Isuse mili, kakav kennyS, kakav JW, GLEDAJ ŠTA RADI s1mple!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas bacio gejm nakon skoro godinu dana pauze, nakon 2 meca dobio bann jer su me reportali da cheatam... et i sta da kaze covjek... ipak ostajem na cod2 do daljnjeg hahaha
Danas bacio gejm nakon skoro godinu dana pauze, nakon 2 meca dobio bann jer su me reportali da cheatam... et i sta da kaze covjek... ipak ostajem na cod2 do daljnjeg hahaha
lol ne mozes dobit tek tako ban, jel overwatch ili vac?
Garant je dobio onaj cooldown zato dok mu odredi skill grupu.
Isuse mili, kakav kennyS, kakav JW, GLEDAJ ŠTA RADI s1mple!
I dalje nedovoljno kad mu tim spava. On je oduvijek bio takav, top 5 awper, al nema tih drugih 4 igrača s tog govornog područja koji mogu bit dovoljno consistent da ako on faila mogu i dalje završit game.
Dok je on pucao i ubijao sve živo, vodili su 15-11, kad je on počeo failat i nije više nikog mogao ubit, ovi su se vratili na 15-15.
Drago mi je da je Dignitas dobio, mislio sam da će to lakše bit al eto.
Ako nekog zanima, ovdje predictam gameove na koje se i sam kladim. Nemam ništa od toga, bez brige. Slobodno navratite nekad, dobro mi ide.
I dalje nedovoljno kad mu tim spava. On je oduvijek bio takav, top 5 awper, al nema tih drugih 4 igrača s tog govornog područja koji mogu bit dovoljno consistent da ako on faila mogu i dalje završit game.
Dok je on pucao i ubijao sve živo, vodili su 15-11, kad je on počeo failat i nije više nikog mogao ubit, ovi su se vratili na 15-15.
Drago mi je da je Dignitas dobio, mislio sam da će to lakše bit al eto.
Ako nekog zanima, ovdje predictam gameove na koje se i sam kladim. Nemam ništa od toga, bez brige. Slobodno navratite nekad, dobro mi ide.
Dobar awper ali nema veze sa puškom, failo je pun k sprayeva koji su bili važni za rundu i to ti je to
Stavio na titan nesto sitno, mislim da osveta sljedi
Dobar awper ali nema veze sa puškom, failo je pun k sprayeva koji su bili važni za rundu i to ti je to
*napravi ace na eco rundi* (bez kevlara, 1v3 - pokupio ak s poda)
Ja sam stavio 4€ na HR, moguci dobitak 7€ :D za sad 4x win in a row, nadam se i 5.
lol ne mozes dobit tek tako ban, jel overwatch ili vac?
ma ne znam, znam da sam 2 meča odigrao i dobio, nakon toga još 1 odigrao i win.. sve vs silvera... a prije neg sam se umirovio sam bio dmg ili čak nešto jače...
*napravi ace na eco rundi* (bez kevlara, 1v3 - pokupio ak s poda)
lurka, dođe s boka četvorici dok imaju noževe u rukama, spraya, pogodi jedan metak
rip 5€
Dobio par dolarcica na Titan,prije toga sam izgubio 5$ na flipside,sad jos idem po sigurne pare :D
ma ne znam nisam nikad volio te 90-10 meceve, pogotovo kad su iz iste zemlje(francuzi) svasta se zna desiti
EDIT:
je*eb te volvo, s*eba mi gejm gdje sam ownao i sigurno za rankup
Dobio par dolarcica na Titan,prije toga sam izgubio 5$ na flipside,sad jos idem po sigurne pare :D
ma ne znam nisam nikad volio te 90-10 meceve, pogotovo kad su iz iste zemlje(francuzi) svasta se zna desiti
EDIT:
ma kad ti se to desi odma restart pc!
rip?
Edit: za dlaku
Mogu misliti koliko se samo znojis sad
rip?
Nope. 25:22 za Envy
Nisam ovako dobar meč gledao još od finala Cologna 2015 kad je NiP igrao protiv Fnatica na Infernu
rip?
Edit: za dlaku
Damn,srce mi je skoro stalo.
Nikad vise bez na Envyus,likovi su realno receno trenitno za qrac,em im je skill u qrcu,em ne razmisjaju logicno.
Sad 8$ na titan :D
Titan - envyus, all in titan I say
Po meni 50-50, svi matchevi su BO1 i ishod je jako teško predvidjeti.
EDIT:
To se i meni sada dogodilo! znači lem sam imma 10-ak winnova zaredom i fali mi win,2 za rank up(na supreme) i dobijem tu poruku i cooldown na pola sata.. a sto je najbolje igrali smo nas 5 loby i moji su uspijeli odigrati 20 rundi I DOBITI MEC!!!!
ja sam bio jedini lem dok su ovi svi le! ovo mi je bio mec az rank up..
U ovom slucaju, titan uzima 100%.
U ovom slucaju, titan uzima 100%.
ja sam dao 3€ na envyus :D
Ja dobivam 15 na Envy, taman ono što sam izgubio na HR - Titan. :)
A dobitak sa Dignitas - Flipsid3 mi je samo plus. :)
Zasad sve dane koje sam predictao na websiteu sam u plusu. Uglavnom 3/4 ili 2/3, ovisi koliko gameova predictam. :D
Posjećenost stranice leti u nebesa..
Zasad sve dane koje sam predictao na websiteu sam u plusu. Uglavnom 3/4 ili 2/3, ovisi koliko gameova predictam. :D
ja sam dobio oko 7€ sveukupno, izgubio 5, i sad dobio 3, i bettao sam Titan VS HR (ovaj što sada dolazi) - bettao sam na HR jer će htjeti revenge za današnji prvi match
EDIT: dobio sam sticker nekakav heh
hmm, kad bolje promislim, nakon izgubljenong matcha, Titan ide all in :)
EDIT2: FAQ, zasto sam te slusao haha, joj joj. Ovo će biti napet match...
ja sam dobio oko 7€ sveukupno, izgubio 5, i sad dobio 3, i bettao sam Titan VS HR (ovaj što sada dolazi) - bettao sam na HR jer će htjeti revenge za današnji prvi match
Titan dobiva
edit: igra se train, tko zna kako će to završiti
Pa nisam ja ništa govorio za ovaj game ?
Jedino ako si s tim mislio na Titan - Envy.
Tek sad sam vidio da je titan izgubio i naravno retardi su trazili pauzu, kad su bili u fail train u infernu, ne ajmo pauza pa onda vs titan gg
Pa nisam ja ništa govorio za ovaj game ?
Jedino ako si s tim mislio na Titan - Envy.
napisao si Titan dobiva xD kako nisi ništa rekao haha
Ako Titan izgubi, nikad više neću betat na ta dva teama (samo sam za njih izgubio bet) - prelose -.-