DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 884.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Evil Access kaže...

Sada se sa sjetom sjetim vremena kada sam hodao okolo sa m4, iljadu metaka i dvajest konzerva. To su bila vremena...

Kad se server restarta pa kad trcis u prvu ambulantu na treci kat skupit oruzje 

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Evil Access kaže...

Sada se sa sjetom sjetim vremena kada sam hodao okolo sa m4, iljadu metaka i dvajest konzerva. To su bila vremena...

Kad se server restarta pa kad trcis u prvu ambulantu na treci kat skupit oruzje 

A vatrogasni dom tek. Kad se provezem kolima pored nekog u real lifeu i bacim pogled na kulu od vatrogasnog pukne me nostalgija.

14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Dada,to  ja govorim, jos da opet ubace vozila u igru i balansiraju horde i igra moze u betu. I onda taman da do release-a naprave neki base building i to je to.

Itema zasad ima i više neg dosta,oruzja takodjer. Njih uvijek mogu malo pomalo dodavat,bitno da je engine sredjen

Problem je u tome kaj kad ubace vozila opet ce nes izjebat, a o base buildingu necu ni razmisljat :P
Da igra napreduje to je istina, al po vec videnom nacinu njihovog rada nebih rekao da je beta bas tak blizu 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
14 godina
Sale_ds kaže...

Problem je u tome kaj kad ubace vozila opet ce nes izjebat

kako to misliš? auti su bili u igri i funkcionirali, samo su bili malo laggy/buggy 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina

Auti jesu bili ingame ali nisu imali iteme nikakve. Sad imas svjećice,akumulator,razne oblike guma...(mislim da ce jos koji item stavit).

Nešto s tim itemima su bili zeznuli pa nije šljakalo.

A bili su laggy zbog opcenitog desynca servera/clienta jer arma engine je smeće. (lijepo izgleda,mape su ogromne,al generalno engine je smeće)

Sad kad su to rijesili napokon ce se moc vozit auto bez da zavrsis u drvetu ili jarku nakon minutu dvje samo zato što si ti na svom ekranu na cesti a na server sideu nisi jos ni zavoj proso...

14 godina
Rocinante2112 kaže...

Auti jesu bili ingame ali nisu imali iteme nikakve. Sad imas svjećice,akumulator,razne oblike guma...(mislim da ce jos koji item stavit).

Nešto s tim itemima su bili zeznuli pa nije šljakalo.

ma šljakala je jedno vrijeme i izmjena dijelova, dok nisu nekaj zeznuli..

inače je bilo dosta teško skupiti sve potrebne kotače, svjećicu/grijač i akumulator. (svjetla/žarulje su opcionalni).

najveći problem je bio što su auti bili onak malo laggy, pa ako bi slučajno pokupio neki stup morao si opet u skupljanje dijelova. brzina je opako padala čim je samo jedan kotač bio malo oštećen.

eh da, i znalo se dogoditi da zbuksaš vozilo negdje u šumi među drveće (izvadiš naravno glowplug i akumulator da ga nitko ne može maznuti), i nakon restarta servera je auto bio zarotiran za tipa 20-ak stupnjeva, pa ga se nije moglo pomaknuti jer je zapeo  sva vozila su se rotirala par stupnjeva nakon server restarta, tako da si nakon dan-dva mogao eventualno opet voziti.

i naravno stari bug di nisi smjeo previše prići (dotaknuti) vozilu jer si jednostavno pao mrtav 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
Ma zato je exile trenutno zakon.

Nademo taman lokaciju di bi gradili i ono random horda, usred pidze marteine u dzungli xD.
Jednom su me vec i pojeli. Ganjalo me njih desetak, a ja sam mislio da stignem samo swapat gun u nekakvoj supi...boy was i wrong :D.

Ugl kupil sam si ladu. Jest da ima malo rupa od metaka al vozi :).
Imamo i malu kucicu na pilani, agregat za rasvjetu i tako.
Mod je hebacki napredovao + u kombinaciji s jos nekim modovima i dobjes bas fini mix.
S tim da sad sve skidas prek njihovog launchera i vecinu preko steama. Nisam dugo to igrao i mogu vam rec da je napredovalo sve hebacki..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zadnji put kad sam probao taj mod za Armu 3 (koju sam kupio samo da bi modove igrao), nije mi bio nešto optimiziran. Al to sam igao prije olala mjeseci.

Znači sad je super stanje u tom survival modu ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Zadnji put kad sam probao taj mod za Armu 3 (koju sam kupio samo da bi modove igrao), nije mi bio nešto optimiziran. Al to sam igao prije olala mjeseci.

Znači sad je super stanje u tom survival modu ?

Yep, sad ovisi sta zelis od popratnih modova. 
Tu di mi igramo ima Ryan's zombies and deamons, CUP vehicles-weapons-units, infection mod i neki building mod..
I citaj pravila servera.
Ingame imas tablet za sve zive opcije. Automatski je na broju 6..

11 godina
DayZ (standalone)

Usrali su igru sa zadnjom zakrpom. Sada te zombiji skuže sa puno veće daljine i jednostavno im ne možeš pobjeći, a ne pomaže ni ulazak u kuću jer će kružiti i trčati oko nje dok ne izađeš. To i  nije toliki problem kada si već dobro opremljen i imaš oružja, municije, zavoja i ostalih potrepština ali kad krećeš kao "bambi" onda je već problem. Također više ni silenceri ne pomažu, nedavno u bazi uđem u tent i čujem zombija kako kreće na mene iz vana, skinem ga jednim metkom iz silenced AKM-a i na jednom se pojavi još 7-8 zombija jedan za drugim... Kada su već uradili tako nešto trebali su barem prvo srediti meele napadanje a ne kad se sleti zombi na tebe da ti mašeš kroz njega a on tebe šuta... ova zadnja zakrpa je za palac dolje

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Da, trenutno je najveci problem* igre mele combat. Citao sam da je tako nesto dosta tesko napraviti u arma engenu ali bi to morali srediti. Jos jedna stvar koju bih volio da vidim je preskakanje preko ograde i penjanje na objekte, to bi donijelo puno dobine i novih opcija za gameplay. Da naprave ove stvari uninstall bi sve drugo s compa i tukao samo DayZ.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa preskačeš preko ograde sa V. To je oduvijek bilo u igri. Čak i u modu.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina
AmonZero kaže...

On je mislio na preskakanje ograda i zidova preko kojih smo prije u 3rd person gledali, onih od 2 metra. Bar pretpostavljam :D

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina

To je druga stvar onda 

7 godina
protjeran
D3ViL kaže...
AmonZero kaže...

On je mislio na preskakanje ograda i zidova preko kojih smo prije u 3rd person gledali, onih od 2 metra. Bar pretpostavljam :D

Ofc, mislim ako zombiji mogu preko zasto ne bi i mi. Preskakanje ograde svima, a ne samo njima.

...
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Danas, nakon dugo vremena, uđem malo u igru. Par umiranja zbog zombija koji ne odustaju i brži su od mene (glupo) i onda napokon jedan dobar spawn u kojem sam skupio dosta geara, pištolj s mecima i okvirom, submachine gun s okvirom i municijom... dosta hrane, vode... pomislim "to je to, idem tražiti igrače". Dok sam pičio kroz šumu prem jugu čujem neko zavijanje. Odem na google i upišem "dayz wolves" a tamo lijepo piše da su ubačeni u verziji 0.6 i nešto. Vratim se u igru - YOU ARE DEAD

pas mater

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
D3ViL kaže...
AmonZero kaže...

Ofc, mislim ako zombiji mogu preko zasto ne bi i mi. Preskakanje ograde svima, a ne samo njima.

to mi je ono najjaca stvar i najveca glupost koju su ti decki sto rade igru napravili....da zombie moze preskocit fino ogradu od 2 metra a ja nemogu....genijalno!...a zamisli koliko moras razmišljati o bilo cemu  kada to ides stavljati u igru (da je proces implementiranja te gluposti unutar igre trajao 5min puno je)  ali dobro nek im bude........(nemojte samo da se vracamo na pricu o engineu jer to smo ustanovili da nevalja i da je promašen odavno za mnoge sitnice koje uvelike narusavaju gameplay) ali gg mozda do izlaska pune igre docekamo te popravke  

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 0:49 (Ipe77).
14 godina
DayZ (standalone)

to preskakanje su vjerojatno napravili tako da ih se ne možeš samo tako riješiti..

meni više smeta kada prođu kroz zatvorena vrata  ali to sa vratima je općenito malo čudno, skužio sam recimo da igram sa frendom, meni su neka vrata zatvorena, nejmu ista ta otvorena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Ovi nas .ebu i to samo tako. Neko vrijeme je sve radilo super, manje-vise, danas se logam, zatvorim vrata u kuci da nesto pojedem, kad ono 5 zombija prolazi kroz zidove i lupaju po meni, ma ne moze ovo biti slucajno, .ebu nas i zabavljaju se na nama 100%.

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Evil Access kaže...

Ovi nas .ebu i to samo tako.

da baš, NAMJERNO žele otjerati ovo malo igrača što se vratilo  mora da im je tlaka što su serveri malo opterećeniji (iako nisu njihovi per se).

14 godina
DayZ (standalone)
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Jel se sjecate onih dana kad se ljeti igrao nogomet po najvecim sparinama i nitko nije htio otici do najblize pumpe/pipe za vodu da se napije sve dok mu se pred ocima ne pojavi siva slika i tamni natpis "thirsty"? E to su bili dani 

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igra je sad okej. Za te novce pogotovo. Bilo bi jako licemjerno trovat i vajnat kako mi nevalja, a imam 500h. 

Jedina zamjerka je u tome sto moraju close combat popravit. Igra se zblesira i uzasno laga, narocito u gradu s puno playera. 

Vjerujem da je to samo do servera i da ce na tome jos raditi. 

PS. Da li x64 verzija bolje radi, posto nisam probao?

battlelog: marinacsmrad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marinac88 kaže...

PS. Da li x64 verzija bolje radi, posto nisam probao?

da

12 godina
DayZ (standalone)

Sta postoji x64 verzija xDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa de vi živite lel?

Also,neznam u čem je problem,dosta ljudi se zali na melee ,al od otkad je došao ovaj desync patch melee je brutalno lagan...Bez problema mos i 4-5 zombija kite-at i mlatit ih sa sjekirom,bez da te ikoji i pipne...

But then again,ko zna,zna. KO nezna,bleed.

12 godina
DayZ (standalone)

Ma ova igra je popusila davnih dana.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina

Neb se složio s time. Zadnja 2 patcha su game changeri bili...Al opet,kad imas ljude koji ni neznaju da ima x64 .exe onda jebeš mi  sv :D

11 godina
Endymon kaže...

Doslovno ubode u oci kad stisnes play, jel ti uopce igras dayz? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 12:30 (ibme74).
12 godina
ibme74 kaže...
Endymon kaže...

Doslovno ubode u oci kad stisnes play, jel ti uopce igras dayz? 

Odustao nakon 600 sati utroseno u nista.Poprave jednu stvar shebu 60 drugih.I da...Upalio sam sada taj x64 i vidi vraga,nece u ful screen.Ne reagira play niti nista.Hmmm,jos jedan bug u moru bugova...YEAP

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice