Evo preso sam...Ovo je najvece SMECE i najveca PODVALA ikad, na svu srecu nisam je kupio, ni necu nepada mi napamet...Ovo nije ni par sati zabave WTF?! Nemojte kupovat ni bacat novce, ok je za malo zabave ali ne vrijedi ni tih 30 dolara bolje otic popit nesta
Ok da elaboriram. Pa ovako par impresija
1. Bolje optimiziran engine (sve se vrti na max i ugodnije je nego obicni Crysis)
2. Prebrzo dodju vanzemaljci i to je totalno glupo napravljeno...
3. Puno puno vise akcije ali premalo taktiziranja, isli su na CoD4 stil meni se cini
4. eksplozije, ekspolzije i opet eksplozije
5. Dosta linearnije nego obicni Cryis
6. NAJVECA zamjerka je KRATKOCA, igra je uzasno kratka i predje se u jednom dahu, sve u svemu to me razocaralo jako
7. Za razliku od obicnog Crysisa di su bile velike sandbox mape (nivo Assault) toga tu nema u tolikoj mjeri i nevidim zasto bi opet zaigro igru dok sam Crysis znao neke nivoe nebrojeno puta igrat, na razlicite nacine
8. Nista novo ne donosi, par oruzija dobro ali nista revolucionarno...
Ma meni je Crysis odlican , nisam jos igrao Warhead a i ne ocekujem nista ekstra od njega, jer je to samo da izviku jos malo para.
A kad bude Crysis 2 pa i 3 onda mozemo ocekivat velike promijene.
- AI,kratkoca,prebrzo dio sa izvanzemaljcima
+ prekrasna grafika,optimizacija,explozije
Također mislim da ne vrijedi 30 dolara
1. Bolje optimiziran engine (sve se vrti na max i ugodnije je nego obicni Crysis)
3. Puno puno vise akcije ali premalo taktiziranja, isli su na CoD4 stil meni se cini
6. NAJVECA zamjerka je KRATKOCA, igra je uzasno kratka i predje se u jednom dahu, sve u svemu to me razocaralo jako
7. Za razliku od obicnog Crysisa di su bile velike sandbox mape (nivo Assault) toga tu nema u tolikoj mjeri i nevidim zasto bi opet zaigro igru dok sam Crysis znao neke nivoe nebrojeno puta igrat, na razlicite nacine
da da da taj nivo na vlaku je dobro doslo osvijezenje ali je igra jednostavno prekratka i presiromasna onim open sandbox mapama
Ja ne znam kako može netko ovo nazvat smećem, kad je igra sasvim OK. Linearna je koliko i svaki FPS, ali zato za razliku od FPS-ova poput COD4-a, nudi daleko, daleko veća područja i kvalitetniji okoliš za borbe. Ovaj put su čak atmosferu napravili još boljom i ima zaista nekoliko odličnih sekvenci i time su se približili i COD4-u.
Ja ne znam kako može netko ovo nazvat smećem, kad je igra sasvim OK. Linearna je koliko i svaki FPS, ali zato za razliku od FPS-ova poput COD4-a, nudi daleko, daleko veća područja i kvalitetniji okoliš za borbe. Ovaj put su čak atmosferu napravili još boljom i ima zaista nekoliko odličnih sekvenci i time su se približili i COD4-u.
Niti meni nije smece. Crysis mi nije bio smece, niti mi je Warhead smece.
Jedna od rjetkih igri koja mi se stvarno igra i za koju imam volje presjediti malo pred kompom.
Cetri max 5 sati
Evo upravo prošao. Igra je odlična za ekspanziju, izgleda da su svi zaboravili da je ipak riječ o dodatku za Crysis, a ne o punokrvnom nastavku pa da traje 15 sati. Tim je poprilično tweakao gameplay i mehaniku iz Crysisa, i sada je iskustvo puno bliže CODu4 (nije niti dobro niti loše, obje igre su bile odlične, samo na različit način). By the way, reći da se neće igrati niti jedan nivo opet, je malo ishitreno I believe. Nivo s vlakom u močvari je recimo bolji od cijelog prvog Crysisa
Jedini veliki minus mi je zadnji boss, koji je totalno antiklimatičan. Padne u 10 sekunda
Nivo na vlaku je super ali nije repetetivan toliko...Nego recimo sjetite se samo Half life pa onda je dosao Oposing Force, mislim da je to pravi nacin na koji se treba izvesti paralelna prica, te da su to tu mogli bolje napravit...steta ali mozda sam ja imao malo preveliko ocekivanje i potpao pod utijecaj famoznog hype-a pa me to razocaralo...
Isto ocekivao sam da cu srest Nomada kao sto je on sreo Psajha i da cu okolo s njim prat malo
Stvarno jadno.
Puna igra je $50, ekspanzija $30... dakle cijena je skoro 50% manja, što je sasvim OK.
Izvanredna kvaliteta nastavka poput Opposing Force-a se nikad neće ponovit u niti jednoj igri više. To je apsolutno nemoguće.
Ovo uostalom nije nastavak, nego kratki dodatak koji je zapravo jako zabavan.
Za vas koji kažete da ne vrijedi 30$, skinuli ste piratsku s interneta. Igra je veoma dobra uzimajući u obzir da je to u biti ekspanzija. Dobar dodatak Crysisu, zabavno, dobar gameplay, grafika.
Svi ste zaboravili na Crysis Wars koji dolazi s originalom, gdje dobivate nekih desetak novih mapa i novi mod (team instant action). Velika mapa, npr. 12 protiv 12 igrača sa svim mogućim vozilima, totalna zabava. A tu je još i naravno Power Struggle i Instant Action iz Crysisa.
Još samo kad bi Bug napravio svoj server za Crysis Wars, manje bi se pljuvalo.
Za DVD Crysis Warheada (5-7 sati dobre single player igre) i DVD Crysis Warsa (brdo internet zabave) nije nikako puno dati po meni 150 kn.
I da, ne mogu nikako shvatiti to uspoređivanje s CoD4. Iako linearniji (to je sada neki veliki problem u FPS-ima???) od Crysisa, Warhead je još stotinama puta manje linearan od CoD4, a akcije ima puno više i koja je dinamična, a ne skriptirana kao u CoD4.
Napravimo server i ubijajmo se u Crysis Wars!!!
Dela mi na Entusiastic
Nije loše ali početak mi nekak vuče na Halo!

Ma igra je sasvim dobro napravljena. Ja sam na nejtežoj razini odigrao igru a cca 5-6 sati. Ima novih kul oružija, vozila i neki specifičnih situacija kao što je ona staza na vlaku. Engine je optimiziran, dobro izgleda ali ipak je meni najveci propust cijele igre to što fali 64bit verzija (za sad), jer prvi Crysis mi je u 64bitnoj verziji radio bolje i od 32bitne verzije prvog i 32bitne verzije warheada...tako da nadam se da ce i warhead izaci u 64bitnoj verziji.

Za vas koji kažete da ne vrijedi 30$, skinuli ste piratsku s interneta. Igra je veoma dobra uzimajući u obzir da je to u biti ekspanzija. Dobar dodatak Crysisu, zabavno, dobar gameplay, grafika.
Svi ste zaboravili na Crysis Wars koji dolazi s originalom, gdje dobivate nekih desetak novih mapa i novi mod (team instant action). Velika mapa, npr. 12 protiv 12 igrača sa svim mogućim vozilima, totalna zabava. A tu je još i naravno Power Struggle i Instant Action iz Crysisa.
Za DVD Crysis Warheada (5-7 sati dobre single player igre) i DVD Crysis Warsa (brdo internet zabave) nije nikako puno dati po meni 150 kn.
I da, ne mogu nikako shvatiti to uspoređivanje s CoD4. Iako linearniji (to je sada neki veliki problem u FPS-ima???) od Crysisa, Warhead je još stotinama puta manje linearan od CoD4, a akcije ima puno više i koja je dinamična, a ne skriptirana kao u CoD4.
Došao sam do vanzemaljaca i prvog leda (podmornica). Igra je odlična i definitivno su uspjeli dostići atmosferu jednog COD4-a.
Evo da se pohvalim... sada sam zavrsio igru. I po meni jedina losa strana je kratkotrajnost. Igra mi je kao i Crysis predobra.
Zadnjeg bossa su mogli/trebali napraviti tezeg malo. Ubio me par puta, i onda sam poludio i rjesio ga za 20 sek :)
A nista, sada cekati Far Cry 2 ...
Bar necu zapalit pola Afrike u Far Cry 2 vatra predobro izgleda
Evo preso sam...Ovo je najvece SMECE i najveca PODVALA ikad, na svu srecu nisam je kupio, ni necu nepada mi napamet...Ovo nije ni par sati zabave WTF?! Nemojte kupovat ni bacat novce, ok je za malo zabave ali ne vrijedi ni tih 30 dolara bolje otic popit nesta
Ok da elaboriram. Pa ovako par impresija