- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
super je ... napokon liku daju neke cool osobine, poput svojevremeno duke nukema :)... u dvojci je bilo glupo što alcatraz cijelu igru nije ni riječ progovorio pa dobivamo dojam da je gluhonjem lik
Igram igru na PS3, super je,...
i mogu reći da, teško onom tko igra na ps3, framerate je jako loš, čak osjetim da je u većini trenutaka i ispod 30FPS.Prva staza skroz nabrijana, da neotkrivam dalje, jer onaj samostrel pruža jako veliko zadovoljstvo kad ti je neprijatelj na putu.
Jel prešo tko igru ?
Jel prešo tko igru ?
Jos nije izasla khm verzija pa svi cekamo to sutra ili nocas da dode pa da probamo
igra je izašla i igra se navodno neka caka da se logiraš na korejski vpn pa ti se otključa..btw u americi sad počinje otključavanje tako da igra radi samo mp ne radi :
http://secure.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=58&t=59061
igra je izašla i igra se navodno neka caka da se logiraš na korejski vpn pa ti se otključa..btw u americi sad počinje otključavanje tako da igra radi samo mp ne radi :
http://secure.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=58&t=59061
Dobro to da vidio sam ima par torenta ali ceka se skid.... ili reloa.... verzija pa da probamo a ne da kupimo port sa konozola kao sto je bio crysis 2
? o čemu ti pričaš pa ako si vidio prije sad su mu maknuli post..otključavaš preko korejskog vpn-a..to nema veze sa torrentovima i glupostima to je igra sa origina!
moraš biti logiran kao da si upalio komp iz koreje
skineš si ovaj program http://www.flyvpn.com/ otključaš igru i probaš proći sp u offline modu da te ne skuže do izlazka za eu za 21..
meni je žao što tek sutra dobivam ključ...da sam ga kupio preko origina već bi igrao..zato sam i platio 34€ + cr2 gratis
Prosao kampanju , jedino sto mogu reci na ending je WTF ????????????????????????????????
Prosao kampanju , jedino sto mogu reci na ending je WTF ????????????????????????????????
stavi onda neke slike da vidimo
Skinuo sam nekakvu verziju crysisa3, danas sam skinuo crack, raspakirao ga i krekao igru
uglavnom nisam ni ocekivao da ce raditi jer je vjerovatno fake crack... morao sam pokusati igra mi ne da mira :) nije problem sto igra ne radi... nakon sto sam krekao i pokusao pokrenuti exe nastao je problem..
problem je taj da mi stalno po radnoj povrsini iskacu crni kvadratici nemogu rijesiti taj problem..skenirao sam windowse i reinstall sam gpu drivere.. molim bilo kakav savjet i pomoć hvala
još jedan podatak temperature redovito pratim, u igrama je grafa isla do 55 stupnjeva. sada dok sam na radnoj povrsini nepada ispod 65-70 stupnjeva jednostavno neznam gdje je problem
Trazili ste
Prophet se stapa s Nano masinama iz odjela i ima nanosuit moci bez egzoskeletona.Osim toga, prije ove scene prezivljava Atmospheric Re-entry wtf...
ako ga ne nades malwareom, AVom ili rucno/sam reinstall windowsa... kakav firewall imas ak mu takva sranja prolaze??? :O
Znači ipak su dobro rekli da će Prophet iz jedinice biti glavni lik, a ne Alcatraz „Prophet“ iz dvojke. Meni nije jasno samo kako je pravi Prophet preživio samoubojstvo xD

bome sam i ja sad ostao zbunjen...
pozdrav jel netko možda kupovao crysis 3 preko neke druge stranice..dobio sam ključa za aktivaciju ruska i poljsak vrezija..nisam još aktivirao i razgovarao sam sa supportom gdje sam kupio..rekli su da je igra reginalno slobodna da pričekam nekoliko sati da stave instrukcije za jezik kako prebaciti ili mogu tražit povrat novca ?
što mislite platio sam 35 € hunter edition i dobio cr2 gratis..piše mi za gift da mi oduzmu 5€ pa mi vrate znači 30€..da mi vratim novac pa da tražim englesku verziju ?
jel ima neke sigurne stranice za englesku verziju osim origina hvala
pozdrav jel netko možda kupovao crysis 3 preko neke druge stranice..dobio sam ključa za aktivaciju ruska i poljsak vrezija..nisam još aktivirao i razgovarao sam sa supportom gdje sam kupio..rekli su da je igra reginalno slobodna da pričekam nekoliko sati da stave instrukcije za jezik kako prebaciti ili mogu tražit povrat novca ?
što mislite platio sam 35 € hunter edition i dobio cr2 gratis..piše mi za gift da mi oduzmu 5€ pa mi vrate znači 30€..da mi vratim novac pa da tražim englesku verziju ?
jel ima neke sigurne stranice za englesku verziju osim origina hvala
evo ti language pack http://thepiratebay.se/torrent/8160625/Crysis_3_English_Language_Pack
Znam da će to biti isto kao kod bf3 al se boim da me na kraju ne radi,jer mi novac mogu vratiti i kupim en verziju za te novce..sad tržim savjet što je pametno napraviti...aktivirati i skinuti en pak ili kupiti ponovno ?
Znam da će to biti isto kao kod bf3 al se boim da me na kraju ne radi,jer mi novac mogu vratiti i kupim en verziju za te novce..sad tržim savjet što je pametno napraviti...aktivirati i skinuti en pak ili kupiti ponovno ?
ako mozes kupit eng verziju za iste pare kupi je
Znači ipak su dobro rekli da će Prophet iz jedinice biti glavni lik, a ne Alcatraz „Prophet“ iz dvojke. Meni nije jasno samo kako je pravi Prophet preživio samoubojstvo xD
Svijest je u trenutku smrti prebacio u odjelo ili je odjelo to učinilo za njega (bez njegovog znanja). Što se tiče njegova izgleda (Prophet iz jedinici), vjerojatno ga je odjelo uzelo na temelju Propethovog DNK (sadržaju je dalo odgovarajuću formu).
Mogu vratiti ključ jer ga nisam aktivirao na originu, samo sad treba znati koja stranica prodaje sigurno en verziju..pošto gdje sam ja kupovao pisalo je en..mislim da svi tako prodaju sa dodatnim jezikom što se tiće 35€..mislim da opet ne kupim isto sranje ovako već mogu stavit skodat..kupio sam sa buygamecode.com na mobu sam pa malo naopako sve pišem
Prvi zvanicni review
CVG - 8.5
http://www.computerandvideogames.com/389184/reviews/crysis-3-review-an-enjoyable-shooter-elevated-by-staggering-visuals-review/?page=2#top_banner
PC Gamer - 81
http://www.pcgamer.com/review/crysis-3-review-pc
Samo da vas obavijestim sto se tice tih zamjerki za duzinu u raznim recenzijama. Kampanja se sastoji od 7 misija i prema save podatcima sam za 7 sati i 13 minuta prosao kroz kampanju.
Samo da vas obavijestim sto se tice tih zamjerki za duzinu u raznim recenzijama. Kampanja se sastoji od 7 misija i prema save podatcima sam za 7 sati i 13 minuta prosao kroz kampanju.
Malo je to.
Na kojoj težini? Do sada sam svaki igrao na najtežem i tek je tada igra bila zabavna...
Igrao sam na Soldier , nije mi se dalo muciti.