta.

Tako da, strpite se.

Btw. jos 25min {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 20:35 (rocker55555).
16 godina
neaktivan
hUntEr kaže...
gringo88 kaže...

Meni se prekine skidati čim isklučim P2P download. A ako uključim onda mi se skida ali jako sporo jer upload guši.

Ime netko ovaj problem?

Isto tak je i meni . Samo bez P2P mi počne skidati max i skida tak 1-2 minute i onda počne padati do 0 :S.

Kod mene nije bilo nikakvih problema sa downloadom. Ništa nisam podešavao niti uključivao/isključivao:

Pokrenuo klijent i cuclao je 1,4MB/s. Na b.netu sam i s thompson ruterom na kojem je uredno omogućen uPNP. Firewall je Nortonov koji sam odlučuje da li nešto propustiti ili ne.

formula1live kaže...

Kako dugo se čeka verifikacija e-mail adrese za Battle.net profil. Već čekam sat vremena i još nisam dobio mail za verifikaciju. Provjerio sam i mail je dobro upisan, isto tako sam resend-ao mail za verifikaciju i ništa.

Edit: nema veze verificirao sam račun sa drugim mailom

jesi pogledao u junk mail ?

forzzuk kaže...

Well tickle my balls and call me Sally,

neznam šta se dogodilo ali je proradilo {#}

Čestitke :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Procitao sam na Diablo forumu da se ti 300x errorovi(valjda se tako pise) pojavljuju zato sto jos nije pocela open beta.

Tako da, strpite se.

Btw. jos 25min {#}

a ja još planirao oko 10 spavat da se dignem čio za na posao... moš mislit da će bit šta od toga... :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Haha, dobio beta invite!

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice