Yep, evo sada proba, guma, još uvik.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupio, vidio, probao... Zanimljiv koncept (za fanove žanra), prepun bugova (znam da je alfa), iskreno moje mišljenje je da se ne isplati još igrat, pogotovo bez ekipe, jučer kad sam napokon pronašao lopatu ili pajser i umlatio par zombija (sav sretan nakon toga), obično bi primio metak.... uglavnom vjerujem da će od ovog ispasti jako zanimljiva igra ali bez bez ekipe/znanja (od ponavanja mapa pa na dalje) svakom prosječnom njubu će donjeti samo hrpu frustracija....
Upravo sam zbunjeno gledao minut u YOU ARE DEAD screen i opalio se smijat sam sebi koliko sam glup i neiskusan. . .
Vise od mjesec dana igram s istim likom, oprezno sam se kretao od obale do aerodroma, full military gear, M4 sa pristine djelovima. . ., odlucio naizad otic do obale, prodjem kroz Elektro, oprezno se krecem do Solnycija. . ., vidim stanica lootana i taman legnem kraj pruge da pored mene protrci 6 likova u grupi, i tako ja gledam za njima, oni u daljini uzmem ja dvogled da ih malo jos snimim. . ., i dok ja moron gledam na dvogled dodje bambi, zabije me sakom i propuca mojom puskom. . .
Dzaba sva oprema, dzaba sve kad sam mutav. .
Jedna cool stvar sa experimentala, lom noge vise nece biti toliki problm, do wooden sticka ce biti lako doci. Posjeces stablo sa sjekirom i onda kad loot taj dio drveta koji si posjekao desni klik na njega i dobije se opcija da se podjeli na manje djelove, 3 djela, a to su zapravo wooden sticks koji zajedno sa zavojem sluze da se sredi lom. Jedna napomena, ako nemata sjekiru u rukama onda necete dobiti mogucnost da djelite drvo na tri djela kada ga posjecete.
jeli igra netko dayz :D
Nitko od komentatora ove teme :)
napkon nabvio i pljucu (sks) i nešto sitno metaka pa me frka pucat, nego jel vama fali nekakav endgame, ono tipa dođi u neko safe zonu i živi sretno do kraja i sl.... imam osjećaj da će mi konstantno bauljanje po mapi brzo dosadit....
također mi je malo bezveze, tipa došao sam u neku policijsku postaju, i onda počel mjenjat servere i nakupio geara ko nenormalan..... mislim da to malo kvari čar - skoro dođe ko cheat
napkon nabvio i pljucu (sks) i nešto sitno metaka pa me frka pucat, nego jel vama fali nekakav endgame, ono tipa dođi u neko safe zonu i živi sretno do kraja i sl.... imam osjećaj da će mi konstantno bauljanje po mapi brzo dosadit....
također mi je malo bezveze, tipa došao sam u neku policijsku postaju, i onda počel mjenjat servere i nakupio geara ko nenormalan..... mislim da to malo kvari čar - skoro dođe ko cheat
to su ti hoperi sta prelaze sa serw na serw
Meni se već ova mapa zgadila kolko sam sati proveo u njoj i u modu i u SA. Znam je praktički cijelu napamet. Jedva čekam da srede taj SA i omoguće modanje.
Normalni ljudi se ne j sa hopanjem nego si nadupaju kaj im treba i bok. Tak dugo dok postoji 10 razlicitih duping metoda nema smisla igrat legalno.
Normalni ljudi se ne j sa hopanjem nego si nadupaju kaj im treba i bok. Tak dugo dok postoji 10 razlicitih duping metoda nema smisla igrat legalno.
ah more se i duplicirat :D
To duplanje je prakticki hack.Jednom igrao sa nekom ekipom na aeru...Mozda je netko i ovdje ali briga me.Ugl,likovi su se 20min duplali na praznom serveru i onda isli na pun server.Ugl,nakon tog duplanja i opcenito tog stila igranja,reko ja moram da idem.I nikad vise igrao sa takvim ljudima.Glupost i bezobrazno.
To duplanje je prakticki hack.Jednom igrao sa nekom ekipom na aeru...Mozda je netko i ovdje ali briga me.Ugl,likovi su se 20min duplali na praznom serveru i onda isli na pun server.Ugl,nakon tog duplanja i opcenito tog stila igranja,reko ja moram da idem.I nikad vise igrao sa takvim ljudima.Glupost i bezobrazno.
Slazem se s tobom, totalno jadno i bjedno. Takve smrde unistavaju igru, zbog tih moorona ima Call of Doody napucavanja. ., dal bi on morao provesti dan skupljajuci gear sa svim djelovima (nek zna mapu napamet) kjurac bi rushao i tako se olako napucavao nego tikvan zna i ako krepe drug mu doopa gear ko da se nista nije ni desilo...., tako su se prije izvjesnog vremena prepucavala dva "klana" u ovoj temi, kao njih pobili i oni da se osvete brzinom munje skupili sav gear unutar sat za cjeli team mozes mislit . . .
Ljepota ove igre je u svakom novom startu, avantura za sebe, ak igras na full serveru i odes do nekog od vecih gradova nikada nije dosadno. Expoloits su glupi i to brzo dosadi, tebas se snalaziti s onim sto imas i zapravo je ta znatizelja sto ce loot next i koga sresti i sto ce se desiti ono sto ovu igru cini tako .ebeno zabavnom.
Ljepota ove igre je u svakom novom startu, avantura za sebe, ak igras na full serveru i odes do nekog od vecih gradova nikada nije dosadno. Expoloits su glupi i to brzo dosadi, tebas se snalaziti s onim sto imas i zapravo je ta znatizelja sto ce loot next i koga sresti i sto ce se desiti ono sto ovu igru cini tako .ebeno zabavnom.
kako kome, meni kao totalnom njubu je pakao, a da ne spominjem likove pune svega kad me roknu, a mogu mi hlače i majicu uzet....., uglavnom bježim za sad iz svih većih mjesta i uglavnom bauljam po šumama i manjim mjestima....
A, sto se tice hoopanja, ja volim kampirati da li u bazi ili pol stanici i cekati full gear hoopera i u onih 30ak sekundi ga nakautiras i ubijes ga njegovom opremom.
Za camping nije problem.Jer to tako i mora biti.Svaki rambo ulet,platis besplatnim letom za fresh respawn.Ali to hoopanje a pogotovo to dupliciranje...muka mi dodje.Jos ovi likovi sto su se duplicirali,govore,(ajmo se duplicirat,nadam se da nas nece kickat sa serverea ili ban).Dok su oni te gluposti radili,ja se pokupio i oso.Ali prije toga,ljepo udaljio se od njih i log out.Hebes takvo igranje.
ja sam igro na jednom serw i ovaj se duplo 10 puta a mi vanka cekamo njih da izadu :D serw je u desinku bio cijelo vrijeme
kako kome, meni kao totalnom njubu je pakao, a da ne spominjem likove pune svega kad me roknu, a mogu mi hlače i majicu uzet....., uglavnom bježim za sad iz svih većih mjesta i uglavnom bauljam po šumama i manjim mjestima....
Sad ti najsladje igrati, polako hvatas osnove i mehaniku igre, sjecam se mojih privh sati igre, pojeo sam trulo voce, udario me zombi par puta, sivi ekran, pa onda pao slomio nogu, vukao se okolo da nadjem zombija de me ubije . Ali to i treba tako, onda odes u manja mjesta, naucis gdje sta ima za loot, nadjes prvi pistolj, skontas da ga neznas realod iako imas metaka, onda shvatis da treba sanzer itd... ljepota
Kad bih svaki dan ima igru kao DayZ u kojoj mogu biti noob ne bih ustajao od compa.
jel se išta spominje o novom patchu? kad će?
jel se išta spominje o novom patchu? kad će?
Mislim da im "gumi-gumi" baš i nije tak lako rješiv kak su računali da će biti a i počeli su isprobavati 64-bit servere, možda misle jednim udarcem 2 muhe ubiti - ak je tak onda još rado pričekam tjedan-dva
Pokrenuo sam dayz i sada iza loga crne ekran i onaj znak u win7 mis kao da nesto radi, izbrisao igru, skinuo je opet i pokrenuo ista stvar. Ima li fix?
Mjenjam key bf4 za key dayz , Origin za steam ;) key je nov neupucavan , trazim isti takav key za dayz . sve na PM
Mjenjam key bf4 za key dayz , Origin za steam ;) key je nov neupucavan , trazim isti takav key za dayz . sve na PM
u slučaju da ne nađeš za zamjenu, ovdje je nešto jeftinije nego na steamu
ja sam tu uzeo i sve štima.....
Dal su ubacili luk i strijele u igru ili je još uvijek experimental?
Experimental.
Experimental.
Vani je samostrel.A za luk i strijelu,trebat cemo pricekat.
Nadam se luku i strijeli nesto slicno kao u Skyrimu :D
Nadam se luku i strijeli nesto slicno kao u Skyrimu :D
Raditi ce isto samo uz razliku s tim da ce ti protovnik imati mosin sa lr scope-om ili m4 sa acog ili kalas sa pso a ne spell ili koplje ;)