- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj nož ti vrijedi dosta
185 kljuceva
oko 360€ u pravim parama (oduzet ce ti neki postotak na opskinsu i bitskinsu)
ako ga zelis trejdat 1:1 trazi neki karambit, ako neko nudi vise skinova za m9 nek overpaya na 400€
Nemoj ga ni slucajno prodavat preko paypala
Ne vrijedi mu toliko noz jer je Factory New, da je MW ili ST FN vridia bi toliko jer ih je dosta manje
Ima tko iskusan ovdje?
Jučer sam na csgorumble dobio rundu u kojoj je Get right stavio svoj m9 bayonet marble fade ( 2% šanse ).
Kako provjeriti float/wear value i koliko vrijedi nož za stvarno?
Nož je u invertoriju: http://steamcommunity.com/profiles/76561198033687848/inventory/
opskins.com
tamo stavi prodaj, svi drugi sajtovi su nula naspram tog.
Ja redovno tamo prodajem skinove i oni se prodaju u roku od 12-24h
Plati premium da ti skinu samo 5% umjesto 10% i to je to.
Hvala puno svima.
Ići će na opskins najvjerojatnije ili bitskins.
Nema šanse da ga prodajem preko paypala nekoj osobi,ili preko treće strane,toliko nisam munjen.
Još jednom hvala.
Također preporučujem opskins
Imao 19 winova bez losa i naravno morao je doci i taj lose , prvi lose FlipSid3 sa SK , SK ih dobio ja na Flip igrao . Drugi lose odmah nakon ovoga , mousesports tu sam izgubio asimova kojega sam dobio od prijasnjih winova , također aquamarine orion i serum su bili u betu .
Nakon togha odigrao popravni na CLG protiv Tstorma postotak na CCLG bio 38 posto i odigrao sam na njih 25 dollara skinova i win pao , dobio USP kill confirmed i man o war red line pa sam se izvukao malo od 2 losa zaredom . Nije mi zao asimova ni ak aqua jer sam ih iovako digao na kladusi pa cemo ih opet :D
reinstaliraj igru
imam pitanje dali neko znaci u cemu je ovo problem. svako malo me baca van iz igrice i ovo javlja.
ili me izbaci pa moram otici u mapu steam izbrisat mapu appcahe. restart komp i onda opet uci u igricu.
molim pomoc.
4 gb rama. graf 1 gb, quad core 2,33. windows 7
Odakle ta praksa da se grafička kartica opisuje s količinom VRAMa? Znaš li koliko kartica s 1 GB VRAMa postoji?
pa nisam bas neki lik za te sve stvari da to pratim i da znam. Ispricavam se ako sam krivo napisao ,ali mislim da me vecina skuzila. uostalo dali je to problem ? nije . zanima me ovo vezano za cs
Evo kakve sam srece ovih dana da me na csgohuntu potrefio pot 615 dolara sa 0.45 posto sanse di sam dobio ★ StatTrak™ M9 Bayonet | Doppler 350 evrica na steamu odmah ga prodao na opskinsu za 360 dolara od kojih sam dobio 342 , naravno sad izvlacim pare na paypal i uzimam dxracer stolicu posto mi je trenutna bas pukla a ovo mi je sjelo ko budali samar , eto zahvaljujem csgo huntu na solici :D ghahaha
Ajde neko MM
Ja sam DMG ali rank nije bitan. Trenutno smo dvojica u lobbyju
Steam u potpisu
0.45% kazes k'o sansa da dobijes noz iz kutije :D
Ajde nek je sa srecom, pa da slupas i tu stolicu i obnovis je novom u svoje vrijeme 8)
Ja sam probao jednom csgowild, uduplao vrijednost redline awp mw st i digao ruke :D odma na cugu

Ajde neko MM
Ja sam DMG ali rank nije bitan. Trenutno smo dvojica u lobbyju
Steam u potpisu
Ako hoces mogu ja, prije 3 tjedna haker me spustio na GN2 a bio GNM ( sad bi vec bio i MG1 ), dodao sam te za frenda na steamu ( @twitch.tv/silvio999 )
Nakon ne znam koliko banova, napokon našao rješenje. Preporučam vam da zapišete ovo. Kad pukne net, i piše "failed to connect to match":
1.Desni klik na CS:GO u steam libraryju
2.Properties-set launch options
3.Upišite +clientport 26006, connectajte se
4.Ako ne ide, probajte +clientport 26007
Stvarno me zivcira ovaj CS Go nekada. Prepun je poljaka i rusa koji naprosot odbijaju pricat na engleskom. I jos da zacine stvar budu afk. I tako vec valjda 5 meca zaredom. Ubio jednog i popusio 24 satni cooldown. Naprosto mi se neda igrat cijeli match s nekim tko ne zeli komunicirat i jos bude afk.
lel udjem na smurfa kupim pass aj rekoh da uzmem koji drop vise, prvi gejm 4 rusa kazem hi guys whats up, prva runda.... idr votekick cao :D
Gotta love dat community

Sto vise koristite?
9 | M4 Unsilenced |
---|---|
16 | M4 Silenced |
hehe, evo prije 10min lefto server zbog jednog rusa koji jednostano ne prima damage, jednom je cak dosao u pit bio je tamo, nas 4 ga je shootalo, njemu nista i onda on okrene svoj aimlock i bam.. toliko o csgou
Sto vise koristite?
Jednostavnije napisati m4a1s ili m4a4, jer i m4a1s moze biti "unsilenced"
Realno, ovo zavisi od mape do mape. Tipa train neces igrati nikad m4a4 jer je sve long distance, dok recimo inferno je sve skoro pa melee combat gdje m4a4 rula
Jednostavnije napisati m4a1s ili m4a4, jer i m4a1s moze biti "unsilenced"
Realno, ovo zavisi od mape do mape. Tipa train neces igrati nikad m4a4 jer je sve long distance, dok recimo inferno je sve skoro pa melee combat gdje m4a4 rula
Realno, pričaš gluposti