Crysis Warhead

poruka: 275
|
čitano: 53.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Malko je bolja od originala ali je i dalje prelagana.Pola igre sam pretrčao ili odvozio

čemu se napucavat kad možeš proletit kraj neprijatelja.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis Warhead

Prije 2h sam je završio...

Dojmovi: Igrica je predobra! Napokon mogu na very high(enthusiasist ) igrat sa cca 28-30fps-a i 4xaa(podešeno u ccc-u, a kad se u igri postavi šteka ko ludo).  Grafika me se najviše dojmila, nema ravne grafike crysisu.Od originala se razlikuje po nekim dodatnim efektima,novim pljucama, novim vozilom oklopnim i optimiziranosti. Igrica je mozda nekima kratka, ali meni nije, ja volim kada nisu dugačke, jer onda gubim živce(kad će više kraj...) i stalno se misije ponavljaju kad je dugačka igrica, i veoma dosadi- to se desilo u assassins creed-u gdje je svaka misija ista...

Moja ocjena 9,4/10. (još da je 20-30fps-a i manje framedropova...)

Ljubiteljima pucačina i originalnog crysisa: OBAVEZNO ODIGRATI!

Probao sam sad na gamer detaljima i dobivam 40-50fps-a (dobro, dobro), ali opet nije to very highSmijeh.

POZZ do izlaska crysis 2...

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 17:09 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis Warhead

Vrlo zanimljiva, grafički privlačna ali i hardverski zahtjevna.

Ocjena 9/10. Isplati se probati.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crysis Warhead

igrao kod frenda jednu misiju (moj komp je preslab) i ne cini mi se lose.. 8.5/10

larva??? ma 'nas ko ti je larva... iks de ________________________ war... war never changes...
16 godina
protjeran
zombie_killer kaže...

Kad izlazi Far Cray 2 i koliki su zahtjevi?

puko bolan nebio far cry 2 izasao
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Cool je igra, prešo sam ju prije 2-3 tjedna!
Ocjena: 9/10
Neki mali detaljčiči fali ali sve ostalo OK !!

WWE ROKZZ!! Tko gleda neka to stavi u potpis! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis Warhead

Meni osobno najbolji FPS svih vremena jedino da je duža.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis Warhead

daj jel neko zna zasto nemogu igrat cryisis warhead na visti x64...na pocetku vidim one reklame normalno a kad prodju i treba doci main izbornik nista sve psotane CRNO...zasto ????

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gujarroba kaže...

daj jel neko zna zasto nemogu igrat cryisis warhead na visti x64...na pocetku vidim one reklame normalno a kad prodju i treba doci main izbornik nista sve psotane CRNO...zasto ????

Kud baš winse sa 64bit.Ja ih izbjegavam u širokom lugu baš zbog tog problema šta neke igre,programi ne rade.  pogotovo ak su još piratski.
MICROMAN
16 godina
protjeran
microman kaže...
gujarroba kaže...

Kud baš winse sa 64bit.Ja ih izbjegavam u širokom lugu baš zbog tog problema šta neke igre,programi ne rade.  pogotovo ak su još piratski.
 ma radi on na visti x64 ali neznam zasto meni nece...jel zna neko
q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
16 godina
neaktivan
gujarroba kaže...
microman kaže...
gujarroba kaže...

Mže bit jako puno razloga.Koju grafu imaš?Koje drivere koristiš?Ako je piratska probaj stavit drugi crack.
MICROMAN
16 godina
protjeran
microman kaže...
gujarroba kaže...
microman kaže...
gujarroba kaže...

Mže bit jako puno razloga.Koju grafu imaš?Koje drivere koristiš?Ako je piratska probaj stavit drugi crack.
 pise ti dole koju grafu imam....saphire 3870 x2 driveri 9.3 sa atijeve stranice probo sam i druge crackove i opet nista
16 godina
Crysis Warhead

Koliko je igra optimizirana u odnosu na Crysis?

Sad Crysis igram na 1024 x 768, sve medium.

Hoće li se i ova moći tako vrtiti?

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ako ovoga vrtiš na medium sa tom rezom.Mislim da bi mogao ovog povečat rezu(AKO MOŽEŠ) na 1024x1280 i detalji medium.
Puno bolje vrti od Crysisa,ali ima i nešto više žrtvovanih detalja.
MICROMAN
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

hoce sigurno jer oba dve igre imaju jednake zahtjeve za konfiguracije barem je meni ja sam ga preso na AMD Sempron 3000+, 512 rama, X1050...na resi 1280x1024 na sve low jednino ne sjecam se tocno dve stvari su mi bile na medium... a da skratimo i ta ce ti moc isto vrtit....
15 godina
neaktivan

zdravo drug .. hoces mi dati msn da mozemo pricati na msn posto imam problem a vjerovatno ga ti znas rijesiti??? hvala

17 godina
protjeran
Dodinho kaže...

Yoy sorry taman kada sam vidio tvoj post mi se crysis izbriso, ali ako opet se pojave budem ti ih pokazo, ali kada izlječu nisu žive nego padnu i za 3 sekunde nestanu, ništa na mogu s njima ne mogu nikoga ni ubiti.

e, instalirao ja ponovo warhead i počele mi se na prvoj trećini igr dešavati stvari kao i tebi.

umjesto metaka ispaljujem kokoške. isto tako i protivnici na mene.

instalirao sam igru i sa drugog dvd-a no ponovo se javlja isto sranje.

kad sam igrao igru prvi put sve je radilo ok.

je li tko riješio taj bug. !!!???

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
15 godina
neaktivan
Crysis Warhead

jel moram imat crysis da bi igro crysis warhead? 

Filip Vuković
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bugofil kaže...
Dodinho kaže...

Yoy sorry taman kada sam vidio tvoj post mi se crysis izbriso, ali ako opet se pojave budem ti ih pokazo, ali kada izlječu nisu žive nego padnu i za 3 sekunde nestanu, ništa na mogu s njima ne mogu nikoga ni ubiti.

e, instalirao ja ponovo warhead i počele mi se na prvoj trećini igr dešavati stvari kao i tebi.

kad sam igrao igru prvi put sve je radilo ok.

je li tko riješio taj bug. !!!???

WTF? kakve kokoske? jel vi to ozbiljno? ne mogu vjerovat, ne rugam vam se ali crko sam kad sam ovo procitao

vukodlak_031 kaže...

jel moram imat crysis da bi igro crysis warhead? 

ne, to ti je zasebna igra

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
Bugofil kaže...

Nemoj me zezat. Hahahah

Moram to naći na youtube-u, ak ima.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Bugofil kaže...

Nemoj me zezat. Hahahah

Moram to naći na youtube-u, ak ima.

Opako-

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 22:40 (pod009).
16 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Baš sam htio reći da je to vjerovatno zbog lošeg kreka.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

"It's not a bug, it's a little joke on pirate gamers from Crytek." 

Znači Bohemia Interactive nije jedina kreativna po pitanju podyebavanja pirata. 

Lol, kokoši :)

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

molim te, ako nije problem, a sto je bohemia uradila? ja sam opet poceo igrati crysis, pa valjda po neki 7-8 put, ne znam zasto ali ta igra mi nikad ne dosadi.. lazem, znam

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

molim te, ako nije problem, a sto je bohemia uradila? ja sam opet poceo igrati crysis, pa valjda po neki 7-8 put, ne znam zasto ali ta igra mi nikad ne dosadi.. lazem, znam

Bohemia te pretvara u vranu, meci lete posvuda samo ne tamo gdje ciljaš, slika se blago izobličava i još milijun drugih sitnica koje možda niti ne primijetiš u startu. Sjećam se bilo je par krekova za koje se tek nakon nekoliko tjedana skužilo da nisu dobri jer bi "fade" nasumično počeo tek nakon nekog vremena. Mnogi su to pripisivali bugovima Smijeh

Ali eto, to su dva najpoznatija -> vrana i problem s mecima.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 9:30 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Crysis Warhead

...jel mozda netko zna zakaj nemogu igrat crysis waread na max...steka mi i na medium...(pod moj PC pogledajte konfu)?!...

...mislim da bi s tom konfom trebo bez greske...al nije mi to jedina igra koja mi ne ide na max!!...

0 0 hvala 0
15 godina
_CR7_ kaže...

...jel mozda netko zna zakaj nemogu igrat crysis waread na max...steka mi i na medium...(pod moj PC pogledajte konfu)?!...

...mislim da bi s tom konfom trebo bez greske...al nije mi to jedina igra koja mi ne ide na max!!...

lol ja imam 20 fpsa na max na 1680 x1050 rezi joj imam bolji komp :D

16 godina
neaktivan

Mislim da je stvar u neoptimiziranosti windowsa 7 64 bit ,nekih igara i same grafičke(drivera).

Ja recimo imam problem sa zvukom u Crysis-u gdje dolazi do izobličavanja i neugodnog i glasnok ˝elektroničkog zvuka˝.

problem je moguče donekle ublažiti igranjem igre u DX-9 i smanjivanjem kvalitete prikaza , ali i tada se povremano javlja blago krčanje iz zvučnika .

Radi se o Gigabyte GTX 460 1GB kartici , a sa 8600 GTS nemam takvih problema pa makar igrao i na višim postavkama sa samo nekoliko fps-a zvuk je dobar.

Da sada ne nabrajam isprobao sam svakakva podešavanja i ništa nije pomoglo, jedino što nisam je posebna zvućna kartica i nisam grafičku isprobao na nekoj jačoj konfiguraciji  novijeg datuma(core i5,7,phenom ll×4) .

baster
15 godina
neaktivan
Crysis Warhead

eej bugovci :D

mozete li mi reci koliko je patcheva izaslo za crysis warhead?

hvala

Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis Warhead
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: