Pozdrav,
zanima me da li vam se događa što i meni u zadnjih x mjeseci: od onog update-a kad se desio ajmo reći "re-shuffle" rankova, kad su zapravo redefinirani rankovi i svi su manje više završili u nižem ranku, nikako da doživim up-rankanje. Do tada sam uredno napredovao do gold nova mastera (mislim), a nakon update-a u startu me (nakon kojeg izgubljenog competitive matcha) derankalo za par rankova. Nakon toga je da sam rjeđe igrao (skill mi je ostao u najmanju ruku jednak kao i na gold nova master ranku), ali sam stalno derankan (doduše, hackeri, smurferi a i nezainteresirani teamovi su uvelike pridonijeli) te sam danas Silver 2 i bome nikako se pomaknit s tog ranka, ni gore ni dole, iako sam skoro pa uvijek među prva tri po killovima. Nerijetko i prvi. Da napomenem da imam prime account naravno (uključena opcija čim je postala dostupna). Da li se vama događa isto i što napraviti da bi se ponovno uspješno up rankali.
Za početak prestani krivit sve oko sebe za svoj neuspjeh.
Ako si pao iz GNM u silver 2 tu ti nikakvo opravdanje ne vrijedi. Da ti je skill za gold nova master ti bi se doslovno sprdao sa silverima, svaki meč bi top fragao.
Odgovor na zadnje pitanje: git gud
Malo grubo ali moraš se vratit u realnost