Prešao sam nivo u Alien brodu i stigao sam na nivo kad je sve smrznuto. Koliko još ima do kraja?
5. multiplayer- igra ima jedan od najboljih multiplayera koji se danas mogu naći
Opet ja
Nisam se maknuo ni makac.
Onaj tunel je zatvoren i ne mogu kroz njega.
Ona dva tukca (psiho i talac) i dalje stoje u onoj prostoriji i nikako da se mrdnu odatle iako mislim da su vec davno trebali otic.
U selu sam ubio sve zivo i nezivo, poceo sam i kokoske ubijat ali nista.
Niti novog putokaza prema novome task-u niti se ono dvoje tukaca ikuda micu.
Sta da radim?
Mozda najbolje da odigras nivo iz pocetka...
Scuderia kaže:
Opet ja
Nisam se maknuo ni makac.
Onaj tunel je zatvoren i ne mogu kroz njega.
Ona dva tukca (psiho i talac) i dalje stoje u onoj prostoriji i nikako da se mrdnu odatle iako mislim da su vec davno trebali otic.
U selu sam ubio sve zivo i nezivo, poceo sam i kokoske ubijat ali nista.
Niti novog putokaza prema novome task-u niti se ono dvoje tukaca ikuda micu.
Sta da radim?
Ovako netrebaš kroz taj tunel, nego kada izađeš iz sela gdje si smrvio ona dva tenka, neideš u tunel nego na ono brdo gdje ti je kao neki slap. Znači kad izađeš iz sela gledaš prema tunelu i negdje s desne strane ti se među drvećem nalazi slap i s strane tog slapa skačeš po onim stjenama sve dok se ne popneš na vrh... i to je to, šibaš dalje
Ok, završio sam Crysis ( ), a sad jedno pitanje. Vidio sam na You tubeu snimke nekih borbi na koje nisam naišao u igri, npr. cesta uz obalu na kojoj helikopter ruši pola brda i hrpa kamenja pada po cesti, napad na neko selo u kojem su tenkovi i helikopter, totalna makljaža, borba s alienima u helikopteru na morskoj obali, pojavljuju se i Korejci... vidim da u settingu postoje i kontrole za vožnju helikoptera, a nigdje nisam uopće imao priliku ući u helikopter...može li mi netko to malo pojasniti ?!
Ok, završio sam Crysis ( ), a sad jedno pitanje. Vidio sam na You tubeu snimke nekih borbi na koje nisam naišao u igri, npr. cesta uz obalu na kojoj helikopter ruši pola brda i hrpa kamenja pada po cesti, napad na neko selo u kojem su tenkovi i helikopter, totalna makljaža, borba s alienima u helikopteru na morskoj obali, pojavljuju se i Korejci... vidim da u settingu postoje i kontrole za vožnju helikoptera, a nigdje nisam uopće imao priliku ući u helikopter...može li mi netko to malo pojasniti ?!
Nisam stekao dojam da sam nešto zaobišao, baš sam gledao da igram temeljito...morat ću preletit još jednom.
Ja također nisam vozio helić... Ne znam uopće disam eventualno moga imat priliku???
Ja također nisam vozio helić... Ne znam uopće disam eventualno moga imat priliku???

igra je odlična, zamjerio bi joj zahtjeve i zaobilaženje djelova, koje je izvedivo i pješice
Crysis=benchmark.Ništa više od toga nije.Izuzev revolucionarne grafike nije ništa specijalno pokazo da bi uveo neki "boom" u gamerskom svijetu.
Crysis=benchmark.Ništa više od toga nije.Izuzev revolucionarne grafike nije ništa specijalno pokazo da bi uveo neki "boom" u gamerskom svijetu.
Ja sam Crysis igrao i igrao-sve dok mi hard disk od 320GB nije riknuo na onom nosaču aviona-to je negje na 80-90% igre
I sad opet ispočetka
Ja došao do nekih 30% i neda mi se više.. sve se svodi na cloak - headshot - cloak - headshot - cloak... ili pak na speed - shotgun - speed - shotgun - speed i sl. Kad se skuži 2,3 taktike koje UVIJEK pale, nema smisla dalje istraživat igru. Grafika je fenomenalna, ali i zahtjevna u 3 krasne..
Upravo zavrsio igru. Malo sam stariji covjek pa mi nemojte zamjerit sto sam igrao oko mjesec i pol.
Igra je graficki gotovo savrsena - kazem gotovo jer ima bug-ova koje cak in 1.2 patch jos nije ocistio. (ocito pre brz napredak).
Igracki - igra je sasvim obicna. OK, ima nekih interesantnih detalja (odijelo, manipulacija oruzjem) ali ipak, to se moglo i sa manje hardverskih zahtjeva.
Uglavnom, odigrah je, i odmah udaljih sa hard-a. Nije nesto sto bih drzao instalirano na hard-u i povremeno ukljucio da se oslobodim stresa.
Cryisi je jedna od najgorih igrica koju sam igro,cak mi je i Little big advanture 2 bolja. 100 puta bolja sto se tice igrivosti.
Razmišljam o kupnji konfiguracije E8200 2.6 GHz, P35 NEO-FI Intel P35, 2 Gb DDR2 800 MHz, GF 8800GT 512Mb, e sad me zanima na kojim postavkama bi mi išao Crysis na tom stroju
High DX10 100%
1280x1024 bi letilo...
Sad za vise rez ne znam....
BTW- proc si kloknes na 3.0
netreba sve bit na high postavke, recimo texture sam stavio na medium,object detail na medium,shaderi na very high,sjene na high,post processing na very high (zbog motion blura),physics high,water very high .... i grafika je predobra i sa 2xAA i 8xAF imam ~40 fps.
Nigdje ne šteka.
thanks, BTW volim igrat samo na max. rez., a to je u mom slučaju baš 1280×1024
Jel znaš možda ak si igrao Supreme Commander zašto bi štekalo na trenutnoj konfiguraciji AMD Sempron 3000+, 2 gb DDR, GF8600 GTS 512mb, na koju god rezu stavio igra se kreće na nenormalnih 7-8 frameova
By the way za onu konf. koji sam prije spomenul, u njoj je još 320 gb hard a samo 460W napajanje, jel će to radit normalno sa tako slabim napajanjem. Možete pogledat komp na feniks-kompjutori. hr, komp se zove Cosmo 6002.
Jel znaš možda ak si igrao Supreme Commander zašto bi štekalo na trenutnoj konfiguraciji AMD Sempron 3000+, 2 gb DDR, GF8600 GTS 512mb, na koju god rezu stavio igra se kreće na nenormalnih 7-8 frameova
By the way za onu konf. koji sam prije spomenul, u njoj je još 320 gb hard a samo 460W napajanje, jel će to radit normalno sa tako slabim napajanjem. Možete pogledat komp na feniks-kompjutori. hr, komp se zove Cosmo 6002.
Very high + natural mod(samo TOD fileovi koji uljepsavaju svijetlost)
1680x1050
16 AF
0 AA
65-80 FPS
Priznajem,dobra grafika,ali prića je bezveze i smanjuje igrivost.Prva polovica se stalno ponavlja,dođi na neku lokaciju i tamo ih moraš sve ubiti
i tako cijelo vrijeme.Druga polovica je nešto zanimljivija zbog pojavljivanj izvanzemaljaca,ali ništa posebno.
I crysis 2 bude još gori od 1. djela i trebati će ćudo od računala da se može igrati na high
Ma ok je prica, niti nemora biti nis bolja, mene ja izvedba facinirala, na kraju krajeva i far cry je bio na slicnu foru. Takodjer halam na 1680x1050 i sve na high ^^
Crysis jednom rijeci najbolja igra
Crysis jednom rijeci najbolja igra