evo prisa san igru i svima koji nisu preporucujen da pogledaju credits do kraja ili da pogledajte na youtube
mislim da govorim u ime svih kad te zamoljavam da pišeš hrvatski, a ne taj anglo-saksonski jezik
Izvini što te tu moram prekinuti i što skrećem u offtopic, ali ti si ili glup ili se samo praviš glup. Hrvatski jezik je najveće preseravanje koje sam vidio na balkanu. Izmišljene riječi da zamijene "avion" sa "zrakoplov", da zamijene "trotoar" sa "nogostup", samo čekam još potvrdu da se zamijene "helikopter" sa "zrakomlat" (što je vrlo vjerovatno) te "kaiš" sa "okolotrbušnipantolodržač". Ne govorim samo sad za hrvatski jezik, već ni takozvani bosanski jezik nije bosanski već je 90% jezika stranih izraza, od turcizama pa do anglističkih izraza. Tako da molim te, dva puta razmisli prije nego napišeš neko sranje. Također, on je dalmatinac po načinu izražavanja, no to ga ne izvlači od stupidnosti pravopisa u dalmaciji. Jer korištenje nekog slenga kao "bu", "kaj", "iman", "neman" i tako dalje je čisto sranje. No ipak, bolje to nego slušati ove papke iz krajine i sandžaka.
Ontopic: stao sam sa igrom na pola petog chaptera, ovi što su prešli igru, da li preporučuju da je dovršim, je li vrijedna toga?
9 | Da |
---|---|
4 | Ne |
Ontopic: stao sam sa igrom na pola chaptera, ovi što su prešli igru, da li preporučuju da je dovršim, je li vrijedna toga?
Dovrši je jer je dizajn i dalje vrhunski. I radi priče. Ali definitivno ne igraj na većoj težini od Normal jer će te igra silovat!
Ontopic: stao sam sa igrom na pola chaptera, ovi što su prešli igru, da li preporučuju da je dovršim, je li vrijedna toga?
Dovrši je jer je dizajn i dalje vrhunski. I radi priče. Ali definitivno ne igraj na većoj težini od Normal jer će te igra silovat!
Igram je na hard, predzadnjoj težini, tako sam odigrao i prethodnike, ni prethodnici nisu baš bili lagani na toj razini kasnije, štela je štela
Koji Dx podržava Deda space 3 ?
Koji Dx podržava Deda space 3 ?
9,10 i 11
Dosao sam do polovice 5 chaptera i igra mi je losija od 1 i 2.
Ali ne toliko koliko ljudi ovdje se*u.Jedino sto mi ne valja u igri,
je onaj crafting.I nemam pojma koji mamlaz je ubacio suit N7 ali
ajde.
ajde.
Također sam stao gdje i ti, no nastavio sam uz prijedlog forumaša, igra mi se počinje sve više sviđati... Btw, loše kako oni koji su kupili limited edition (kao ja, samo sam dobio na poklon) imaju ogromne privilegije što se suitova tiče :S
ajde.
Dođi tamo do chaptera 11, osjeti čari planeta, pa Serious Sam soba, javi onda da li još tako misliš.
Moze igra biti losa.Ali radi jedne stvari mi je bas drago.
Ne vidi se veliki konzolitis kao u 1 dijelu.Eto jos jednog
+ica s moje strane xD
Priča je super kada sletite na Tau Volantis, sve se više toga otkriva prema kraju.
Jedva čekam nastavak, ako će ga biti :D
Priča je super kada sletite na Tau Volantis, sve se više toga otkriva prema kraju.
Jedva čekam nastavak, ako će ga biti :D
Naravno da hoće...
Fale mi one interaktivne action scene, kao onaj dragger što te 30ak metara vuče do one rupe i moraš ga raspucat na par mjesta iz prva dva nastavka, ili ona scena s eksplozivnim bocama pri početku drugog nastavka, ili ono s vlakom. Takvi su elementi dosta poboljšali gameplay i učinili ga zanimljivijim, neznam zašto su ovaj put škrtarili na njima.
Kad ima takvih interaktivnih scena, onda se igrači žale da igra njih igra to jest kao da gledaju film, a ne da igraju igru. I jbg nikak se ne može svima udovoljit.
Znam, i to mi je prošlo kroz glavu, treba paziti s njima, ali, da su ih mogli malo više ubacit, jesu, unatoč svemu, dvica mi se doima nelinarnijom od trice ( mada sam svjestan da nije ).
Pa dobro,nisu sada takve scene na svakom koraku.U svakom djelu ako si imao
2 puta tu foru.
LOL
Baš to! Prokleti fanatici
Jedno pitanje ljudi. Na chapteru sam 10 i poslali su me da odledim ono čudo, e sad, izađem iz te prostorije van, ubijem par necromorpha, siđem niz ljestve i tamo se nalazi sad onaj empty spot za bateriju. Gdje je baterija?
Popni se nazad na ljestve i okreni prema prostoriji pa ces vidjet neki lift i onaj plavi ventil i pokreni ga pomocu telekineze
Koji je ovo *urac na chapteru 5 dok čekam neki vlak ili šta već,nemogu ostat živ niti da ga hebeš,a na medium igram.. kako su ovo glupo napravili
Koji je ovo *urac na chapteru 5 dok čekam neki vlak ili šta već,nemogu ostat živ niti da ga hebeš,a na medium igram.. kako su ovo glupo napravili
Ja igram na hardu pa sam prešao bez problema...
haha i ja sam dosao do tamo :D bespotrebno monstera na tom dijelu :)
Vjerojatno ona užasna side misija (znam da je oko 5.-6. chaptera) di ti 15 monstera skače po glavi. To sam skrumpiral na impossible, na drugom takvom djelu sam smanjil težinu na normal jer fakat nema smisla.
A to na petom chapteru je pickin dim šta dolazi posle. Do 14 sam bio na impossible, ali od tada na normal radi gnjusnog forsiranja borbe od strane developera...
Meni su samo opcionalne misije bile takve da sam morao čekati da mi se spusti lift sa "blagom" dok me živina napadala. Istina da je bilo malo teško i da sam potrošio dosta med packova, ali inače ovako glavni dio igre nikad nije bio pretežak i da ti tolko jako navaljuju stvorenja u zatvorenu sobu.
E da, igra ima predobar završetak.
ekipa sa hig end konfama na kojim postavkama je FXAA ima ih vise console i i onaj 3. nesto koja razlika u njima :) ?
Prešao igru, super, odlična, malo zaista prespammanje što se tiče monstera ali ok, ipak je taj planet žarište nekromorfa. Pederski cliffhanger al bar je siguran novi nastavak.,
usput, ponekad imam osjećaj kao da igram Mass Effect kad krenu dolaziti oni vojnici koji su usput kao pickice. Glavni "boss" ultra-prelagan
Prešao igru, super, odlična, malo zaista prespammanje što se tiče monstera ali ok, ipak je taj planet žarište nekromorfa. Pederski cliffhanger al bar je siguran novi nastavak.,
usput, ponekad imam osjećaj kao da igram Mass Effect kad krenu dolaziti oni vojnici koji su usput kao pickice. Glavni "boss" ultra-prelagan
Evo i ja upravo završio igru, silio sam sebe i u cugu sam je prešao cijelu, igrao od 7 navečer do 2 ujutro. Igra je fantastična i molio bih ljude da ne seru da je katastrofalna. Ima mane a to su IMO previše, ali previše stvarno spammanja necromorpha, poslije chaptera 16 sam morao smanjiti difficulty da bih u miru završio igru.... Btw, po čemu će dođi četvorka? Mislim, možda dođe nastavak, ali sumnjam jer ipak je Isaac "mrtav".
EA je publisher, to je dovoljan razlog za misljenje da dead space 3 nije zadnja igra u franšizi.