Crysis warhead problem

poruka: 12
|
čitano: 2.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crysis warhead problem

Lijepo udze u igru i sve uvodne animacije... i kad one prodzu crni ekran i samo crvena strelica od misa??? molio bih pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis warhead problem

preslaba graficka ili driveri losi

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis warhead problem
Anti-fa kaže...

Lijepo udze u igru i sve uvodne animacije... i kad one prodzu crni ekran i samo crvena strelica od misa??? molio bih pomoc

Koju konfu imaš,i jel igra original?Probaj stavit nove drivere....

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 16:41 (big_guy).
16 godina

rijesio sam , hvala . kako da zatvorim temu?

17 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Nemožeš ti,mod će.Namigiva

18 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Nebi bilo loše da napišeš kako si riješio. Možda još netko ima sličan problem.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina

igra nije org bilo je za pokrenut u directx 10 ili 9 (osim glavne ikone) to sam kasnije vidio

17 godina
neaktivan
Crysis warhead problem

A vjerojatno je išao- start->all programs->EA games->Cryss warhead-> Run with DX9 ili tako nešto, barem sam ga jak tako razumio.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis warhead problem

Zelio sam probati crysis warhead pa sam skinuo pirat a kao vecina pirata ne rade normalno kao org. , i ima problema , to me iznenadilo jer mi se to inace ne desava , a graficka  je dobra , pa nisam znao u cemu je problem . U tom folderu od igre je bilo puno ikona , i izmedzu toga je bila ikona od crysisa i neke dve lijeve run in dtx 10 modu i 9 . a vjerovatno ova glavna pokrece u dtx 10 posto imam xp nije radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis warhead problem

poz svima,,,imam problem sa warheadom sa piratskom verzijom TDM,,, crackovao sam je ali mi i dalje nece da pokrene,,, imam dx9 i vistu stavio sam i patch 1.1 ali opet ne ide....pomoc....

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo. Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mirexxx kaže...

poz svima,,,imam problem sa warheadom sa piratskom verzijom TDM,,, crackovao sam je ali mi i dalje nece da pokrene,,, imam dx9 i vistu stavio sam i patch 1.1 ali opet ne ide....pomoc....

Kakva ti je konfiguracaija?

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan

hvala... rijesio sam skinuo sam drugi crack crysis exe....a  onaj koji je dosao sa igrom nije radio.......hvala ipak....

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo. Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice