Crysis

poruka: 330
|
čitano: 83.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Crysis
Miljac kaže...

Prešao sam nivo u Alien brodu i stigao sam na nivo kad je sve smrznuto. Koliko još ima do kraja?

Sad si na 75% otprilike
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

5. multiplayer- igra ima jedan od najboljih multiplayera koji se danas mogu naći

Meni je na CoD4 bolji multi.

Kako da ne - How yes no
17 godina
neaktivan
Crysis

Opet ja

Nisam se maknuo ni makac.

Onaj tunel je zatvoren i ne mogu kroz njega.

Ona dva tukca (psiho i talac) i dalje stoje u onoj prostoriji i nikako da se mrdnu odatle iako mislim da su vec davno trebali otic.

U selu sam ubio sve zivo i nezivo, poceo sam i kokoske ubijat ali nista.

Niti novog putokaza prema novome task-u niti se ono dvoje tukaca ikuda micu.

Sta da radim?

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Mozda najbolje da odigras nivo iz pocetka...

0 0 hvala 0
17 godina

Scuderia kaže:

Opet ja

Nisam se maknuo ni makac.

Onaj tunel je zatvoren i ne mogu kroz njega.

Ona dva tukca (psiho i talac) i dalje stoje u onoj prostoriji i nikako da se mrdnu odatle iako mislim da su vec davno trebali otic.

U selu sam ubio sve zivo i nezivo, poceo sam i kokoske ubijat ali nista.

Niti novog putokaza prema novome task-u niti se ono dvoje tukaca ikuda micu.

Sta da radim?

Ovako netrebaš kroz taj tunel, nego kada izađeš iz sela gdje si smrvio ona dva tenka, neideš u tunel nego na ono brdo gdje ti je kao neki slap. Znači kad izađeš iz sela gledaš prema tunelu i negdje s desne strane ti se među drvećem nalazi slap i s strane tog slapa skačeš po onim stjenama sve dok se ne popneš na vrh... i to je to, šibaš dalje

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB DDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
neaktivan
Crysis

Ok, završio sam Crysis ( Cool ), a sad jedno pitanje. Vidio sam na You tubeu snimke nekih borbi na koje nisam naišao u igri, npr. cesta uz obalu na kojoj helikopter ruši pola brda i hrpa kamenja pada po cesti, napad na neko selo u kojem su tenkovi i helikopter, totalna makljaža, borba s alienima u helikopteru na morskoj obali, pojavljuju se i Korejci... vidim da u settingu postoje i kontrole za vožnju helikoptera, a nigdje nisam uopće imao priliku ući u helikopter...može li mi netko to malo pojasniti ?!

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miljac kaže...

Ok, završio sam Crysis ( Cool ), a sad jedno pitanje. Vidio sam na You tubeu snimke nekih borbi na koje nisam naišao u igri, npr. cesta uz obalu na kojoj helikopter ruši pola brda i hrpa kamenja pada po cesti, napad na neko selo u kojem su tenkovi i helikopter, totalna makljaža, borba s alienima u helikopteru na morskoj obali, pojavljuju se i Korejci... vidim da u settingu postoje i kontrole za vožnju helikoptera, a nigdje nisam uopće imao priliku ući u helikopter...može li mi netko to malo pojasniti ?!

Neki se dijelovi mogu i zaobići.
Ja sam prešo cijelu igru i vozio sam helić 3- 4 puta.
17 godina
neaktivan

Nisam stekao dojam da sam nešto zaobišao, baš sam gledao da igram temeljito...morat ću preletit još jednom.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan
WOW kaže...
Miljac kaže...

Neki se dijelovi mogu i zaobići.
Ja sam prešo cijelu igru i vozio sam helić 3- 4 puta.

Na kojim djelovima si vozio helic? Ja ga isto nisam nigdje nasao, a dosta detaljno sam prelazio igru...

I jel se Vtol moze vozit na jos kojem nivou osim na onom di si od pocetka do kraja u njemu?
17 godina
neaktivan
Crysis

Ja također nisam vozio helić... Ne znam uopće disam eventualno moga imat priliku???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1kokolo1 kaže...

Ja također nisam vozio helić... Ne znam uopće disam eventualno moga imat priliku???

Drago mi je da nisam jedini...Namigiva

17 godina
neaktivan
Crysis

igra je odlična, zamjerio bi joj zahtjeve i zaobilaženje djelova, koje je izvedivo i pješice

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Crysis=benchmark.Ništa više od toga nije.Izuzev revolucionarne grafike nije ništa specijalno pokazo da bi uveo neki "boom" u gamerskom svijetu.

0 0 hvala 0
17 godina
Ag3nt kaže...

Crysis=benchmark.Ništa više od toga nije.Izuzev revolucionarne grafike nije ništa specijalno pokazo da bi uveo neki "boom" u gamerskom svijetu.

ovo potpisujem sto se tice grafike napravili s pomak definitivno i nema neke rasprave ali sto se tice igrivosti nazalost su zakazali, nista novo nsta posebno, standardna prica jedino neke nove vrste opreme koje dosd nismo vidjali ali osim toga nista novo 
17 godina
neaktivan
Crysis

Ja sam Crysis igrao i igrao-sve dok mi hard disk od 320GB nije riknuo na onom nosaču aviona-to je negje na 80-90% igre

I sad opet ispočetka

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja došao do nekih 30% i neda mi se više..  sve se svodi na cloak - headshot - cloak - headshot - cloak...   ili pak na speed - shotgun - speed - shotgun - speed  i sl. Kad se skuži 2,3 taktike koje UVIJEK pale, nema smisla dalje istraživat igru. Grafika je fenomenalna, ali i zahtjevna u 3 krasne..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Crysis

Upravo zavrsio igru. Malo sam stariji covjek pa mi nemojte zamjerit sto sam igrao oko mjesec i pol.

Igra je graficki gotovo savrsena - kazem gotovo jer ima bug-ova koje cak in 1.2 patch jos nije ocistio. (ocito pre brz napredak).

Igracki - igra je sasvim obicna. OK, ima nekih interesantnih detalja (odijelo, manipulacija oruzjem) ali ipak, to se moglo i sa manje hardverskih zahtjeva.

Uglavnom, odigrah je, i odmah udaljih sa hard-a. Nije nesto sto bih drzao instalirano na hard-u i povremeno ukljucio da se oslobodim stresa.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Cryisi je jedna od najgorih igrica koju sam igro,cak mi je i Little big advanture 2 bolja. 100 puta bolja sto se tice igrivosti.

Strvinar,muuhahahah

0 0 hvala 0
17 godina

Razmišljam o kupnji konfiguracije E8200 2.6 GHz, P35 NEO-FI Intel P35, 2 Gb DDR2 800 MHz, GF 8800GT 512Mb, e sad me zanima na kojim postavkama bi mi išao Crysis na tom stroju

17 godina
odjavljen

High DX10 100%
1280x1024 bi letilo...
Sad za vise rez ne znam....

BTW- proc si kloknes na 3.0

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI(700-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
17 godina
protjeran
Crysis

netreba sve bit na high postavke, recimo texture sam stavio na medium,object detail na medium,shaderi na very high,sjene na high,post processing na very high (zbog motion blura),physics high,water very high .... i grafika je predobra i sa 2xAA i 8xAF imam ~40 fps.

Nigdje ne šteka.

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2008 15:05 (te-kom).

0 0 hvala 0
17 godina

thanks, BTW volim igrat samo na max. rez., a to je  u mom slučaju baš 1280×1024

17 godina

Jel znaš možda ak si igrao Supreme Commander zašto bi štekalo na trenutnoj konfiguraciji AMD Sempron 3000+, 2 gb DDR, GF8600 GTS 512mb, na koju god rezu stavio igra se kreće na nenormalnih 7-8 frameova

By the way za onu konf. koji sam prije spomenul, u njoj je još 320 gb hard a samo 460W napajanje, jel će to radit normalno sa tako slabim napajanjem. Možete pogledat komp na feniks-kompjutori. hr,  komp se zove Cosmo 6002.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2008 16:08 (Unimatrix 007).
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Jel znaš možda ak si igrao Supreme Commander zašto bi štekalo na trenutnoj konfiguraciji AMD Sempron 3000+, 2 gb DDR, GF8600 GTS 512mb, na koju god rezu stavio igra se kreće na nenormalnih 7-8 frameova

By the way za onu konf. koji sam prije spomenul, u njoj je još 320 gb hard a samo 460W napajanje, jel će to radit normalno sa tako slabim napajanjem. Možete pogledat komp na feniks-kompjutori. hr,  komp se zove Cosmo 6002.

Trebalo bi posve normalno raditi, HDD ne zahtijeva veliku snagu, glavni su ti procesor i grafulja, a ostalo sve manje ili vise nije vazno, mada mozda napajanje od 550W nebi bilo lose ako planiras overclockovati..
17 godina
odjavljen
Crysis

Very high + natural mod(samo TOD fileovi koji uljepsavaju svijetlost)
1680x1050

16 AF
0 AA
65-80 FPS Cool

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI(700-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Priznajem,dobra grafika,ali prića je bezveze i smanjuje igrivost.Prva polovica se stalno ponavlja,dođi na neku lokaciju i tamo ih moraš sve ubiti

i tako cijelo vrijeme.Druga polovica je nešto zanimljivija zbog pojavljivanj izvanzemaljaca,ali ništa posebno.

I crysis 2 bude još gori od 1. djela i trebati će ćudo od računala da se može igrati na high

3100+,2GB RAM-a,radeon x 1650
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Ma ok je prica, niti nemora biti nis bolja, mene ja izvedba facinirala, na kraju krajeva i far cry je bio na slicnu foru. Takodjer halam na 1680x1050 i sve na high ^^

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Crysis jednom rijeci najbolja igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

Crysis jednom rijeci najbolja igra

To su dvije riječi...
17 godina
neaktivan
h51ph kaže...
 Da, to se i meni događa. Kad smo kod bazuke, najjače mi je kad raketom ciljam neku manju, neravnu površina, npr. vreće s pijeskom ili tak nešto, nekad raketa pogodi i raznese sve živo, a nekad se zbog samo njoj znanih razloga odbije bog zna kud. Glupo, iritantno i troši streljivo.

skužio sam ovo s bazukom
pukneš recimo u zrak, i onda kako pomičeš miš upravljaš raketom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice