Malko je bolja od originala ali je i dalje prelagana.Pola igre sam pretrčao ili odvozio
čemu se napucavat kad možeš proletit kraj neprijatelja.
Malko je bolja od originala ali je i dalje prelagana.Pola igre sam pretrčao ili odvozio
čemu se napucavat kad možeš proletit kraj neprijatelja.
Prije 2h sam je završio...
Dojmovi: Igrica je predobra! Napokon mogu na very high(enthusiasist ) igrat sa cca 28-30fps-a i 4xaa(podešeno u ccc-u, a kad se u igri postavi šteka ko ludo). Grafika me se najviše dojmila, nema ravne grafike crysisu.Od originala se razlikuje po nekim dodatnim efektima,novim pljucama, novim vozilom oklopnim i optimiziranosti. Igrica je mozda nekima kratka, ali meni nije, ja volim kada nisu dugačke, jer onda gubim živce(kad će više kraj...) i stalno se misije ponavljaju kad je dugačka igrica, i veoma dosadi- to se desilo u assassins creed-u gdje je svaka misija ista...
Moja ocjena 9,4/10. (još da je 20-30fps-a i manje framedropova...)
Ljubiteljima pucačina i originalnog crysisa: OBAVEZNO ODIGRATI!
Probao sam sad na gamer detaljima i dobivam 40-50fps-a (dobro, dobro), ali opet nije to very high.
POZZ do izlaska crysis 2...
Vrlo zanimljiva, grafički privlačna ali i hardverski zahtjevna.
Ocjena 9/10. Isplati se probati.
igrao kod frenda jednu misiju (moj komp je preslab) i ne cini mi se lose.. 8.5/10
Kad izlazi Far Cray 2 i koliki su zahtjevi?
Cool je igra, prešo sam ju prije 2-3 tjedna!
Ocjena: 9/10
Neki mali detaljčiči fali ali sve ostalo OK !!
Meni osobno najbolji FPS svih vremena jedino da je duža.
daj jel neko zna zasto nemogu igrat cryisis warhead na visti x64...na pocetku vidim one reklame normalno a kad prodju i treba doci main izbornik nista sve psotane CRNO...zasto ????
daj jel neko zna zasto nemogu igrat cryisis warhead na visti x64...na pocetku vidim one reklame normalno a kad prodju i treba doci main izbornik nista sve psotane CRNO...zasto ????
Koliko je igra optimizirana u odnosu na Crysis?
Sad Crysis igram na 1024 x 768, sve medium.
Hoće li se i ova moći tako vrtiti?
zdravo drug .. hoces mi dati msn da mozemo pricati na msn posto imam problem a vjerovatno ga ti znas rijesiti??? hvala
Yoy sorry taman kada sam vidio tvoj post mi se crysis izbriso, ali ako opet se pojave budem ti ih pokazo, ali kada izlječu nisu žive nego padnu i za 3 sekunde nestanu, ništa na mogu s njima ne mogu nikoga ni ubiti.
e, instalirao ja ponovo warhead i počele mi se na prvoj trećini igr dešavati stvari kao i tebi.
umjesto metaka ispaljujem kokoške. isto tako i protivnici na mene.
instalirao sam igru i sa drugog dvd-a no ponovo se javlja isto sranje.
kad sam igrao igru prvi put sve je radilo ok.
je li tko riješio taj bug. !!!???
jel moram imat crysis da bi igro crysis warhead?
Yoy sorry taman kada sam vidio tvoj post mi se crysis izbriso, ali ako opet se pojave budem ti ih pokazo, ali kada izlječu nisu žive nego padnu i za 3 sekunde nestanu, ništa na mogu s njima ne mogu nikoga ni ubiti.
e, instalirao ja ponovo warhead i počele mi se na prvoj trećini igr dešavati stvari kao i tebi.
kad sam igrao igru prvi put sve je radilo ok.
je li tko riješio taj bug. !!!???
WTF? kakve kokoske? jel vi to ozbiljno? ne mogu vjerovat, ne rugam vam se ali crko sam kad sam ovo procitao
jel moram imat crysis da bi igro crysis warhead?
ne, to ti je zasebna igra
Nemoj me zezat. Hahahah
Moram to naći na youtube-u, ak ima.
Baš sam htio reći da je to vjerovatno zbog lošeg kreka.
"It's not a bug, it's a little joke on pirate gamers from Crytek."
Znači Bohemia Interactive nije jedina kreativna po pitanju podyebavanja pirata.
Lol, kokoši :)
molim te, ako nije problem, a sto je bohemia uradila? ja sam opet poceo igrati crysis, pa valjda po neki 7-8 put, ne znam zasto ali ta igra mi nikad ne dosadi.. lazem, znam
molim te, ako nije problem, a sto je bohemia uradila? ja sam opet poceo igrati crysis, pa valjda po neki 7-8 put, ne znam zasto ali ta igra mi nikad ne dosadi.. lazem, znam
Bohemia te pretvara u vranu, meci lete posvuda samo ne tamo gdje ciljaš, slika se blago izobličava i još milijun drugih sitnica koje možda niti ne primijetiš u startu. Sjećam se bilo je par krekova za koje se tek nakon nekoliko tjedana skužilo da nisu dobri jer bi "fade" nasumično počeo tek nakon nekog vremena. Mnogi su to pripisivali bugovima
Ali eto, to su dva najpoznatija -> vrana i problem s mecima.
...jel mozda netko zna zakaj nemogu igrat crysis waread na max...steka mi i na medium...(pod moj PC pogledajte konfu)?!...
...mislim da bi s tom konfom trebo bez greske...al nije mi to jedina igra koja mi ne ide na max!!...
...jel mozda netko zna zakaj nemogu igrat crysis waread na max...steka mi i na medium...(pod moj PC pogledajte konfu)?!...
...mislim da bi s tom konfom trebo bez greske...al nije mi to jedina igra koja mi ne ide na max!!...
lol ja imam 20 fpsa na max na 1680 x1050 rezi joj imam bolji komp :D
Mislim da je stvar u neoptimiziranosti windowsa 7 64 bit ,nekih igara i same grafičke(drivera).
Ja recimo imam problem sa zvukom u Crysis-u gdje dolazi do izobličavanja i neugodnog i glasnok ˝elektroničkog zvuka˝.
problem je moguče donekle ublažiti igranjem igre u DX-9 i smanjivanjem kvalitete prikaza , ali i tada se povremano javlja blago krčanje iz zvučnika .
Radi se o Gigabyte GTX 460 1GB kartici , a sa 8600 GTS nemam takvih problema pa makar igrao i na višim postavkama sa samo nekoliko fps-a zvuk je dobar.
Da sada ne nabrajam isprobao sam svakakva podešavanja i ništa nije pomoglo, jedino što nisam je posebna zvućna kartica i nisam grafičku isprobao na nekoj jačoj konfiguraciji novijeg datuma(core i5,7,phenom ll×4) .
eej bugovci :D
mozete li mi reci koliko je patcheva izaslo za crysis warhead?
hvala