Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Oću ja moć pokrenut igru sa mojim kompom?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

evo pokrenio sam ju ujutro prije posla sa jogurtom koji je izašao!! Grafika je bez prijemca najbolja do sada a za ostalo ću vidjeti kad odigram malo više..za sada sam zadovoljan.

PS: na very high ima scena koje padaju na 20 fpsa...dosta je zahtjevna igra mogu reč tj najzahtjevnija do sada ali igra izgleda bolesno !!!

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 8:21 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Crysis 3
DuMe kaže...

Sa tom svojom moćnom Učitavanje... konfom hoćeš i na ultra postavkama. {#}

Horned Reaer kaže...

evo pokrenio sam ju ujutro prije posla sa jogurtom koji je izašao!! Grafika je bez prijemca najbolja do sada a za ostalo ću vidjeti kad odigram malo više..za sada sam zadovoljan.

PS: na very high ima scena koje padaju na 20 fpsa...dosta je zahtjevna igra mogu reč tj najzahtjevnija do sada ali igra izgleda bolesno !!!

A ja se baš ponadao da ću moć pristojno igrat jer uskoro kupujem GTX650 al kad vidim da je tvojoj konfi zahtjevno onda ništa od toga. Bem ih ja u njihove benčmarke, nek daju narodu igara, u C2 nisu mogli ni DX11 stavit a sad mi tu traže nuklearnu elektranu da igram. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 9:20 (ViperOne).
14 godina
neaktivan
ViperOne kaže...
DuMe kaže...

Sa tom svojom moćnom Učitavanje... konfom hoćeš i na ultra postavkama. {#}

Asrock M3A UCC - AMD 480X CrossFire

Procesor AMD Athlon II X3 440, socket AM3, BOX , 1.5MB cache,95W 

PointOfView GTS250 1GB DDR3 256 bit,PCI Express 2.0,DVI/VGA/HDMI

DDR3 2048MB  2GB

16 godina
ViperOne kaže...

A ja se baš ponadao da ću moć pristojno igrat jer uskuro kupujem GTX650 al kad vidim da je tvojoj konfi zahtjevno onda ništa od toga. Bem ih ja u njihove benčmarke, nek daju narodu igara, u C2 nisu mogli ni DX11 stavit a sad mi tu traže nuklearnu elektranu da igram. {#}

a gledaj sa spuštenim detaljima mislim da će ti igra raditi pristojno

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
13 godina
neaktivan
Crysis 3

nocas se downloadovalo jutros prije posla uspio sm samo da vidim kako ide.

na jednom monitoru ide sve ne very high i izgleda bolesno!!! to uc morati da spojim na TV da vidim.

ono malo na pocetku sto sam po minute prije posla uspio da vidim ide oko 50-70fps.. vidjecemo za kasnije ostale dijelove nivoa.

eyfinity na 3 monitora (sa 2x 7970 u crossfire) vec malo steka (to pricam sve postavke na very high)

probacu jos kad se ubije antialiasing i oanko je rezolucija velikai motion blur da ugasim pa da viidm al inace sa svim tim istim padne na oko 25-40 fps.

malo stimanja i milina..

kad ce kraj radnog vremena!! :)

i da uzivam i u bolesno dobroj grafici, od oblesno dobrih prica sam davno odusto ne ockujem ih nesto previse mada par sati fun sto da ne. 

valjda ce ka doguraju odo nekog reltativnog maksimuma grafike opet se posvetiti prici.. kad svi budu imali dobre grafike i cuda morace opet nesto naci da otskoce od komnkurencije a iskreno najbolje im je napricu da se bace. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Horned Reaer kaže...

Sam malo, jesam ja to dobro skonto, tebi sa 2xGTX580 zna trzat, pa pas mater oni nisu normalni. Jesi skinuo zadnje Nvidia drivere koji su namjenjeni za Crysis 3, ako da onda je to poražavajuće i razočaravajuće. Možda ga SLI muči. Al svejedno za poludit.

16 godina
MasterOfDisaster kaže...
Horned Reaer kaže...

Sam malo, jesam ja to dobro skonto, tebi sa 2xGTX580 zna trzat, pa pas mater oni nisu normalni. Jesi skinuo zadnje Nvidia drivere koji su namjenjeni za Crysis 3, ako da onda je to poražavajuće i razočaravajuće. Možda ga SLI muči. Al svejedno za poludit.

da imam najnovije nvidia drivere, clockao sam i grafu i procesor ali eto vidiš...jednostavno radi super i onda odjednom valjda o kompleksnosti scene i prikazanopg pada FPS drastično...to je sa sve na very high sa iskljulenim AA, vidjet ću kakva će stvar biti ako isključim V-sync

15 godina
Crysis 3
Kak ce tek onda bit meni s prahistorijskom gtx 260
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Horned Reaer kaže...
MasterOfDisaster kaže...
Horned Reaer kaže...

da imam najnovije nvidia drivere, clockao sam i grafu i procesor ali eto vidiš...jednostavno radi super i onda odjednom valjda o kompleksnosti scene i prikazanopg pada FPS drastično...to je sa sve na very high sa iskljulenim AA, vidjet ću kakva će stvar biti ako isključim V-sync

Šta reći, nego da je optimizirano do bola očigledno. Samo da pitam jel to orginal verzija ili jogurt.

15 godina
juice21 kaže...

A šta reći nego - NIKAKO. Postavke na ultra low sa najmanjom rezolucijom, tj imat ćeš hrpu pixela na ekranu ali ćeš imat odličan frame rate {#}

16 godina
juice21 kaže...

nikako neš moć ni pokrenuti jer je rađen samo za DX11 kartice

15 godina
Crysis 3
Hahaha ... ovaj master of disaster ima kao nesto bolji lomp od mene .. jedino graficka mrvkicu jaca ... btw zar nije radjen u dx9 kao i prosli?
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koju verziju crysis  imaš ? Ja skinuo digital delux jel danas izašao jogurt za pokrenuti?

13 godina
neaktivan
Crysis 3

Stavite na high i svi problemi riješeni :) Ako primjetite razliku između very high i high... niste je primjetili i dalje, nego ste umislili da ste primjetili. Očito su namjerno sabotirali postavke na very high, kako bi ljudi kupovali 2x gtx 690 jer jedna 690 nije dovoljna. Marketinški trikovi, i to blesavi, jer ne znam zašto neko ne bi samo stavio na high i igrao na 100+ fps-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
juice21 kaže...
Hahaha ... ovaj master of disaster ima kao nesto bolji lomp od mene .. jedino graficka mrvkicu jaca ... btw zar nije radjen u dx9 kao i prosli?

E dobro si se nasmijo. Imaš pravo GTX 260 je mrvicu slabija od GTX 660Ti. {#}

Evo pa prouči GTX 260 VS. GTX 660Ti

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 10:44 (MasterOfDisaster).
14 godina
neaktivan
Crysis 3

znači ja sa gts 250 nemogu pokrenut nikako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DuMe kaže...

znači ja sa gts 250 nemogu pokrenut nikako?

Nećeš moći jer treba DX 11 imate sve u ovom članku klik.

14 godina
neaktivan
Crysis 3

Poludit ću.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Crysis 3

Sinoć sam aktivirao igru na Originu, koju sam preloadao prekjučer, i to tačno u 01:01h (koji osjećaj za dramu {#})

Uključio sam odmah multiplayer i stavio sve na Very High (vidi komp pod Moj PC). Nije baš ugodno igrivo. Što je najzanimljivije, frame rate mi je oko 60ak FPS, malo padne ali tako nekakao, ali postoji ogromi input lag. 

Postavke igre: 1080p, Very High graph. settings, 4xTXAA, Vsinc Off.

Smanjenjem grafičkih postavki na High, Ukidanjem AA dobio sam oko 100-120 FPSa, bez ikakvog laga, uz, mokm oku, neprimjetnu ljepotu grafike koja je predobra. 

MP mi se svidio. Igrao sam ranije Crasys 2, i mogu reći da C3 nije revolucija, ali je sigurno dobra nadogradnja.

Dama_The_Crow
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Ajme grafika je strava...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

evo ovako napravija san par testova i primjetija san da mi GPU load radi na 50-80% jeli tako i u vas ili je to do mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PeTaR_HR kaže...

evo ovako napravija san par testova i primjetija san da mi GPU load radi na 50-80% jeli tako i u vas ili je to do mene

Meni je 98% upravo sad vidio.

Nego:  Može li se ikako naštimati odviojena osjetljivost miša na ADS? 

I još, ide mi na živce ono skakanje ko kengur. Kada pucam na nekog on samo skače i skače, ko da je na mjesecu.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 11:40 (Soldier977).
13 godina
Crysis 3

A ništa, igrat ću ovo za nekih 5 godina. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PeTaR_HR kaže...

ocigledno ti cpu ne moze iskoristiti grafu do kraja

13 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
PeTaR_HR kaže...

ocigledno ti cpu ne moze iskoristiti grafu do kraja

ako nemoze q9550 onda je nemoze niti jedan phenom 2 x4..

xfact
16 godina
Lopoc kaže...

Stavite na high i svi problemi riješeni :) Ako primjetite razliku između very high i high... niste je primjetili i dalje, nego ste umislili da ste primjetili. Očito su namjerno sabotirali postavke na very high, kako bi ljudi kupovali 2x gtx 690 jer jedna 690 nije dovoljna. Marketinški trikovi, i to blesavi, jer ne znam zašto neko ne bi samo stavio na high i igrao na 100+ fps-a.

Ma nije to marketinski trik.... igra izgleda bolje ali opet to nije eka drasticna razlika, mnogi niti nece primjetiti razliku, osim ako stavis side by side (very high i high) i ako bas budes trazio "greske"...... isto kao ubersampling npr, izgleda bolje i sve to ali izgubis pola FPS-a odnosno po meni ta razlika ne opravdava toliki gubitak performansi.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Ne bih znao jel do postavke određene ili do sabotaže. Kolega s drugog foruma je stavio da se priča o nekakvim memory leakovima na very high postavkama. Ali istina, to su sve špekulacije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Probao sam i ja, grafika je wow, boje nisu mrtve kao u beti, ma grafika je fakt za desetku barem na ovoj prvoj misiji, metal nikada nije bio metalniji, lica kod likova su puni poligona, svaka kap kise se vidi kako se slijeva na tlu.

Losa vijest je extremana zahtijevnost, hd 7950 cfx na 1050/1500 sa 4xmsaa ima oko 40 fps u prvoj sceni, kasnije je bolje pa se broj 90% vrti iznad 50 fps.

Grafe na 95-99%, vecinom 97-98%, tako da nema uskog grla, proc na 4.7 GHz.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 16:34 (Leopard_st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda i kupim ali prije bi radije probao. Ako nemaš informaciju ok ali savjete takve vrste ne trebam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice