...
Volim pro igrače, pogotovo u low skill igrama poput ove. :D
...
Volim pro igrače, pogotovo u low skill igrama poput ove. :D
:D
Bas mi je frend poslo maloprije. Increase od 50%...znaci ak sam doso u novodimitrovsk i imao 10fpsa sada cu ga gledati u potpuno novom svijetlu u dx11 na CAK 15fpsa...hooooray
ajde bar rade nešto. bilo bi fora da nam stave opciju da igramo na novom rendereru,mislim ipak je ovo early access,vec sam platio igru da igram betu,nek nam daju da se malo veselimo. ako je bugano i crasha,a šta sad,igra im je vak i onak bugovita.
dayz je jedina igra u kojoj cemo imati božicna drvca za uskrs
dayz je jedina igra u kojoj cemo imati božicna drvca za uskrs
testiraju novi render koji će nam pokazati za Božić, eventualno ove godine.
kad stize
Nisam jako dugo igrao igru, ali ovo izgleda super. Pogotovo kako je sada noć prikazana.
Pa barem da nam daju da ga ALFA TESATAMO (Što mi i jesmo) na experimentalu. Ko nece ima dx9 na trenutnom,ko oce moze se zajebavat s crashevima i slicno na experimentalu. Neznam što ga više ne releasaju u kkavom god stanju,sigurno je bolji nego trenutno...
Napokon je izašao .60
Izgleda da su dobro obavili posao, imam 60-70 fpsa u sred elektra
Napokon je izašao .60
Izgleda da su dobro obavili posao, imam 60-70 fpsa u sred elektra
kova ubi se
kova ubi se
Lol triggered
Trolaš ili? nemoj da opet skidam igru :)
Trolaš ili? nemoj da opet skidam igru :)
Vidi datum objave
Viđen je test server na server listi ingame,tako da...testiraju nešto a vidljivo je nama,mozda smo blizu barem experimental branch dx11 release-a..
U svakom slucaju sumnjam da ce u ponedjeljak izac patch ali sri/čet je već izgledno.
Živi bili pa vidili
Kao što je tonči reko (u SC temi), ovo je alpha i ne vidim razloga da se ima experimental server i "normalan, stabilan" alpha server.... Sve što nije releasano u aplha EA, ne postoji u igri dok se ne releasa i isproba. Oni lokalno mogu testirat što žele, frizirat testove i po forumima i raznim servisim objavljivat što hoće, čak i video sa 30 zombija koji ih inteligentno prate i ne bugaju se, dok se to ne desi na serveru na kojem ja igram.
Kad izađe, kad će biti funkcionalnih zombija i igrivih performansi na poštenim strojevima, možemo dalje raspravljat o "dobro odrađenom poslu".
Pa nije to samo kod Dayz-a, ista stvar je sa Rust-om. Praktički su u isto vrijeme počeli radit igricu, i jedan i drugi u Alphi i dalje, a samo se o dayz-u priča...
O dayzu se jedino prica kad jedini ima ono nešto.
Atmosfera koju je ta igra u stanju postić je stvarno nenadmašna.
Al đabe,dok ne srede fps ja tu igru ne diram.
Pa nije to samo kod Dayz-a, ista stvar je sa Rust-om. Praktički su u isto vrijeme počeli radit igricu, i jedan i drugi u Alphi i dalje, a samo se o dayz-u priča...
Stvar je u tome da Rust ipak napreduje.. I vjerujem da imaju duplo manje ljudi koji rade na igri.
Stvar je u tome da Rust ipak napreduje.. I vjerujem da imaju duplo manje ljudi koji rade na igri.
Neka napreduje, drago mi je. Igrao sam Rust i vjeruj mi da mi je dosaodio nakon 2 tjedna. Em zbog toga što ga solo nemreš igrat, em zbog toga što nema te atmosfere kao u dayz-u itd...
Ja se nadam da će ovaj vražji render uskoro izać, jer stvarno nikako to dočekat. A kad izađe, vjerujem da će se stvari promijeniti, ekipa će nahrliti na igru... Jučer navečer sam ušao malo igrati, gledam server list - oko 20 servera je bilo 50/50, ispod toga jedno 30-tak 40-45 /50 itd... ima ekipe koja igra i unatoč problemima jer je igrica predobra... A biti će ih još više kad izađe novi render :)
Može se igrati ali je dosta HC i treba uči na server kad se refresha da bi imao šanse.
Ne kažem ja da je RUST loš, ali dosta ljudi koja igra rust, project zomboid itd. igra to privremeno i čekaju da se dayz poboljša.
I meni je na jedno dva mjeseca dopizdio dayz i onda sam otišao igrat rust i slične gluparije, ali nije to to...
Ne kažem ja da je RUST loš, ali dosta ljudi koja igra rust, project zomboid itd. igra to privremeno i čekaju da se dayz poboljša.
Kakva glupost. DayZ i Rust nisu ni slične igre, zašto bi netko igrao Rust kao zamjenu za DayZ?
Možda to objašnjava navalu idiota na Redditu koji viču friendly na Rustu i žale se da je igra preloše napravljena za solo igrače... Vidiš, to bi imalo smisla.
I dobro da je Rust HC, šta više konkurencije i competitive atmosfere to bolja igra.