Mala anketa, kojeg od ovih pištolja prefetirate.
32 | Five Seven |
---|---|
5 | Tec9 |
4 | CZ 75 |
32 | Five Seven |
---|---|
5 | Tec9 |
4 | CZ 75 |
P250
:D
KOLIKO SE SMIJE ODIGRAT COMPETETIVA DA NEDOBIJES BAN NA NEKO VRIJEME.
Tek sam poceo igrati i mislim da sam dobio 2 puta nakon trece odigrane partije.
KOLIKO SE SMIJE ODIGRAT COMPETETIVA DA NEDOBIJES BAN NA NEKO VRIJEME.
Tek sam poceo igrati i mislim da sam dobio 2 puta nakon trece odigrane partije.
ti si to dobio jer si tek poceo igrat,nisi odigrao 10 competetive gameova i nisi dobio rank,na dan mozes dobiti samo 2 win-a ,to je kao nekakva zastita za smurfere
Igrat ce se jos dugo, vrhunac je sad tu negdje, najmanje 2 godine jos. Skinovi se i dalje deru po nenormalno visokim cijenama, igra se redovito updatea i Gabenu nije lose s parama koje dobiva od csa tako da..
Dugo ce se jos igrat, sumnjam da ce u iducih 10 godina izdavat novi competitive CS s obzirom da su ovdje skinovi, osim toga Source 2 update bi trebao malo refreshati igru iako sumnjam da ce ga izdati ove godine.
Jedan od reportanih pao.
Nema ljepšeg nego ući u igru i dobiti obavijest da je prijavljeno smeće doživotno banano.
http://steamcommunity.com/id/ddoxy/screenshot/305489015295803105
Jedan od reportanih pao.
Nema ljepšeg nego ući u igru i dobiti obavijest da je prijavljeno smeće doživotno banano.
http://steamcommunity.com/id/ddoxy/screenshot/305489015295803105
Novi acc je samo 50 kuna
Source update ce ili sjebati igru ili je jos vise dignuti u visine. Za svaki slucaj sve iskesirati prije :D
Ja iskreno ne vidim šta bi to Source 2 mogao bolje napravit za igru
Bolja grafika? Ljude boli kiki za grafiku, žele što više fps-a
Nove mehanike? Svi moraju sve ispočetka
Eventualno neki novi meni ali ne vidim zašto se to ne bi moglo u trenutnom engineu. Možda neke pizdarije za mappere ili movie makere?
Al ti Roko stvarno imaš nekih problema?
Toliko hejta za normalne ljude da je to strava.
Na svakom koraku braniš prokleta smeća.
Neka seljačine potroši novih 50 kn.
Dok one dođe do mog ranka. proći će ohoho vremena, i u međuvremenu možda opet pokupi ban.
Tak da nije greda.
Neka ih se bana, stoka, gamad, smeća.
Neka seljačine potroši novih 50 kn.
Dok one dođe do mog ranka. proći će ohoho vremena, i u međuvremenu možda opet pokupi ban.
Do golda 4? Pa to dobije odma nakon 10 winova
Jarvan raspravljas s djetetom od 12 godina
Čak 12?
A uostalom, kakav hejt? Stalno plačeš da igraš protiv cheatera, pitam te da staviš demo (šta traje 10 sekundi: kopirat link, alt tabat, stavit na forum) - ne želiš stavit.
Kažem ti činjenicu - svako ko cheata kupit će samo novi acc koji dođe pišljivih 50 kuna i nastavit cheatat. To što je jedan dobio ban tebi ništa ne znači
Ne znaš prihvatit činjenice pa se osjećaš napadnuto. Ja ti tu ne mogu pomoć
Moj bed.
Idem se raspravljat s djetetom.
Ko da objašnjavam banderi.
Demo je na twitchu, youtubeu. Imaš božjeg vremena ga tražit. Mojih 10 sekundi vrijedi previše za udovoljavanje djeci okolo.
Moj bed.
Idem se raspravljat s djetetom.
Ko da objašnjavam banderi.
Demo je na twitchu, youtubeu. Imaš božjeg vremena ga tražit. Mojih 10 sekundi vrijedi previše za udovoljavanje djeci okolo.
Prejadan izgovor. To iz tvoje perspektive ne znači ništa, al šta tebi objašnjavam. Gold 4. lol
Ne znaš ni koliko godina imam nego nagađaš, a igranje te karte u raspravi je prejadno
Tvoje godine, kao ni njegov rank, nemaju nikakave veze sa raspravom.
CS GO je krcat cheaterima, više nego ostale MP igre, zbog popularnosti i niske cijene. Isto tako ljudi znaju često puhati na hladno misleći da je netko cheater a u stvari je smurf ili obićni sprejer kojem se posrećio headshot.
Posjetite me, naravno ako mozete ;)
www.twitch.tv/silvio999
Maloprije obrisao igru doživotno.
Jučer 2 meča sa 2 leavera u timu, 1 meč protiv 2 premade lvl 3 bez commenda ijednog (novi acc) likova koji kao da su izašli iz matrixa. Tako su imali dobar preshoot, ko da budućnost proriču, sve sam ih mislio pitati ko će dobiti Ligu Prvaka pošto su jako vidoviti.
U jednom meču sam failao (nakon 3 meča u kojima ja i 2 još druga random igrača smo spušili radi 2 leavera u trećoj rundi).
Danas prvi meč, prva runda lik ode afk i leava.
Rage i delete game from library.
Adio muka i živciranje, igre bi trebale biti opuštanje i zabava, a ne maltretiranje suigrača i zagorčavanje njihovih života.
Odo na Hearhtstone, i singleplayer guštove, prokleti competitive modovi, nikad više.
Kakva je ovo sprdnja od streama na https://www.twitch.tv/counterpit
slika treperi, zvuk kasni smijesno ;d
edit: evo rip jedan monitor ;d
Maloprije obrisao igru doživotno.
Jučer 2 meča sa 2 leavera u timu, 1 meč protiv 2 premade lvl 3 bez commenda ijednog (novi acc) likova koji kao da su izašli iz matrixa. Tako su imali dobar preshoot, ko da budućnost proriču, sve sam ih mislio pitati ko će dobiti Ligu Prvaka pošto su jako vidoviti.
U jednom meču sam failao (nakon 3 meča u kojima ja i 2 još druga random igrača smo spušili radi 2 leavera u trećoj rundi).
Danas prvi meč, prva runda lik ode afk i leava.
Rage i delete game from library.
Adio muka i živciranje, igre bi trebale biti opuštanje i zabava, a ne maltretiranje suigrača i zagorčavanje njihovih života.
Odo na Hearhtstone, i singleplayer guštove, prokleti competitive modovi, nikad više.
Dobro mi sjeo ovaj post da me digne danas
Evo budući da vidim da na ovom forumu ljudi puše priče olako, reko da vidim šta taj lik radi i pogledam njegov VOD sa streama. Naravno sve što sam pretpostavio je istina
Naravno nisam puno morao gledati da izvučem par primjera, dosta toga sam i preskočio da ne gledam ovu žalost (sigurno ima više toga).
https://www.twitch.tv/dokmanic/v/54739722
7:00 - izleti iz smoka ko sivonja, ovaj sa druge strane smoka ga ubije najnormalnije. Šta on radi? Report za wallhack jer ne kuži da nemaju svi reflekse ko mrtva mačka. Ne kuži da neko može bit bolji od njega, to mu je nepojmljivo.
24:45 - baci OČAJNI flash od kojeg bi se okrenulo i djete s poteškoćama u razvoju. Izleti prekasno (iako, i da je dobro izletio opet bi dobio metak jer ne zna bacat flasheve) i ubiju ga bez problema. Šta radi? Plače u chatu da ga je ubio kroz flash. Po deseti put reporta istog lika
30:40 - lik hoda, vidi ga i počne pucat. Znači nit je prefire niti išta sumnjivo, samo počne pucat po liku. Klasična reakcija "Gle ovo, gle ovo, kak je mogo znat". Opet, preloš i ne kuži da nemaju svi reflekse ko mrtva mačka
58:05 - Priča dok je mrtav, calla short iako su svi živi čuli i nema potrebe da se i on dere. Nakon toga se dere na lika jer "trči i puca" i prijeti mu da će ga kickat ako to ponovi (lol). Plače ko malo dijete, vrijeđa ga po nacionalnosti i kasnije govori da će izgubit ovaj meč i puca po svom liku. Znači najobičnije plačljivo dijete u tijelu odraslog muškarca. I onda piše na forumu kako drugi maltretiraju suigrače. Dakle, nadodamo i patološki lažljivac i licemjer u dijagnozu pa mislim da se tu više nema šta pričat. Pametnome dosta. TKo hoće može pogledat i ostatak, sigurno ima još ovakvih scena.
Naravno, gospodin je obrisao VOD. Srećom, ja sam ipak malo pametniji od njega. Reupload: 7:00, 24:45, 30:40, 58:05
Stvarno žalostan je tvoj život ako ti ga ja dižem.
EDIT:
I da, nabijem ruse i turčine, prokleti konji uništavaju community sa glupiranjem i cheatanjem.
Ima inteligentnijih načina za ubit vrijeme od ove gluposti koja je ko droga.
Jos jedan slucaj jucer, neki pametni cheater je ocito preopteretio server na kojem smo igrali, da smo nas 5 iz tima imali preko 160+ ping, njegova 3 druga su imala po 40, ako znate kako je igrati na 160+ ping ( uglavnom vas vraca unazad i switcha oruzje ), 2 igraca u neprijateljskom timu koja su imala ping cak i preko 200+, davali su faking nemoguce headshotove sa glockom iz velike udaljenosti.
Stvarno žalostan je tvoj život ako ti ga ja dižem.
EDIT:
I da, nabijem ruse i turčine, prokleti konji uništavaju community sa glupiranjem i cheatanjem.
Ima inteligentnijih načina za ubit vrijeme od ove gluposti koja je ko droga.
Točno sam znao da će tvoj odgovor bit neka uvreda na osobnoj razini, jer očito ne možeš opravdat ovo što sam naveo. A vidim ni s jezikom ne barataš baš najbolje. Vidi se iz priloženog ko uništava community, pogotovo ono na 58:05
Jos jedan slucaj jucer, neki pametni cheater je ocito preopteretio server na kojem smo igrali, da smo nas 5 iz tima imali preko 160+ ping, njegova 3 druga su imala po 40, ako znate kako je igrati na 160+ ping ( uglavnom vas vraca unazad i switcha oruzje ), 2 igraca u neprijateljskom timu koja su imala ping cak i preko 200+, davali su faking nemoguce headshotove sa glockom iz velike udaljenosti.
Jučer je svima tako lagalo, i u mom meču je bila ista stvar. Ako je nešto tebi nemoguće, to ne znači da to niko drugi ne može. Pogotovo kad si debelo ispod prosjeka
Kaj ti imam opravdavati? Tebi? Očitom cheateru i lameru koji na svakom koraku brani kretene?
Da opravdavam svoje reakcije na idiote i haxore?
Normalno da sam ljut i živčan i da poludim, kad moje slobodno vrijeme, koje želim iskoristit igranjem, idioti kvare na raznorazne načine?
Ako ikad izlaziš iz sobe (vjerujem da ne), na igralište/teren i slično, uzmeš npr. loptu i kreneš igrat, odjednom doleti specijalac-dva, počne podhebavat, šutat loptu van terena, smetati ti dok igraš, samo ćeš mu reć bravo? Ak je to tebi normalno, onda upadaš u takvu kategoriju, ljudi kojima je jedina briga petljanje u tuđi.
Čudno bi bilo da igrači NE reagiraju na ovakve likove.
Kaj ti imam opravdavati? Tebi? Očitom cheateru i lameru koji na svakom koraku brani kretene?
Da opravdavam svoje reakcije na idiote i haxore?
Normalno da sam ljut i živčan i da poludim, kad moje slobodno vrijeme, koje želim iskoristit igranjem, idioti kvare na raznorazne načine?
Ako ikad izlaziš iz sobe (vjerujem da ne), na igralište/teren i slično, uzmeš npr. loptu i kreneš igrat, odjednom doleti specijalac-dva, počne podhebavat, šutat loptu van terena, smetati ti dok igraš, samo ćeš mu reć bravo? Ak je to tebi normalno, onda upadaš u takvu kategoriju, ljudi kojima je jedina briga petljanje u tuđi.
Čudno bi bilo da igrači NE reagiraju na ovakve likove.
Ti si izgubljen slučaj. Jedno je bit loš, a drugo je bit loš i mislit da ne postoje bolji igrači od njega. Sad sam i ja cheater. Šta reći. Žao mi te je
Kad sam rekao da nema boljih igrača?
U matchmakingu uvijek si sa igračima skoro pa istog skilla.
Razlika je kakav ti je dan, kakav ti je ping, i kakve igrače dobiš uz i protiv sebe.
A to kaj ti misliš da si iznad svih sa svojih 12, jbg, žao mi te.
EDIT:
Ne shvaćam kaj se toliko ložiš na igrače koji su protiv haxora?
Jesi zaljubljen il kaj, ne razumijem. (Mada pubertet je zeznuta stvar).
Anyway, igra je deletana, tak da "so long"!! Samo prodat iteme.