ja sam dobio gift od nekog lika sa competitive matcha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i jesi dobio sta kvalitetno ili? :D
dreammaker i ja smo jucer malo giftali na serveru, kao pravi Djedovi usred noci (2-3 ujutro) smo podijelili oko 6-7 giftova, nije puno ali covjeka ( valjda ) veseli :P
blagdani nisu gotovi te će sigurno biti još prilike ugrabiti koji poklončić tako da se vidimo na serveru :)
dreammaker i ja smo jucer malo giftali na serveru, kao pravi Djedovi usred noci (2-3 ujutro) smo podijelili oko 6-7 giftova, nije puno ali covjeka ( valjda ) veseli :P
blagdani nisu gotovi te će sigurno biti još prilike ugrabiti koji poklončić tako da se vidimo na serveru :)
Još kad bi korisnici koji dobiju gift pokazali imalo zahvalnosti, bilo bi puno zabavnije dijeljenje istih
Još kad bi korisnici koji dobiju gift pokazali imalo zahvalnosti, bilo bi puno zabavnije dijeljenje istih
istina, al mislim da vecina njih misli da su giftovi isto ko i dropovi, a ne kak je ubiti, da ti neko pokloni.. vidimo se veceras, pa ako se sta dobije cut ce se
EDIT:
pokusavam se joinat na server al mi baca sljedece:
Disconnected
The session is no longer available.
probao sam restartat igru/steam al opet isto..
to mi se jucer desavalo na ostalim serverima takodjer, ali neznam zasto
istina, al mislim da vecina njih misli da su giftovi isto ko i dropovi, a ne kak je ubiti, da ti neko pokloni.. vidimo se veceras, pa ako se sta dobije cut ce se
EDIT:
pokusavam se joinat na server al mi baca sljedece:
Disconnected
The session is no longer available.
probao sam restartat igru/steam al opet isto..
to mi se jucer desavalo na ostalim serverima takodjer, ali neznam zasto
A nitko ne zna. Javljeno mi je to na steamu pa je restart servera sredio stvar. Slobodno se spoji!
ma pola steama ne radi trenutno. trade, market, friend activity itd... trajat ce dok ne skinu svi taj l4d2 :D
kad krivim ljudima giftate :D
ma vraga, dobio sam sg 553 skin
Lijepo je naletjet na dobre ljude
Svaka čast!
Ja nisam dobio na našem, al sam dobio giftove na njemačkom serveru na kojem igram stalno. I iako mogu za njega dobit 0,50€, čisto iz pristojnosti ga nisam stavio na market, a sve tamo stavljam!
Evo par komada spremno za podijeliti večeras. Nadam se da će dobiti gift onaj koji zna reći hvala. :)
Voodoo, Gica i ja ćemo slati poklon tu i tamo. Pozivam svih da uzmu pokoji poklončić i podijele ga s ljudima na serveru. Neće vam ništa bit od tih 70ak centi, a učiniti ćete lijepu gestu.
Lp
Danas je bilo super igrat, ali od poklona nista za mene :P
Danas je bilo super igrat, ali od poklona nista za mene :P
tango i cash dobio 3 gifta
I ja sam upecao jedan gift
Bio bi ja da mi ping toliko ne skače..
Inače, hvala na giftovima, od tebe i vodokotlića. Doduše, od vodokotlića sam dobio poluautomatski sniper od T pa ga ne mogu pokazat na serveru
Nema na čemu.
Inače treba spomenuti i da je Sonytony jučer poslao jedan gift, pa mu i ovdje zahvaljujem na dobrom djelu
ja sam dobio od Sonytony-a--
AUG | ContractorZahvaljujem
Zanimljiv crosshair koji koristim u zadnje vrijeme, slika nema smisla jer je dosta promjenjiv, al eto poceo sam HSat vise sa njim
//crosshair
cl_crosshairstyle 2
cl_crosshaircolor 5
cl_crosshaircolor_r 255
cl_crosshaircolor_g 100
cl_crosshaircolor_b 255
cl_crosshairdot 1
cl_crosshairsize 2
cl_crosshairthickness 1
cl_crosshairgap -5
zašto mi rebuy ne radi kako treba?
npr. kupim si rifle, pištolj, kevlar+helmet, flash, smoke i HE
umrem i u sljedećoj rundi želim rebuy i tada mi samo kupi rifle, pistol i kevlar+helmet bez granata.
zašto?
Zanimljiv crosshair koji koristim u zadnje vrijeme, slika nema smisla jer je dosta promjenjiv, al eto poceo sam HSat vise sa njim
//crosshair
cl_crosshairstyle 2
cl_crosshaircolor 5
cl_crosshaircolor_r 255
cl_crosshaircolor_g 100
cl_crosshaircolor_b 255
cl_crosshairdot 1
cl_crosshairsize 2
cl_crosshairthickness 1
cl_crosshairgap -5
ovaj je isto dobar, danas bas promjenio i moram rec da mi je super!
classic
cl_crosshair_drawoutline "1"; cl_crosshair_outlinethickness "1"; cl_crosshairalpha "200"; cl_crosshaircolor "4"; cl_crosshaircolor_b "255"; cl_crosshaircolor_g "0"; cl_crosshaircolor_r "0"; cl_crosshairdot "0"; cl_crosshairgap "-2"; cl_crosshairscale "0"; cl_crosshairsize "1"; cl_crosshairstyle "4"; cl_crosshairthickness "1"; cl_crosshairusealpha "1"
Ja sam na ovome već mjesecima i prezadovoljan sam
cl_crosshairalpha "150";cl_crosshaircolor "5";cl_crosshaircolor_b "50";cl_crosshaircolor_r "50";cl_crosshaircolor_g "250";cl_crosshairdot "0";cl_crosshairgap "-0.5";cl_crosshairsize "3";cl_crosshairstyle "2";cl_crosshairusealpha "1";cl_crosshairthickness "0.5";cl_fixedcrosshairgap "1";cl_crosshair_outline "1";cl_crosshair_outline_draw "0.5"
umrem i u sljedećoj rundi želim rebuy i tada mi samo kupi rifle, pistol i kevlar+helmet bez granata.
zašto?
Namjesti si bindove za puške preko numlocka. Buy menu nećeš više nikada ni pogledati. Imaš u ovoj temi negdje predefinirane, pa si po toj šabloni zamjeni sa puškama koje više koristiš.
zašto?
Namjesti si bindove za puške preko numlocka. Buy menu nećeš više nikada ni pogledati. Imaš u ovoj temi negdje predefinirane, pa si po toj šabloni zamjeni sa puškama koje više koristiš.
nikad da uhvatim volje za to, ali "close buy menu after purchase" i udri
b52b42b54b64b63b63b65 - niti 2 sec da kupim sto zelim, a uvijek otprilike znas sto mos sa kolko novca.
Ma kakve volje? 3 minute posla ;)
ionako u 90% slučajeva koristim autobuy
Ušemljavannje, ne igram CS tolko često, iako sam imao takav način buya na 1.6
Loš način, uvijek promisliš koji ti je plan, kako branit site, kako uć u site. Bolje kupit kevlar/hem, galil i nadeove, nego uzet AK(što autobuy radi).
Ako imam u planu ulazit zadnji u site, kupujem AK, ako imam prvi spawn, uvijek nadeovi, flash, smoke.
Loš način, uvijek promisliš koji ti je plan, kako branit site, kako uć u site. Bolje kupit kevlar/hem, galil i nadeove, nego uzet AK(što autobuy radi).
Ako imam u planu ulazit zadnji u site, kupujem AK, ako imam prvi spawn, uvijek nadeovi, flash, smoke.
pa šta to nekome treba uopće objašnjavati?
Ušemljavannje, ne igram CS tolko često, iako sam imao takav način buya na 1.6
Dobro, nisam misilo na competitive match
http://img.pandawhale.com/82949-Thank-You-gif-Jim-Carrey-The-M-CKND.gif