DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: DayZ (standalone)
Rhodin kaže...

Sve se svodi na 2 tipa ljudi i ovisno o onome što traže:

-hrpa nas je beckala zombie survival igru i ovo nam je zadnji šrot od igre jer nije ono što smo platili

-hrpa ih je ovo kupila kao zabavnu fps igru, gdje za razliku od sličnih nemaš 300*300 ili 500*500 metara mapu, već OGROMNU mapu na kojoj se moraš tražit, što uvodi dodatni element šuljanja, ali i alate za iživljavanje nad drugima, od kojih je najpopularniji lisice. sadisti i slični kojima ovaj ili onaj način za iživljavanje u fps pucačini sa twistom VRH onoga što očekuju od igre, ovdje uživaju i to mogu shvatit... njima je ovo izvrsan naslov i uoće ne smeta što fale zombiji i bilo kakav survival

Meni je ovo zadnje smeće koje je lažno reklamirano i gdje se godinama izbjegava učiniti bilo što po pitanju funkcionalnog survivala i/ili zombija i sve više se podilazi ljudima koji samo traže malo drugačiji fps, očito je to dovoljno zabavno da ekipa u Bohemiji prima i dalje svoju mjesečnu plaću. Ovo je naprosto linija manjeg otpora, ljubitelji fps-a su dovoljno brojni da se i ovakav poluproizvod očito može financirat i održavat u nedogled. Ne samo to, već ti isti ljudi dovoljno uživaju da su spremni braniti ovaj naslov kao zabavnu i kvalitetnu igru usprkos svemu.

OK...Ovo podrzavam kao razlog kupnje igre...Ali ova igra je trebala biti jos vise od samo ovoga sto si ti napisao.Zato se slazem u potpunosti sa Rhodin-om....Mi koji trazimo survival,dobili smo ne poluproizvod,nego niti trecinu proizvoda....Dobili smo laz koju smo platili...Zalosno ali istinito.

14 godina
neaktivan
Meni to ovak izgleda.

Sjede oni tako na sastanku..
"Mile - trebali bi neki devblog izbacit."
"Jure - al Mile, nemamo nista"
"Mile - a jebiga, napisi da nesto drkamo po lootu opet"

Da su meni koji nemam pojima o nicem vezanim za razvoj igre dali da sredim taj loot, vec bi tri iteracije (da budem fensi ko oni makar mi se vec riga od te rijeci) napravio...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mnogi od vas ovdje pisu o igri kao da je vec gotova, a igra jos u alpha razvoju, znaci njihovo je sada da experimentiraju i ono sto vidimo sada po pitanju itema, survival mehanika i zombija u igri nemora biti niti slicno onome sto ce biti u igri kada igru zavrse. Ja mislim da oni ipak znaju bolje od raznih forum strucnjaka sta su prioriteti i kojim putem treba da ide razvoj, jer da nije tako onda bi forum strucnjaci pravili igre, a devsi bi mlatitli praznu slamu po forumima. Toliko od mene.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

brate mili pa eksperimentiraju već skoro 3 godine  

Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Istina nema baš opravdanja što je toliko dugo u alphi, kingdom come deliverance je takodjer jako mali tim (manji od dayza) puuuno kompleksnija igra, nije multiplayer ali puno više stvari ima za odradit od masu animacija, hrpu teksta, novi cryengine sa fotorealisticnom grafikom etc... I eto ne ide im baš brzo ali neki dan je izašla beta nakon malo više od godinu dana, dok ovi od 2013. ubacuju kalaše. Jako, jako sporo

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Super mi je kako u ovo temi nakon svakog devbloga ili status updatea jedna te ista ekipa krene kmecati i sipati krokodilake suze... Kids these days..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

onak sve kaj tražimo je novi render, i eto ti već je skoro sredina 3. mjeseca ,a o renderu ni traga ni glasa.

to je fakat sve kaj očekujem od ove igre ,inače zaboli me uho i za igru i to kaj ti tu kmečiš jer ti je dosadno.

mi raspravljamo na forumu pod dayz temom, a tebi ako smeta "forumsko raspravljanje" kaj radiš onda na forumu i kaj pratiš ovu temu? prosvijetli nas.

jer sve kaj pišeš je neka bahatost prema ostalim članovima i izigravaš dežurnog šerifa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 14:43 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja isto mislim da oni znaju bolje od nas forumskih "strucnjaka", al isto tako mislim u segmentu njihovog posla nisu bas visoko na ljestvici kaj se tice kvalitete djelatnika lol.

Frajer u facepunchu je sam izteksturirao pola mape dok je ovih valjda pet jedva napravilo dva pistolja. Lol
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

...i to kaj ti tu kmečiš jer ti je dosadno.

dete drago check again tko tu kmeči  hint: onaj tko reagira na provokaciju

ZeNGe_CRO-mt kaže...

mi raspravljamo na forumu pod dayz temom

količina konstruktivne rasprave se tu mjeri u promilima.. npr. "spori su, debili su, napravili su samo par oružja" (aka kmečanje) ne spadaju u konstruktivnu raspravu

ZeNGe_CRO-mt kaže...

kaj radiš onda na forumu i kaj pratiš ovu temu?

hranim se vašim suzama.. podižem bahatost na novu razinu

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 16:53 (nine).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

HICKS?

8.3.

DI JE?

JEL IMA KOGA?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 2:56 (Roko567).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

HICKS?

8.3.

DI JE?

JEL IMA KOGA?

tu ga nema definitivno.. probaj sa twitterom, tamo će te čuti 

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pustite da tema umre... kao i ova jadna igra za koju sam dao pare...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

pustite da tema umre... kao i ova jadna igra za koju sam dao pare...

Umri ti ako ti se umire, ostavi DayZ na miru...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Mnogi od vas ovdje pisu o igri kao da je vec gotova, a igra jos u alpha razvoju, znaci njihovo je sada da experimentiraju i ono sto vidimo sada po pitanju itema, survival mehanika i zombija u igri nemora biti niti slicno onome sto ce biti u igri kada igru zavrse. Ja mislim da oni ipak znaju bolje od raznih forum strucnjaka sta su prioriteti i kojim putem treba da ide razvoj, jer da nije tako onda bi forum strucnjaci pravili igre, a devsi bi mlatitli praznu slamu po forumima. Toliko od mene.

Kako bi Twitch chat rekao... 4Head Kappa 

LOLOLOL

15 godina
DayZ (standalone)

Prestanite bumapti stalno, odmah pomislim da je render vani :) Ah nado... ku..o

live and let live
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Renderer je vani...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

vrati se na temu za 6 miseci, tada će doći

13 godina
bjong kaže...
smiglcro kaže...

vrati se na temu za 6 miseci, tada će doći

Ti si kao neki optimista ?

16 godina
neaktivan
Vise zvuci kao realist
12 godina
neaktivan
Abomb kaže...
Vise zvuci kao realist

Sudeći po rezultatima 6 mjeseci je više nego optimistično

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina

Neko je bio dobar post zakeljio tu prije jedno par stranica,uglavnom ide nekako ovako:

Godina je 2065-ta,radujem se,na live branch dolazi patch 0.90,stavili su helikopter u igru,ali zbuggan je ali je u igri i zakon je.

....

tak smo krenuli

14 godina
neaktivan
Decko samo nemojte da vas patch ulovi nespremne. Nezgodno je ako je na suho :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Garant prebacuju sve u dx12, zato to traje :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nope DX11, kako god bolje od dx9

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
smiglcro kaže...

Garant prebacuju sve u dx12, zato to traje :)

haha, al zamislite iznaneđenje, kao hvala Vam što ste čekali, evo novi render ispeglana igra i to na dx12, pa pao bi sa stolice, haha

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
12 godina
DayZ (standalone)

cekas 3 ili 4 godine a za to vrijeme se mucis sa neoptimizacijom.I onda najave...Hvala vam sto ste imali strpljenja i napokon vam prestavljamo novi rendering.A sad trk po novi PC...Da bi se to sve guralo kako spada....I biti ce tako.Znaci cekas ko ozeblo sunce da srede igru i podrzavas ih trpis njihova sranja i onda ti prodaju foru...Your PC cant run this crap....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

cekas 3 ili 4 godine a za to vrijeme se mucis sa neoptimizacijom.I onda najave...Hvala vam sto ste imali strpljenja i napokon vam prestavljamo novi rendering.A sad trk po novi PC...Da bi se to sve guralo kako spada....I biti ce tako.Znaci cekas ko ozeblo sunce da srede igru i podrzavas ih trpis njihova sranja i onda ti prodaju foru...Your PC cant run this crap....

Pa ako tvoj sadašnji pc može pokrenut igru, onda će ti bolje radit kad izađe novi render...

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Endymon kaže...

U slucaju da neznas kako stvari funkcioniraju:
DX 11>>DX9 (na kojem je sad igra).

Ovaj engine je loš i igra radi kao zadnje smeće zato što samo 1 jezgra proca ''feeda'' graficku. I zato,nije ni cudo što ljudi koji imaju intel procove bolje prolaze od AMD korisnika,iako recimo moj kolega ima 3.6ghz a ja imam cak 4.6 ghz. Intel ima bolju strukturu i bolji single core performance.

Kad dodje dx11 to više nece drzat vodu jer igru više neće kočit ovo gore napisano. Ergo,na istom kompu ces imat puno bolje performanse,nikakav upgrade nije potreban. Radit ce kak spada (više manje,jos uvijek ce vjv bit slabije optimizirano u pocetku ali svejedno ce bit puno bolje nego sadasnje stanje.). Cilj je da se moze normalno igrat u gradovima i kriticnim zonama,vjerujem da ce to bit postignuto..

SAMO NIKAK DA DODJE

14 godina
neaktivan
Polako ljudi. Pa tek su prosle godine u drugom mjesecu najavili renderer...
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice