Čovječe, brutala od grafike nema šta :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Men je igrice odlicna malo cod style al opet ima to svoj cari recimo kad na airportu udjes u letjelicu,alien weapons grafika brutalna,stealh kill,bat'na(moj najdraze oruzje onaj stup sto iscupas iz zemlje) igrica je zakon ima tu i tamo koji bug recimo sad mi nije htio ucitat feline model pa sam igro onak sam vidis ruke i no aim 9/11 gg
Ovako istina je da ne moze imati tako veliki fps pri tim postavkama ako nije nesto promjenio u nvidia control panelu tj u samim drajverima jer ja sa svojom 670 amp koja je jaca od stock 680 nemam toliki fps na tim postavkama pa evo dat cu i ja svoje slike i postavke igre i koliko ima fps na kojoj razini AA
Znaci prve 3 slike su postavke na kojima igram i vrti vecinom preko 60 fps-a
4 i 5 slika je sma high 4x
6 i 7 su txa high (4xt1)
8 i 9 su MSAA high (8x)
Kao sto je kolega naveo 8x MSAA ubija graficku i skoro korsiti svih 2gb rama te je na tim postavkama gotovo neigrivo barem sto se tice crysisa.... posto se prva slika nesto prepolovila ponovo cu je stavit.... sad ce biti zadnja
Ovako istina je da ne moze imati tako veliki fps pri tim postavkama ako nije nesto promjenio u nvidia control panelu tj u samim drajverima jer ja sa svojom 670 amp koja je jaca od stock 680 nemam toliki fps na tim postavkama pa evo dat cu i ja svoje slike i postavke igre i koliko ima fps na kojoj razini AA
fala bogu da je nemoguce , na zalost vrlo dobro je prekrio tragove i ne mozes nista.. on zna najbolje sto je smuljo iako govori da nije...
nemoguce je imat takav fps samo on tvrdi da je tako... iako nitko osim njega to nema..
btw sad gledam tip sa gtx 690 ne moze uhvatit njegovu 680
nuff said
fala bogu da je nemoguce , na zalost vrlo dobro je prekrio tragove i ne mozes nista.. on zna najbolje sto je smuljo iako govori da nije...
nemoguce je imat takav fps samo on tvrdi da je tako... iako nitko osim njega to nema..
btw sad gledam tip sa gtx 690 ne moze uhvatit njegovu 680
nuff said
pazi, ovo ću ponoviti samo još jednom. NIŠTA NISAM SMULJAO što se vidi iz ovih 2560x1440 screenova, kvaliteta se vidi. CP mi je uvijek na default. O čemu se radi zašto drugi ne mogu ne znam, ali ne želim da me se zove lažovom i varalicom iz čiste nevjerice.
BTW šta ti vidiš uopće iz ovog videa? nit frejmcountera nit ičega
De sacekajte ljudi da izidje full game pa onda rasprava, nepotrebno vrijedjanje stvarno : D Pustite jednostavno neka vrijeme odradi svoje, a mala opaska, Crysis je u Multiplayeru jednostavno losa igra IMO-
napiso ti je frajer frejm rate gtx 690 i po tome ne moze konkurirat tvojoj gtx 680 meni je to dovoljno da mi smrdi..
hebemu misa kak ne kuzis da aposlutno nitko osim tebe neme to sto ti imas :)
možda stvarno ti nisi nista napravio, ne znam.. mislim super je to što ti crysis 3 tako leti ali pitanje je kako... mnogi imaju jaci hw pa nista od takvog frejmrejta..
ili se nesto spohebalo u samim driverima ili si dobio malo jacu gtx 680 na neki nacin lol.. :)
Ja nevjerujem sa kakvim se vi stvarima zamarate...cija graficka daje vise frame skipova.. petak je navecer, bolje da ste otisli na pivo negdje.
Ja nevjerujem sa kakvim se vi stvarima zamarate...cija graficka daje vise frame skipova.. petak je navecer, bolje da ste otisli na pivo negdje.
idem vrit a ne na pivu, moram zenu cuvat sad kad je trudna lol :)
sto se tice frejmova nek mi oda tajnu :) vjerujem da bi svi koji imaju gtx 680 voljeli imat takav frejm ali na zalost nemaju pa eto meni je ovo nemoguce ali mislim da bi bilo dosta rasprave oko toga stvarno :)
Gle ja ne kazem da ti lazes samo ljudi koji imaju karticu istu kao ti ili bilo koju gtx 680 te isti procesor rame ne mogu imat toliki fps kao ti... sto je nemoguce a sad da li si ti diro sta ili nisi tvoja stvar meni svejedno... meni je bitno da svima igra radi na postavkama sa kojima su oni zadovoljni i da im štima i to je to za ostalo me zaboli....
napiso ti je frajer frejm rate gtx 690 i po tome ne moze konkurirat tvojoj gtx 680 meni je to dovoljno da mi smrdi..
možda stvarno ti nisi nista napravio, ne znam.. mislim super je to što ti crysis 3 tako leti ali pitanje je kako... mnogi imaju jaci hw pa nista od takvog frejmrejta..
ili se nesto spohebalo u samim driverima ili si dobio malo jacu gtx 680 na neki nacin lol.. :)
Pazi, ja znam da se ti sad sprdaš i dalje misliš da lažem, čak sam išao radi vasi provjeriti CP, sve normala, vidi se iz SSova i videa(doduše je samo na 480p) da ništa nisam isključivao, nit ima šta isključiti u CP osim AFa, a on
1. nije isključen 2. ne može napraviti toliku razliku.
3. šta mi uziima 1960MB VRAMa ako ne igram na sve max?
4: Čak mi nije grafa stavljena na maximum performance u CPu nego na adaptive(default setting) kako se i vidi po downclockanju i boostanju ovisno o situaciji,
i mene je iznenadilo da čak ide onoliki FPS na 2560x1440(bez AA doduše) dok mi recimo FC3 na toj rezi ide oko 45 max ali sa 2xMSAA . doduše, Far Cry 3 je daleko otvorenija igra,
I ja bih čak rekao da mene više čudi da vi nemate veći frejmrejt nego šta ja imam ovakav. Ako mi se bude dalo snimim 1080p video pa ga ostavim preko noći da se uploada da vidite i u videu kvalitetu slike. iako su i SSovi dovoljni.
idem vrit a ne na pivu, moram zenu cuvat sad kad je trudna lol :)
sto se tice frejmova nek mi oda tajnu :) vjerujem da bi svi koji imaju gtx 680 voljeli imat takav frejm ali na zalost nemaju pa eto meni je ovo nemoguce ali mislim da bi bilo dosta rasprave oko toga stvarno :)
Nema tajne, volio bih da je neka moja zasluga ili nešto, ali jednostavno ide tako kako ide, ja ne znam kako bi uopće dokazao kad mi ne vjeruješ. Malo mi je i mučno da me se zove lažovom.
EDIT: Mega mass. lol pogledao prvih 5 killova, uvijek ga isti lik ubije, uvijek headshotom i sniperom iz skoka. pravi cheat
pazi, ovo ću ponoviti samo još jednom. NIŠTA NISAM SMULJAO što se vidi iz ovih 2560x1440 screenova, kvaliteta se vidi. CP mi je uvijek na default. O čemu se radi zašto drugi ne mogu ne znam, ali ne želim da me se zove lažovom i varalicom iz čiste nevjerice.
Zasto ne probas sa drugim softverom vidjeti kakav ti je FPS? je li ti instaliran nVidia 3D Vision? par puta sam vidio po stranim portalima da su neki dobili boost kod nekih igara kada su ga izbrisali (naravno, to su oni koji 3D vision ionako ne koriste).
Mozda bi najbolje bilo da okacis kakvu off screen snimku sa npr. mobitelom, to je ipak vjerodostojnije od softverskih alata....
Zasto ne probas sa drugim softverom vidjeti kakav ti je FPS? je li ti instaliran nVidia 3D Vision? par puta sam vidio po stranim portalima da su neki dobili boost kod nekih igara kada su ga izbrisali (naravno, to su oni koji 3D vision ionako ne koriste).
Mozda bi najbolje bilo da okacis kakvu off screen snimku sa npr. mobitelom, to je ipak vjerodostojnije od softverskih alata....
eh da, ovaj put nisam instalirao 3D vision kad sam updejtao drajvere, jer ionako nemam 3D ready ekran.
možda je to iako ne vidim nikakve povezanosti. Ostale igre mi rade kao i prije.
Imam ja vrlo kvalitetnu kameru pa mogu snimiti, problem je jako spori upload, trebalo mi je 20min da uploadam onaj kratki video od 88MB.
Jel bi ja mogao pokrenut Crysis 3 na konfi pod moj pc na najmanjim postavkama?
Skini betu pa vidi. To je jedan od razloga zašto beta i postoji.
Pokrenuti ces 100% jer ti je DX 11 grafa, sve da imas i najgoru DX 11 karticu pokrenuti ces, opet, ne ocekuj cuda.... na najmanjim postavkama ces se vjerojatno moci igrati koliko-toliko ugodno.
Pazi, ja znam da se ti sad sprdaš i dalje misliš da lažem, čak sam išao radi vasi provjeriti CP, sve normala, vidi se iz SSova i videa(doduše je samo na 480p) da ništa nisam isključivao, nit ima šta isključiti u CP osim AFa, a on
1. nije isključen 2. ne može napraviti toliku razliku.
3. šta mi uziima 1960MB VRAMa ako ne igram na sve max?
4: Čak mi nije grafa stavljena na maximum performance u CPu nego na adaptive(default setting) kako se i vidi po downclockanju i boostanju ovisno o situaciji,
i mene je iznenadilo da čak ide onoliki FPS na 2560x1440(bez AA doduše) dok mi recimo FC3 na toj rezi ide oko 45 max ali sa 2xMSAA . doduše, Far Cry 3 je daleko otvorenija igra,
I ja bih čak rekao da mene više čudi da vi nemate veći frejmrejt nego šta ja imam ovakav. Ako mi se bude dalo snimim 1080p video pa ga ostavim preko noći da se uploada da vidite i u videu kvalitetu slike. iako su i SSovi dovoljni.
Nešto tu ne štima jer gledam po youtubeu i takve rezultate kakve ti imaš dobivaju sa gtx 690 karticom..
evo stavila jucer stavila 13.2 beta 4 drivere,i sad igram sve very high,MSAA x4, min kaj mi padne je na 40 fps-a,al cijelo vrijeme je oko 55-60fps-a... odlicno radi, sa ovim prije driverima nisam mogla stavit na MSAA ni na X2(igrala sam na SMAAx4),štekalo bi , imala bi od 20 do 30fps-a,ali ne igrivo...Prezadovoljnaa sam i igricom i grafikom, i svojom grafičkom
690tka nije mjerilo jer još SLI nije riješen u beti kako treba.
Nije ni meni jasno kako može i snimati i opet ići sa 8xMSAA na 55-90FPSa. Sve je on, čak sam i FoV stavio na max 80. Vidi se u 2560x1440 screenovima da je sve na max, iako C3 izgleda bolje u videu zbog količine post procesa i motion blura.
Probao sam i Far Cry 3 opet, ima dropove na 35 kad se zapali džungla, sve max sa HBAO, 2x MSAA, bez vatre gura v-sync sasvim normalno(90max bez v-synca), tako da tu nisu neke uber performanse.
AC3 sa TXAA ide stabilnih 60 na sve max, dok je prije beta drajvera bilo dropova na 55 u gradu.
Evo ja sam probao na sve nacine da mi fps bude ko tebi ali bezuspjesno ajde pls ako imas volje i vremena
poslikaj global postavke u n panelu pa da nariktam sve ko i tebi...
ako i to ne uspije onda nek ide sve k norcu
btw koje windowse koristis?
Evo ja sam probao na sve nacine da mi fps bude ko tebi ali bezuspjesno ajde pls ako imas volje i vremena
ne znam hoće li ti pomoći
ali evo
Win 7 Ultimate 64bit SP1
I jwsi probao nove beta drajvere bez 3D visiona? možda je do toga
ne znam hoće li ti pomoći
ali evo
Win 7 Ultimate 64bit SP1
I jwsi probao nove beta drajvere bez 3D visiona? možda je do toga
na zalost nista ne pomaze, probao sam i izbrisati 3d ali 0 bodova a ko ga hebe :)
na zalost nista ne pomaze, probao sam i izbrisati 3d ali 0 bodova a ko ga hebe :)
Imas normalan fps, bez veze se zezas oko toga...
Dobro ajde dosta sad vise ciji je VECI dodajmo se pod frendove pa da vidimo tko je bolji ;)
Nick in game : Frenky92
Čisto da budem siguran, ovu igru mogu u startu otpisat ako nemam DX11 grafu ?
Dobro ajde dosta sad vise ciji je VECI dodajmo se pod frendove pa da vidimo tko je bolji ;)
Nick in game : Frenky92
mNik987
Čisto da budem siguran, ovu igru mogu u startu otpisat ako nemam DX11 grafu ?
Nije za otpisati ali nije ni za preporuku na tvoj hardware.