DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
AmonZero kaže...

Meni igra stoji i skuplja prašinu na steam-u dok Rocket ne ubaci j*bene zombije i vozila

skupljat ce dugo

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Acca odmor uzeo pa da netko povede u offtopic. Vidio sam da netko usporeduje armu 3 sa ovim, da vam pravo kazem, arma 3 me puno vise razocarala nego dayz. Vozila se ne uklapaju u taj setting rata, napucavanje je cudno... Mozda sam se previse navikao na armu 2 al... Cini mi se da ce mi ona jos dugo vremena ostat naj drazi "running simulator" :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Meni igra stoji i skuplja prašinu na steam-u dok Rocket ne ubaci j*bene zombije i vozila

tako je {#} .....i još stvari koje su obećane te barem neka optimizacija ovo je za sad po gradovima jako loše....

Team32Ipe77
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pored tolike mape i svih gradova, sela i prirode svi se zale na lag u gradu. Da li je to zato jer se ne mozete ukampirati ili?

Evo primjer prirode i kulturnih znamenitosti: )

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/469803731598989115/8DFEBC0128B0C836C2782359C65BDD95A21410B4/ 

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

Pored tolike mape i svih gradova, sela i prirode svi se zale na lag u gradu. Da li je to zato jer se ne mozete ukampirati ili?

Evo primjer prirode i kulturnih znamenitosti: )

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/469803731598989115/8DFEBC0128B0C836C2782359C65BDD95A21410B4/ 

Ja vise nemam tolikih problema u gradu.. Mozda sam se navikao, ne znam. Makljaza u Elektru je predobra stvar, pogotovo ako si sa ekipom. Dvojica snajpera se ukampaju lijepo u kuci a ostali deru sa sks i emicom i prociscavaju okolo... Ludnica!!

1971- ∞
13 godina
DayZ (standalone)

na experimentalu sam na nwa, lootam sa mosinom i zadnjih 5 metka u njemu. krenem sa sjeverne strane od vojnih baraka po redu lootat prema vatrogasnoj. sve puno zombija, sjekira je radila ali sam jedan metak okinuo jer me jedan zaskočio u grmlju između dva sjeverna hangara. očistio i barake idem prema policijskoj i spazim lika na prozoru na katu. povućem se lagano i počnem snimati{#}. kako je zavrsilo mozete pogledati.

evo i par hitaca "amfibije s" i 1911ce. wuneni kaputi su zakon{#}.

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/207ueh/no_patch_today/cg0njmh nista do petka ili mozda cak do sljedeceg tjedna.

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gunnolf kaže...

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/207ueh/no_patch_today/cg0njmh nista do petka ili mozda cak do sljedeceg tjedna.

Pozdrav Dr.Gonzo! Ni ne igram već nekoliko dana jer sam kratak s slobodnim vremenom pa ću sačekati taj patch jer ga po pisanju forumaša koji su isprobali eksperimentalnu verziju vrijedi pričekati radi raznoraznih novotarija i većeg broja zombača. E, onda krećemo u pohode. {#}

STEAM: BucoKTM
17 godina
Mi igramo ili smo igrali experimental i super je sve dok ne pocne lagirat a to je stalno.
17 godina
DayZ (standalone)

Ako ovdje ima igrača koji igraju i DayZ ArmA 2 MOD:

Otvoren je DayZ Epoch "HDayZ" Server - tražite pod nazivom HDZ.

Više informacija u zasebnoj temi.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ako ovdje ima igrača koji igraju i DayZ ArmA 2 MOD:

Otvoren je DayZ Epoch "HDayZ" Server - tražite pod nazivom HDZ.

Više informacija u zasebnoj temi.

Jako dobro objašnjeno. Hvala! Možda i SA postane jednom približno takav.

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

1971- ∞

3 13 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima li netko problema sa Steamom? Bio sam u Elektru bez problema i odjednom mi se Steam ugasio i sad ne mogu ga nikako pokrenuti, stalno mi govori da imam problema sa vezom.

Proradilo, hvala Zenge :)

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 18:41 (Reichz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Ima li netko problema sa Steamom? Bio sam u Elektru bez problema i odjednom mi se Steam ugasio i sad ne mogu ga nikako pokrenuti, stalno mi govori da imam problema sa vezom.

da izgleda da trenutno ne radi, neželi se niti meni spojit.

edit eto proradio :)

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 18:36 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dayz in real life {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dayz in real life {#}

koliko ljudi je umrlo na ovim stepenicama? {#}

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ljudi su sve originalniji.

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 19:29 (Roko567).

2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Taj video nemre bit stariji, al dobro, zabavan je..

13 godina
neaktivan
acca kaže...

koliko ljudi je umrlo na ovim stepenicama? {#}

Hahah evo Luka prije 20 minuta pao niz stepenice i poginuo u Elektru.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

WTF je sa steamon?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Crko Marshall.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 20:58 (NEW_MAN).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Steam ošo u jagode.

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

je li njima u planu to popraviti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

je li njima u planu to popraviti?

Meni je sad sve u redu...

1971- ∞
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Radiiiii 

1 0 hvala 0
11 godina

Pozdravm,

kupio sam jucer DayZ standalone i kad idem ga pokrenut upali se dayz logo, u lijevom gornjem kutu pise wait a moment i onda mi crasha igra.Neki fix?

16 godina
DayZ (standalone)

3D dayz mapa{#}LINK

Moj PC  
3 0 hvala 6
11 godina
neaktivan
The_K kaže...

Pozdravm,

kupio sam jucer DayZ standalone i kad idem ga pokrenut upali se dayz logo, u lijevom gornjem kutu pise wait a moment i onda mi crasha igra.Neki fix?

Moraš imati jak procesor i grafičku, sve popraćeno s dosta memorije (možda 8 GB), najnovije drivere i to je to. Nisam na ovom forumu dosad vidio da je netko imao takav problem pri samom pokretanju igre. Naravno, poslušaj i što ti je Reichz odgovorio.

16 godina
neaktivan
BucoKTM kaže...
The_K kaže...

Pozdravm,

Moraš imati jak procesor i grafičku, sve popraćeno s dosta memorije (možda 8 GB), najnovije drivere i to je to. Nisam na ovom forumu dosad vidio da je netko imao takav problem pri samom pokretanju igre. Naravno, poslušaj i što ti je Reichz odgovorio.

Isto bih preporucio reinstal.

Ja igram sa 2GB RAM-a, ali, radi: )

12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

3D dayz mapa{#}LINK

Očekivao sam da će i gradovi bit... :/

1971- ∞
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice