Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Counter Strike: Global Offensive
nixass kaže...

čemu služi uopće taj crate? di se to vidi u igri?

zanimao bi me eventualno neki ofarbani STEYR AUG ..

imam ti ga ja, crnog s krilima na kundaku. prodam ti za 2.5$

Stay awhile and listen...
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Dobio sam onaj eSports 2013 case. Sta sad trebam radit s njim?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MaXt0r kaže...

Dobio sam onaj eSports 2013 case. Sta sad trebam radit s njim?

ili kupi kljuć od steama ili na marketu pa ga otvori ili ga prodaj

15 godina

Stvarno se trude, svaka im čast, može bolje al i ovo je super

Pingu ;)
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Napokon nabavih CS:GO :)

Znači imam lock na 60 fps-a,ponekad padne do 50,ali moje pitanje je kakve settingse da stavim (rate,cl_cmdrate,cl_updaterate, interp itd.)

Ako mi može neko napisat,bio bi mu jako zahvalan :)

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Ovdje možete pratiti kad se resetira vrijeme za dropove. Vjerujem da vam je poznato da je moguće dobiti samo 2 dropa tjedno. Pa eto, nakon što dobijete dva, na danom linku pročekirajte kad ste opet na redu.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Može netko izlistati balkanske servere?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zgubidani srbija 193.104.68.116:27015

to je sve ima još nešto od srbije jedan naš ali su prazni ili lock sramota da se ne može složiti HR server 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jim Carrey kaže...

to je sve ima još nešto od srbije jedan naš ali su prazni ili lock sramota da se ne može složiti HR server 

Da, mislio sam osim Zgubidana. Tamo svi znaju igrati :D.

Balkan mafia prije bio, ok server.

14 godina
neaktivan

Ae pliz help na svim serverima ping mi ogroman ide od 100-300 avg je 150,u cs 1.6 imam ping 50,sto se FPS-a tice imam lock na 60,ponekad padne malo.

Ovo su mi postavke:

cl_cmdrate 64

cl_updaterate 64

rate 80000

cl_interp 0.015625

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 0:16 (bancic123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...
Jim Carrey kaže...

ne znam ali rađe odigram partiju 1.6 nego GO previše nabacali po zaslonu. Svako malo mi zablokira "Counter strike win" pa ne mogu mapu vidjeti. Ono gore tko je ubijen ili ne čemu to ako ima više igrača nego je prikazano samo smeta. Čemu u partiji igranja treba rezultat koji se gleda nakon svake partije ako se želi. Čemu ono da debile koja usred šugavog ekrana objašnjava koja je tipka za što. Ne znam na koliko godina je minimalno GO ali da i za djecu od 10 godina ne mogu biti tako mutava. Čemu sva ona oružja igra se sa kalaš, maverik i awp ostalo je outsidersko što po cjeni što po ostalome. Mape su ok ali ima stvarno debilno podešenih. Da ih hebala arma/COD igra i lova.

bancic123 pitaj na serveru koji imaju. BTW što manje diraš bolje će biti. Ne znam kojem serveru igraš probaj na zgubidanu trebalo bi biti ispod 100. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 0:22 (Jim Carrey).
14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
tigerija kaže...
Jim Carrey kaže...

ne znam ali rađe odigram partiju 1.6 nego GO previše nabacali po zaslonu. Svako malo mi zablokira "Counter strike win" pa ne mogu mapu vidjeti. Ono gore tko je ubijen ili ne čemu to ako ima više igrača nego je prikazano samo smeta. Čemu u partiji igranja treba rezultat koji se gleda nakon svake partije ako se želi. Čemu ono da debile koja usred šugavog ekrana objašnjava koja je tipka za što. Ne znam na koliko godina je minimalno GO ali da i za djecu od 10 godina ne mogu biti tako mutava. Čemu sva ona oružja igra se sa kalaš, maverik i awp ostalo je outsidersko što po cjeni što po ostalome. Mape su ok ali ima stvarno debilno podešenih. Da ih hebala arma/COD igra i lova.

bancic123 pitaj na serveru koji imaju. BTW što manje diraš bolje će biti. Ne znam kojem serveru igraš probaj na zgubidanu trebalo bi biti ispod 100. 

nezz fkt koji je to kufer,igram s ljudima iz klana iz srbije,bosne svi imaju 60 ping

14 godina
neaktivan

By the way,mislio sam kako je igra glupost,ali sad nemogu prestat igrat,igra je vrh,mislio sam da nece bit ni upola kao 1.6 ali eto,gadno sam se prevario :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa dobro jel ima koji balkanski server da radi? Ovaj zgubidani -  not respoding. Sve ostale u ovoj temi je nemoguce dodat u favorite, valjda zato jer su ugaseni? 

Sramota da nema bar jedan jedini server.... Nabavio sam igru nedavno, nekako se ucim pomalo ovoj mehanici counter strikea, al bas bi htio zaigrat sa domacom publikom.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 3:14 (Roko567).

0 0 hvala 0
17 godina
Roko567 kaže...

Pa dobro jel ima koji balkanski server da radi? Ovaj zgubidani -  not respoding.

negativno. Evo bas gledam, trenutno je na njemu 12 igraca

13 godina
neaktivan

Evo čini se da su sad zgubidani online, čak 25 igrača! 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.gametracker.rs/servers/?name=&ip=&map=&game_id=7&mod_id=&country_id=196

Mozete gore promijeniti drzavu, ali Srpskih ima najvise.

Ali koliko se jos CS 1.6 igra. Mislim da nema drzave u kojoj nema hrpa servera za 1.6.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bilal kaže...

http://www.gametracker.rs/servers/?name=&ip=&map=&game_id=7&mod_id=&country_id=196

Mozete gore promijeniti drzavu, ali Srpskih ima najvise.

Ali koliko se jos CS 1.6 igra. Mislim da nema drzave u kojoj nema hrpa servera za 1.6.

CS 1.6 je sad neigriv nemožeš igrat jedan CW a da nema citera.
Ja sam dosad ostao na 1.6 samo radi ekipe s kojom sam igrao jer su stvarno legende likovi,ali eto danas mi se klan za koji sam igrao raspao,jer smo jučer izbacili jednog liga za kojeg se ispostavilo da koristi wh i kojekakve skripte,danas samo se s jednim posvađali jer je poceo fragat i eto.

Od sutra počinjem igrat GO ozbiljnije malo,možda koji put dođem na neki 1.6 PUB da pozdravim staru ekipu i to je to.

Baš šteta da se hebeni cheateri i balavci uništili po meni najbolji taktički first person shooter ikad! {#} 

15 godina
neaktivan

Kao da toga nema sourcu ili GO. Igraš 4 fun i boli te ono dolje. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Meni je najveca zabava igrat mixeve i cw-ove lijepo na ts s ekipom i klanski,slozno i takticki dobiti meč :)

15 godina
neaktivan

Bez zamjere onda idi na natjecanja gdje sigurno nema citera. Jer ovako nema igre da možeš biti 100% siguran kakav je tim s druge strane. Meni nema većeg gušta kada killam nekog klinca koji je citer do grla i onda *izdi na chatu :D. Prilagodi se ili umri, improviziraj. Na kraju krajeva samo bot sa wh može biti admin ove imbecile sa aim-om riješi na 34, a opet đaba mu to kad je bot. Ja ću danas popodne malo na zgubidane da dobijem koji drop vidimo se tamo nick mi je kr1s/cro_ malo sam defektu jer igram sa pozadinom antene zagreb ali ide :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako netko želi zaigrat ponekad GO samnom, nek me doda na steam: FakJeaa

Prihvacam sve! Vidimo se na zgubidanima :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Tako i ja igram CS 1.6. Samo za zabavu, na public serverima. Ali najgore je sto su na takvim serverima djecurlija admini i ubijes admina i banuje te. To mi je najmrze, kakvi citeri. Sto kazes draze mi je kad tog citera ubijem. Ali igram CS od 1.3 verzije i nikad nisam ni vidio kako izgleda taj cit, niti me je zanimalo. I onda me neko dijete tamo banuje zato sto sam ga ubio. Najbolje je bilo kad je internet bio dial up, pa se igralo samo u lanu. U internet klub pa raspali 5 na 5 ili koliko nas se skupi. Ne moze bolje.

14 godina

oprostite na padobranstvu, no tek kupujem cs go sutra pa me zanima da li je ugraden ikakav queue sistem ili se sve radi preko pubova... Opcenito kakvih sve modova ima? Hvala :)

LoL eune: Heineken01

0 0 hvala 0
12 godina

Ne možeš faliti s kupnjom. Stvarno je odlična igra a i Valve se trudi, non stop updejtovi neki. Imaš Queue match making. U početku igraš 10 igara da te smisti u neku ligu, a onda igraš sa sličnim skillom.

Ukoliko neko želi da igramo skupa match making dodajte me: mario_dujic
Trenutno sam u Master Guardian II ligi, no ne smeta mi da i silver ligu igram svejedno mi je. pozdrav!

13 godina
neaktivan
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Strašno dobar fragmovie od vjerojatno najboljeg CSGO moviemakera tweedaya

NiP at DreamHack Summer 2013

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

volim ovu igru, al kad sam se prebacio na h1 samo mi 100 pinga, ništa mi se ne ljepi, a došao sam do distinguished master guardian

užas

0 0 hvala 0
12 godina

U starom stanu sam imao h1, dnevno mi se 10 puta disconnecta internet. Sad na b net možda mi se jednom mjesečno diskonnecta. Okolica Splita.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice