Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Nakraju izbriso i cfg i sve launch opcije osim novid i sad mi ide do 60 i drzi nepada ispod 40 jedino kad se ucita nova mapa prve pola minute bude oko 25 i onda radi ok i igrivo je cak mi se cini da je mi je i hitbox bolji sad. Samo moram ponovno naucit igrat nakon 1 god stanke hehe

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina
Counter Strike: Global Offensive

Da li uplatom na steam wallet mogu dobiti trade ban? Par ljudi mi porucili na teamspeaku da prvom uplatom na steam wallet dobijem trade ban u trajanju od 7 dana?? 

Barcelona - Mes que un club
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

kolko sam skuzio ako dodajes pare novim pp ili karticom da dobijes 7 dana ban

13 godina
el.šef kaže...

Da li uplatom na steam wallet mogu dobiti trade ban? Par ljudi mi porucili na teamspeaku da prvom uplatom na steam wallet dobijem trade ban u trajanju od 7 dana?? 

ne znam kak se zove takav ban, al' i ja na svojem acc-u od 5+ godina isto dobijem neke restrikcije na 7 dana kada uplaćujem sa različitih kartica...

mislim da je to sigurnosti radi, kako steam-a da zaustavi krađe i prevare tako i tvoje?

Do it for the people who want to see you fail!
10 godina
neaktivan

Htio sam samo podsjetiti da se ove subote (3.6.) igra završnica CSadria lige, LAN turnir za četiri najbolje ekipe održat će se u H18 Megastore Gaming areni, koja se nalazi u Arena Centru.
Na turnir dolaze dvije hrvatske, jedna slovenska te jedna srpska ekipa, a igrat će se prema sljedećem rasporedu:

09:00  RESISTANCE  -  Locastic

12:30  GIANT5  -   Homesent

16:00  Meč za 3. mjesto

20:00  Finale

​​​​​​​Nagradni fond vrijedan je više do €2,000, a uz to će najbolji igrač LAN završnice uz MVP trofej dobiti i NOA H8se mobilni telefon!

Mečeve pratite na:
twitch.tv/cshr_tv

A detalje o ligi nađite na:
csadria.org/championship ​​​​​​​

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

2 0 hvala 0
10 godina

Super onda. Hvala! Moze mi jos tko reci di najbrze i najjeftinije mogu kupiti skinove, najbolji je steam market ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
el.šef kaže...

Super onda. Hvala! Moze mi jos tko reci di najbrze i najjeftinije mogu kupiti skinove, najbolji je steam market ili?

Cekej neke evente tipa kad je izasla ova operacija ljudi su stavljali skinove na market jako jeftino da bi imali za operaciju, isto tako ce bit za summer sale.

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
10 godina

N...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.6.2017 14:06 (el.šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
CroVandal kaže...

Nakraju izbriso i cfg i sve launch opcije osim novid i sad mi ide do 60 i drzi nepada ispod 40 jedino kad se ucita nova mapa prve pola minute bude oko 25 i onda radi ok i igrivo je cak mi se cini da je mi je i hitbox bolji sad. Samo moram ponovno naucit igrat nakon 1 god stanke hehe

Kako si to sve napravio? Evo moj frend se muci s 20 fpsa, pa da probamo.. Je li moguce da mu je to maximum, pa mislim da bi sa nekim postavkama barem 45 trebao izvuc..

Evo tema od njega : http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/pomoc-laptopa-csgoa/250721.aspx?page=0&jumpto=5395743&sort=asc&view=flat

15 godina

Ja sam bio stavio kao za bolji fps cfg i launch opcije nakraju mi je to usporilo igru...  Moras staviti sve na low u opcijama sto manju rezoluciju za 16:9. Onda ako laptop ima dediciranu graficku namjestitu da radi preko nje ne preko integrirane.  Moj problem je bio to sto su zbog stednje energije taktovi na graficoj varirali ma sam malo imao 20 fps pa 50 i tak stalno dok sad je konstatno tu negdje jedino neke mape malo vise stekaju al to je 1 ili 2

10 godina
CroVandal kaže...

Ja sam bio stavio kao za bolji fps cfg i launch opcije nakraju mi je to usporilo igru...  Moras staviti sve na low u opcijama sto manju rezoluciju za 16:9. Onda ako laptop ima dediciranu graficku namjestitu da radi preko nje ne preko integrirane.  Moj problem je bio to sto su zbog stednje energije taktovi na graficoj varirali ma sam malo imao 20 fps pa 50 i tak stalno dok sad je konstatno tu negdje jedino neke mape malo vise stekaju al to je 1 ili 2

Imas link za taj cfg i te launch options da mu probam ubacit..

Dada probat cu mu na 16:9 stavit i smanjit jos neke opcije. Uglavnom kako si ti stavio da ti radi igra preko druge graficke? Kako si rijesio taj svoj problem za stednju energije? Eto ako mozes napisat pa da vidim njemu ako ne bude uspjeha svejedno hvala 

15 godina

Ja sam preko msi afterburnera iskljucio powerplay.pogledaj ovo i procitaj opis. 

10 godina
neaktivan

Ukoliko ste propustili, danas se u H18 Megastoru igra LAN završnica CSadria Championshipa, nastupaju četiri odlične regionalne ekipe.

Upravo je live RESISTANCE - Locastic, slijedi GIANT5 - Homesent te finale u 20:00.
Akciju pratite na:  https://www.twitch.tv/cshr_tv/

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ljudi na kojim stranicama vi betate.
ja nisam betao ima preko pola godine i vidim na csgo lounge sve se promjenulo, imam nekakvihn100 coinsa i to je to, ne vidim nacin da oretvorim skinove u coinse i obrnuto.
gdje se betate da je na isti nacin kao prije na csgo loungeu?
BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mersimh kaže...
ja nisam betao ima preko pola godine i vidim na csgo lounge sve se promjenulo, imam nekakvihn100 coinsa i to je to, ne vidim nacin da oretvorim skinove u coinse i obrnuto.

Za coinflip CSGO Bubble #no1

Inace, zna li tko koliko maksimalno mogu ne igrati competitiv da bi dobio derank?

13 godina
neaktivan
el.šef kaže...
mersimh kaže...

Inace, zna li tko koliko maksimalno mogu ne igrati competitiv da bi dobio derank?

ma hocu ono staro betanje skinovima,il et makar paypal betanje pravim novcem

uglavnom na matchave a ne coin flip i te gluposti

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
el.šef kaže...
....

Oko mjesec dana.

17 godina
neaktivan
mersimh kaže...
el.šef kaže...
mersimh kaže...

ma hocu ono staro betanje skinovima,il et makar paypal betanje pravim novcem

uglavnom na matchave a ne coin flip i te gluposti

Ja sam se na vpgame.com kladio par puta za vrijeme majora i sve je ok bilo.

8 godina
neaktivan

Lijep pozdrav nedavno sam počeo uploadati kompilacije duhovitih trenutaka CS:GO-a na Youtube bilo kakav feedback je dobro došao. Hvala! :)

1 0 hvala 0
15 godina

Meni je zao sto jucer nisam snimao match znaci vece njubare nisam vidio.  Ubijem skoro svaku rundu 3-4 a moji nemogu zadnjeg nikako znaci likovi samo spray and pray i to jos kao neki klan... Sto je najjace nisam igrao jako dugo i nisam toliko dobar a kad sam vidio kakav tim imam samo sam rusho i nakupio svaku rundu najmanje 2 killa 

8 godina
neaktivan

Hahah, a ima takvih na svim rankovima 

15 godina

Fora su filmici q vidim da je i ekipa za zajebanciju

15 godina

Mislim da sam upravio iskusio nekakv hack ovako cijelo vrijeme bilo tjesno onda mi poveli 13 na 10 i odjednom svima u nasem teamu ping 150 200 dok njima normalan dali kr jos netko imao takvih problema 

13 godina
neaktivan

Ima li ko da bi igrao s menom, prika mi je da acc ima mozda mj ipo ... dosa sam do master guardian 2

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Hvala puno :D

13 godina
neaktivan

Ja evo ne znam sta se desava zadnjih par dana, da li sam toliki baksuz ili sta vec. Prekjuce 4 meca za redom, bukvalno za redom i u sva 4 meca citeri na protivnickoj strani, naravno rusi i turci (slobodno generalizujem iz svima dobro poznatih razloga). U 3 meca spinbotovi, u 1 mecu likovi sa onim aim adjust hakom (sto je malo teze primetiti ako se ne obrati paznja) plus wh koji su naravno vac undetected, jedino preko overwatch-a mogu da dobiju ban, ali dok oni stignu na red tamo, no koment. A najgore od svega je sto znam lika koji je godinu dana igrao sa wh-om, platio za cheat ne znam koliko i tek nakon godinu dana dobio ban na tom account-u. 

Mislim da cu da predjem na faceit jer nenormalno gubim zivce na official MM serverima. A sto se tice prime, no prime...hahahahaha to je tek prica za sebe. Igram na prime-u jos od kad je to pocelo sa radom. Svaki drugi ili treci mec mi dodju likovi sa po 50-200 sati koji su naravno Mg, dmg, lem, le itd, posto cesto puta igram u lobiju sa vecim rankovima od sebe, inace sam mg2... Naravno bude dana kad jednostavno budu dobri i kvalitetni mecevi, tacno se oseti razlika kad nema smurfera(naravno ni citera), bude bas onako napet mec manje vise svi imamo priblizan broj killova itd bez nekog odudaranja kada se vidi da neko nekog carry...

Tako da se razmisljam ozbiljno za faceit, igrao par puta tamo naravno vise izgubio nego dobio, ali gubio sam jer sam slabiji igrac bio u odnosu na protivnike i to se jasno videlo, dok ovde koliko god da se trudim meh...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam osjecaj da cesto pocnu igrat bez cheateva i onda kad pocnu gubit ukljuce jel odjednom 1 ili 2 igraca koje sam owno 10 rundi za redom pocnu igrat nenormalno dobro i precizno ili ukljuce cheat ili su smurfovi pa namjerno to rade

13 godina
neaktivan

Da da poznati "toggle on". Lik bukvalno krene kao da nikad nije igrao cs u zivotu, i onda kako runde odmicu postaje profesionalac, tu spadaju wallbengovi, redovni hedovi kroz smoke, trcanje i awp direkt u glavu i tako svake runde, okej nesto od toga se i meni desava ali to je retko, ovo je bukvalno svake runde ne mozes da ne posumnjas...I onda odem na profil i pogledam lik 150 sati na cs-u. Nekad se primeti da je lik smurf i da nas je podjebavao sve vreme jer se prepozna kad neko igra dobro i koristi zapravo mozak i proverava svaki corner i tako to, ali cesto se desava prokleti "toggle on". Kad recimo shiftam pola mape i sakrijem se, bukvalno ni jedan zvuk ne napravim i u jednom trenutku bum, hed kroz vrata ili lagani prefire kad je nemoguce da me je video niti cuo niti je to mesto gde se obicno krijem...

12 godina
animal4444 kaže...

Da da poznati "toggle on". Lik bukvalno krene kao da nikad nije igrao cs u zivotu, i onda kako runde odmicu postaje profesionalac, tu spadaju wallbengovi, redovni hedovi kroz smoke, trcanje i awp direkt u glavu i tako svake runde, okej nesto od toga se i meni desava ali to je retko, ovo je bukvalno svake runde ne mozes da ne posumnjas...I onda odem na profil i pogledam lik 150 sati na cs-u. Nekad se primeti da je lik smurf i da nas je podjebavao sve vreme jer se prepozna kad neko igra dobro i koristi zapravo mozak i proverava svaki corner i tako to, ali cesto se desava prokleti "toggle on". Kad recimo shiftam pola mape i sakrijem se, bukvalno ni jedan zvuk ne napravim i u jednom trenutku bum, hed kroz vrata ili lagani prefire kad je nemoguce da me je video niti cuo niti je to mesto gde se obicno krijem...

u zadnjih 2-3 tjedna sam vidio dosta smurfera cak i u primeu, sve neki likovi sa 100sati a igraju ko scream, ili su citeri ili imaju neki zesci main acc na kojem doslovno nolajfaju...

Battleog - 191silvinjo
16 godina

Derankao tri accounta na Silver 1. Poceo igrat opet.

Jedan prime prodao za 39$ na ebayu, jedan za 20$ (bio je tek kupljen pa ono).

I derankao glavni, sad idemo Road to GE

0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice