Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Rizi kaže...

amd phenom x4 965 , hd 6950 koliko bi fpsa trebo vrtit usao sam znaci tek prvi put upalio igru random sve znaci kad se zapuca 90 fpsa onda oko 120-130,po defaultu je usao sam na bratov steam i skino igricu ..

Pa ovisi ti o postavkama i rezoluciji. Eto sam si sebi dao odgovor, ne znam na što točno ciljaš. To ti je i više nego dovoljno FPS-a

14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ne znam da li to zavisi i od pinga stavio sam sad trenutno sve na low i ubacio sam neki cfg random uglavnom sad mi je oko 60 fpsa dok ono ucitava stoji na 299 :D A hocu da znam cisto koliko bi mogao sa ovom konfiguracijom da guram fpsa u tom csu ;),dok eto na high je bilo i sa multi rendering i ostalim anti aliasing je bilo oko 100-120-90 tako tu negdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rizi kaže...

Ne znam da li to zavisi i od pinga stavio sam sad trenutno sve na low i ubacio sam neki cfg random uglavnom sad mi je oko 60 fpsa dok ono ucitava stoji na 299 :D A hocu da znam cisto koliko bi mogao sa ovom konfiguracijom da guram fpsa u tom csu ;),dok eto na high je bilo i sa multi rendering i ostalim anti aliasing je bilo oko 100-120-90 tako tu negdje

Pa stavi si onako kako tebi najbolje odgovara onda. S ovom konfiguracijom bi trebao bez problema vrtiti 90-100fps minimalno. Ja vrtim igru na igrivih 60fpsa avg na igpu-u od procesora na 1024x768 sa texturama na high, effects na medium, sjene na low i shader na low. Nisam testirao druge postavke.

10 godina
neaktivan

Isti proc i 6850 grafa i imam 150-200 fpsa i malo preko.. 

vise manje sve na low, hd res..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz ljudi,evo aj opet skidam cs:go i nadam ce da ce mi sjesti..Dosta je tezi od 1.5 po mom misljenu

Hocu reci ima punop vise pro igraca i nema citera pa se ne mogu derat"*ebem mu majku citersku,botovsku)

salim se malo,fali mi csa,nisam dugo igrao :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daku kaže...

Isti proc i 6850 grafa i imam 150-200 fpsa i malo preko.. 

vise manje sve na low, hd res..

Cfg da li on ima veze mozda sa tim nesto ili ? stavio sam sve na low i nije moglo stajati npr 150 a sa ovom konfiguracijom bi trebalo to ici kao po ledu :D nije mi tacno jasno u cemu je fazon

12 godina
neaktivan

Zajebi cfg, postavi rucno:

Shadow quality - Very low

Model/texure detail - Low

effect detail - Low

shader detail - Low

Multicore rendering - uvijek Enabled

MAA mode - x2

TF mode - x2

FXAA - Disabled, jer dodaje blur

V. Sync - Disabled

Motion blur - Disabled

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 2:34 (infinite).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li nekome možda ne trebaju karte i htjeli bi poklonit? Fali mi jedan badge za lvl 20 steam profil. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 2:39 (iAvenger).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Proc ti je bottleneck stavi veču rezu i biče dobro.

15 godina

Evo jedan moj kratki video. Novi sam u editanju pa ne izgleda baš perfektno, uostalom novi sam i u CS-u, nešto malo više od 50-tak sati.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 13:02 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
osra kaže...

Proc ti je bottleneck stavi veču rezu i biče dobro.

Jesi siguran da je bottleneck u pitanju?

10 godina
neaktivan

bottleneck je svakako, pogotovo ako je na def taktu..

moj je na nekih 3800 mhz, a frend sa istim procom i kad je upgradeao grafu clockanjem je dobio preko 100 fpsa (tako barem kaze)..

klokni proc koliko mozes pa vidi kako stvari stoje..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mi moze netko objasniti ranking sistem u comp. Znam koji su rankovi, ali ne znam tocno kako se rankirati na visi rank ili kako se moze izgubiti rank, pa ako mi mozete malo pojasniti.

Steam: |CRO|Vitaly™ Origin: MasterNerdx Uplay: CRO_Vitaly Mrcina www.mrcine.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sistem je da igraš što bolje, pobjeđuješ matcheve, imaš što bolji K/D ratio, više MVP i naravno važni su rankovi igrača s kojima igraš i protiv kojih igraš. 

14 godina
neaktivan

Jos jedan bozicni od mene :)

BCko
Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daku kaže...

bottleneck je svakako, pogotovo ako je na def taktu..

moj je na nekih 3800 mhz, a frend sa istim procom i kad je upgradeao grafu clockanjem je dobio preko 100 fpsa (tako barem kaze)..

klokni proc koliko mozes pa vidi kako stvari stoje..

A ja bi morao stavljati onda novi hladnjak ako bi ga clocknuo? Znaci u stvari proc je dosta slabiji od grafe prakticki?

16 godina
neaktivan

karambit odsad dolazi i sa bijelom drškom? {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Skinovi se mogu instalirat? I za online igru? Htio bi neki AK47 skin pošto je ovaj original previše čudan.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Skinovi se mogu instalirat? I za online igru? Htio bi neki AK47 skin pošto je ovaj original previše čudan.

Skinovi se plaćaju

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
iAvenger kaže...

Skinovi se plaćaju

Mislio sam sa fpsbanana skinovi kao za Source

14 godina
neaktivan

Meč počeo s 4 naša igrača,do drugog halfa jednog smo kickali,dvojica su leave.

BCko
Moj PC  
1 14 hvala 0
12 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Roko567 kaže...
iAvenger kaže...

Skinovi se plaćaju

E to ne znam al ako ima onda ćeš to samo ti vidjeti

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
Roko567 kaže...
iAvenger kaže...
Roko567 kaže...
iAvenger kaže...

Skinovi se plaćaju

E to ne znam al ako ima onda ćeš to samo ti vidjeti

i čini mi se da na competative ne možeš uopće nikakve koristiti?

mislim na download-ane skinove naravno...

weedafuqyee
13 godina
neaktivan

Zasto bi netko u opce kupio skin?Po meni je to bacanje para,ali ajde dobro,svako trosi lovu na ono sto on zeli..Btw. kupujem roccat kone pure za fps i cs,nadam se da necu pogrijesiti

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

davnih dana, kada je prva serija kone+ izbačena, imao sam ga nekih 6 mjeseci...

cijena velika a perfomance nekog osrednjeg miša.

ogroman dpi, utezi, svijetli na 4 strane u nekoliko boja, software sa milion opcija... al' ne vrijedi.

ne znam jesu li išta poboljšali, no morali su mnogo toga da se ubaci u ostalu "elitu" u istom ranku (cijene).

weedafuqyee
16 godina
@drakula789
Jer, eto, izgledaju ljepo.
Ja sam ulozio nekih 40€ u skinove i zaradio jos 20-tak betanjem, a recimo mis s kojim igram je neki Logitech od 50kn jer se ne zavaravam da cu postat bolji igrac sa skupljim misem.
Lieber tot als rot
13 godina
neaktivan
8ax kaže...
@drakula789
Ja sam ulozio nekih 40€ u skinove i zaradio jos 20-tak betanjem, a recimo mis s kojim igram je neki Logitech od 50kn jer se ne zavaravam da cu postat bolji igrac sa skupljim misem.

Da. Skinovi se isplate, a novi miš ne. A bože šta sve neću pročitati.

13 godina
8ax kaže...
@drakula789

možda ispadnem glup...

al' iz ovoga zaključujem kako želiš reći da se zavaravaš i da kupnjom i ulaganjem u skinove postaješ bolji igrač? o.O

od kada se to skill kupuje... koliko to košta?

weedafuqyee
14 godina
neaktivan

Ma joj ne bi ni Asiimov skin kupio za pol eura da toliko košta...ne bi niti jedan skin kupio...tojest to nisu skinovi nego jednostavno "kamfluaže" i stickeri za oružja...ja sam mislio na prave skinove kao kak ima za Counter Strike Source, npr skineš si da ti AK47 izgleda ko neki iz S.T.A.L.K.E.R-a ili neke druge igre...htio bih si skinut ako ima napravljen skin za CS:GO AK47 da izgleda onak ko u Sourceu, jer ovaj mi je previše skrumpan sav...ko igračka izgleda i sav je čudan u usporedbi s onim iz Source-a.

Jako mi se ne sviđa što su M4 stavili sa 20 metaka, onak wtf -_-"

0 4 hvala 0
13 godina
odjavljen
iAvenger kaže...

Ma joj ne bi ni Asiimov skin kupio za pol eura da toliko košta...ne bi niti jedan skin kupio...tojest to nisu skinovi nego jednostavno "kamfluaže" i stickeri za oružja...ja sam mislio na prave skinove kao kak ima za Counter Strike Source, npr skineš si da ti AK47 izgleda ko neki iz S.T.A.L.K.E.R-a ili neke druge igre...htio bih si skinut ako ima napravljen skin za CS:GO AK47 da izgleda onak ko u Sourceu, jer ovaj mi je previše skrumpan sav...ko igračka izgleda i sav je čudan u usporedbi s onim iz Source-a.

Jako mi se ne sviđa što su M4 stavili sa 20 metaka, onak wtf -_-"

Pa imas M4A4 sa 30

I nisam siguran za skinove al mislim da ima nekaj, pogledaj na fpsbanana

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice