Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...

Realno, pričaš gluposti

Miran DMG pro90 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Jednostavnije napisati m4a1s ili m4a4, jer i m4a1s moze biti "unsilenced"

Realno, ovo zavisi od mape do mape. Tipa train neces igrati nikad m4a4 jer je sve long distance, dok recimo inferno je sve skoro pa melee combat gdje m4a4 rula

A dobro necemo cjepidlacit sada, zna se na sto sam mislio 

16 godina

A dobro necemo cjepidlacit sada, zna se na sto sam mislio 

Svaki dan  party u ovoj temi , odmor za dušu i tijelo.

Evo prvi put od kad igram sam nabrijan da pratim neki event MLG Columbus 2016, pa me zanima kolko ljudi upce prati takve stvari

18 pratim
5 ne zanima me
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Danas u 16:oo pocinje MLG Columbus, palite twitch i da vidimo dropove 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me koje će isprike ovaj put imati ameri kad ih eu ponovo natrpa. Jetlag, pa kompovi ne vrti 1000 fpsa, itd... Bit će zanimljivo u svakom slučaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chaselol kaže...

Jeli veca sansa da preko twitcha padne? Ja iz igre obicno gledam, ali spojio sam i twitch kanal.

13 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
chaselol kaže...

Jeli veca sansa da preko twitcha padne? Ja iz igre obicno gledam, ali spojio sam i twitch kanal.

Nebi znao ja sam sve dropovoe dobio in game, ali lakse ti ostavit ulkjucen twitch cijelo vrijeme na kompu i dok nisi doma.

13 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Nema nikakve razlike.

9 godina
Mora li se samo linkati steam sa twitchom da mogu padat dropovi preko njega ili se jos nesto mora namjestiti ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

može pomoć?? dakle  odem na GOTV live i apsolutno ništa ne mogu napraviti, idem chat, napišem i nemrem send...proibam esc ništa...kamera samo na jednom liku i kad umre možeš se slikat, nemrem ništa ?!?!

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
MasterG kaže...

može pomoć?? dakle  odem na GOTV live i apsolutno ništa ne mogu napraviti, idem chat, napišem i nemrem send...proibam esc ništa...kamera samo na jednom liku i kad umre možeš se slikat, nemrem ništa ?!?!

Haha, meni ista stvar... Moram izadi iz GOTV sa shift+f2 pa stop

Ubi bene, ibi patria.
15 godina

Pasha motivation video!! Don't stop playin' even with 0 kills in 15 tournaments :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Idemoooooooo :D

Signed by Niko

Moj PC  
12 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja cijelo vrijeme imam crome upaljen, refresh svakih pola sata i ništa još, a upaljen je od početka Nip vs Flipsid3 i još niš.

"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju."
15 godina
neaktivan

Ja sam za zadnji major odgledao sve meceve preko twitcha i dobio 1 drop od 2,5€...

15 godina

Gledao jedno 3 majora vecinu meceva, i nikad nista dropalo. Odustao sam od gledanja. 

EUNE: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Rip 260$..je*eni envy

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prošli turnir pregledao sve matcheve osim jednog - ništa, sad gledam sve od početka i opet ništa, a neko uđe, pregleda 10-15 minuta i dobije drop, glupi volvo. Dva dropa dobio za Cologne 2014 turnir, nekad poslije jedan mirage dobio i to je to, nikad više niti jedan drop mi nije dalo.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 22:32 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diplo kaže...

Rip 260$..je*eni envy

Nikad se nemoj tako zaletit u meč, Envy jako loše igraju u zadnje vrijeme. Ako su ih dobili CLG i NRG, ne vidim zašto ne bi mogao Gambit koji je po meni bolji od oba ta tima.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
9 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
Diplo kaže...

Rip 260$..je*eni envy

Nikad se nemoj tako zaletit u meč, Envy jako loše igraju u zadnje vrijeme. Ako su ih dobili CLG i NRG, ne vidim zašto ne bi mogao Gambit koji je po meni bolji od oba ta tima.

Jednostavno nisam moga odloit bili su odlicni postotci..kolika je mogucnost da branitelj naslova ispadne u grupnoj fazi protiv gambita koji je u zadnje vrijeme gubia i od t3 timova..al eto ipak se dogodilo

Ne betam ono sta nisam spreman izgubit tako da...vratit ce se na navi i lg valjda

13 godina
neaktivan
Diplo kaže...

Ne betam ono sta nisam spreman izgubit tako da...vratit ce se na navi i lg valjda

LG sigurno uzima, a na'vi protiv onako razigranog VP cisto sumnjam, bice dobar game to je sigurno 

Ali lol covjece gdje na envy 

9 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Diplo kaže...

LG sigurno uzima, a na'vi protiv onako razigranog VP cisto sumnjam, bice dobar game to je sigurno 

Ali lol covjece gdje na envy 

mislis da navi nece to uzest?

navi ban cache,dust 2 i train
VP ban inferno, ?

overpas,mirage,cobble ostaju

vp ove godine
overpas 1-7 (e-frag)
cobble 1-3 (envy)
mirage 1-4 (faze)

vraceno bar 80 zasada

13 godina
neaktivan

Ne znam, ako VP izgubi protiv Na'vi igrace protiv Astralisa (Mislim ako nisam pogrijesio) a to njima ne odgovara realno.
A kako su juce igrali, mislim G2 nije bezveze tim, najjaci francuski tim ipak :P ali sve su pogadjali, taktike su im isle od ruke, ali sve je radilo PLOW  je proradio nakon 6 mjeseci i oni kad krenu ne zaustavljaju se nakon prvog gejma. Mislim da VP ce uzeti, previse je novca u igri 1.000.000$$$ a SVI znaju da VP igra najbolje gdje su najvece pare. To je cinjenica, biceps radi na $$$ haha

p.s. sto ce na'vi ban train kad su vec dobili VP nedavno  i odlicno igraju train, to im je jedna od jacih mapa, zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 23:28 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Liquid i Fnatic, vrhunski meč. I uz to drop.

edit: drop :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 1:36 (ruzcheHR).

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ne znam, ako VP izgubi protiv Na'vi igrace protiv Astralisa (Mislim ako nisam pogrijesio) a to njima ne odgovara realno.
A kako su juce igrali, mislim G2 nije bezveze tim, najjaci francuski tim ipak :P ali sve su pogadjali, taktike su im isle od ruke, ali sve je radilo PLOW  je proradio nakon 6 mjeseci i oni kad krenu ne zaustavljaju se nakon prvog gejma. Mislim da VP ce uzeti, previse je novca u igri 1.000.000$$$ a SVI znaju da VP igra najbolje gdje su najvece pare. To je cinjenica, biceps radi na $$$ haha

p.s. sto ce na'vi ban train kad su vec dobili VP nedavno  i odlicno igraju train, to im je jedna od jacih mapa, zar ne?

banat ce train jer imaju 3 bana a vp 2

navi ne igra cache,a od ovih sta igraju "najgori" im je inferno koji je vp-u ban tako da ce banat pug mapu dust 2 i train jer su ovi razvalili g2 jucer

14 godina
neaktivan

Čekirajte, fragovi nisu s MM-a i pugova vec ESL i Faceit kupova :)

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako ostavim meč na twitchu da radi u pozadini u tabu, imam i dalje mogućnost da dobijem drop?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

ako ti je linkano za dropove, da

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
neaktivan

P.S. ako pratite turnir ingame i ako vas smaraju djeca sa svojim spamanjem

tv_nochat "1"

:)

Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
hahhaajaads kaže...

hehe, evo prije 10min lefto server zbog jednog rusa koji jednostano ne prima damage, jednom je cak dosao u pit bio je tamo, nas 4 ga je shootalo, njemu nista i onda on okrene svoj aimlock i bam.. toliko o csgou

gadni su ti cheateri u gn2

Inače: Livebet na Gambit 1.64 $20, ide još $60 na VP bar 1 mapu 1.21.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 23:39 (8ax).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice