Meni igra stoji i skuplja prašinu na steam-u dok Rocket ne ubaci j*bene zombije i vozila
skupljat ce dugo
Meni igra stoji i skuplja prašinu na steam-u dok Rocket ne ubaci j*bene zombije i vozila
skupljat ce dugo
Acca odmor uzeo pa da netko povede u offtopic. Vidio sam da netko usporeduje armu 3 sa ovim, da vam pravo kazem, arma 3 me puno vise razocarala nego dayz. Vozila se ne uklapaju u taj setting rata, napucavanje je cudno... Mozda sam se previse navikao na armu 2 al... Cini mi se da ce mi ona jos dugo vremena ostat naj drazi "running simulator" :D
tako je .....i još stvari koje su obećane te barem neka optimizacija ovo je za sad po gradovima jako loše....
Pored tolike mape i svih gradova, sela i prirode svi se zale na lag u gradu. Da li je to zato jer se ne mozete ukampirati ili?
Evo primjer prirode i kulturnih znamenitosti: )
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/469803731598989115/8DFEBC0128B0C836C2782359C65BDD95A21410B4/
Pored tolike mape i svih gradova, sela i prirode svi se zale na lag u gradu. Da li je to zato jer se ne mozete ukampirati ili?
Evo primjer prirode i kulturnih znamenitosti: )
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/469803731598989115/8DFEBC0128B0C836C2782359C65BDD95A21410B4/
Ja vise nemam tolikih problema u gradu.. Mozda sam se navikao, ne znam. Makljaza u Elektru je predobra stvar, pogotovo ako si sa ekipom. Dvojica snajpera se ukampaju lijepo u kuci a ostali deru sa sks i emicom i prociscavaju okolo... Ludnica!!
na experimentalu sam na nwa, lootam sa mosinom i zadnjih 5 metka u njemu. krenem sa sjeverne strane od vojnih baraka po redu lootat prema vatrogasnoj. sve puno zombija, sjekira je radila ali sam jedan metak okinuo jer me jedan zaskočio u grmlju između dva sjeverna hangara. očistio i barake idem prema policijskoj i spazim lika na prozoru na katu. povućem se lagano i počnem snimati. kako je zavrsilo mozete pogledati.
evo i par hitaca "amfibije s" i 1911ce. wuneni kaputi su zakon.
http://www.reddit.com/r/dayz/comments/207ueh/no_patch_today/cg0njmh nista do petka ili mozda cak do sljedeceg tjedna.
http://www.reddit.com/r/dayz/comments/207ueh/no_patch_today/cg0njmh nista do petka ili mozda cak do sljedeceg tjedna.
Pozdrav Dr.Gonzo! Ni ne igram već nekoliko dana jer sam kratak s slobodnim vremenom pa ću sačekati taj patch jer ga po pisanju forumaša koji su isprobali eksperimentalnu verziju vrijedi pričekati radi raznoraznih novotarija i većeg broja zombača. E, onda krećemo u pohode.
Ako ovdje ima igrača koji igraju i DayZ ArmA 2 MOD:
Otvoren je DayZ Epoch "HDayZ" Server - tražite pod nazivom HDZ.
Više informacija u zasebnoj temi.
Ako ovdje ima igrača koji igraju i DayZ ArmA 2 MOD:
Otvoren je DayZ Epoch "HDayZ" Server - tražite pod nazivom HDZ.
Više informacija u zasebnoj temi.
Jako dobro objašnjeno. Hvala! Možda i SA postane jednom približno takav.
Ima li netko problema sa Steamom? Bio sam u Elektru bez problema i odjednom mi se Steam ugasio i sad ne mogu ga nikako pokrenuti, stalno mi govori da imam problema sa vezom.
Proradilo, hvala Zenge :)
Ima li netko problema sa Steamom? Bio sam u Elektru bez problema i odjednom mi se Steam ugasio i sad ne mogu ga nikako pokrenuti, stalno mi govori da imam problema sa vezom.
da izgleda da trenutno ne radi, neželi se niti meni spojit.
edit eto proradio :)
dayz in real life
koliko ljudi je umrlo na ovim stepenicama?
Taj video nemre bit stariji, al dobro, zabavan je..
koliko ljudi je umrlo na ovim stepenicama?
Hahah evo Luka prije 20 minuta pao niz stepenice i poginuo u Elektru.
WTF je sa steamon?
Crko Marshall.
Steam ošo u jagode.
je li njima u planu to popraviti?
je li njima u planu to popraviti?
Meni je sad sve u redu...
Pozdravm,
kupio sam jucer DayZ standalone i kad idem ga pokrenut upali se dayz logo, u lijevom gornjem kutu pise wait a moment i onda mi crasha igra.Neki fix?
3D dayz mapaLINK
Pozdravm,
kupio sam jucer DayZ standalone i kad idem ga pokrenut upali se dayz logo, u lijevom gornjem kutu pise wait a moment i onda mi crasha igra.Neki fix?
Moraš imati jak procesor i grafičku, sve popraćeno s dosta memorije (možda 8 GB), najnovije drivere i to je to. Nisam na ovom forumu dosad vidio da je netko imao takav problem pri samom pokretanju igre. Naravno, poslušaj i što ti je Reichz odgovorio.
Pozdravm,
Moraš imati jak procesor i grafičku, sve popraćeno s dosta memorije (možda 8 GB), najnovije drivere i to je to. Nisam na ovom forumu dosad vidio da je netko imao takav problem pri samom pokretanju igre. Naravno, poslušaj i što ti je Reichz odgovorio.
Isto bih preporucio reinstal.
Ja igram sa 2GB RAM-a, ali, radi: )