Crysis Warhead

poruka: 275
|
čitano: 53.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

evo, uspio srediti da mi Steam odluči pokrenuti Crysis Wars (ne da mi se pisati kako, uglavnom Steam je pun rupa i bugova). i tako, logam se ja i on napiše kao unesi svoj Gamespy username i password; začudo regan sam na Gamespy. i uneo svoj username i password i naravno, Crysis Wars piše da je user i/ili pass neispravan. a nije, znam da nije. ok, rekoh idem napraviti novi account. napravim ga, i on opet napiše da je invalid username ili password, a kako može biti invalid kada sam ga napravio prije par minuta, pa nisam glup! I opet čitam po forumima o tom kak su sve zasrali sa tim gamespy-em. Pa šta im je trebalo toliko komplikacije? Žalosno, evo još uvijek ne mogu igrat igru koju sam uredno platio. Prvo AOC sa Dx10 na kutiji (a nema podršku za Dx10, sada Crysis serka...) - igraća industrija je **anje.

Mislim da ću još jedno dulje vrijeme samo Lotro igrati, tamo su barem ok i ono što kažu da će napraviti to i ispune, bez prevelikog busanja i preuveličavanja.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis Warhead

Pitanja radi, dali postoje već neki Crysis Wars Hamachi serveri?

I ko je igral to malo više nek javi...

Meni osobno Warhead dela puno bolje nego orginalni Crysis!

I to na Visti!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Evo testovi warhead-a
http://www.techspot.com/article/118-...nce/page3.html

Igra uopce nije optimizirana...samo bezuspjesna najava-za nijansu bolje ide
32fps prosjecno na GTX 280 znaci kada je zahtjevna scena padne i ispod 25

Meni recimo ice nivoi i onaj zadnji,znao pasti na oko 15 fps
a igrao sam na gamer 1280*1024

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crysis Warhead
chingy-os kaže...

Evo testovi warhead-a
http://www.techspot.com/article/118-...nce/page3.html

Igra uopce nije optimizirana...samo bezuspjesna najava-za nijansu bolje ide
32fps prosjecno na GTX 280 znaci kada je zahtjevna scena padne i ispod 25

Meni recimo ice nivoi i onaj zadnji,znao pasti na oko 15 fps
a igrao sam na gamer 1280*1024

Sta je warhead zahtjevniji od prvog dijela?
MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Nije,ali toliko su pricali o optimizaciji da bi na kraju bilo za nijansu bolje...sramota

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Nije,ali toliko su pricali o optimizaciji da bi na kraju bilo za nijansu bolje...sramota

Što si oečkivao? Da ide brzo kao Quake 2? - Optimizacija je tu, dobrih 10-15% što je OGROMNO jer je engine toliko kompleksan i napredan da je i ovo kako ide super.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

A cuj i ostale igre izgledaju super pa idu na 1920 rezi sa fsaa 8x 60 + fps

Sve je to do optimizacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

vidim tamo da one kartice postizu nekih bjednih 30 fpsa na 1440 x 900 rezoluciji pa nije moguce da ja na dx10 1440 x 900 sve na high postignem 65 fpsa u svim situacijama. I sada neki kazu da sli nevalja nebi se slozio. A na veryhigh dx 10 postizem od 40 - 50 fpsa sa tom rezom

MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

To je super ako ide tako...znaci sa SLI ipak radi bolje...pogotovo sto imas NVIDIA pa onda malo bolje radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Nećeš naći igru koja izgleda kao Crysis, a da ide brže.

I moj automobil košta manje od Mercedesa i lijep je, ali nije Mercedes...

Nema to veze puno s optimizacijom nego ponuđenom kvalitetom, a kvaliteta ima svoje zahtjeve.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2008 14:05 (naxeem).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
chingy-os kaže...

Nećeš naći igru koja izgleda kao Crysis, a da ide brže.

I moj automobil košta manje od Mercedesa i lijep je, ali nije Mercedes...

Nema to veze puno s optimizacijom nego ponuđenom kvalitetom, a kvaliteta ima svoje zahtjeve.
 Slazem se da ima najbolju grafiku i kvalitetu,ali ipak cini mi se da se to jos moglo doradit
17 godina
Grafika je najbolja u igri a optimizacija je malo uvećana ali zapravo je mnogo.Jerr su oni samo radili na enginu,a ne ak Ubisoft samo prešao na unreal engin 3
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Niti jedan engine nije ni blizu CryEnginea 2 po mnoštvu tehnologija i mogućnostima. Vjeruj, za to što se nudi vizualno, engine je nevjerojatno optimiziran. To sam tvrdio i kad je Crysis izašao. Unreal engine 3 je nula prema ovom engineu.
Da su ostale igre toliko optomizirane, vrtio bi npr. CoD4 na 500 fps-ova, a ne 80.
Warhead je optimiziraniji za nekih 10-15%, ali problem je u tome što postoji texturesstreaming bug, pa ljudi ne mogu u pravilu isključiti to iritantno streamanje tekstura bez da im se igra prilikom save ili  loada ne ruši zbog memory leaka. Zato izgleda nekima da nije optimizirana, zbog kojekakvih lagova. Prvi patch mora to ispraviti jer puno ljudi ima pritužbe da im se igra ruši.
Inače igra je super, pogotovo Crysis Wars.
Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

da budem iskren, što se tiče performansi, meni Crysis Warhead radi DALEKO bolje i brže, na istoj konfiguraciji na kojoj sam igrao i originalni Crysis krajem prošle godine. Tada sam igrao sve na high pa je na polovici igre znalo štekat gadnije. a sada mi glatko radi sa svim postavkama na Gamer samo što sam teksture stavio na Enthusiast. i nemam nikakvih cukanja i štekanja, najozbiljnije. Driveri koje koristim su Nvidia 175.19.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
MiH kaže...
chingy-os kaže...

Niti jedan engine nije ni blizu CryEnginea 2 po mnoštvu tehnologija i mogućnostima. Vjeruj, za to što se nudi vizualno, engine je nevjerojatno optimiziran. To sam tvrdio i kad je Crysis izašao. Unreal engine 3 je nula prema ovom engineu.
Da su ostale igre toliko optomizirane, vrtio bi npr. CoD4 na 500 fps-ova, a ne 80.
Warhead je optimiziraniji za nekih 10-15%, ali problem je u tome što postoji texturesstreaming bug, pa ljudi ne mogu u pravilu isključiti to iritantno streamanje tekstura bez da im se igra prilikom save ili  loada ne ruši zbog memory leaka. Zato izgleda nekima da nije optimizirana, zbog kojekakvih lagova. Prvi patch mora to ispraviti jer puno ljudi ima pritužbe da im se igra ruši.
Inače igra je super, pogotovo Crysis Wars.
 Za sada nije, ali dolaskom Dunie sa Far Cryom 2 moglo bi doći do promijene.
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
ali ne po grafici vjerujem...
fizika i vatra-voda (valjda?) da, a grafika mozda
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Meni Dunia ne izgleda ni upola impresivno kao cryengine 2. I čisto sumnjam da će ijedan engine u sljedećih godinu dana biti bolji od crytekovog.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Meni Dunia ne izgleda ni upola impresivno kao cryengine 2. I čisto sumnjam da će ijedan engine u sljedećih godinu dana biti bolji od crytekovog.

Aaa baš i nije tako. Far Cry 2 izgleda najmanje jednako dobro.
17 godina
Možda far cry ne izgleda kao crysis. Ali prema onome što sam ja ćuo,po igrivnosti će biti definitivno bolji.I najrealistićnija igra stoljeća. (nemislim na grafiku)
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina

joj prestanite pljuvat po warheadu meni je najbolja singleplayer igro do sada koja je izasla sam je prekratak vec sam doso do onog di alieni napadaju=(

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Crysis Warhead

Evo prešao sam igru te igram ispočetka da probam otkriti neke nove stvari pošto sam igru prelazio da što prije vidim kraj.

I tako istraživajući otkrio sam da postoje morski psi koji vas pojedu kada odete u dublju vodu.

Imam super sliku, trenutak prije nego me pojeo, pa pogledajte Osmijeh

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...

Evo prešao sam igru te igram ispočetka da probam otkriti neke nove stvari pošto sam igru prelazio da što prije vidim kraj.

I tako istraživajući otkrio sam da postoje morski psi koji vas pojedu kada odete u dublju vodu.

Hmmm.... hoće li netko meni reći kako je morski pas uspio sažvakati odjelo koje može zaustaviti metke,zaustaviti one "lede ili što već igle" od aliena?
Failure is never an option
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Izgleda da ovdje samo neki nih 2-3 zna sta je CryEngine2 naspram Unreal3, svi ostali nesto blebetaju o neoptimiziranosti.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
Branimir2412 kaže...

Hmmm.... hoće li netko meni reći kako je morski pas uspio sažvakati odjelo koje može zaustaviti metke,zaustaviti one "lede ili što već igle" od aliena?
 He he, neznam iskreno. Nisam ja radio igru. No punim baterije na fotiću i imam namjeru snimiti i staviti na youtube pa postam link.
Uostalom netrebam snimati, jer pogledao sam na youtubu i postoje takvi video zapisi. https://www.youtube.com/watch?v=v12wTzjSAZs
AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2008 15:14 (Branimir2412).
17 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...

To se desava i u prvom dijelu Crysis-a.
¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
Crysis Warhead

Evo danas sam instalirao igru i dosta je dobra average fps mi je 30, jedino me malo smeta to što se texturezamučuju ako sam dalje od njih što u crysisu nije bio slučaj. Evo par slikica, inače igrao sam na rezi 1024x768.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam kada tocno izlazi ali evo zahtjevi:Minimalna konfiguracija je kako slijedi:
Procesor:  Pentium 4  3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ ili bolji
RAM: 1 GB
Grafička kartica: NVidia 6800 ili ATI X1650 ili bolja uz Shader Model 3 i 256 MB RAM-a
Optički uređaj: DVD-ROM
Prostor na tvrdom disku:  oko 12 GB

Preporučena konfiguracija je ipak nešto realnija:
Procesor: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+, AMD Phenom ili bolji
RAM: 2 GB
Grafička kartica: NVidia 8600 GTS ili bolja,  ATI X1900 ili bolja – s 512 MB RAM-a
Zvuk: preporuča se zvučna kartica s 5.1 kanalnim zvukom

Osim ovih konfiguracija navodi se i koje su serije grafičkih kartica podržane. To su: NVidia 6800, NVidia 7000 serija, 8000 serija, 9000 serija, 200 serija, 8800M i 8700M za prijenosnike, zatim ATI X1650 - 1950 serija, HD2000 serija, HD3000 serija i HD4000 serija.

17 godina
Crysis Warhead

Evo nisam ni počeo igrati već imam bug, neke texture se ne učitavaju dobro, a umijesto metaka puške ispaljuju kokoške, nikog ne mogu ubiti, zna li itko lijek, hoće li deinstalacija pomoći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je već vani i imam ju instaliranu od jučer, ali nisam još stigao zaigrati.

Što se zamućenih tekstura tiče, to ti je optimiziranost Namigiva

Ne možeš očekivati imati grafiku kao u dx10 verziji Crisis-a, a da pri tom ne stardavaju performanse. Ako se stvar ide 'optimizirati', uklanjaju se neki efekti i zamučuju teksture na daljinu - tako je to.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
dodinho, plz molim te zelim vidjeti te kokoške!! koji SS... :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice