Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

VELIKI UPDATE!!!

SLUŽBENI DEATMATCH MOD!!!

MAP WORKSHOP!!!

http://blog.counter-strike.net/index.php/2013/01/6563/

http://store.steampowered.com/news/9802/

Za par minuta radim analizu.

Release notes for 1/23/12

[ MAJOR CHANGES ]

- A new game mode has been added to matchmaking and offline play: Deathmatch.

- Weapon balance and recoil were adjusted with pro community input ( Thanks to J3Di, NiP, VeryGames, ESC, 4NOT, mTw, and FM TOXiC )

- In addition to global changes that affect all weapons, specific adjustments have been made to: rifles, pistols, and the P90.

- Weapon purchasing changes:

- The AWP's kill reward was increased from $50 to $100.

- The Glock is now a Terrorist only weapon.

- The FiveseveN is now a CT only weapon.

- The Terrorists' molotov price has been reduced to $500. The CT's incendiary grenade remains $850.

- Note that the pistol arrangement has changed in the buymenu.

- The messaging system has been converted to protobuf.

- Demos recorded with previous versions of CS:GO will not be compatible as of this update. In order to view old demos, set your 'beta' to 'demo_viewer' in the CS:GO betas property panel, in Steam. Don't forget to set it back to 'NONE' when you want to play online again.

- If you are running SourceMod on your server, you will need to update to the latest version. For details, see: http://www.sourcemod.net/index.php

[ MINOR CHANGES ]

- Added some performance improvements for low-end clients.

- Fixed some fence materials that were allowing players to see through smoke grenades.

- GOTV spectator UI will now correctly show kevlar and helmet information for players.

- Avatars will now correctly load for all players when connected to a GOTV server or when watching a demo.

- Added support to notify players during servers maintenance downtime.

- Fixed a dedicated server exploit where community dedicated servers could masquerade as official and get players searching for official game modes connected to them (saigns.de)

- Fixed a rare problem when clients matchmaking for Classic Competitive game could be stuck on green Accept screen

- Fixed a rare problem when clients could connect to a Classic Competitive game and then later be disconnected for failing to accept the match.

- Improved algorithm pinging whitelisted dedicated servers when searching for Classic Competitive games, pinging less addresses fixes occasional problems for some customers where address translation tables on their routers would fill up and their routers would fail to route required packets to display the green Accept screen.

- Added support for mm_dedicated_search_maxping to restrict client's ping when matchmaking for Classic Competitive games. ( Matchmaking algorithm will still be prioritizing best servers to minimize ping of all party members. )

- Fixed a rare server crash when bots attempted to shoot the bomb defuser.

- Fixed a client crash when downloading a lot of custom assets from community servers.

[ NOTES TO MAPMAKERS ]

- DEATHMATCH:

- Deathmatch uses the nav mesh to create spawn points. Make sure that your nav is contained within the bounds of your map to ensure that players aren't spawned outside of it. Use map_showspawnpoints to see where spawn points were generated.

- If you want to use mapper-placed spawnpoints instead of the randomly generated ones, place an info_map_parameters in your map and set usenormalspawnsfordm ("Use Normal Spawns in Deathmatch?) to true.

- WORKSHOP:

- We're launching the private beta for workshop maps. If you're a map maker, mail csgo_sdk@list.valvesoftware.com with the subject "Map Workshop Beta" and your steam id in the content, with a link to maps shipped ( or maps in progress ) suitable for the Workshop.

- Please use the CSGO SDK list for discussions about Deathmatch and Workshop.

Thanks.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 21:13 (Vapor).
Moj PC  
5 0 hvala 5
12 godina
neaktivan

htio sam pitat ako netko zna, danas sam igro mix (onaj valve official ne znam kako bi ga nazvo putem find game :D) i napravio ace diglom u prvoj rundi, ali ne mogu naci demo, dali snima na mixevima automatski demo, ili moram inace kucat record u konzolu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Deagle je pojacan na razinu iz css iz proslog updata puno je jaci ili mi se cini radi recoila da bolje gadam nego prije sa njim...i sa kalasom sa bolji a sa m4a1 losiji!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Deagle je pojacan na razinu iz css iz proslog updata puno je jaci ili mi se cini radi recoila da bolje gadam nego prije sa njim...i sa kalasom sa bolji a sa m4a1 losiji!

Deagle ja napokon vrijedan tih 800$, prije je bio skoro pa useless sa random recoilom. Uglavnom na low range brzo pucanje je mnogo bolji nego prije.

btw. Evo vam par videa o updateu.

i ludi n0thing

Pingu ;)
12 godina
protjeran

dali se moze igrati online ako je piratska verzija kao cs1.6 ?

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
gamer112233 kaže...

dali se moze igrati online ako je piratska verzija kao cs1.6 ?

Ne, i nadam se da se neće ni moći.

Ako želiš igrati onda kupi igru, daj 10 eura ili sačekaj neka sniženja( zna biti dosta jeftinije) i podrži ovu gaming industriju.

steam:hcplankton. sc2-Plankton(967)
15 godina
Igra na popustu kosta 30kn za te novce je sramota piratizitat cak i za punu cijenu je sramota!
12 godina
protjeran

a jeli ima camapgain sp?

14 godina
neaktivan

ne razumijem, jel tako tesko taj google upotrijebiti, ili sta? ne znaju ljudi sloziti upit mozda?

http://lmgtfy.com/?q=counter+strike%3A+global+offensive

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer112233 kaže...

a jeli ima camapgain sp?

Counter-Strike ti je igra usmjerena na multiplayer, GO nema klasicni singleplayer ali imaš igru protiv botova koja ti sluzi samo da poboljsas skill, a i za SP ti treba org. na Steam-u tako da...{#}

Real Madrid hasta la muerte
12 godina
neaktivan

nitko mi nije odgovorio za demoe :/

i htio sam pitat imali itko da igra ozbiljnije pa da malo pucamo mixeva, mozda se prijavimo na sljedeci e-frag turnir :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

i htio sam pitat imali itko da igra ozbiljnije pa da malo pucamo mixeva, mozda se prijavimo na sljedeci e-frag turnir :D

bio sam uvjeren da sam odgovorio, napisao sam post i onda mi fb izletio i tako zaboravio. 

Uglavnom ne snima se automatski, dužan si record upisat. Ja sam si namjestio messagemod na 1.6-ici, znači stisnem "p" izbaci mi record: kao za chat i samo upišem ime demoa, neznam dal je to moguće u GO, triba bi provat.

Pingu ;)
12 godina
neaktivan
Vapor kaže...
Pandzinho kaže...

bio sam uvjeren da sam odgovorio, napisao sam post i onda mi fb izletio i tako zaboravio. 

Uglavnom ne snima se automatski, dužan si record upisat. Ja sam si namjestio messagemod na 1.6-ici, znači stisnem "p" izbaci mi record: kao za chat i samo upišem ime demoa, neznam dal je to moguće u GO, triba bi provat.

trebo bi :D 

dobro na 1.6 na vecini amx servera (mix i pub) je snimalo, jedino rcon nije, dok ovdje nisam upucen, mislio sam zato sto je valve da snima :D 

14 godina
neaktivan

Nadam se da nije neki spam i da ne krsim pravila foruma. 

Ali nakon izgasenih CS 1.6 servera Gaming Time je presao na CS GO i trenutno drzi Pub server i CW server, a uskoro dok se zajednica razvije bit ce i vise servera. http://www.gaming-time.net/

Ko hoce neka se registruje na forum u toku je steam nagradna igra djele se 2x CS Global Offensive. Sve sto trebate je registrovati se na forum, biti malo aktivan i popuniti thread sa nickom za nagradnu igru izvlacenje je 10 februara. Eto za one koji nemaju CS GO a zeljeli bi imati evo prilike da mozda i osvojite. Administracija je super kao i sve ostalo.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ste za mixeve, addajte me na steam 

http://steamcommunity.com/id/vaporCRO

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel to nerfan digl ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jest.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

najbolji csgo mec koji sam gledo, ako ne i opcenito cs mec,

dakle vg dobi half 13:2 protiv nipa i izgube 16:13 :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

najbolji csgo mec koji sam gledo, ako ne i opcenito cs mec,

dakle vg dobi half 13:2 protiv nipa i izgube 16:13 :D 

dada, odgledah i ja.

Iskustvo presudilo.

Pingu ;)
13 godina
neaktivan

Cito sam po nekim portalima i kazu da je igrica ocajna..Je li to istina?

Origin ID:Draksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Cito sam po nekim portalima i kazu da je igrica ocajna..Je li to istina?

Jedina očajna stvar u igri trenutno je deagle, sve ostalo je zadovoljavajuće.

Isto tako matchmaking radi izvrsno i odigrat mix je stvarno lagano jer ti igra sama pronadje vs.

Pingu ;)
15 godina
Sa zadnjim updatom je meni deagle dobar prije toga katastrofa!
15 godina
neaktivan

Pa neznam kako ti je dobar jer na medium rateu pucanja deagle je u svim igrama pucao u okvirima nisana, najcesce u sredinu, a ovdje tipa ode okolo nisana.

Preloš je.

E btw, prije ovog updatea deagle je bio strojka, ali prejaka. Poboljšali su mu preciznost i digli damage što ga je ućinilo dosta jakim, odnosno pre jakim.

Znači na infernu si CT, full buy imaš armor sve i pajdaši T pokupuju deagle, ukempaju se i jednim metkom rješavaju u muda.

A nakon updatea, tj sad trenutno stanje. PRECIZNOST SMANJENA NA NAJMANJU RAZINU IKAD, dakle manje od izvorne i one koje je bio deagle inače, a damage je sad sasvim OK, dva metka u muda, 3 u prsa za kill, sasvim solidno.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 17:22 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Pa neznam kako ti je dobar jer na medium rateu pucanja deagle je u svim igrama pucao u okvirima nisana, najcesce u sredinu, a ovdje tipa ode okolo nisana.

Preloš je.

E btw, prije ovog updatea deagle je bio strojka, ali prejaka. Poboljšali su mu preciznost i digli damage što ga je ućinilo dosta jakim, odnosno pre jakim.

Znači na infernu si CT, full buy imaš armor sve i pajdaši T pokupuju deagle, ukempaju se i jednim metkom rješavaju u muda.

A nakon updatea, tj sad trenutno stanje. PRECIZNOST SMANJENA NA NAJMANJU RAZINU IKAD, dakle manje od izvorne i one koje je bio deagle inače, a damage je sad sasvim OK, dva metka u muda, 3 u prsa za kill, sasvim solidno.

trebali su nakon op updejta, smanjit damage, ali ne i range damage, dakle diglu sada kako hitas dalje opada damage, i ne isplativ je pored P250, treba smanjit hit u tijelo na jedno 50dmg, dok ruke noge nesto oko 30, ali da isto tako puca i na frajera koji je dalje udaljen i onda mozda bude koristan u mix/cw , dok je recoil oke nakon onog op update, nisam gledo nakon ovog nerf updejta, ali cini mi se da nije mjenjan, dok je izvorni bio katastrofa, sa svojim random recoilom :D

15 godina
neaktivan

Uf pa trenutno nakon nerfa accuracy je sa 30 pao na 130, a metci lete random oko crosshaira. Tipa naciljam glavu igraču koji je afk, opalim a metak ode gore desno iznad glave iako je crosshair bio centriran i ja sam mirovao.

Pingu ;)
15 godina
neaktivan

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vapor kaže...

trza ko moja baba sa parkinsovom 

15 godina
Nisam vidio da je jos jedan update izasao posto par dana neigram tec je bio najjaci sa cijenom od 400$ :-) sad najcesce 2 beretke i sibaj! Nego cini mi se da je ak47 sad puno bolji i jaci nego m4a1 cak malo i nepravedno!
15 godina
neaktivan

Ovo je umjetnost taktiziciranja.

Bez greške odrađeno.

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Ovo je umjetnost taktiziciranja.

Bez greške odrađeno.

Da, u 1.6 train bio izrazita ct mapa, sada mi se cini da je nekako manja razlika zbog priblizavanja ovog out site-a prema midu, ali opet tu je ovaj drugi sniper nest, opet je to ct mapa, a ova taktika razbija(pa ipak su ovo 1,6 igraci :D)

novi pro tips :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 18:26 (Pandzinho).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice