Crysis Warhead

poruka: 275
|
čitano: 53.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Benchmark-level avalanche

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2008 13:39 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis Warhead

Evo preso sam...Ovo je najvece SMECE i najveca PODVALA ikad, na svu srecu nisam je kupio, ni necu nepada mi napamet...Ovo nije ni par sati zabave WTF?! Nemojte kupovat ni bacat novce, ok je za malo zabave ali ne vrijedi ni tih 30 dolara bolje otic popit nesta

Ok da elaboriram. Pa ovako par impresija

1. Bolje optimiziran engine (sve se vrti na max i ugodnije je nego obicni Crysis)

2. Prebrzo dodju vanzemaljci i to je totalno glupo napravljeno...

3. Puno puno vise akcije ali premalo taktiziranja, isli su na CoD4 stil meni se cini

4. eksplozije, ekspolzije i opet eksplozije

5. Dosta linearnije nego obicni Cryis

6. NAJVECA zamjerka je KRATKOCA, igra je uzasno kratka i predje se u jednom dahu, sve u svemu to me razocaralo jako

7. Za razliku od obicnog Crysisa di su bile velike sandbox mape (nivo Assault) toga tu nema u tolikoj mjeri i nevidim zasto bi opet zaigro igru dok sam Crysis znao neke nivoe nebrojeno puta igrat, na razlicite nacine

8. Nista novo ne donosi, par oruzija dobro ali nista revolucionarno...

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2008 13:58 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Ma meni je Crysis odlican , nisam jos igrao Warhead a i ne ocekujem nista ekstra od njega, jer je to samo da izviku jos malo para.

A kad bude Crysis 2 pa i 3 onda mozemo ocekivat velike promijene.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

- AI,kratkoca,prebrzo dio sa izvanzemaljcima

+ prekrasna grafika,optimizacija,explozije

Također mislim da ne vrijedi 30 dolara

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2008 15:48 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mislav_01 kaže...

1. Bolje optimiziran engine (sve se vrti na max i ugodnije je nego obicni Crysis)

3. Puno puno vise akcije ali premalo taktiziranja, isli su na CoD4 stil meni se cini

6. NAJVECA zamjerka je KRATKOCA, igra je uzasno kratka i predje se u jednom dahu, sve u svemu to me razocaralo jako

7. Za razliku od obicnog Crysisa di su bile velike sandbox mape (nivo Assault) toga tu nema u tolikoj mjeri i nevidim zasto bi opet zaigro igru dok sam Crysis znao neke nivoe nebrojeno puta igrat, na razlicite nacine

Te iste stvari su i meni smetale... Mislim, igra nije losa, ali sam od Cryteka ocekivao vise... Oni ledeni nivoi i alieni mi ipak nisu tolko losi kolko u prvom Crysisu, ali ih je moglo biti manje... najbolji mi je jedan nivo di se cijelo vrijeme vozis na vlaku i koljes okolo, istina da je prelinearan, ali ipak mi je bilo fora derati sa vlaka
17 godina
neaktivan

da da da taj nivo na vlaku je dobro doslo osvijezenje ali je igra jednostavno prekratka i presiromasna onim open sandbox mapama

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
javlja mi gresku sa net frameworkom ja imam 3.5 net framework
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Ja ne znam kako može netko ovo nazvat smećem, kad je igra sasvim OK. Linearna je koliko i svaki FPS, ali zato za razliku od FPS-ova poput COD4-a, nudi daleko, daleko veća područja i kvalitetniji okoliš za borbe. Ovaj put su čak atmosferu napravili još boljom i ima zaista nekoliko odličnih sekvenci i time su se približili i COD4-u.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Ja ne znam kako može netko ovo nazvat smećem, kad je igra sasvim OK. Linearna je koliko i svaki FPS, ali zato za razliku od FPS-ova poput COD4-a, nudi daleko, daleko veća područja i kvalitetniji okoliš za borbe. Ovaj put su čak atmosferu napravili još boljom i ima zaista nekoliko odličnih sekvenci i time su se približili i COD4-u.

Ja ne velim da je smeće.
Iskreno, vjerujem da je bolja od samog Crysisa.
Za sad još seedam pa ne znam...
Glavno da je atmosfera ok kak ti kažeš!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Niti meni nije smece. Crysis mi nije bio smece, niti mi je Warhead smece.

Jedna od rjetkih igri koja mi se stvarno igra i za koju imam volje presjediti malo pred kompom.

E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja neznam kako nekom moze bit bolja od originalnog Crysisa, koji je imao puno vise nacina za napravit istu stvar (rijesit misiju). Ipak, priznajem da je rekacija bila pregruba mozda ali igra je jednostavno prekratka i to me toliko razocaralo da sam eto jednostavno ju nazvo smecem :-) A i meni je Crysis SP uvijek bio bolji Od CoD4 pa mi to priblizavanje nije sjelo tako dobro

@Bruno:

Slazem se da je originalni Crysis super, meni je bio preodlican. I idalje igram neke nivoe ponovo i ponovo dok u Warheadu jednostavno nemam koji nivo igrat ponovo jer mi nijedan nije bolji od ovih u originalnom Crysisu
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2008 19:24 (mislav_01).
17 godina
Koliko cirka traje igra?
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan

Cetri max 5 sati

17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Evo upravo prošao. Igra je odlična za ekspanziju, izgleda da su svi zaboravili da je ipak riječ o dodatku za Crysis, a ne o punokrvnom nastavku pa da traje 15 sati. Tim je poprilično tweakao gameplay i mehaniku iz Crysisa, i sada je iskustvo puno bliže CODu4 (nije niti dobro niti loše, obje igre su bile odlične, samo na različit način). By the way, reći da se neće igrati niti jedan nivo opet, je malo ishitreno I believe. Nivo s vlakom u močvari je recimo bolji od cijelog prvog Crysisa Smijeh

Jedini veliki minus mi je zadnji boss, koji je totalno antiklimatičan. Padne u 10  sekunda Plač

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nivo na vlaku je super ali nije repetetivan toliko...Nego recimo sjetite se samo Half life pa onda je dosao Oposing Force, mislim da je to pravi nacin na koji se treba izvesti paralelna prica, te da su to tu mogli bolje napravit...steta ali mozda sam ja imao malo preveliko ocekivanje i potpao pod utijecaj famoznog hype-a pa me to razocaralo...

Isto ocekivao sam da cu srest Nomada kao sto je on sreo Psajha i da cu okolo s njim prat malo

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2008 20:24 (mislav_01).
17 godina
Za pet sati nevrjedi tih 30$
Stvarno jadno.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Puna igra je $50, ekspanzija $30... dakle cijena je skoro 50% manja, što je sasvim OK.

Izvanredna kvaliteta nastavka poput Opposing Force-a se nikad neće ponovit u niti jednoj igri više. To je apsolutno nemoguće.

Ovo uostalom nije nastavak, nego kratki dodatak koji je zapravo jako zabavan.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Za vas koji kažete da ne vrijedi 30$, skinuli ste piratsku s interneta. Igra je veoma dobra uzimajući u obzir da je to u biti ekspanzija. Dobar dodatak Crysisu, zabavno, dobar gameplay, grafika.

Svi ste zaboravili na Crysis Wars koji dolazi s originalom, gdje dobivate nekih desetak novih mapa i novi mod (team instant action). Velika mapa, npr. 12 protiv 12 igrača sa svim mogućim vozilima, totalna zabava. A tu je još i naravno Power Struggle i Instant Action iz Crysisa.

Još samo kad bi Bug napravio svoj server za Crysis Wars, manje bi se pljuvalo.

Za DVD Crysis Warheada (5-7 sati dobre single player igre) i DVD Crysis Warsa (brdo internet zabave) nije nikako puno dati po meni 150 kn.

I da, ne mogu nikako shvatiti to uspoređivanje s CoD4. Iako linearniji (to je sada neki veliki problem u FPS-ima???) od Crysisa, Warhead je još stotinama puta manje linearan od CoD4, a akcije ima puno više i koja je dinamična, a ne skriptirana kao u CoD4.

Napravimo server i ubijajmo se u Crysis Wars!!!

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sve je to točno šta kažeš ali za mene igra koju pređem za 5 sati nije igra već bačen novac.
17 godina
Crysis Warhead

Dela mi na EntusiasticCool

Nije loše ali početak mi nekak vuče na Halo!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Sve je to točno šta kažeš ali za mene igra koju pređem za 5 sati nije igra već bačen novac.
Da ti ti jednu kunu dao za bilo koju igru, možda bi i razumjeli tvoj komentar, ovako izgleda blesavo.
17 godina
neaktivan
benko kaže...
javlja mi gresku sa net frameworkom,  ja imam 3.5 net framework
 oce meni netko pomocCool
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina

Ma igra je sasvim dobro napravljena. Ja sam na nejtežoj razini odigrao igru a cca 5-6 sati. Ima novih kul oružija, vozila i neki specifičnih situacija kao što je ona staza na vlaku. Engine je optimiziran, dobro izgleda ali ipak je meni najveci propust cijele igre to što fali 64bit verzija (za sad), jer prvi Crysis mi je u 64bitnoj verziji radio bolje i od 32bitne verzije prvog i 32bitne verzije warheada...tako da nadam se da ce i warhead izaci u 64bitnoj verziji. 

17 godina
neaktivan
benko kaže...
benko kaže...
javlja mi gresku sa net frameworkom,  ja imam 3.5 net framework
 oce meni netko pomocCool
 problem rijesen, trebam prvo instalkat crysis warhead, onda bi trebalo radit
17 godina
neaktivan
MiH kaže...

Za vas koji kažete da ne vrijedi 30$, skinuli ste piratsku s interneta. Igra je veoma dobra uzimajući u obzir da je to u biti ekspanzija. Dobar dodatak Crysisu, zabavno, dobar gameplay, grafika.

Svi ste zaboravili na Crysis Wars koji dolazi s originalom, gdje dobivate nekih desetak novih mapa i novi mod (team instant action). Velika mapa, npr. 12 protiv 12 igrača sa svim mogućim vozilima, totalna zabava. A tu je još i naravno Power Struggle i Instant Action iz Crysisa.

Za DVD Crysis Warheada (5-7 sati dobre single player igre) i DVD Crysis Warsa (brdo internet zabave) nije nikako puno dati po meni 150 kn.

I da, ne mogu nikako shvatiti to uspoređivanje s CoD4. Iako linearniji (to je sada neki veliki problem u FPS-ima???) od Crysisa, Warhead je još stotinama puta manje linearan od CoD4, a akcije ima puno više i koja je dinamična, a ne skriptirana kao u CoD4.

Da se razumijemo, osobno smatram da igra vrijedi TOČNO 150 kn. Problem je što če u naše dućane kao i obično doći sa cijenom od 400 kn (sličan slučaj je bio s Beyond good & evil, koji je kod nas imao punu cijenu, a bio je budget naslov).
Uspoređivanje s COD4 je logično, jer su igri dodali arkadniji štih, više neprijatelja koji lakše padaju. Ponekad na normal težini imam osjećaj kao da gledam hongkoški akcijski film. Neprijatelji se bacaju pred moja 2 metka iz kalaša, a ja ko Jackie Chan izdržim malu vojsku. Takav gameplay je imao i COD4, jedino što je COD4 imao i scenarij jer je cijela igra bila jedna velika scripta, a ovdje su Crytekovci napravili dovoljno dobar AI da im ne trebaju scripte da bi izvukli WAUUU element kod igrača.
Why so serious???
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Došao sam do vanzemaljaca i prvog leda (podmornica). Igra je odlična i definitivno su uspjeli dostići atmosferu jednog COD4-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...
MiH kaže...

Da se razumijemo, osobno smatram da igra vrijedi TOČNO 150 kn. Problem je što če u naše dućane kao i obično doći sa cijenom od 400 kn (sličan slučaj je bio s Beyond good & evil, koji je kod nas imao punu cijenu, a bio je budget naslov).
Uspoređivanje s COD4 je logično, jer su igri dodali arkadniji štih, više neprijatelja koji lakše padaju. Ponekad na normal težini imam osjećaj kao da gledam hongkoški akcijski film. Neprijatelji se bacaju pred moja 2 metka iz kalaša, a ja ko Jackie Chan izdržim malu vojsku. Takav gameplay je imao i COD4, jedino što je COD4 imao i scenarij jer je cijela igra bila jedna velika scripta, a ovdje su Crytekovci napravili dovoljno dobar AI da im ne trebaju scripte da bi izvukli WAUUU element kod igrača.
Tako je! Vrijedi 150 kn, a i košta 150 kn u Americi. Kupio sam Warhead lijepo preko Steama i super zadovoljan.  Sve kupujem preko interneta, igre, muziku, filmove, tehniku. Kupio sam stetoskop za 800 kn u Americi, a kod nas košta 1999kn??????Prijatelj je gledao nekakvu enciklopediju na Amazonu 150 kn(dođe ti fino s poštom na kućnu adresu), u Algoritmu ta ista košta PETSTO KUNA???  Samo kod nas pokvarena bagra ima marže više 100%. I ne može mi nitko soliti pamet o međudržavnim ugovorima i porezima, jer su npr. ne samo hrvatski nego i slovenski proizvodi znatno jeftiniji u Sloveniji. Zagovaram totalni bojkot kupovine u "Domovini", jer kada odete fino u dućan i kupite igru kod nas za 400kn još više potpomažete inflaciju i daljnji rast cijena.
Kada se kroz negdje 5 godina ljudi masovno informiraju o internet kupovini, pa kad npr. Algoritam neće prodati niti jednu igru u mjesec dana, tada će se zapitati gdje mi to živimo. Da ne govorim o tromosti naših distributera, jer mi se plače od muke gdje živim kad se sjetim da je frend u Italiji kupio novi iPod Touch, 2 dana nakon predstavljanja u Kaliforniji, a kod nas u Apple shopu su mu rekli da pita za oko mjesec dana, da oni ne znaju kad će. Jesus!!!!!
Od mene, siguran sam ako i ne odem van, neće nitko ni kune vidjeti.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Evo da se pohvalim... sada sam zavrsio igru. I po meni jedina losa strana je kratkotrajnost. Igra mi je kao i Crysis predobra.

Zadnjeg bossa su mogli/trebali napraviti tezeg malo. Ubio me par puta, i onda sam poludio i rjesio ga za 20 sek :)

A nista, sada cekati Far Cry 2 ...

E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bar necu zapalit pola Afrike u Far Cry 2 vatra predobro izgleda

17 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Evo preso sam...Ovo je najvece SMECE i najveca PODVALA ikad, na svu srecu nisam je kupio, ni necu nepada mi napamet...Ovo nije ni par sati zabave WTF?! Nemojte kupovat ni bacat novce, ok je za malo zabave ali ne vrijedi ni tih 30 dolara bolje otic popit nesta

E daj ak si igrao, daj pliz fotku iz igre, sam da vidim kak izgleda warhead

People that think they know it all annoy those of us that do!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice