Crysis Warhead

poruka: 275
|
čitano: 53.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Upravo je skidam sa torenta pa cu vidjet.Uostalom ako mi se svidi svidi a ako ne uninstall i gotovo.99% skida sa torenta a kenjaju kako je preskupo!!Ko voli i moze nek kupi.Nekom kratko,nekom dugacko...svatko ima svoje za i protiv i uzalud se prepirat oko toga.Frend je medju prvima kupio PS2 i do dan danas kupuje samo originale.Neki su kostali i po 100-njak eura al to je njegov izbor i to postujem.Ne pljuje po ostalima koji kupuju przeno.Koliko mu se puta desilo da pukne 500 kn za igricu a ono koma...

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Definitivno igra nije prekratka.. a što bi vi? 7 dana igre? Za to imate MMO-ove, RPG i slične.

FPS igre su oduvijek bile i trebaju biti kao jedan dobar cjelovečernji film koji traje malo duže jer ipak je igra. Ako film traje sat-dva, igra cirka 5 sati i maksimum 7. Barem ja tako to gledam.

COD4, Crysis, Crysis Warhead, Bioshock... sve te igre su "kratke", ali zato imaju dobru atmosferu i kvalitetnu priču. Nema tog autora koji će složiti dobru priču i scenarij za 3 dana igranja. Multiplayer je tu i jako je zabavan, igrajte to, ali je SP ove igre zaista gušt.

Naravno, ja govorim o igranju na najvećoj težini (realnoj npr) i bez šifri. Ja na Delti igram Warhead, malo po malo, pažljivo i jako mi je zabavan.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 19:30 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis Warhead
ako je crysisova prica kvalitetna...
17 godina
neaktivan

Ja onda neznam naxeem kolko ti pazljivo igras ak ti warhead nije kratak

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Slazem se da ne treba FPS biti predug. Ali ovo mi je stvarno malo prekratko. Taman sam se zagrijao a vec gotovo. Jos 2-4 sata bi mi bilo idealno.

Prelazio bi ga ponovo ali jednostavno mi to nije to kada znam sta ce se dogadati.

E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ja onda neznam naxeem kolko ti pazljivo igras ak ti warhead nije kratak

Pa evo, već 3-4 dana igram (ne igram po cijeli dan, nego 30-60 minuta) i u rudniku sam. Igram na najvećoj težini, pa uglavnom pogibam čim me ugledaju neprijatelji (pogotovo oni s Gaussom). Ulazak u tunel je užasno težak i sinoć sam ga 3 puta ponovno igrao.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
protjeran
Crysis Warhead

Ma igra je zakon ali stvarno kratko traje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

A koliko bi vi da traje? Ja sam je igrao 3 dana po par sati i fino prešao. Kao i COD4 - da je duže, nebi valjalo. Ovako je super i priča i atmosfera i sve.:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

ja kada predem stalkera idem na warhead...

inace, cod4 sam prosao u 2 dana igrajuci 4 sata na dan...

inace, 1. crysis nisam presao :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis Warhead

Dali tko tu od Vas igra Crysis warhead na multiplayeru i di? pošto znam da 90% nas ima piratsku verziju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Crysis Warhead Multiplayer ne postoji. Moraš imati original i instalirati s drugog DVD-a Crysis Wars. To je multiplayer igra koja pokreće sva tri Crysis multiplayer moda. Znači i Crysis multiplayer igraš iz Crysis Warsa.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hvala! sad mi je sve jasno.

17 godina
protjeran
Crysis Warhead

Eh. da stvarno: a kada igra izlazi u HR? Za PC?Sramim se

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 512Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

uspio sam srediti da mi radi Crysis Warhead koji sam kupio preko Steama. ali Crysis Wars, koji sam također kupio - nema šanse, uvijek kada ga pokrećem preko Steama dobijem ovu poruku: This game is currently unavailable. Please try again at another time. i tak stalno, nema šanse da ju pokrenem. i nisam jedini sa tim problemom, ima ih dosta. Taj Steam i nije baš nešto, koliko se o tom govorilo a ono banana.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Hmm, meni je sve radilo bez problema. Možda si nešto ti zeznuo, a možda su im trenutno (jako čudno i skoro nemoguće) pali svi serveri koji hostaju tu igru. Nemoj zaključak o cijelom servisu koji meni nekoliko godina već radi super, donositi na osnovu navodnih problema s jednom igrom. Više ima šanse da je zeznula EA, nego Steam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni ne radi Warhead na Visti x64. Nije mi radio ni sam Crysis.

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Hmm, meni je sve radilo bez problema. Možda si nešto ti zeznuo, a možda su im trenutno (jako čudno i skoro nemoguće) pali svi serveri koji hostaju tu igru. Nemoj zaključak o cijelom servisu koji meni nekoliko godina već radi super, donositi na osnovu navodnih problema s jednom igrom. Više ima šanse da je zeznula EA, nego Steam.

i ja sam msilio da sam nešto zeznuo. i obrisao windowse, full format i to. i instalirao nove, + ofc drivere i to sve, stavio steam skinuo warhead i warse, warhead radi ali warsi ne. i apsolutno identičan problem ima dosta korisnika steama, možeš otić na forum pa pogledat, tako da (nažalost) ne zaključujem ništa preloše. može bit da su EA zeznuli, oni su totalni šrot oduvijek (NFS-ovi, james bondovi, i još gomila hyper produkcijskog smeća i štancanja).
17 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Meni ne radi Warhead na Visti x64. Nije mi radio ni sam Crysis.

Meni sve igre rade bez problema. Što to znači "ne radi"? To se ne može desiti.. simptomi postoje...
Sims kaže...
naxeem kaže...

i ja sam msilio da sam nešto zeznuo. i obrisao windowse, full format i to. i instalirao nove, + ofc drivere i to sve, stavio steam skinuo warhead i warse, warhead radi ali warsi ne. i apsolutno identičan problem ima dosta korisnika steama, možeš otić na forum pa pogledat, tako da (nažalost) ne zaključujem ništa preloše. može bit da su EA zeznuli, oni su totalni šrot oduvijek (NFS-ovi, james bondovi, i još gomila hyper produkcijskog smeća i štancanja).
Pa nebi me čudilo jer su šrot od izdavača, ali eto, meni radi sve savršeno...
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

može savjet, aj pls neka mi netko napiše taktiku kako da pobijedim onog velikog paukolikog aliena, na onom dijelu kada trebam ući u tunel. gađao ga rocket launcherom i onim granatama i sl. ali ništa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Ne znam sta te muci. Ja sam se sakrio iza onih prikolica ili sta su vec i gadao ga cijelo vrijeme Gauss-om u usta :).

Malo se sklonis kada pocne uzvracat paljbu, pa onda opet malo pucas itd.

Na kojoj tezini igras ? Sada sam bas jos jednom na brzinu odigrao taj dio i rjesio ga na normal tezini ....

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 16:24 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

igram na normal. ma gađam ja njega al me ometaju oni njegovi mali leteći idioti. i onda potrošim sve metke na njih Smijeh a u usta da ga gađam kada ih otvori?

0 0 hvala 0
17 godina
Sims kaže...

uspio sam srediti da mi radi Crysis Warhead koji sam kupio preko Steama. ali Crysis Wars, koji sam također kupio - nema šanse, uvijek kada ga pokrećem preko Steama dobijem ovu poruku: This game is currently unavailable. Please try again at another time. i tak stalno, nema šanse da ju pokrenem. i nisam jedini sa tim problemom, ima ih dosta. Taj Steam i nije baš nešto, koliko se o tom govorilo a ono banana.

A da se ti nisi koristio metodom crackanja steama, moj frend je jednom to napravio, možeš skinuti igre bez da platiš, ali sam valveove igre, jer ostale ne možeš.
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Na one letece se ni ne obazirem. Ukljuci armor i samo budi blize svojoj ekipi, oni ce ih rjesavat.

Ja gadam cijelo vrijeme usta. Otvorena ili zatvorena, i padne za nekih 2 min :)

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis Warhead

Sorry ja sam te krivo razumio ispričavam se nemoj se obazirati što sam napisao gore.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Sims kaže...

A da se ti nisi koristio metodom crackanja steama, moj frend je jednom to napravio, možeš skinuti igre bez da platiš, ali sam valveove igre, jer ostale ne možeš.
 Nisam. platio uredno Paypalom. i to samo zbog tog jer bih htio Warse igrat preko neta. al ništa zasad, evo ima puno postova na Steam forumu da ljudima ne radi i lagano šize.
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...

Na one letece se ni ne obazirem. Ukljuci armor i samo budi blize svojoj ekipi, oni ce ih rjesavat.

Ja gadam cijelo vrijeme usta. Otvorena ili zatvorena, i padne za nekih 2 min :)

17 godina
Crysis Warhead

Upravo sam instalirao tu "famoznu" igru koju svi hvale na ovom forumu.Igra sama po sebi nije loša,ali nije niti dobra,mogli bismo reći osrednja igra s potencijalom za neki blockboster.

Meni je malo izmjenjen, grafika optizirana ali ne tako dobro jer su je samo malo podesili kako bi svi sa grafičkim karticama srednjeg segmenta  mogli zavrtit na mainstream. (medium)

Previše je kratka oko 7 sati (ovisi kako igrate) No dinamika je savršena pa nam se možda malo ćini prekratka jer ju nemožemo prestat igrat koliko je zabavna. Oružja novih baš i nema puno a ona stara su drugom bojom pofarbana.

Sve u svemu igra zaslužuje nekih 85/100 (prema BUGovim kriterijima.)

Smijeh

nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 16:35 (unknown).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Upravo sam instalirao tu "famoznu" igru koju svi hvale na ovom forumu.Igra sama po sebi nije loša,ali nije niti dobra,mogli bismo reći osrednja igra s potencijalom za neki blockboster.

Meni je malo izmjenjen, grafika optizirana ali ne tako dobro jer su je samo malo podesili kako bi svi sa grafičkim karticama srednjeg segmenta  mogli zavrtit na mainstream. (medium)

Previše je kratka oko 7 sati (ovisi kako igrate) No dinamika je savršena pa nam se možda malo ćini prekratka jer ju nemožemo prestat igrat koliko je zabavna. Oružja novih baš i nema puno a ona stara su drugom bojom pofarbana.

Sve u svemu igra zaslužuje nekih 85/100 (prema BUGovim kriterijima.)

Smijeh

Jel tebi jasno da Crysis Warhead nije puna igra, nego ekspanzija na Crysis koja te samo vodi kroz kraću priču lika iz istog događaja. Igra je zato nešto kraća i jednostavnija.
Bez igranja Crysisa nema smisla igrati CW jer nećeš skužiti smisao cijele priče.
17 godina
znam skužio sam ali sam sada pisao o igri samoj po sebi,a ne kako ekspanziji.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

ja nisam igrao Crysis do kraja ali cu ovo igrati :P

bmk za pricu... za tak nesto pratiti pricu... pih

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice