Lijepo udze u igru i sve uvodne animacije... i kad one prodzu crni ekran i samo crvena strelica od misa??? molio bih pomoc
Lijepo udze u igru i sve uvodne animacije... i kad one prodzu crni ekran i samo crvena strelica od misa??? molio bih pomoc
preslaba graficka ili driveri losi
Koju konfu imaš,i jel igra original?Probaj stavit nove drivere....
rijesio sam , hvala . kako da zatvorim temu?
Nemožeš ti,mod će.
Nebi bilo loše da napišeš kako si riješio. Možda još netko ima sličan problem.
igra nije org bilo je za pokrenut u directx 10 ili 9 (osim glavne ikone) to sam kasnije vidio
A vjerojatno je išao- start->all programs->EA games->Cryss warhead-> Run with DX9 ili tako nešto, barem sam ga jak tako razumio.
Zelio sam probati crysis warhead pa sam skinuo pirat a kao vecina pirata ne rade normalno kao org. , i ima problema , to me iznenadilo jer mi se to inace ne desava , a graficka je dobra , pa nisam znao u cemu je problem . U tom folderu od igre je bilo puno ikona , i izmedzu toga je bila ikona od crysisa i neke dve lijeve run in dtx 10 modu i 9 . a vjerovatno ova glavna pokrece u dtx 10 posto imam xp nije radilo.
poz svima,,,imam problem sa warheadom sa piratskom verzijom TDM,,, crackovao sam je ali mi i dalje nece da pokrene,,, imam dx9 i vistu stavio sam i patch 1.1 ali opet ne ide....pomoc....
poz svima,,,imam problem sa warheadom sa piratskom verzijom TDM,,, crackovao sam je ali mi i dalje nece da pokrene,,, imam dx9 i vistu stavio sam i patch 1.1 ali opet ne ide....pomoc....
Kakva ti je konfiguracaija?
hvala... rijesio sam skinuo sam drugi crack crysis exe....a onaj koji je dosao sa igrom nije radio.......hvala ipak....