meni je samo zao sto nema vise RuneWord-sa.......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U D2 je bilo tesko sa sorcom dok nije skupila dovoljno mana regena. Znam da sam ispocetka ludio i dizo manaregen, strasno nesto, onda u jednom trenu je imalo tolko mane i regena da nisi mogo trosit toliko brzo koliko se punio, a skilovi su bili slabi jer si hrpu pointova iskoristio u mana regen. Nazalost tamo nije bilo respeca, na srecu dosli su traineri pa se to moglo malo izbalansirat. glavna prednost ovdje je sto ce se likovi moci respecat tj. slazes si sto i kako hoces.
dodatni problem kod sorce u D2 su bili hell mobovi "imune to magic" - ona bas nije mogla doc u melee i lupat stapom. sa druge strane barbar je imo weapon sa fire/ice/whatever runama i mogo je ubijat "imune to physical" mobove bez problema.
U D3 ce vjerojatno sa melee likovima biti problema sa ubijanjem pojedinih mobova i bosseva, pogotovo sto se tice heala jer se ne mogu spamat bocice, ali sa druge strane TOLIKO je lako odigrat multiplayer da ce to biti super opcija za hell i inferno.
Infomark objavio na fejsu da im D3 rušu sve rekorde po prednarudžbama :). Kako tek ide u većim zemljama.
Što mislite hoće li D3 biti prodavan više od Starcrafte 2 koji je u mjesec dana prodan 3-4 milijuna (lijen sam googlati).
Li-la u svakom slučaju.
Idemo li logikom da dosta nas u cijelom svijetu ovu igru čeka već preko 7-8 godina,
kao što su ljudi čekali i SC pa čak i duže, mada su dvije žanrovski potpuno
različite igre, mislim da se sa sigurnošću može povući paralela
i reći da.
Bože (ponavljam se), kako se samo nadam da na kraju neće
ispasti nekakav crtani film, anime čudovište sa svijetlucavim efektima
i zaglupljenom mehanikom igre..
Uistinu mi kao fanu po prvi put odavno puno znači jedna
igra na ovakav način.
Ja mislim da neće i da ne mogu failat nakon ovoliko godina čekanja. To nije nikakvo objašnjenje, ali nekako vjerujem u Blizzard i vjerujem da neće razočarati sa ovom igrom, dovoljno su iskusni i dokazani sa svojim naslovima. To je samo moje mišljenje :)
Infomark objavio na fejsu da im D3 rušu sve rekorde po prednarudžbama :). Kako tek ide u većim zemljama.
Što mislite hoće li D3 biti prodavan više od Starcrafte 2 koji je u mjesec dana prodan 3-4 milijuna (lijen sam googlati).
Ako u prvih tjedan ne pregazi s brojem prodanih primjeraka Mass Effect 3 onda nije ništa napravio. :P
Da budem iskren, upravo sam preso betu sa wizardicom i vidi se ogromna razlika naspram barbara. Dok barbar melje i samo prolazi kroz igru, ona treba puuuuno vise vremena da cisti mobove i puno lakse umire. Jednom su me okruzili mobovi i ubili me. ne zato sto nisam vidio da mi hp pada, vec nakon maksanja barbara sto sam skuzio da mi nitko nista ne moze, naprosto se nisam snaso sa njom dok su mene mljeli gdje mi je heal.
OK, jednom kad se covjek navikne ni sa njom nije pretjerano tesko, samo "note to self->wizard is not a tank".
Ne mogu reci da mi je low level wizardica zabavnija od barbara... treba pazit, da, ali velim, dosta sporije to ide.... dmg output je puno manji iako bi se ocekivalo suprotno. Naime, iako ima spelova koji rade ogroman dmg, te se arcane power relativno brzo puni, te spelove moze koristiti 4 puta zaredom i onda cekat...
To uglavnom nije dovoljno za samljet sve mobove, nemos stajat namjestu i trpit dmg, pa onda ispucas, smrznes odmaknes se, ispucas, koristis "autoattack" pa opet ispucas, maknes se, smrznes itd.
Ovaj maknes se je dosta cesto, cekanje na cd ili arcane power takodjer, i to ubija dinamiku borbe, nekima dodaje, meni drazi barbar iskreno
U svakom slucaju ne mogu vise tvrdit da je "prelagano" ali nije ni pretesko.
Pa normalno da ruši, ko da je to nešto čudno, mislim da će D3 skinut sve do sad postavljene rekorde. Na kraju krajeva, Bllizard sam sebe miče s trona svako malo, prvo WoWarcraft, pa malo Starcraft 2 i sada naravno Diablo3. Samo se izmjenjuju naslovi koji ruše rekorde, a od istog su izdavača. No nije mi bitno toliko da im D3 sruši sve rekorde(a vjerojatno hoće), koliko da igra bude na razini očekivanja svih nas fanova te igre.
Rhodin, ako je istina to što pričaš a logično je da je, onda opet s nekim likovima ni na normal neće biti lako preći igru, a kamoli na težim razinama kao štu su night mare, hell i da ne govorim inferno kojeg će rijetki preć i s barbarom, witch doctorom i tim pod navodnike jačim likovima.
Gle, ruši i Call of Duty rekorde pa ono...
toga se jedino bojim.
Da, imajte na umu jos jednu stvar koju sam saznao u medjuvremenu -> barbarian i monk primaju 30% manje dmg od ostalih klasa, onda tek na to ide armor, tako da u zbroju (buduci da barbar ima najjaci armor) barbar prima daleko najmanji dmg.
Logicno buduci je melee, ali mozda zato ta prica da on fakat melje, a wizard mora pazit
Vidjet cemo kako ce kasnije biti.
Možda i loot odnosno item drop sistem bude prilagođen toj shemi.
Dakle, ako je s određenim likovima utvrđeno 'lakše' prelaziti igru,
ne vidim zašto bi im unique dropovi (koji će vrijediri RL money) bili jednako jaki
kako i nekim drugim likovima.
Something allong those lines..
Dont worry, be happy !! Još samo 28 dana i 52 minute
Li-la u svakom slučaju.
Idemo li logikom da dosta nas u cijelom svijetu ovu igru čeka već preko 7-8 godina,
kao što su ljudi čekali i SC pa čak i duže, mada su dvije žanrovski potpuno
različite igre, mislim da se sa sigurnošću može povući paralela
i reći da.
Bože (ponavljam se), kako se samo nadam da na kraju neće
ispasti nekakav crtani film, anime čudovište sa svijetlucavim efektima
i zaglupljenom mehanikom igre..
Uistinu mi kao fanu po prvi put odavno puno znači jedna
igra na ovakav način.
Ti se stvarno bojis crtanih :D ! Ma kuzim te skroz, toga se i ja bojim ali ako gameplay bude na razini nema zime.
Kroz par dana idu friski windowsi i friski driveri na masinu i skidam igru (preordero sam). Nekako zelim izabrati klasu koja ce biti
trazena u co-op jer nemam nikog kog znam da ce igrati D3, to me donekle smeta jer imam dojam da ce co-op biti jako vazan
segment za skupljanje itema i naravno pvp koji zelim probati, kako vi stojite sa drustvom za igranje ?
Možda netko zna točno vrijeme(hh:mm) kad ćemo moći zaigrati D3 kod nas s obzirom na vremenske zone i lokaciju server?
Možda netko zna točno vrijeme(hh:mm) kad ćemo moći zaigrati D3 kod nas s obzirom na vremenske zone i lokaciju server?
Pa od 09.00h.
Ti se stvarno bojis crtanih :D ! Ma kuzim te skroz, toga se i ja bojim ali ako gameplay bude na razini nema zime.
Kroz par dana idu friski windowsi i friski driveri na masinu i skidam igru (preordero sam). Nekako zelim izabrati klasu koja ce biti
trazena u co-op jer nemam nikog kog znam da ce igrati D3, to me donekle smeta jer imam dojam da ce co-op biti jako vazan
segment za skupljanje itema i naravno pvp koji zelim probati, kako vi stojite sa drustvom za igranje ?
Mene iskreno ne smeta naročito, jer nisam ljubitelj multiplayera. Tako da će društvo, ostat zakinuto za "moje usluge".
Gle, ruši i Call of Duty rekorde pa ono...
toga se jedino bojim.
Ma da izdaju tetris pod nazivom Diablo 3 kupio bih..ga.. koliko ga očekujemo!
Decki, igrat multiplayer is easy as one, two, three.
Imate opciju otvorit svoju igru drugima i/ili joinat tudje igre. Potrazis nekoga tko radi slicno ko i ti ili na slicnom levelu i join. Nema filozofije, nema redova cekanja.
Ekipa, jel odmah uskačete u MP ili prvo obavljate normal solo campaign run radi priče i to :).
Ja se dvoumim dal da odmah idem MP ili da prvo onako iskusim priču, atmosferu i to sam.
Ekipa, jel odmah uskačete u MP ili prvo obavljate normal solo campaign run radi priče i to :).
Ja se dvoumim dal da odmah idem MP ili da prvo onako iskusim priču, atmosferu i to sam.
gdje me klikanje misa odvede :)
sumnjam da cu biti nesto pretjerano razborit prvih par dana... samo klikkliklikliklikliklikliklik bam
definitivno prvo solo da sve procitam da cujem sav lore e onda moze co op
Da budem iskren, upravo sam preso betu sa wizardicom i vidi se ogromna razlika naspram barbara. Dok barbar melje i samo prolazi kroz igru, ona treba puuuuno vise vremena da cisti mobove i puno lakse umire. Jednom su me okruzili mobovi i ubili me. ne zato sto nisam vidio da mi hp pada, vec nakon maksanja barbara sto sam skuzio da mi nitko nista ne moze, naprosto se nisam snaso sa njom dok su mene mljeli gdje mi je heal.
Ne mogu reci da mi je low level wizardica zabavnija od barbara... treba pazit, da, ali velim, dosta sporije to ide.... dmg output je puno manji iako bi se ocekivalo suprotno. Naime, iako ima spelova koji rade ogroman dmg, te se arcane power relativno brzo puni, te spelove moze koristiti 4 puta zaredom i onda cekat...
To uglavnom nije dovoljno za samljet sve mobove, nemos stajat namjestu i trpit dmg, pa onda ispucas, smrznes odmaknes se, ispucas, koristis "autoattack" pa opet ispucas, maknes se, smrznes itd.
Ovaj maknes se je dosta cesto, cekanje na cd ili arcane power takodjer, i to ubija dinamiku borbe, nekima dodaje, meni drazi barbar iskreno
U svakom slucaju ne mogu vise tvrdit da je "prelagano" ali nije ni pretesko.
@ Rhodin upravo si dokazao da neznaš ili ne razumiješ igru
2. barb
3. ostala caster/range gamad :)
2. barb
moj covik :D
daj btag :D
Decki, igrat multiplayer is easy as one, two, three.
Imate opciju otvorit svoju igru drugima i/ili joinat tudje igre. Potrazis nekoga tko radi slicno ko i ti ili na slicnom levelu i join. Nema filozofije, nema redova cekanja.
Nikad nisam bio fan pubova, ali to je valjda paranoja d2 dana gdje je 1/3 igraca na neki nacin varala.
Naravno da ce sada biti bolje, server-side charovi pa ti varaj.
Vjerojatno cu prvo sam preci igru, bar normal, tako da znam gdje je sta i naravno da vidim lore i kako je dekard kejn i da malo ostanem i poslusam
cim prodem tu fazu idem na bjesomucno levelanje i prelazenje igre, zanima me taj inferno i naravno da cu se okusat na RMAH-u cim poberem
ozbiljniji loot. Kada sve predem na soft-core i kad cu vec znat kako sve funkcionira onda ide prvi hard-core char, kako vi stojite sa HC likovima? ocete
igrati?
HC mi je bio jedini izazov na d2, ne vidim zašto ne bih igrao hc i na d3.
2. barb
moj covik :D
daj btag :D
budem dao btag samo da slozim poseban d3 acc, planiram tu igru rasturiti i onda prodati acc za neke masne pare :)
sta tu ima znat ili ne znat u H&S RPG-u?
Mislim nije to nuklearna fizika.
Da, ima spelova kasnije sto ti daju veliki dmg reduction, ima i dosta drugacijih aoe spelova, runa i svega, govorim o low lvl wizardici. Preso sam betu, bila je lvl 9 -> cak ni pasivnog spella jos nema.
Ne znas ili ne razumijes...
Stvarno bespotreban komentar... nije da sam ocekivao da cu sa njom stajat i glumit tenka, ali jesam ocekivao da cu vecinu mobova poskidat prije nego pridju blize, sto ovdje nije slucaj.
HC mi je bio jedini izazov na d2, ne vidim zašto ne bih igrao hc i na d3.
ISP disconnecti, ekstremni lag, nestanak struje s klijentske strane? Svo troje stvori minimalno par sekundi vremenski prozor tijekom kojeg lik može instantno umrijeti.
Nije to D2 gdje si ipak bio sigurniji po pitanju hardcore likova. Ovo je kao da trčiš po špekulama sa motornom pilom koja radi...