DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.069.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
DayZ (standalone)

igra na experimentalu je apsolutno neigriva, rubberbanding nisu popravili nimalo ( opet vraca po 5 puta i iritira do iznemoglosti ) taman odeš kreneš igrati malo se opremiš igra se crasha jer je neko roknuo benzinsku negdje na mapi ili se desio neki xyzqw bug i ispadas u desktop i prvo čekaš da uletiš na neki od 15 prepunih servera kad uletiš imaš kaj vidjeti - fresh respawn ode pol sata -45 min u nepovrat, kažeš ajde opet počneš malo se zgiraš ubio si 13 zombiea rukama ili necim nevatrenim i nađeš pušku kažeš ajde i hop session lost opet si vani --- nisu oni ni blizu stable-a, bolje je radio prije tjedan dana i nije bilo toliko fuckova osim tog rubberba..

uglavnom ako hocete sačuvati kosu na glavi, tastaturu, miš ili monitor savjetujem da bježite od experimentala ko bambi od horde zombie vojnika

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
VooDooZg kaže...

igra na experimentalu je apsolutno neigriva, rubberbanding nisu popravili nimalo ( opet vraca po 5 puta i iritira do iznemoglosti ) taman odeš kreneš igrati malo se opremiš igra se crasha jer je neko roknuo benzinsku negdje na mapi ili se desio neki xyzqw bug i ispadas u desktop i prvo čekaš da uletiš na neki od 15 prepunih servera kad uletiš imaš kaj vidjeti - fresh respawn ode pol sata -45 min u nepovrat, kažeš ajde opet počneš malo se zgiraš ubio si 13 zombiea rukama ili necim nevatrenim i nađeš pušku kažeš ajde i hop session lost opet si vani --- nisu oni ni blizu stable-a, bolje je radio prije tjedan dana i nije bilo toliko fuckova osim tog rubberba..

uglavnom ako hocete sačuvati kosu na glavi, tastaturu, miš ili monitor savjetujem da bježite od experimentala ko bambi od horde zombie vojnika

Pa s razlogom se zove eksperimental. To je nestabilna verzija vec nestabilne igre :D

1971- ∞
13 godina
Roko567 kaže...

Pa s razlogom se zove eksperimental. To je nestabilna verzija vec nestabilne igre :D

e pa baš to :)

ma kad sam nestrpljiv hocu kalaša vidjeti sa pso-1, ništa budem se strpio a nadam se da budu to rjesili - kažu da znaju u čemu je problem i da ce biti rješeno pa cemo vidjeti/igrati nadam se u srijedu ;)

za sad mi se jako sviđa ovo sa više zombiea i da te napadnu sa svih strana ako pukneš itd... nenajavljeno je došlo a po meni baš dobra stvar za igru

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 0:38 (VooDooZg).
12 godina
DayZ (standalone)

Na njihovim stranicama pise,da nakon ovog patcha,pocinju raditi na te bugove sa zombijima sto prolaze kroz zidove

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Na njihovim stranicama pise,da nakon ovog patcha,pocinju raditi na te bugove sa zombijima sto prolaze kroz zidove

Netko je vec postavio album slika o tom novom pathfindingu na prosloj stranici.

1971- ∞
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

DayZ padobranac. Video snimio moj frend jučer. 

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Reko bi da je bug.Mozda se lik ubacivao u igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Isprobao sam par stvarti na experimentalu, ubio prvu zivotinju usput i tako {#}.

3 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Ako nekom fali akcije, zahebite Berezino, Cherno i ostale gradove. Samo hodajte uz more i neće vam bit dosadno.

U 10 minuta porokao 5 skoro full zgiranih likova i naišao na dva bambija koje sam poštedio {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

Zavisi od servera,kempam vec 30minuta kraj airstripa lijevo od berenzina,pun server a ni zive duse da udje po gear :D

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Chosenone1 kaže...

Zavisi od servera,kempam vec 30minuta kraj airstripa lijevo od berenzina,pun server a ni zive duse da udje po gear :D

Ja sam malo prije ušao u Berezino. :)

btw. Da nemaš možda kojim slučajem wooden stick? Frendu treba {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 19:42 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina

Nemam,sorry :D

13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ako nekom fali akcije, zahebite Berezino, Cherno i ostale gradove. Samo hodajte uz more i neće vam bit dosadno.

U 10 minuta porokao 5 skoro full zgiranih likova i naišao na dva bambija koje sam poštedio {#}

trebo si i te dve sotone koknit

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
15 godina
bjong kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

trebo si i te dve sotone koknit

Danas sam milostiv tak da sam ih poštedio. Al nikad se ne zna, možda ih kasnije sretnem {#}

14 godina
DayZ (standalone)

Btw jel moguce imati dva lika,htio bi poceti sa novim bez da izgubim sadasnjeg sa gearom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Btw jel moguce imati dva lika,htio bi poceti sa novim bez da izgubim sadasnjeg sa gearom.

Jedino na razlicitim hive-ovima, ili ajde na HC server.

LoL acc THCJoshi
12 godina
DayZ (standalone)

Jucer sam dozivio nubarski death.Znaci idem iz Gvozdna prema krasnu da se nadjem sa ekipom i usred sume,dolazi bambi i kaze da je friendly i ja ok me 2 i vadim pusku i lik se usro i pocne trcat oko mene i lupa me sakama.Ja sa SKSom ga nemogu pogodit i u tom momentu mi se sprasi zuti lanac i lik me onesvjesti sa sakama.Pouzimao mi sve i zbandazirao me i kaze.Sam ti reko da sam friendly,sad si si sam kriv.Znaci lik nije htio fight,ali ja ujebo stvar.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Znaci ti sa puskom i opremom srokan od random lika sa sakama? Ova igra je mrcinska :)
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
DayZ (standalone)

DAnas krenem prema airfildu kod Berezina, kao bambi.

Ispod policijske na polju u čempresima skuzim likove full gear, pricekam da vidim gdje će, odoše prema policijskoj i  ja za njima polako.

Onda su oni skužili frajere u kontrolnom, te krene pucnjava. Njih 4 gledaju kroz bug/zid u kontrolni a ja na njih iz treceg lica{#}

Te se onda jedan od njih otiso odjavit iza policijske (ona strana prema sniperhillu), ja za njim i roknem ga sakama uzmem sav gear roknem jos jednog sa m4 sto je doso za ovim prvim(tu mi se ruka tresla hahaha)  i krenem u bezaniju.

U bezaniji dobim metak iz mosina, nakon nekih 300m stanem da se pokrpam i pobjegnem u prvu kuću.

Veća slika

BF3, BF4: [G] Pamark

2 0 hvala 0
15 godina
pamark kaže...

Ispod policijske na polju u čempresima skuzim likove full gear, pricekam da vidim gdje će, odoše prema policijskoj i  ja za njima polako.

Onda su oni skužili frajere u kontrolnom, te krene pucnjava. Njih 4 gledaju kroz bug/zid u kontrolni a ja na njih iz treceg lica{#}

Te se onda jedan od njih otiso odjavit iza policijske (ona strana prema sniperhillu), ja za njim i roknem ga sakama uzmem sav gear roknem jos jednog sa m4 sto je doso za ovim prvim(tu mi se ruka tresla hahaha)  i krenem u bezaniju.

U bezaniji dobim metak iz mosina, nakon nekih 300m stanem da se pokrpam i pobjegnem u prvu kuću.

Veća slika

Ja sam jučer u Berezinu pobio 4 lika koja su se neko vrijeme napucavala dok sam ja tamo dolazio. Zadnji je imao mosin i bio je u šumi i tražim ja njega i tražim, samo kaj ne odustanem i čujem hitac iz mosina skroz kraj mene. Ja se okrenem a lik sa u grmlju do mene. Nit je on mene vidio nit ja njega, a bili smo si na 5-10 metara sve dok lik nije opucao a ja doslovno skočio sa stolca {#}

Nakon toga sam došao bliže njemu, šapnuo mu "I see you" i roknuo ga. Nakon toga sam se otišao disconectat jer više nisam mogao trpit strahove da ne dobijem i ja metak s leđa. ugl. Jučer mi je bio "Božić" u DayZ-u. Ukupno sam pobio oko 9 igrača od Elektra do Berezina u 2 sata. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 15:24 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
neaktivan
pamark kaže...

Veća slika

ja sam iso na prazne servere lootat, i dvojica su se pokraj mene spawnala sa m4 na airfieldu

ez m4 ez life

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 15:51 (bjong).
16 godina
DayZ (standalone)

{#}

LOL EUNE: slinA
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

{#}

Uf...., da mi netko pusti to sranje iz Egzorciste s ledja u sumarku presro bih se i doslovno skocio iz stolice. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima li kakvih novosti danas?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ne znam, ima?
Kaj je danas? Osim srijede.
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ima li kakvih novosti danas?

i ja to čekam ,da vidim hoće li pustit više taj patch jer nisam upalio dayz ima već dobra dva tjedna,

zadnje sam igrao ono s tobom na experimentalu.

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina

Jebite se vi i vas experimental. Najebali ste me da NWA i kad sam dosel do tam vas je ubilo. Sad bi se trebal bacit s krova da me stavi na pocetak da budem blize vama ili opet pjesice pol sata smrdit prek cijele mape da dojdem do NEA.

Kaj ima kakve naznake za patch? Danas je patch day ili pitate cisto jer vas zanima ako ima kaj novo?

EDIT:

Btw ima ko da igra experimental?

Su popravili kaj ili jos uvijek trcis trcis pa te vrati pa opet trcis trcis pa te vrati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 15:36 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Jebite se vi i vas experimental. Najebali ste me da NWA i kad sam dosel do tam vas je ubilo. Sad bi se trebal bacit s krova da me stavi na pocetak da budem blize vama ili opet pjesice pol sata smrdit prek cijele mape da dojdem do NEA.

Kaj ima kakve naznake za patch? Danas je patch day ili pitate cisto jer vas zanima ako ima kaj novo?

EDIT:

Su popravili kaj ili jos uvijek trcis trcis pa te vrati pa opet trcis trcis pa te vrati?

Ma ja san blizu NWA ali mi se neigra od pustog rubberbanda, ubilo mi je totalno volju za igron. Inače meni triba pola sata da dođen do NWA a tebi misec dana, tako da...stop whining {#}.

@Zenge

Ja sada peglan Armu: Wasteland mod i mogu ti reć da je skroz pristojno i zabavno, ako imaš volje navrati.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

EDIT:

igram ja experimental

17 godina
Su popravili rubberbanding ili je jos uvije gumena igra?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice