Za one koji su bez key-a mogu probati možda i ovdje, pa kasnije se odlućiti da i kupe Diablo 3.
znaci uspjeli su emulator napravit i to dosta brzo nisam to ocekivo hvala na linku. :D
Za one koji su bez key-a mogu probati možda i ovdje, pa kasnije se odlućiti da i kupe Diablo 3.
znaci uspjeli su emulator napravit i to dosta brzo nisam to ocekivo hvala na linku. :D
Govori se da je fake! ali tko zna...
Meni sutra stize igra pa ako ko hoce guest pass neka mi se javi LP
malo sam cito po tom njihovom forumu cini se sve ok
ali kako kazes tko zna. :D
malo sam cito po tom njihovom forumu cini se sve ok
ali kako kazes tko zna. :D
evo upravo sada dobio poziv za Torchlight 2 Beta
tako da imam sta radit dok cekam. hehe
molim odgovor ????????
molim odgovor ????????
Koliko znam, za digitalnu verziju ne dobijes guest keyeve, samo box edition...
molim odgovor ????????
Koliko znam, za digitalnu verziju ne dobijes guest keyeve, samo box edition...
e tnx , sad bar znam na čemu sam ;):)
Nekidan sam dobio guest pass za Diablo III i sada bih ga zelio "tradeati" za nesto drugo pa je li se moze taj key nekako deaktivirati da ga netko drugi moze koristiti?
Nekidan sam dobio guest pass za Diablo III i sada bih ga zelio "tradeati" za nesto drugo pa je li se moze taj key nekako deaktivirati da ga netko drugi moze koristiti?
ako si ga iskoristio mislim da nema vise povratka.
Pa daj citav account ako ti je to jedina igra na battle.net-u... samo promijenis pass u nesto bezveeze, za mail nisam siguran, moze li se...
Ako tko ima guest pass viska, I'm here
Mijenjam Krater Closed Beta Steam Key za Diablo III Starter Edition Key, zainteresirani javite se preko pm.
Evo link na igru na steamu: http://store.steampowered.com/app/42170/?snr=1_4_4__105
pozdrav... trebam guest key... hvala unaprijed ... igram WOW i d2 sam tuka full time
Tražim guest key...
I ja bih molio ako netko ima Gest Key. Bio bih jako zahvalan.
Dobio sam guest pas od jednog lika. Lijepo ja unesem key na svoj battle.net account i kad hocu uci u igru, pise : This Battle.net account doesn't have a Diablo III license attached at it.
U cemu je problem? Key je za US podrucje, a moj account je napravljen kao EU ja mislim posto sam kao zemlju stavio Hrvatska. Mogu li to ikako promjeniti da mogu igrati ili je taj key oso u kura*?
Ima tko viška key, treba mi za frenda
Ima ko viška key,treba mi za mene ?
ako moze key bio bi zahvalan :)
Evo imam jedan account sa starter edition. Pošto sam uzeo Diablo na drugom acc-u ne treba mi. Eto ako netko oće 50kn
Hehe, šalim se naravno, ko prvi na PP se javi njegovo, pošaljite mi odmah i mail na koji da vam promijenim u acc :)
EDIT: Ode članu disibio
eto da vas razveselim..u ponedjeljak mi stize igra i imat cu 4 pass-a pa ako je kome potreban neka mi se javi na pp
OTISLO
eto da vas razveselim..u ponedjeljak mi stize igra i imat cu 4 pass-a pa ako je kome potreban neka mi se javi na pp
Imam osjećaj da ti je već pretrpan pretinac pp.
nije cudim se samo 2 upita,, jos 2 su slobodna
PODJELJENO (rezervirano za ponedjeljak kad igra stigne))
ako ima ko za POSUDITI guest pass bila bi jako zahvalna. Igrica nikako da mi stigne, a kad stigne vracam
pliiiiiiiiizzzz
Da ga imam odma bi ti da, al nazalost neman
ali mozes ti bit kul i meni ga dat kad igrica stigne
Tražim key.
Evo da i ja okusam srecu ;)
Ako netko ima guest pass viška,bio bih mu jako zahvala!