@Vash
to ti je sve za vendora ništa posebno nije nijedan item
@Vash
to ti je sve za vendora ništa posebno nije nijedan item
Rukavice ove prve, dosta slabije od mojih su preko 100 milja.
Rukavice ove prve, dosta slabije od mojih su preko 100 milja.
ako ih prodaš za 100 milja ja ti dam još jedne takve onda ....ja ih nebrem prodat za 2 milje
Jbg, kad god sam searchao najbliže mojima su imale skoro 100 manje vita i barem 50 manje inta i išle su za preko 100 milja.
Nisu za cm wiza ali zato archonu dižu dps dosta. Ja ih ne nosim jer imam trifectu na kojoj imam pickup radius (samo na tom itemu imam) pa mi nema smisla mijenjati.
Jbg, kad god sam searchao najbliže mojima su imale skoro 100 manje vita i barem 50 manje inta i išle su za preko 100 milja.
Nisu za cm wiza ali zato archonu dižu dps dosta. Ja ih ne nosim jer imam trifectu na kojoj imam pickup radius (samo na tom itemu imam) pa mi nema smisla mijenjati.
To ti je sistem zbog kojeg su meni nabacili masu prstica dolje tamo na d3 temi.
Kada odes na AH i pogledas cijene jedna stvar, a prodati to je druga stvar. Oni koji su mislili trositi bijesne pare na iteme ti su ih trosili...
Tebi jedino ostaje da 'pecas'. Stavis visoku cijenu i cekas.
daj bog da ih prodaš.... al nemisliš možda da su to pretjerane cijene malo na Ah-u , mislim ti bi dao za takav item tolke golde do kojih je dosta teško zadnje vrijeme doći
Nema šanse, pogotovo jer nikad nisam imao tolko golda, vječiti sam siromah.
Zato se i nadam da će mi te rukavice omogućiti da si kupim nekakav upgrade. A budem pokušavao, možda prođe. Sve takve rukavice su bile oko 100-110 milja, i to po 5-10 komada odjednom, a sve daleko lošije od mojih.
Prodajem neke stvari, ponude na PM
koliko tražiš za čizme?
Prodajem slijedeće iteme:
Cijene nisu fiksne!
ovaj helm nećeš nikad prodati po toj cijeni, pa ima za uzeti 185str, 155int, 12% life, 6 cc za 5m golda.
Prodajem slijedeće iteme:
Cijene nisu fiksne!
ovaj helm nećeš nikad prodati po toj cijeni, pa ima za uzeti 185str, 155int, 12% life, 6 cc za 5m golda.
Moram priznati da nisam razmišljao na taj način, da umjesto all res stavim int, na AH sam pretraživao po all res + str + life + cc...
A niš, nova cijena 6 mil...
Salvage
Salvage
e jbga ja se ponadao da nesto i vrijedi :) zadnji put kad sam igrao leg ispadao jednom u mjesec i to smece samo ^^ nista, thx na odg!!
Rješavam se svih itema i golda(465 milja softcore, 30 milja hardcore) sa accounta za kunice. Isporuka u Zagrebu (dodjem do vas sa lapom i prebacimo sve).
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Unidentified-2618/hero/12005395 (ovo su itemi koje imam na main charu, a sve na characteru vrijedi otprilike 300+ milja (itemi + gemovi), dok je stash pun raznih leg i rare itema i gemova).
Iskljucivo se svega skupno rjesavam i iskljucivo za kune (ne zelim gubit vrijeme pojedinacno za iteme), ponudite neku nisku cijenu i dalje preprodajte sto se mene tice.
account dobijete kao poklon :)
ponude na pm.
ocekujem renesansu ovog topica nakon ukidanja AH.
Prodajem sljedeće predmete, ponude na PM, cijena nije fiksna (emerald nije uključen u cijenu)
Ajde me dodaj geothia#2872... zanima me sjekira danas sam on line iza 10.00 :)