DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
nine kaže...

...

Volim pro igrače, pogotovo u low skill igrama poput ove. :D

13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Polako ljudi. Pa tek su prosle godine u drugom mjesecu najavili renderer...

:D

13 godina
neaktivan

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Bas mi je frend poslo maloprije. Increase od 50%...znaci ak sam doso u novodimitrovsk i imao 10fpsa sada cu ga gledati u potpuno novom svijetlu u dx11 na CAK 15fpsa...hooooray 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

ajde bar rade nešto. bilo bi fora da nam stave opciju da igramo na novom rendereru,mislim ipak je ovo early access,vec sam platio igru da igram betu,nek nam daju da se malo veselimo. ako je bugano i crasha,a šta sad,igra im je vak i onak bugovita.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dayz je jedina igra u kojoj cemo imati božicna drvca za uskrs 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 3:44 (bjong).

1 0 hvala 0
15 godina
bjong kaže...

dayz je jedina igra u kojoj cemo imati božicna drvca za uskrs 

testiraju novi render koji će nam pokazati za Božić, eventualno ove godine.

live and let live
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
bjong kaže...

Odlično. Lijepo su to sredili.

Bene docet, qui bene distinguit.
13 godina
neaktivan
Edit : dupli komentar...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 7:00 (molnyi).
13 godina

kad stize

16 godina

Nisam jako dugo igrao igru, ali ovo izgleda super. Pogotovo kako je sada noć prikazana.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina

Pa barem da nam daju da ga ALFA TESATAMO (Što mi i jesmo) na experimentalu. Ko nece ima dx9 na trenutnom,ko oce moze se zajebavat s crashevima i slicno na experimentalu. Neznam što ga više ne releasaju u kkavom god stanju,sigurno je bolji nego trenutno...

16 godina
neaktivan
Nece zato sta su toliko gluposti do sada izdali i sa pravim su se na svaku glupost igraci bunili.
Vise si ne mogu dopustiti bunu,iako realno gledajuci sta su prodali,prodali su. do samog releasea se ocekuje samo pokoja kupnja od padobranaca.
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Napokon je izašao .60

Izgleda da su dobro obavili posao, imam 60-70 fpsa u sred elektra

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Napokon je izašao .60

Izgleda da su dobro obavili posao, imam 60-70 fpsa u sred elektra

kova ubi se

12 godina
neaktivan
bjong kaže...

kova ubi se

Lol triggered

15 godina
DayZ (standalone)

Trolaš ili? nemoj da opet skidam igru :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Trolaš ili? nemoj da opet skidam igru :)

Vidi datum objave 

13 godina

Viđen je test server na server listi ingame,tako da...testiraju nešto a vidljivo je nama,mozda smo blizu barem experimental branch dx11 release-a..

U svakom slucaju sumnjam da ce u ponedjeljak izac patch ali sri/čet je već izgledno.

Živi bili pa vidili

16 godina
DayZ (standalone)

Kao što je tonči reko (u SC temi), ovo je alpha i ne vidim razloga da se ima experimental server i "normalan, stabilan" alpha server.... Sve što nije releasano u aplha EA, ne postoji u igri dok se ne releasa i isproba. Oni lokalno mogu testirat što žele, frizirat testove i po forumima i raznim servisim objavljivat što hoće, čak i video sa 30 zombija koji ih inteligentno prate i ne bugaju se, dok se to ne desi na serveru na kojem ja igram.

Kad izađe, kad će biti funkcionalnih zombija i igrivih performansi na poštenim strojevima, možemo dalje raspravljat o "dobro odrađenom poslu".

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 15:27 (Rhodin).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ne vidim uopce smisao experimental servera i normalnih servera. Pa u j**enoj smo alphi. Zar se ne sporazumjeva da je sve testno.

Cisto se dokazuje da je cijeli princip alpha igre totalni money grab.
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
A dokazi to sljepim ljudima.Nisu svjesni da oni sad mogu komotno stat sa izradom igre,bez ikakvih sankcija ili bilo cega.Ali ako im je do ugleda (a nadam se da je),nece to napraviti.Trebalo bi i njima nekakve uvjete dati i rok da se igra izradi.Ovako oni mogu nas lagano hebat bez ikakvog pardona.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pa nije to samo kod Dayz-a, ista stvar je sa Rust-om. Praktički su u isto vrijeme počeli radit igricu, i jedan i drugi u Alphi i dalje, a samo se o dayz-u priča...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

O dayzu se jedino prica kad jedini ima ono nešto.
Atmosfera koju je ta igra u stanju postić je stvarno nenadmašna.

Al đabe,dok ne srede fps ja tu igru ne diram.

13 godina
molnyi kaže...

Pa nije to samo kod Dayz-a, ista stvar je sa Rust-om. Praktički su u isto vrijeme počeli radit igricu, i jedan i drugi u Alphi i dalje, a samo se o dayz-u priča...

Stvar je u tome da Rust ipak napreduje.. I vjerujem da imaju duplo manje ljudi koji rade na igri.

13 godina
neaktivan
Zvonimir110 kaže...
molnyi kaže...

Stvar je u tome da Rust ipak napreduje.. I vjerujem da imaju duplo manje ljudi koji rade na igri.

Neka napreduje, drago mi je. Igrao sam Rust i vjeruj mi da mi je dosaodio nakon 2 tjedna. Em zbog toga što ga solo nemreš igrat, em zbog toga što nema te atmosfere kao u dayz-u itd... 

Ja se nadam da će ovaj vražji render uskoro izać, jer stvarno nikako to dočekat. A kad izađe, vjerujem da će se stvari promijeniti, ekipa će nahrliti na igru... Jučer navečer sam ušao malo igrati, gledam server list - oko 20 servera je bilo 50/50, ispod toga jedno 30-tak 40-45 /50 itd... ima ekipe koja igra i unatoč problemima jer je igrica predobra... A biti će ih još više kad izađe novi render :)

14 godina
neaktivan
Nemres rust i dayz stavit u isti kos jebemu. To ponavljam vec milju puta. Igre nisu ni slicne, jedino kaj ih veze je to kaj pucas iz puske i to kaj su obje early access..

Ali da, rust se polako blizi kraju, a di je dayz LOL

I rust se itekako moze igrat solo, samo treba znat ;)
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Nemres rust i dayz stavit u isti kos jebemu. To ponavljam vec milju puta. Igre nisu ni slicne, jedino kaj ih veze je to kaj pucas iz puske i to kaj su obje early access..

Ali da, rust se polako blizi kraju, a di je dayz LOL

I rust se itekako moze igrat solo, samo treba znat ;)

Može se igrati ali je dosta HC i treba uči na server kad se refresha da bi imao šanse. 

Ne kažem ja da je RUST loš, ali dosta ljudi koja igra rust, project zomboid itd.  igra to privremeno i čekaju da se dayz poboljša. 

I meni je na jedno dva mjeseca dopizdio dayz i onda sam otišao igrat rust i slične gluparije, ali nije to to...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 11:26 (molnyi).
12 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Ne kažem ja da je RUST loš, ali dosta ljudi koja igra rust, project zomboid itd.  igra to privremeno i čekaju da se dayz poboljša. 

Kakva glupost. DayZ i Rust nisu ni slične igre, zašto bi netko igrao Rust kao zamjenu za DayZ?
Možda to objašnjava navalu idiota na Redditu koji viču friendly na Rustu i žale se da je igra preloše napravljena za solo igrače... Vidiš, to bi imalo smisla.

I dobro da je Rust HC, šta više konkurencije i competitive atmosfere to bolja igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 19:41 (Roko567).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice