Ma gdje sam to napisao ? O.o
Jesam ja lud il ?
Jesam ja lud il ?
Jesam ja lud il ?
sorry, kordy je to napisao xD ne ti
Ja dobivam 15 na Envy, taman ono što sam izgubio na HR - Titan. :)
A dobitak sa Dignitas - Flipsid3 mi je samo plus. :)
Zasad sve dane koje sam predictao na websiteu sam u plusu. Uglavnom 3/4 ili 2/3, ovisi koliko gameova predictam. :D
Posjećenost stranice leti u nebesa..
ja sam dobio oko 7€ sveukupno, izgubio 5, i sad dobio 3, i bettao sam Titan VS HR (ovaj što sada dolazi) - bettao sam na HR jer će htjeti revenge za današnji prvi match
EDIT: dobio sam sticker nekakav heh
hmm, kad bolje promislim, nakon izgubljenong matcha, Titan ide all in :)
EDIT2: FAQ, zasto sam te slusao haha, joj joj. Ovo će biti napet match...
All in na BO1 Sretno
I ja sam stavio na Titan ali ja se kladim u siću.
Ja dobivam 15 na Envy, taman ono što sam izgubio na HR - Titan. :)
A dobitak sa Dignitas - Flipsid3 mi je samo plus. :)
Zasad sve dane koje sam predictao na websiteu sam u plusu. Uglavnom 3/4 ili 2/3, ovisi koliko gameova predictam. :D
Posjećenost stranice leti u nebesa..
ja sam dobio oko 7€ sveukupno, izgubio 5, i sad dobio 3, i bettao sam Titan VS HR (ovaj što sada dolazi) - bettao sam na HR jer će htjeti revenge za današnji prvi match
EDIT: dobio sam sticker nekakav heh
hmm, kad bolje promislim, nakon izgubljenong matcha, Titan ide all in :)
EDIT2: FAQ, zasto sam te slusao haha, joj joj. Ovo će biti napet match...
All in na BO1 Sretno
nisam all in (samo 1€) :)
BTW: "all in" sam govorio da ce Titan ici all in zbog turnira jer su izgubili inferno..
edit: kako suckaju majku im njihovu
Popušili su 5 rundi na istu foru lol
Popušili su 5 rundi na istu foru lol
ma nikad vise na ta dva teama betat xD
Ma po meni je Hellraisers u zadnje vrijeme puno bolji tim od Titana.
Titan se dosad previše švercao preko Kennyevih entry fragova na T strani, a to mu baš više ne uspijeva kao prije otkad su uveli novi awp.
Jedini razlog zašto nisam stavio bet na HR i ovaj game je zato što su ranije izgubili Inferno 16-3, makar sam to i očekivao..
A ja bas mislio na dignitas staviti, envy je loose vs ldlc, i onda jedva vs titan... neznam bas. Bit ce gusto.. a za ovo k1ck da ce dobit tesko..
NBK troll :D
Znaci kupim burazu acc, idem jedan game samo sa pistoljem da ne dobije sad mg, i u silver 3 triggerbotter, znaci kolko los moras bit...
Nikako request items back... csgolounge brate prespor. Necu stici na fnatic staviti...
Nikako request items back... csgolounge brate prespor. Necu stici na fnatic staviti...
Naravno ... pocelo :(
lol pa ne moras, samo betas iz returnova
Nakon dugo vremena vidim da vas ima ovde koji igrate cs: go pa da se pridružim. Nikad prije nisam igrao cs:go, pa me frend nagovorio prije mj dana i eto za sad sam Legendary Eagle :)
Cini mi se RIP skins :(
Nije prošlo ni pola prve mape ti odma dramatiziraš
Pa vidim kako lose fnatic igra,envy ih siluje 9:2
lol pa ne moras, samo betas iz returnova
Hvala, novi sam. Uspio sam staviti na fnatic ali im nesto neide...
edit: izgleda neki bug, stavio sam bio na fnatic bio i bot priznao i sve i u active bets nema nista lol :D. Gledam mail potvrdio sam items... neznam sto se dogodilo
Pa vidim kako lose fnatic igra,envy ih siluje 9:2
Pa to je tek prva mapa, gledaj kako sabijaju Mirage... Ništa nije gotovo, ne valja se odma nervirat
Eto vidis, i cache su sabili... No sikiriki ;)
ez skins
ja nista nisam stavio, smorio me virtus pro na proslom turniru gdje sam puk'o previse tako da izbjegavam zadnjih par meceva na turnirima sad! :)
gledam sad americkih nesto meceva ima ali slabo skroz....ne vjerujem u underdog timove nesto sad...
Mah... ja sam sikiriki, jer mi nije prihvatilo bet, a napravio sam i potvrdio trade i gledam active bets nema nista kasnije! Valjda neki bug, bilo je pisalo 3 minutes left, pa je mozda bilo izvanvremenski ili nesto.
Mah... ja sam sikiriki, jer mi nije prihvatilo bet, a napravio sam i potvrdio trade i gledam active bets nema nista kasnije! Valjda neki bug, bilo je pisalo 3 minutes left, pa je mozda bilo izvanvremenski ili nesto.
Pa jesi dobio stvari nazad?
Pa jesi dobio stvari nazad?
Pa ostali mi u inventory, mogu ti screenshot pokazati, a mailom sa confirm napravio bio i predao stvari :P.
Ali ok nisam puno ni stavio oko <1 euro stvari... tako da bi dobio neko sranje od 0.20 eura, ali sam juucer zaradio na titan i envy kasnije kupio par jeftinih jos stattrakova sad imam stat trak supernova ww stanje. sa 0.50 na 2,2 eura u jednom danu nije lose :P
Prije 2 dana inventory mi bio prazan,na dropu sam dobio onaj BRAVO case i sad 60$ :D
Ovo trejdam za AWP | Asiimov FT i ja zadovoljan
Bio bi jos imao da si na panthers stavio =)
Kad se najmanje nadaš Virtus throw će ti se desit...