Dark Souls 2

poruka: 558
|
čitano: 57.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dark Souls 2

hakeri su se javili na redditu i izgleda da VAC funkcionira. Nakon što ljudi hackaju baca ih da igraju skupa samo protiv/sa drugim hakerima,barem su tako pisali {#} Nakon što su hackali vidjeli su 10 puta manje summoning signa i opčenito daleko manje interakcije s igračima i kada su pitali ostale igrače s kojima su igrali, gotovo svi su priznali da su i oni hackali

Ja u 100 sati igre sam sreo samo jednog hackera s infinite HPom u PvPu.  Vjerojatno sada uživa s ostalim hackerima, dobro su to rješili bez banana

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 13:30 (acca).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Dark Souls 2
acca kaže...

hakeri su se javili na redditu i izgleda da VAC funkcionira. Nakon što ljudi hackaju baca ih da igraju skupa samo protiv/sa drugim hakerima,barem su tako pisali {#} Nakon što su hackali vidjeli su 10 puta manje summoning signa i opčenito daleko manje interakcije s igračima i kada su pitali ostale igrače s kojima su igrali, gotovo svi su priznali da su i oni hackali

Ja u 100 sati igre sam sreo samo jednog hackera s infinite HPom u PvPu.  Vjerojatno sada uživa s ostalim hackerima, dobro su to rješili bez banana

hmm da to je fino napravljeno :) ja sam ih mozda sve skupa 3 vidio

Dal detekta editirane save gameove ? Ta stvar je postala problem na Dark souls 1 prije koju godinu

http://www.snabbox.org/
16 godina
Dark Souls 2

Ja koristim u PvP-u Greatsword (ultra greatsword imena greatsword) +10 i sa 1H heavy napadom sam ga pogodio za 3-5% HP-a njegovog. Nije blocko, nije nista radio, samo me lupao golim rukama i applyao poison. Nije uopce pokusavao blokat ili izbjegavat moje udarce. Mjesto radnje iron forge most (odmah na ulazu kod prvog bonefirea) - ulazi u igru, ja sam napravio bow, on me pogodio sa daggerom i applyao malo poisona, rollao sam prema njemu (kako ste mi rekli prekida animaciju) i heavy na njega, dotle je doletio jos jedan poison dagger te kako sam ga lupio presao je na sake. Dakle lik je stajao na mjestu i samo lupao, bio sam jako brzo poisonan, nisam imao kako izlijecit poison (moro bih otvarat inventory, prebrzo je tak i tak applyao poison i samo je lupetao po meni da ga stavlja dalje) - uspio sam ga lupit ukupno 4 puta sa heavy 1h (nisam cak prebacio na 2H jer sam lupao i gledao kak mi pada HP) - on je na kraju opisanog combata (u kojem se sam nije pomako sa mjesta) imao oko 80-85% HP-a

Znam samo da je imao onaj helm od smelther bossa u iron keepu, ostalo nisam gledao (ovo se lako skuzi) i poison sake.

Sad, sto se tice ringa za backstab, nisam mu ni doso do ledja, od napred sam lupao, zakljucio sam da bih ja sa svojim +10 greatswordom terbao moci ubit njega golorukog koji ni ne blocka ni ne parrya, prije nego mene ubije poison, ali nope...

Nije niti spell castao ni nis, 2 daggera i fists.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Napokon mi je lore jasniji {#}

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
acca kaže...

Napokon mi je lore jasniji {#}

Najveca "snaga" Dark Souls-a za mene lezi upravo u prici i nacinu na koji je (ne)ispricana. DS1 sam odigrao 7-8 puta i nakon stotina sati provedenih u igri, jos uvijek se desava da s vremena na vrijeme naidjem na poneki detalj koji ranije nisam primijetio. DS2 sa svojom pricom (i identicnim metodama "uskracivanja" iste) je dosao kao slag na tortu.

Vaati, Dave i EpicNameBro imaju gomilu materijala na YT-u koji je vrijedan paznje. Oni koje zanima prica mogu popuniti rupe a oni koji nisu ni primijetili da ikakva prica uopste postoji mogu na taj nacin dati jednu sasvim novu dimenziju Lordranu, Drangleicu i nesretnicima koji ga naseljavaju.

16 godina
Dark Souls 2

Vecini ljudi kojima se igra nije svidjela je razlog upravo u nedostatku faktora "vodim te za ruku kroz pricu" pa su takvi online lore guideovi jako dobri. Prica je jako duboka, samo su informacije dosta sture i zahtjevaju citanje opisa itema i radenja poveznica u glavi. Dosta toga moze se saznat na nacin da se sve cita, pa plus koji online lore video da se popune rupe. tko se usudi primjenit ovaj pristup bit ce ugodno iznenadjen.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jucer zavrsio ali nisam poceo ng+. Htjeo bih prvo vendricka rijesit... Jeli ga tko probao ubit?
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
odjavljen
skank666 kaže...
Jucer zavrsio ali nisam poceo ng+. Htjeo bih prvo vendricka rijesit... Jeli ga tko probao ubit?

nije tak tesko kad skupis 5 giant soulsa

bez njih je utra tesko :D

16 godina
Dark Souls 2

ja vježbam speedrune. Znam na pamet 1/4 i radim je po brzini svijetskog rekorda. Naučio sam sve na pamet do mirror knighta, radim save backupe nakon svakog bossa ili nekog teškog dijela i tako ponavljam. Kroz ljeto cu probati maznuti World Record na AllBoss run, vjerojatno cu i snimit {#}

Pogledao sam elajjazov stream i začuđujuče mi je zabavno

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 11:39 (acca).

2 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Pretpostavljam da radis speedrun za any% , a ne all bosses?

To je zabavno, da, ali u dvojci sam ih vidio dosta koji stanu na nekom podrucju i krenu sa bonefire asteticima farmat 1 bossa. Pokusaj razvit neki speedrun gdje to nije potrebno ili barem metodu da i sa slabijim gearom napredujes brze nego kad se farma 1 te isti boss.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Pretpostavljam da radis speedrun za any% , a ne all bosses?

To je zabavno, da, ali u dvojci sam ih vidio dosta koji stanu na nekom podrucju i krenu sa bonefire asteticima farmat 1 bossa. Pokusaj razvit neki speedrun gdje to nije potrebno ili barem metodu da i sa slabijim gearom napredujes brze nego kad se farma 1 te isti boss.

ne... kopiram run od lika koji drži svjetski rekord na ALL Bosses koji traje skoro 2 sata, any% se može napraviti ispod 50 minuta, to mi se čini interesantno

16 godina
Dark Souls 2

All bosses je odlican, samo tamo je TOLIKO skupa svaka pogreska :D Mislim svuda je.

Fora mi je kod speed runova kako pocnes ko human i zavrsis ko human, bez smrti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dark Souls 2

sinoć napokon pokopao vendricka () i krenuo u NG+. Nisam znao da se prenose i one pojačane vatre u ng+, sad ih odmah na početku imam od +3 do +5 tamo u onoj katedrali di su oni divovi... a još se čudim kako mi ovi obični mobovi uzimaju puno healtha. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

ja sam si napokon sredio guard break sa onim mouse fixom

igram sa kontrolerom i kad treba guard break samo stisnem F i radi svaki put 100% :D
no prebacit cu na space da ne fulam tipku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arnold Layne kaže...

igram sa kontrolerom i kad treba guard break samo stisnem F i radi svaki put 100% :D

pa što onda koristiš za trčanje? Meni je F idealno

13 godina
odjavljen
acca kaže...
Arnold Layne kaže...

pa što onda koristiš za trčanje? Meni je F idealno

ma trcim na kontroleru na tipkovnici samo guard break koristim :D

kolko sam cito miš i kontroler imaju neki input lag dok tipkovnica nema

mogu se pohvalit da mi ide PVP od 10 borbi njih mozda 2 izgubim
najjaci su mi likovi koji me love na backstab, a koristim Jester's Robes

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 11:22 (Arnold Layne).
16 godina
Dark Souls 2

Sa korištenjem fixa nema apsolutno nikakav lag input i može se igrati preciznije nego na kontroleru. Pa radim speedrune i sada kada znam put na pamet do kings ringa mogu ga raditi na world record pace-u. Pvp sam prestao raditi od noči kada sam pobjedio 50 duela za redom na mostu, o invazijama da niti ne govorim {#} (fakat, ne lažem)

Mada moram reči da 2 karaktera kojima pvpam na sl150 koriste oružja s najvišeg tiera. Mada to niti nisam znao, prije par dana su stavili reddit post s najjačim pvp oružjima i 2 na najvišem tieru su chaos blade i defenders greatsword, 2 oružja koja sam odabrao na kraju prvog i drugog prelaska igre. S tim da imam moje skriveno, još jače, široko nepoznato oružje na hexeru (govorim o starom biču {#})

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
acca kaže...

Sa korištenjem fixa nema apsolutno nikakav lag input i može se igrati preciznije nego na kontroleru. Pa radim speedrune i sada kada znam put na pamet do kings ringa mogu ga raditi na world record pace-u. Pvp sam prestao raditi od noči kada sam pobjedio 50 duela za redom na mostu, o invazijama da niti ne govorim {#} (fakat, ne lažem)

Mada moram reči da 2 karaktera kojima pvpam na sl150 koriste oružja s najvišeg tiera. Mada to niti nisam znao, prije par dana su stavili reddit post s najjačim pvp oružjima i 2 na najvišem tieru su chaos blade i defenders greatsword, 2 oružja koja sam odabrao na kraju prvog i drugog prelaska igre. S tim da imam moje skriveno, još jače, široko nepoznato oružje na hexeru (govorim o starom biču {#})

da bič je stvarno nepredviljiv, a nisam vidio nikog da ga koristi

s njim sam znao cak neke likove one shotat :D (bez backstab ,guard break)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 11:39 (Arnold Layne).
16 godina
Dark Souls 2

Ja sam bio u bell guardianima, kad je doso lik koji dual-wielda 2 neka nazubljena whipa, nisam siguran sto su, ali jednog mislim da imam. Pokosio je hosta invadanog svijeta u 2 hita. Strasno nesto.

Mene i dalje dere povremeni lik koji sakama i poisonom igra i jedan me dobio sa poison mistom. Nisam znao sto tocno kasta, (relativno) dugo je trajala animacija, iso sam ga probat backstabat jer sam racunao da je onaj lingering fireball ili kak se vec zove spell - to me vjerojatno ne bi ubilo a i da se avoidat. Kad tamo poison mist, paf u sekundi poisoned i krene hp padat strasno nesto - nisam ga ni uspio backstabat jer sam ipak bio malo predaleko da ga obidjem i lupim sledja, a i dodgao je odmah nakon casta.

Imam osjecaj da je poison malo OP trenutno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ili svi imamo premali resitance... nekako sumnjam da je to jer poison previše i prebrzo uzima healtha. u PVP ako sam otrovan ni ne trudim se ostat živ jer ne mogu... ni nemam toliko fruteka da ga liječim toliko

16 godina
Dark Souls 2

Jedino da si vaki combat dizem sa onim mossom resistance i da cijelo vrijeme imam spreman za popit i ocistit taj status. Mozda ima ko u jedinici kako se borilo protiv toxica onih pie dungova - isti status ti da, samo drasticna je razlika u brzini opadanja heltha, pa da sam sebe poisonom, a da mi ne uzima puno...

Ne znam, pokusavam nac metodu borit se protiv toga, za sada, ako igraju tako da ga brzo i cesto applyaju, ja sam uglavnom mrtav. Samom mi se neda tako igrat jer djeluje dosta nezanimljivo, vise sam melee nastrojen i volim 1v1 nekog nabit skillom, ne "trikovima". Takodjer casteri me nekad zivciraju jer neke spelove kad i dodgam mi oduzmu nesto HP-a, a ima spamera istih kojima nemrem pric dovoljno brzo da bi ih pokosio (koriste i shield i znaju dodgat(izbjec melee napad, pogotovo kad koristim sporije oruzje), a njihovi spelovi rade ogroman dmg ako ih ne uspijem 8u potpunosti) izbjec.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

ma lol... ako samo rollaš prema hostu i nemože te poisonat ako nisi glup, čak niti najbrži dark fog te ne može poisonat ako se ne stisneš negdje u kut gdje ne možeš odmah skočiti van. A ako vidim da spamaju bacim jedan great ressonant soul koji udara za 1400 dmga... ne mogu prekinuti animaciju

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

Acca jesi igroo kaj sa mundane ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
acca kaže...

ma lol... ako samo rollaš prema hostu i nemože te poisonat ako nisi glup, čak niti najbrži dark fog te ne može poisonat ako se ne stisneš negdje u kut gdje ne možeš odmah skočiti van. A ako vidim da spamaju bacim jedan great ressonant soul koji udara za 1400 dmga... ne mogu prekinuti animaciju

zato ti radiš speedrunove a mi ne.... :D

16 godina
Arnold Layne kaže...

Acca jesi igroo kaj sa mundane ?

nisam još, negdje kroz ljeto cu

16 godina
Dark Souls 2

Još lore-a

0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Jedan fantastičan glitch za speedrune i backstabe {#}