Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
tigerija kaže...
Na Zgubidanima stavili neke djetinjaste zvukove iz Unreal Tournamente koje ne mogu podnijeti pa tražim neku alternativu za server sada.

Pa pitaj nekoga, kad god je netko jučer na serveru pitao kako ugasi uvijek dobije odgovor(!quake) u chat. Zgubidani su ti trenutno jedini normalan server na Balkanu.

steam:hcplankton
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ja općenito ne vidim svrhu takvih zvukova i to je jedna od stvari koje me nervirala na 1.6 serverima.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Vapor jesi vidio moju poruku sto sam ti poslao prije par dana?

0 0 hvala 0
14 godina
Keops kaže...
tigerija kaže...
Na Zgubidanima stavili neke djetinjaste zvukove iz Unreal Tournamente koje ne mogu podnijeti pa tražim neku alternativu za server sada.

Pa pitaj nekoga, kad god je netko jučer na serveru pitao kako ugasi uvijek dobije odgovor(!quake) u chat. Zgubidani su ti trenutno jedini normalan server na Balkanu.

Napisao sam to tri puta u chat (osim ako je trealo u console) i nije radilo. Zatim sam izašao.

Umjesto da to PALE ljudi koji to žele. A ne gase ljudi koji ne žele.

Stvarno, iritantno je i djetinjasto. Meni osobno barem. Baš me ono iritira. Ko neka sprdancija.

15 godina

Napisese !quake i stisnes broj 4 meni radi!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
tigerija kaže...
Keops kaže...
tigerija kaže...

Umjesto da to PALE ljudi koji to žele. A ne gase ljudi koji ne žele.

Ne znam zašto ti nije uspjelo, ali slažem se s ovim što si napisao. Ali sve u svemu, zadovoljan sam sa serverom, uvijek ima admina, nema cheatera, stalno se komunicira...

btw. daj napišite nickove, od vas tu, igrao sam s vaporom i CROVandalom. Moj nick je Plankton, a možete me dodati i na steamu(potpis). U zadnje vrijeme igram često.

13 godina

E ljudi ako koga zanima, akcija je na steamu - 5,49 ojra jos 10 sati...

A cijela kolekcija samo 7,65 ojra - mislim da cu to kupiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znate kaj mene na GO zivcira!?! da ne mogu nigdje igrati 5v5...mislim da barem probam, a da ne moram competetive traziti, jer mi se 30 rundi ne igra. Dobro nije to sam GO kriv, vec nema servera takvih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kolko trenutno kosta global offensive nisam do sad igro counter nes 20ak sati css-a i to je sve al ovaj mi super cini?

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Kolko trenutno kosta global offensive nisam do sad igro counter nes 20ak sati css-a i to je sve al ovaj mi super cini?

na steamu akcija trenutno 5.49€, do ujutro ;)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
17 godina

Evo kupio sam po onoj cijeni 5.50 sad je vec 8.50 nego ima ko neki noob server za ove bez nekog iskustva ko ja?

15 godina

pa igraj na zgubidanima ja se jos navikavam pa rijetko koju mapu budem bas dobar!

14 godina
CroVandal kaže...

pa igraj na zgubidanima ja se jos navikavam pa rijetko koju mapu budem bas dobar!

Mislim da mu je bolje igra na deathmatch serverima ako je noob, da nauči mehaniku, ciljanje...

Neće mu puno pomoći u unaprijeđivanju obični serveri ako će ga ubijati pa će morat čekat respawn. Vjerojatno će mu tako i dosaditi.

Samo odeš na browse servers i onda pod filter si stavi "dm". A ako se zaželiš normalnog moda(kao u codu SnD) onda igraj na zgubidanima, trenutno jedinom normalnom serveru na balkanu. 193.104.68.116:27015

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 15:22 (Keops).
15 godina

Ili probaj arms race to je super za vjezbu pucanja :-) osobno od cs 1.6 nikad nisam igra deathmatch jako jako rijetko jedino one male mape fy_fighter ili awp lego

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Ili probaj arms race to je super za vjezbu pucanja :-) osobno od cs 1.6 nikad nisam igra deathmatch jako jako rijetko jedino one male mape fy_fighter ili awp lego

Ja sam 1.6 samo igrao DM i mixeve, ovdje mi se neda mixat.

Pingu ;)
17 godina

Nemogu nac deathmatch nikako sad sam igro arms race ok je al ti on bira oruzja

15 godina

arms race je gun game kad nekoga ubijes onda ides level naprijed na "bolje" i tako do kraja zadnje je nož meni je full adrenalinski uvjek sam tamo pri vrhu i onda kad me neko u zadnjoj sec prestigne "secem vene" :-)

17 godina

I zaboravih pitat kak se spaja preko ip adrese jer u ovom csu nigdje ne vidim konzolu

14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

I zaboravih pitat kak se spaja preko ip adrese jer u ovom csu nigdje ne vidim konzolu

Ja mislim da tamo u postavkama moras omoguciti developer console...

The future is Fusion - AMD
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

help&options>game settings>enable developer console

Dodaj server u community servers u favorite tako da nemoraš svaki put kucat u konzolu connect.

Pingu ;)
13 godina
neaktivan

Oce netko igrat?

Dali postoji neki nacin da povecam fps,krece mi se oko 50 i to sa dropovima vecina toga na medium,shaderi na low i sjene na low.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kaj velite da skupimo pare i uzmemo svoj server i koljemo?

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

kaj velite da skupimo pare i uzmemo svoj server i koljemo?

Imam ja, odnosno e-sport.hr server, ali čekamo novu host mašinu pošto je ova bugovita.

Sumnjam da možemo napunit server pored zgubidana, ja sam razmišljao jedino nekaka DM da otvorim.

Pingu ;)
14 godina
neaktivan

Server: [SRB] Balkan Power Gaming [No AWP]

IP servera: 193.104.68.31:27023

Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Balkan-Power-Gaming-CS-GO/307648306025077?ref=ts&fref=ts

Forum: http://balkanpower.mojkgb.com/index.php?action=forum

Danju na serveru nema bas mnogo ljudi,ali uvece oko 8 se pocinje skupljati ekipa pa je server skoro pun.

Na serveru ima mnogo zabave,zezanja i komunikacije.

Pridruzite nam se. :)

BPG Team

LoL EU West - ScazzaHitmann
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

Server: [SRB] Balkan Power Gaming [No AWP]

IP servera: 193.104.68.31:27023

Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Balkan-Power-Gaming-CS-GO/307648306025077?ref=ts&fref=ts

Forum: http://balkanpower.mojkgb.com/index.php?action=forum

Danju na serveru nema bas mnogo ljudi,ali uvece oko 8 se pocinje skupljati ekipa pa je server skoro pun.

Na serveru ima mnogo zabave,zezanja i komunikacije.

Pridruzite nam se. :)

BPG Team

Vidimo se ;)

12 godina
neaktivan
Sretan badnji dan i bozic svim prijateljima koji slave,da dugo slavite u zdravlju i veselju...
Zgubidani Team

8 0 hvala 8
13 godina
odjavljen

Ljudi koliko FPS-a vam vrti na CS:GO?

Dali je neko pokušavao boostati nekako preko cfga i dali postoje već neki fpsboost cfgovi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Dali je neko pokušavao boostati nekako preko cfga i dali postoje već neki fpsboost cfgovi?

Kod mene sve na max preko 60 FPS (HD 5670, C2D 3Ghz). Jako dobro optimizirani engine i fina grafika.

13 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...
Zin8 kaže...

Kod mene sve na max preko 60 FPS (HD 5670, C2D 3Ghz). Jako dobro optimizirani engine i fina grafika.

Nije loše, ali meni osobno je to premalo.

Sa 7850,960T@3.5 i sve na low (1024:768) - na mixu ili ti po novom Competitive Modu imam oko 150-250.

15 godina
neaktivan

Ja sa ovim iz MojPC lockam 100 na 40 igrača na Zgubidanima. Oko 120 je inače.

A 5v5 mi je po 200, 300.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice