Ako se kupi boxed verzija hoce li se ona moci spojiti sa ea acc-om?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi evo ja igram ...prva misija počinje u nekoj podmorcnici..izlazis na površinu i onda scena kraća u kojoj se nešto tužno desilo al neću reć šta..i šta da vam kažem grafika i igra a pogotovo mjuza je da se naježiš...a zahtjevnost igre na mom stroju 40 fps u prosjeku na medium specs i 1920*1200 rezi..mislim da će full igra biti optimiziranija...uglavnom već sad vidim da igra postavlja nove standarde u svemu pogotovo grafici
Auf. Kak ce tek kod mene.
Evo prešao 3 levela i dojmovi su pomješani. Što se tiče grafike vidi se da je igra rađena prvenstveno za konzole i da je PC verzija samo malo nadograđena s efektima i detaljnijim teksturama. Blur je po meni previše izražen kako bi se sakrili određeni nedostaci. Da se razumijemo grafika je jako dobra, ali po meni nema onog wow (dropping jaw effect) kakav je bio kod prvog crysisa. Možda se nešto poboljša u finalnoj verziji.
Igra na jednoj gtx 460 na rezi 1920*1080 u full detaljima se vrti na 30-40 fps sa povremenim dropovima na 25, uglavnom igrivo bez trzanja. Druga 460ica mi stoji nezaposlena jer vjerojatno beta ne podržava SLI ili ne radi kako spada na mojoj konfi.
Muzika i audio prezentacija je predobra, pogotovo glavna tema od koje se čovjek naježi.
E sad što se tiče igrivosti, osjećaj napucavanja je i dalje kao u jedinici možda čak i bolji, korištenje nano suita je pojednostavljeno (recimo sa shiftom se automatski uključuje max. speed) i dodane su nadogradnje nanosuita s raznim modulima koji se otključavaju sa skupljanjem nekakvih tagova od ubijenih aliena, uglavnom dobrodošao dodatak gameplayu. Najveći nedostatak gameplaya po meni je izrazita linearnost u misijama u smislu odi do sljedeće točke i checkpointa, ne može se skretati s rute koja je obično omeđena okolnim zgradama ili objektima (ovo se možda moglo naslutiti čim je igra preseljena u grad). Znači radi se o čistoj COD filozofiji, hodaj od točke A do točke B i usput pobij sve što se kreće. Ovo možda donekle pojačava akciju, ali manjak osjećaja slobode kretanja kvari ukupni doživljaj.
Sve u svemu igra (ovaj beta) je solidna 4. A sad nazad na mlaćenje aliena
Pa da teško je suditi po beti išta pogotovo ako su medium detalji i dx9..i ja sam skonto da ni meni SLI ne radi uopće. Prešao sam par nivoa sad stajem neću da si upropastim full verziju :))
Ljudi evo ja igram ...prva misija počinje u nekoj podmorcnici..izlazis na površinu i onda scena kraća u kojoj se nešto tužno desilo al neću reć šta..i šta da vam kažem grafika i igra a pogotovo mjuza je da se naježiš...a zahtjevnost igre na mom stroju 40 fps u prosjeku na medium specs i 1920*1200 rezi..mislim da će full igra biti optimiziranija...uglavnom već sad vidim da igra postavlja nove standarde u svemu pogotovo grafici
Auf. Kak ce tek kod mene.
Ić će ti dobro jer sam isti frame rate dobio i na drugome kompu a tamo mi je 4890 radeonka i phenom X2
igram vec par sati i sve sta mogu reci je li la - napravili su, (bolje receno pokusali su) od krize COD
BTW: 64 bitna verzija je skrsena il to samo mene zajeb...?
igram vec par sati i sve sta mogu reci je li la - napravili su, (bolje receno pokusali su) od krize COD
BTW: 64 bitna verzija je skrsena il to samo mene zajeb...?
neznam... ja evo igram 64 bitnu i sve radi zasad... nigdje me ne izbacuje...
e da i taj blur je malo previše... okrećem se ne vidim ništa... moram stat da skuzim di je neprijatelj...
Crysis i EA su izjavili kako su duboko razočarani ovim događajem koji dokazuje koliko piratstvo zapravo šteti PC platformi
A ova izjava je za temu Humor:
¨Stoga eto prilike da pokažete koliko su PC gameri fer - podržite developere tako što ćete ignorirati ovo beta izdanje¨.
Crysis i EA su izjavili kako su duboko razočarani ovim događajem koji dokazuje koliko piratstvo zapravo šteti PC platformi
Kako takva stvar moze tako lako "iscurit" u javnost? Ma tko ih !ebe.
Probao sam i ono.... HD rezolucija, Hardcore postavke u početku se vrti oko 35 FPSa, ali igra izgleda dobro. Vesele me neke male stvari, poput prašine, buba, fizike, dobro napravljeno. Na DX11 se baš i neću vjerovatno nagledat "slatkiša za oči"...
Ali definitivno je zablurano previše!! Neznam....
a tek sada..pa nečemo vidjeti demo...za ni jednu pc ekskluzivu..nakon ovoga što se sada dogodilo..
Trebali su malo bolje to zaštiti tu mi nismo krivi uzimamo ponuđeno ha ra..
PS: tko želi kupiti kupit će bez obzira na ovu betu..dokaz tome mogu biti ja koji u zivotu nisam kupio original igricu :P, ovo mi je prva :)
Kako takva stvar moze tako lako "iscurit" u javnost? Ma tko ih !ebe.
sigurno je neki od developera (pokvareni developer) poslao "stranicama ordjenjim" zbog nekog razloga i tako se prosirilo..
Ja imam osjecaj da je ovo sve smisljeno odradjeno da se ispita tj dokaze koliko ce se C2 piratizovati. Sto je i uspjelo
Pa kako ti može cijela igra pobjeć iz garaže.
A ono da će DLCovi vjerovatno zaobić PC platformu zbog ovoga i može biti još samo bolje opravdanje šta u biti nisu imali niti namjeru izdati DLC za PC.
To gledam u slučaju Dead Space2 nadolazećeg DLC-a koji je samo za konzole (i ne samo DS2 DLCovi). Ja kupim igru i meni na računalu neće ponudit taj sadržaj jer ko mene yebe!! I onda da ih ja podržavam... ma neka se tornjaju svi skupa
Ja imam osjecaj da je ovo sve smisljeno odradjeno da se ispita tj dokaze koliko ce se C2 piratizovati. Sto je i uspjelo
nesto slicno i ja pretpostavljam... ovako, kolike su sanse da se ovo dogodi jednom velikom studiju? nije u igri samo jedan level ili dva nego kompletna igra.... meni ovo smrdi. ili su je namjerno pustili pa sad seru nesto bezveze (malo vjerovatno ali ipak)... koliko puta se ovo do sada desilo?
Nego sta nego namjerno. Mislim, ne moze ti takva stvar izletit slucajno.
Slušam kad kojekakvi likovi laprdaju kako je igra skupa,kako si je ne mogu priuštiti,pa onda navale na piratske verzije.Ali nikako nije problem dati novac za "gejmerskog" miša i tipkovnicu po 500 pa i više kuna,naravno,pojedinačno,e da bi s moglo hvaliti kako je ima Logitec ili Razer...licemjerstvo do jaja.Nadalje,nije skupo otići van sa kojekakvim krebilima i spič*ati 300-400 kuna za jednu večer i opiti se kao prasac,dopuzati na sve 4 doma,a usput se izbljuvati kao najgora marva.Ovo je upućeno baš takvim likovima koje još mame i tate financiraju,umjesto da nađu neki posao i zarade svoj novac,ali i te kako viču kako je Crysis ili nešto drugo skupo,pa onda jadni,moraju skidati pirate...Ponekad poželim da ova država nije tako sj***na,pa da postoji služba koja će takvog srolju uhvatiti i zakatančiti ga bar na 5 godina,i zviznut mu kaznu,da je otplaćuje do kraja mizernog života...Modovima sorry na off topicu,nisam mogao izdržati..
Pa kako ti može cijela igra pobjeć iz garaže.
A ono da će DLCovi vjerovatno zaobić PC platformu zbog ovoga i može biti još samo bolje opravdanje šta u biti nisu imali niti namjeru izdati DLC za PC.
To gledam u slučaju Dead Space2 nadolazećeg DLC-a koji je samo za konzole (i ne samo DS2 DLCovi). Ja kupim igru i meni na računalu neće ponudit taj sadržaj jer ko mene yebe!! I onda da ih ja podržavam... ma neka se tornjaju svi skupa
Neko smeće od developera je dao sigurno nekome..i on ej to objavio..i još nakraju nas krive,jer smo mi krivi zato što je gusarska vevrzija..i kao što si rekao ako su i mislili bacit van DCl..pc če biti zaobiđen na sve ove okolnosti.-.-""
Ja skidam 32-bitnu verziju,hoće raditi na 64-bitnom Win7?
Ma to je sve zamisljeno na taj nacin,namjerno su to pustili ne moze cijela igra samo tako procuriti iz Cryteka.
Mislim stvarno ne znam koji pirat ima mogucnosti "ukrasti"cijelu igru iz tolikoga studija i pustiti u optok na Internet.
wait, wait, wait!
ovo je puna verzija igre?? a skida se s onog linka nakon registracije?
edit: ili torrenti?
da cijela verzija je..samo ima dosta bugova..
Opet kreću ove moralne strane igranja na računalu....
Uvijek skinem pirata da probam igru! I ako mi je igra zadovoljavajuća i dugotrajna to kupim. Ne igram multiplayer i šta da ja zbog njihove ljenosti, i bezobrazluka dam 500 kuna za kampanju koja traje tri sata - COD, MOH, (nemojte mi da je to igra za multiplayer! Neka onda izbace taj popodnevni single i ja niti neću pomislit skinut taj naslov).
Ajmo vi opaki moralisti šta bi zatvarali ljude na 50 godin zbog skidanja piratkih naslova), šta mislite koliko je ovog tipa na slici briga za vaše živote, novce, i ine stvari!!! DAMN
Ovo je skinuo i Ivo Josipović da proba i to je to!
jel itko probao na PCu ispod min zahtjeva ili ću ja prvi (grafa- mobility radeon 3650)??
eo i ja sam prodo dusu piratima... skidam "kajmak" verziju.. , nadam se da ce radit kako hoce :D
jel itko probao na PCu ispod min zahtjeva ili ću ja prvi (grafa- mobility radeon 3650)??
Mislim da ces 1. probati
Maja ću skinuti ali kada izađe prava verzija a ne neš polufunkcionalno. Isto kao i sa BC2, igrati ću pirata i SP kapmanju dok mi ne dođe kutija, onda instaliravam original i krenem peglati multiplayer
Također, ja na stvari od početka gledam drugačije, možda je za to moja kreativna strana zaslužna. Naglasak je ionako na engine igre, ako Crysis 2 i zakaže malo, imati ćemo ionako (siguran sam u to) port Crysisa jedinice, dovoljno da si samo otok iz jedinice otvorite u CE3 editoru i evo vam gušta i zabave...
Vi da betom, jel ima Central Parka?