Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Crysis 3

Čitajući o igri dobio sam dojam da za uopće pokrenuti igru je potrebna DX11 kartica što moja svakako nije pa zato konkretno i pitam. C2 sam gonio bez većih problema u pristojnim detaljima pa mi je žao ak ovo nebu išlo iako mi je jasno da je puno zahtjevnija igra. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Evo napokon se uploadao ovaj duži video u malo većoj kvaliteti. preko 1 GB za 5 minuta videa. 

Dakle i u ovom videu sve very high, 1080p, mijenjam iz TXAAx4 u SMAAx4 u MSAAx8 

i da, kao šta je vidljivo Origin ID je SHARXTREME 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 21:12 (sharxtreme).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 3
Regenmeister kaže...

Čitajući o igri dobio sam dojam da za uopće pokrenuti igru je potrebna DX11 kartica što moja svakako nije pa zato konkretno i pitam. C2 sam gonio bez većih problema u pristojnim detaljima pa mi je žao ak ovo nebu išlo iako mi je jasno da je puno zahtjevnija igra. {#}

Da,igra podržava samo DX11.Ne znam koliko je zahtjevnija od Crysisa 2,ali ja ih s mojom konfom obje vrtim na HIGH.Možda je zahtjevnija od dvojke na maximum postavkama,ali na high čini se nije.

Nikako da dobijem osjećaj za oružja.Puške se nekako tresu i dosta su neprecizne.Npr. u BF3 kad sa M16 imam nekoga na nišanu na 20-30 m,znam da ću ga vrlo vjerovatno ubiti.Ovdje to uopće nije slučaj.Teško mi je nekoga ubiti na medium rangeu sa AR-om.Većinu vremena zapucam po nekome i borba se pretvori u close combat i obično završi kundakom u vugla ili pobjedi tko ima veći Rate of Fire.Ona mala submašinka(2. puška koja se otključa) treba sasuti cijeli spremnik da nekog ubiješ.Još ako ih je više,pozdravi se sa životom.

Čovjek bi očekivao da će oružja u budućnosti biti puno preciznija.Fali mi Maximum strenght iz jedinice koji je smanjivao recoil   kad je bio aktiviran.Vidi se da je igra dosta podjednostavljena(u odnosu na jedinicu).

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Je, pucanje je katastrofa, ne toliko šta rasipa metke nego je ciljanje užasno ili sporo ili laggy, nikako ne možeš uhvatiti feeling osim sa shotgunom, kao da treba pucati negdje sa strane  

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

samo da kažem kako ste dosadni sa tim benčmarcima i kome radi igra na koliko FPS i tome slično...ko djeca

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
6 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Danas sam skinio betu i igro 2 sata, igrica je fenomenalna stvarno nemam primjedbi. Nakon 5 godina coda ovo mi je osvjezenje :) u pocetku cudno malo ali sad je stvarno odlicno. Cini mi se da ce ici jedan preorder na ovo :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Crysis 3

hmm dogode li se vama tu i tamo veliki frame dropovi bez obzira na postavke? (doslovno sve na low i manjoj rezi ili veca reza i medium ili medium/high detalji)?

Ono, nekada po 1-2h mogu igrati bez frame drop-a, a nekada pada sve do 1 fps i tako svako malo.... je li do servera ili sto?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...

Danas sam skinio betu i igro 2 sata, igrica je fenomenalna stvarno nemam primjedbi. Nakon 5 godina coda ovo mi je osvjezenje :) u pocetku cudno malo ali sad je stvarno odlicno. Cini mi se da ce ici jedan preorder na ovo :)

Tako je i meni bilo. Igram cod vec dosta dugo, i predugo. Zainteresirao sam se za crysis i vidio da ima open beta. Odmah je pao preorder. 
Neznam šta to ima da se ljudima ne sviđa. Meni je igra savršena. Od engine-a pa do gamepleya. Osim prokletih shotguna haha ali izbalansirat ce se to. 

15 godina
neaktivan
Crysis 3

Kad već pitaš, meni se ne sviđaju masovna poglupljenja u gameplayu koja su napravili u odnosu na original, kao ni izostanak nekih MP feature-a po kojima je Crysis 1 bio jedinstven. Ima nekih dobrih fora, ne mogu reći da je loša igra ali prerazvodnjeno za moj ukus. Kupio sam C1 i C2, sa C2 sam se opekao, a ovu ću preskočiti brijem.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 12:52 (Minoza).
Moj PC  
7 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crysis 3
Da da. Kuzim sta misliš rec. Ali svejedno je igra super. Posto nisam igrao crysis 1 onda nemam postavljen taj neki standard. Meni je crysis 3 trenutno daleko bolja od ostalih igara. Uživam igrajući i to je valjda jedino bitno, ne?

4 1 hvala 0
15 godina
Crysis 3

Crysis 3 Ultra Graphics Comparison - PC vs Xbox 360 (BETA)

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Asterix kaže...

Crysis 3 Ultra Graphics Comparison - PC vs Xbox 360 (BETA)

Kod muzeja se jedva primjeti razlika.... ali zato se kod airporta vdi da je PC "master race"

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Je al opet kad razmislim da za tu malu razliku dajem po 5 tisuca kuna vise nego sta konzola kosta, rastuzim se.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Je al opet kad razmislim da za tu malu razliku dajem po 5 tisuca kuna vise nego sta konzola kosta, rastuzim se.

5 k vise ? LOL

Za 4k mozes uzeti dijelove i sam staviti pc koji ce vrtiti crysis 3 na high settingsima na 1920x1080 rezoluciji . To sto kupujes overpriced shit u trgovinama je druga stvar.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Opet 2k je puno novaca.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 3

https://www.youtube.com/watch?v=4MqGJJ0SZmU 

Bacite oko na montazu :))

Like, comment, subscribe za jos videa ( i od ostalih igara)

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Crysis 3

Crysis 3: Sharp Dressed Man Commercial

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 3

Prva ocjena igre je 9/10 ali z trajnost kazu da je samo 5h.

http://baziwood.ir/1391/11/24/worlds-first-crysis-3-review-from-polish-magazine/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 3

Ako kampanja traje pet sati nebi mi dobila 9/10 ma kako god u ostalim segmentima briljirala!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ako kampanja traje pet sati nebi mi dobila 9/10 ma kako god u ostalim segmentima briljirala!

Sad sve više skraćuju.Prije su igre trajale 20-30 i više h,pa onda 10h,sad ispod 10.

Neke dobre igre imaju 5h samo intro dok sve pohvataš,pa onda ide igranje.Ako je istina onda ovo postaje smiješno.

Ja ionako igram Crysis samo zbog SP-a.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Koja sramota 5 sati!!!!!!!!

U al če se štanacat DLCovi, a ljudi će ko guske kupovat. Zato nam tako i treba...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

ma sve igre se pretvaraju u cod,developeri vide da je cod uspjesan i svi ga idu kopirat i zele izbacit igru u sta manjen vremenskon roku i cod je prvi zapoceja sa tin DLC-ovima prije je bilo super sve dok nije dosa mw 2 pa su zapoceli DLC-ovi

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 17:31 (PeTaR_HR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Koja sramota 5 sati!!!!!!!!

U al če se štanacat DLCovi, a ljudi će ko guske kupovat. Zato nam tako i treba...

Trebaju se ugledati na naslove poput Far Cry 3.

15 godina
Crysis 3

The Lethal Weapons of Crysis 3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 3

Zašto na Originu piše da je datum izlaska 6.3 ?

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 3

Igra ima oko 15 GB (digital deluxe edition)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 19:12 (Jesse).

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

navodno je 35 posto veća prodaja u odnosu na crysis 2 u ovome trenutku....isto tako odziv za betu je bio odličan odigralo je oko 3 miliona igrača....ja jedva čekam igru, i mislim da ovo o 5 sati singleplayera nije istina... do sada sve crytekove igre su pristojno dugačke pa će tako biti i sa ovom...vidim da su neki uspoređivali crysis sa codom...mislim da to nema smisla crysis je puno bolja igra

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice