Upravo je skidam sa torenta pa cu vidjet.Uostalom ako mi se svidi svidi a ako ne uninstall i gotovo.99% skida sa torenta a kenjaju kako je preskupo!!Ko voli i moze nek kupi.Nekom kratko,nekom dugacko...svatko ima svoje za i protiv i uzalud se prepirat oko toga.Frend je medju prvima kupio PS2 i do dan danas kupuje samo originale.Neki su kostali i po 100-njak eura al to je njegov izbor i to postujem.Ne pljuje po ostalima koji kupuju przeno.Koliko mu se puta desilo da pukne 500 kn za igricu a ono koma...
Definitivno igra nije prekratka.. a što bi vi? 7 dana igre? Za to imate MMO-ove, RPG i slične.
FPS igre su oduvijek bile i trebaju biti kao jedan dobar cjelovečernji film koji traje malo duže jer ipak je igra. Ako film traje sat-dva, igra cirka 5 sati i maksimum 7. Barem ja tako to gledam.
COD4, Crysis, Crysis Warhead, Bioshock... sve te igre su "kratke", ali zato imaju dobru atmosferu i kvalitetnu priču. Nema tog autora koji će složiti dobru priču i scenarij za 3 dana igranja. Multiplayer je tu i jako je zabavan, igrajte to, ali je SP ove igre zaista gušt.
Naravno, ja govorim o igranju na najvećoj težini (realnoj npr) i bez šifri. Ja na Delti igram Warhead, malo po malo, pažljivo i jako mi je zabavan.
Ja onda neznam naxeem kolko ti pazljivo igras ak ti warhead nije kratak
Slazem se da ne treba FPS biti predug. Ali ovo mi je stvarno malo prekratko. Taman sam se zagrijao a vec gotovo. Jos 2-4 sata bi mi bilo idealno.
Prelazio bi ga ponovo ali jednostavno mi to nije to kada znam sta ce se dogadati.
Ja onda neznam naxeem kolko ti pazljivo igras ak ti warhead nije kratak
Ma igra je zakon ali stvarno kratko traje.
A koliko bi vi da traje? Ja sam je igrao 3 dana po par sati i fino prešao. Kao i COD4 - da je duže, nebi valjalo. Ovako je super i priča i atmosfera i sve.:)
ja kada predem stalkera idem na warhead...
inace, cod4 sam prosao u 2 dana igrajuci 4 sata na dan...
inace, 1. crysis nisam presao :D
Dali tko tu od Vas igra Crysis warhead na multiplayeru i di? pošto znam da 90% nas ima piratsku verziju.
Crysis Warhead Multiplayer ne postoji. Moraš imati original i instalirati s drugog DVD-a Crysis Wars. To je multiplayer igra koja pokreće sva tri Crysis multiplayer moda. Znači i Crysis multiplayer igraš iz Crysis Warsa.
Hvala! sad mi je sve jasno.
Eh. da stvarno: a kada igra izlazi u HR? Za PC?
uspio sam srediti da mi radi Crysis Warhead koji sam kupio preko Steama. ali Crysis Wars, koji sam također kupio - nema šanse, uvijek kada ga pokrećem preko Steama dobijem ovu poruku: This game is currently unavailable. Please try again at another time. i tak stalno, nema šanse da ju pokrenem. i nisam jedini sa tim problemom, ima ih dosta. Taj Steam i nije baš nešto, koliko se o tom govorilo a ono banana.
Hmm, meni je sve radilo bez problema. Možda si nešto ti zeznuo, a možda su im trenutno (jako čudno i skoro nemoguće) pali svi serveri koji hostaju tu igru. Nemoj zaključak o cijelom servisu koji meni nekoliko godina već radi super, donositi na osnovu navodnih problema s jednom igrom. Više ima šanse da je zeznula EA, nego Steam.
Meni ne radi Warhead na Visti x64. Nije mi radio ni sam Crysis.
Hmm, meni je sve radilo bez problema. Možda si nešto ti zeznuo, a možda su im trenutno (jako čudno i skoro nemoguće) pali svi serveri koji hostaju tu igru. Nemoj zaključak o cijelom servisu koji meni nekoliko godina već radi super, donositi na osnovu navodnih problema s jednom igrom. Više ima šanse da je zeznula EA, nego Steam.
Meni ne radi Warhead na Visti x64. Nije mi radio ni sam Crysis.
može savjet, aj pls neka mi netko napiše taktiku kako da pobijedim onog velikog paukolikog aliena, na onom dijelu kada trebam ući u tunel. gađao ga rocket launcherom i onim granatama i sl. ali ništa.
Ne znam sta te muci. Ja sam se sakrio iza onih prikolica ili sta su vec i gadao ga cijelo vrijeme Gauss-om u usta :).
Malo se sklonis kada pocne uzvracat paljbu, pa onda opet malo pucas itd.
Na kojoj tezini igras ? Sada sam bas jos jednom na brzinu odigrao taj dio i rjesio ga na normal tezini ....
igram na normal. ma gađam ja njega al me ometaju oni njegovi mali leteći idioti. i onda potrošim sve metke na njih a u usta da ga gađam kada ih otvori?
uspio sam srediti da mi radi Crysis Warhead koji sam kupio preko Steama. ali Crysis Wars, koji sam također kupio - nema šanse, uvijek kada ga pokrećem preko Steama dobijem ovu poruku: This game is currently unavailable. Please try again at another time. i tak stalno, nema šanse da ju pokrenem. i nisam jedini sa tim problemom, ima ih dosta. Taj Steam i nije baš nešto, koliko se o tom govorilo a ono banana.
Na one letece se ni ne obazirem. Ukljuci armor i samo budi blize svojoj ekipi, oni ce ih rjesavat.
Ja gadam cijelo vrijeme usta. Otvorena ili zatvorena, i padne za nekih 2 min :)
Sorry ja sam te krivo razumio ispričavam se nemoj se obazirati što sam napisao gore.
Na one letece se ni ne obazirem. Ukljuci armor i samo budi blize svojoj ekipi, oni ce ih rjesavat.
Ja gadam cijelo vrijeme usta. Otvorena ili zatvorena, i padne za nekih 2 min :)
Upravo sam instalirao tu "famoznu" igru koju svi hvale na ovom forumu.Igra sama po sebi nije loša,ali nije niti dobra,mogli bismo reći osrednja igra s potencijalom za neki blockboster.
Meni je malo izmjenjen, grafika optizirana ali ne tako dobro jer su je samo malo podesili kako bi svi sa grafičkim karticama srednjeg segmenta mogli zavrtit na mainstream. (medium)
Previše je kratka oko 7 sati (ovisi kako igrate) No dinamika je savršena pa nam se možda malo ćini prekratka jer ju nemožemo prestat igrat koliko je zabavna. Oružja novih baš i nema puno a ona stara su drugom bojom pofarbana.
Sve u svemu igra zaslužuje nekih 85/100 (prema BUGovim kriterijima.)
Upravo sam instalirao tu "famoznu" igru koju svi hvale na ovom forumu.Igra sama po sebi nije loša,ali nije niti dobra,mogli bismo reći osrednja igra s potencijalom za neki blockboster.
Meni je malo izmjenjen, grafika optizirana ali ne tako dobro jer su je samo malo podesili kako bi svi sa grafičkim karticama srednjeg segmenta mogli zavrtit na mainstream. (medium)
Previše je kratka oko 7 sati (ovisi kako igrate) No dinamika je savršena pa nam se možda malo ćini prekratka jer ju nemožemo prestat igrat koliko je zabavna. Oružja novih baš i nema puno a ona stara su drugom bojom pofarbana.
Sve u svemu igra zaslužuje nekih 85/100 (prema BUGovim kriterijima.)
ja nisam igrao Crysis do kraja ali cu ovo igrati :P
bmk za pricu... za tak nesto pratiti pricu... pih