Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Crysis 3
Asterix kaže...

Crysis 3: Sharp Dressed Man Commercial

Jedna od najboljih reklama za video igru ikad !! {#}

There's no place like 127.0.0.1
16 godina

super je ... napokon liku daju neke cool osobine, poput svojevremeno duke nukema :)... u dvojci je bilo glupo što alcatraz cijelu igru nije ni riječ progovorio pa dobivamo dojam da je gluhonjem lik

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
14 godina

Igram igru na PS3, super je,...

i mogu reći da, teško onom tko igra na ps3, framerate je jako loš, čak osjetim da je u većini trenutaka i ispod 30FPS.Prva staza skroz nabrijana, da neotkrivam dalje, jer onaj samostrel pruža jako veliko zadovoljstvo kad ti je neprijatelj na putu.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 4:41 (bruslii).
16 godina
neaktivan
Crysis 3
The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Crysis 3

Crysis 3 - The Gun Show

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Jel prešo tko igru ?

{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Jel prešo tko igru ?

{#}

Jos nije izasla khm verzija pa svi cekamo to sutra ili nocas da dode pa da probamo {#}

13 godina
neaktivan

igra je izašla i igra se navodno neka caka da se logiraš na korejski vpn pa ti se otključa..btw u americi sad počinje otključavanje tako da igra radi samo mp ne radi :

http://secure.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=58&t=59061

17 godina
BugUser kaže...

igra je izašla i igra se navodno neka caka da se logiraš na korejski vpn pa ti se otključa..btw u americi sad počinje otključavanje tako da igra radi samo mp ne radi :

http://secure.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=58&t=59061

Dobro to da vidio sam ima par torenta ali ceka se skid.... ili reloa.... verzija pa da probamo a ne da kupimo port sa konozola kao sto je bio crysis 2

13 godina
neaktivan

? o čemu ti pričaš pa ako si vidio prije sad su mu maknuli post..otključavaš preko korejskog vpn-a..to nema veze sa torrentovima i glupostima to je igra sa origina!

moraš biti logiran kao da si upalio komp iz koreje 

skineš si ovaj program http://www.flyvpn.com/ otključaš igru i probaš proći sp u offline modu da te ne skuže do izlazka za eu za 21..

meni je žao što tek sutra dobivam ključ...da sam ga kupio preko origina već bi igrao..zato sam i platio 34€ + cr2 gratis

15 godina
neaktivan
Crysis 3

Prosao kampanju , jedino sto mogu reci  na ending je WTF ????????????????????????????????

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Prosao kampanju , jedino sto mogu reci  na ending je WTF ????????????????????????????????

stavi onda neke slike da vidimo {#}

13 godina
odjavljen
Crysis 3

Skinuo sam nekakvu verziju crysisa3, danas sam skinuo crack, raspakirao ga i krekao igru

uglavnom nisam ni ocekivao da ce raditi jer je vjerovatno fake crack...  morao sam pokusati igra mi ne da mira :) nije problem sto igra ne radi... nakon sto sam krekao i pokusao pokrenuti exe nastao je problem..

problem je taj da mi stalno po radnoj povrsini iskacu crni kvadratici nemogu rijesiti taj problem..skenirao sam windowse i reinstall sam gpu drivere.. molim bilo kakav savjet i pomoć hvala

još jedan podatak temperature redovito pratim, u igrama je grafa isla do 55 stupnjeva. sada dok sam na radnoj povrsini nepada ispod 65-70 stupnjeva jednostavno neznam gdje je problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 1:49 (Armageddon 2033).

0 5 hvala 1
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Trazili ste {#}

Prophet se stapa s Nano masinama iz odjela i ima nanosuit moci bez  egzoskeletona.Osim toga, prije ove scene prezivljava Atmospheric Re-entry wtf...

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 1:43 (hari85).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
@armagedon eee, to se zove "skidaj svako govno koje vidis"
ako ga ne nades malwareom, AVom ili rucno/sam reinstall windowsa... kakav firewall imas ak mu takva sranja prolaze??? :O
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Znači ipak su dobro rekli da će Prophet iz jedinice  biti glavni lik, a ne Alcatraz „Prophet“ iz dvojke. Meni nije jasno samo kako je pravi Prophet preživio samoubojstvo xD

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 10:03 (Minoza).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

bome sam i ja sad ostao zbunjen... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan

pozdrav jel netko možda kupovao crysis 3 preko neke druge stranice..dobio sam ključa za aktivaciju ruska i poljsak vrezija..nisam još aktivirao i razgovarao sam sa supportom gdje sam kupio..rekli su da je igra reginalno slobodna da pričekam nekoliko sati da stave instrukcije za jezik kako prebaciti ili mogu tražit povrat novca ?

što mislite platio sam 35 € hunter edition  i dobio cr2 gratis..piše mi za gift da mi oduzmu 5€ pa mi vrate znači 30€..da mi vratim novac pa da tražim englesku verziju ? 

jel ima neke sigurne stranice za englesku verziju osim origina hvala 

13 godina
neaktivan
BugUser kaže...

pozdrav jel netko možda kupovao crysis 3 preko neke druge stranice..dobio sam ključa za aktivaciju ruska i poljsak vrezija..nisam još aktivirao i razgovarao sam sa supportom gdje sam kupio..rekli su da je igra reginalno slobodna da pričekam nekoliko sati da stave instrukcije za jezik kako prebaciti ili mogu tražit povrat novca ?

što mislite platio sam 35 € hunter edition  i dobio cr2 gratis..piše mi za gift da mi oduzmu 5€ pa mi vrate znači 30€..da mi vratim novac pa da tražim englesku verziju ? 

jel ima neke sigurne stranice za englesku verziju osim origina hvala 

evo ti language pack http://thepiratebay.se/torrent/8160625/Crysis_3_English_Language_Pack

13 godina
neaktivan

Znam da će to biti isto kao kod bf3 al se boim da me na kraju ne radi,jer mi novac mogu vratiti i kupim en verziju za te novce..sad tržim savjet što je pametno napraviti...aktivirati i skinuti en pak ili kupiti ponovno ?

13 godina
neaktivan
BugUser kaže...

Znam da će to biti isto kao kod bf3 al se boim da me na kraju ne radi,jer mi novac mogu vratiti i kupim en verziju za te novce..sad tržim savjet što je pametno napraviti...aktivirati i skinuti en pak ili kupiti ponovno ?

ako mozes kupit eng verziju za iste pare kupi je

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 11:07 (PeTaR_HR).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Znači ipak su dobro rekli da će Prophet iz jedinice   biti glavni lik, a ne Alcatraz „Prophet“ iz dvojke. Meni nije jasno samo kako je pravi Prophet preživio samoubojstvo xD

Svijest je u trenutku smrti prebacio u odjelo ili je odjelo to učinilo za njega (bez njegovog znanja). Što se tiče njegova izgleda (Prophet iz jedinici), vjerojatno ga je odjelo uzelo na temelju Propethovog DNK (sadržaju je dalo odgovarajuću formu).

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 11:29 (MegaMass 2000).
13 godina
neaktivan

Mogu vratiti ključ jer ga nisam aktivirao na originu, samo sad treba znati koja stranica prodaje sigurno en verziju..pošto gdje sam ja kupovao pisalo je en..mislim da svi tako prodaju sa dodatnim jezikom što se tiće 35€..mislim da opet ne kupim isto sranje ovako već mogu stavit skodat..kupio sam sa buygamecode.com na mobu sam pa malo naopako sve pišem

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 12:40 (BugUser).
17 godina
neaktivan
Crysis 3
http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 15:09 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 3

GAMESPOT Crysis 3 - Review

IGN Crysis 3 - Video Review

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Samo da vas obavijestim sto se tice tih zamjerki za duzinu u raznim recenzijama. Kampanja se sastoji od 7 misija i prema save podatcima sam  za 7 sati i  13 minuta prosao kroz kampanju.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Samo da vas obavijestim sto se tice tih zamjerki za duzinu u raznim recenzijama. Kampanja se sastoji od 7 misija i prema save podatcima sam  za 7 sati i  13 minuta prosao kroz kampanju.

Malo je to.

17 godina
hari85 kaže...

Na kojoj težini? Do sada sam svaki igrao na najtežem i tek je tada igra bila zabavna...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Igrao sam na Soldier , nije mi se dalo muciti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 16:12 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Crysis 3

Nvidia Inspector tweaks + sweetFX....

SLIKA1  SLIKA2  SLIKA3

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: