Ja igram Crysis na ATI HD4870. Kada stavim na preporučene postavke (video) odabere high level of details itd. Koja kartica onda treba za very high ili nema veze?
Ja igram Crysis na ATI HD4870. Kada stavim na preporučene postavke (video) odabere high level of details itd. Koja kartica onda treba za very high ili nema veze?
a imas i neke turitoriale, nazovimo tako, di se moze tweekat da i sa DX9 mozes detalje nafrljit jos malo vise, neznam tocno, proguglaj malo :)
Meni je Crysis ok igra,ima sve, od grafike do gameplay-a osim ragdolla i AI
prešo igru 3 puta još samo čekam njegov nastavak Warhead i farcry 2...
Evo baš sam je maloprije prešao na Very High grafici. Igra je ZaKoN
instalirao sam zadnji patch za cryis, malo su bolje performanse ali ima bugova.
Ne vide se zadnja dva kotača na džipu XD
Grafika odlična,ali priča ko iz vrtića !
Prvo te naganja enemi koje kasnije u igri tamaniš ko zečeve ,a na kraju te čeka VEEEEELIKI BOSS ! :p
I na kraju je samo falilo ko u Santa Barbari NASTAVIT ĆE SE...
ljudi, budimo realni... Igrica je razočaranje godine!
Prosle...i da, slazem se da je veliko razoracanje
Grafički jako ljepa igra, ali igrivost i nije baš neka, bolje da su više truda uložili u igrivost. Nekad me zna stvarno bacit u očaj zbog zahtjevne graike, kupim novu gforce 9800GTX pa tu i tamo zašteka na sekundu. Baš me zanima kakav komp (mrcinu) moraš imat da bi Crysis mogao igrat na maksimalnim postavkama i ko si to može priuštiti!
Za mene je to igra sa kojom se možeš jedino hvalit pred prijateljima koliko je je ljepa grafika, ali igrivost i nije neka. Protivnici kroz cijelu igru su uvjek isti, a izbor oružja je stvarno ograničen s obzirom da je to FPS.
I koja je konfiguracija dovoljna da Crysis vrti na very high bez stekanja?
Grafički jako ljepa igra, ali igrivost i nije baš neka, bolje da su više truda uložili u igrivost. Nekad me zna stvarno bacit u očaj zbog zahtjevne graike, kupim novu gforce 9800GTX pa tu i tamo zašteka na sekundu. Baš me zanima kakav komp (mrcinu) moraš imat da bi Crysis mogao igrat na maksimalnim postavkama i ko si to može priuštiti!
HEH . Neki kazu zahtjevna neki radnja nedovrsena itd. Ali cekajte ljudi to je triologija, doci ce jos dva dijela. A sto se tice zahtjevnosti, i nije bas zahtjevna prosjecni PC od 4000kuna je vrti na medium, ali grafika i fizika opravdava tu zahtjevnost. Uostalom pogledajte koliko kostaju moje komponente, s kojim se moze vrtit na very high DX10 na 50-60FPS konstantno(1024x768)
Na kraju meni je Crysis najbolja igra.
HEH . Neki kazu zahtjevna neki radnja nedovrsena itd. Ali cekajte ljudi to je triologija, doci ce jos dva dijela. A sto se tice zahtjevnosti, i nije bas zahtjevna prosjecni PC od 4000kuna je vrti na medium, ali grafika i fizika opravdava tu zahtjevnost. Uostalom pogledajte koliko kostaju moje komponente, s kojim se moze vrtit na very high DX10 na 50-60FPS konstantno(1024x768)
Zašto bi trebao imati dvije kartice.Very high se otkjučava na visti,tj.dx10 bez obzira koliko kartica imaš.
Ma nesto sam si ja zabrijo ,gledo sam sada da se moze otkljucat i na dx9 very high , nego mislio sam rec da nema sanse da igra na 50-60 fpsa ako mu je ono konfa iz potpisa na veryhigh
Ako je proc dual core 3,2 moguče je,ali sa single core nema šanse.
ma nema sanse ja sa svojim dual core intelom e6750 na 3.5 sa 9800gtx na high postavke dx9 i na rezi od 1280x 1024 imam jedva j**** 55 fpsa
Manchester UTD daj ti nama screnshot postavki i FPS-a.U igri stisni tipku tildo (lijevo od 1 ) i upiši r_displayinfo 1 i daj screnshot.
toxic i adapt3r su se nešto zabunili. Manchester može dobit toliko fps-a zato je igra na 1024×768 što je napisao dolje u zagradi.
Gle bilo da je to i na 1024 x768 na veryhigh dx 10 aa ukljucen znaci sve na high dam se okladit da nemoze dobit vise od 20 fpsa.
Bit cu iskren i kada dodjem doma sa posla poslikat cu fpse i postavke na kojima ja igram sa svojom konfom koju cu navest i sve na high ukljucujuci rezu aa na dx9 necu imat vise od 25 - 30 fpsa sa ovom konfom
e6750 3.5ghz 9800gtx 512mb kingston hyper x 2gb @800mhz
Zatim cu takodjer sa dx 9 sve na high i aa na 1024 x 768 poslikat znaci ako ja dobim manje fps-a on nema teoretske sanse da to gura na 50-60 fpsa
Imo. jedino kaj vrijedi je engine.Igra je veoma losa.Chuck Norris style :S bljak
Ma mos je ti overcklokat kolko oces nemos dostic 9800gtx tak da. Kazem ja cu sve na tim postavkama odvrtit sa dx9 na high sa tom rezom i sa aa do kraja pa na 4 sve cu isprobat bas me zanima
E ljudi ljudi zabrljo sam...... kupio sam prije tjedan 4870 . Zaboravio sam napisat tu . SORRY.