Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Ranko Kukumar kaže...
toxic kaže...

Evo ja je kupio i vec se instalrala fala bogu na optici i brzini downloada 2.0mb/s hihi

nego nikad u zivotu nisam igrao cs.. odrastao sam uz cod pa sad na kraju bf i ovaj cs mi se vec dojmio hihih..

sve ultra postavke igra leti preko 180 frejmova

Gameplay CS-a je dosta sličan COD-u 4. Neki će me sad napasti ili TD-ownati, ali ja mislim da je tako.

Iako su dosta drugačije igre, u konačnici uske mape i Promod S&D u COD4 sa poređenjem novog CS-a meni pokazuju dosta veliku sličnost u samoj mehanici igranja.

da da.. ima slicnosti ali igrao sam i cod 2 tako da je sve to tu i to mi se jako svida jer cod 4 je zadnji dobar cod po mojem misljenju sto se tice mp-a. Bf3 mi je brzo dojadio ne pitajte zasto..

Ovdje mi se vec na prvu svida izrazeniji teamplay i super je sta kada umrem mogu pratiti svog suigraca i samim time uciti spotove kretnje itd..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

Gameplay CS-a je dosta sličan COD-u 4. Neki će me sad napasti ili TD-ownati, ali ja mislim da je tako.

Iako su dosta drugačije igre, u konačnici uske mape i Promod S&D u COD4 sa poređenjem novog CS-a meni pokazuju dosta veliku sličnost u samoj mehanici igranja.

Ako ćemo tako onda su sve pucačine slična jedna drugoj. Mapa bazzar i metro te cq dlc za bf3 su isto cod....pa što onda, jel bf radi toga cod? Nije.

Counter strike je igra koja izgleda jednostavno, simpatično, uvijek se nasmijem na ono terrrrrorst win. A kad uđeš unutra i padaju ti hedare da plačeš od muke-.

Imam iza sebe dosta sati fpsa i reflekse ko neka deblja mačka onako, ali je opet mačka, ali ovdje....pobjeđuje čisti skill, čista brzina i umijeće kontriranje recoila, kretanje i preciznost i zato me iako me ownaju, i dalje privlači da i ja nekog tako ownam.

Probaj, 10 eura nije puno, a pružit će i više od 100 sati igre pa će ti se isplatiti zar ne'

Bar ja to tako gledam, ako dam za igru 500kn, a 500 sati ću je valjda odigrat?

Ja bi volio da mi netko od jačih igrača da svoj steam acc, da ga dodam, pa ponekad uletim mu u igru ako nije jako bitna, da učim od njega :)

vi stari prvaci i pubstarsi, zašto nebi pomogli slabijim igračima samim time što igrate da i mi naučimo nešto :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 22:16 (fila2208).
17 godina
FireMan97 kaže...

32 sasvim dovoljno.

previse, nakupi se svakakve gamadi hhh 26 slotova je cisto ok za normalnu igru, 28 max

17 godina
neaktivan
iPaleas kaže...

Pričaš gluposti. Counter-Strike je dinamičnija, kompetativnija i realno teža igra za igrati od CoDa a ne samo od CoDa već i od ostalih FPS igara. Igram CS 1.6 već 4 godine a kroz te četiri godine sam probao i poveći broj ostalih FPS igara. CrossFire i QuakeLive sam rasturio za 2 dana

Igram Quake (3,Live) više od 5 godina i samo ću se slatko nasmijati na ovo podebljano.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Lakše mi je slikom objasnit nego riječima.

:D :D
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

Evo ja je kupio i vec se instalrala fala bogu na optici i brzini downloada 2.0mb/s hihi

nego nikad u zivotu nisam igrao cs.. odrastao sam uz cod pa sad na kraju bf i ovaj cs mi se vec dojmio hihih..

bome te onda fino CPU koci, meni ne pada ispod 250 nikad, vecinom je oko 300.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 22:42 (sHOCKRE).
16 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ja ne kužim koja je sad razlika između bete i full verzije ?

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma nikoja, beta je bila tu da privuce ljude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sHOCKRE kaže...
toxic kaže...

bome te onda fino CPU koci, meni ne pada ispod 250 nikad, vecinom je oko 300.

pricamo o ovakvim postavkama na 1920 x 1080?? pogledaj sliku

14 godina
neaktivan

da, max postavke 1080p. meni je jos i blur ukljucen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 23:13 (sHOCKRE).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

300 fps-a nikom ni ne treba, to je kur*enje...100 sasvim dovoljno

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
sHOCKRE kaže...

da, max postavke 1080p. meni je jos i blur ukljucen.

E pa da ako su ti takve postavke onda imas vise fps-a, sta da ti velim..

14 godina
neaktivan
pa nis, ne kur*im se nego vidim kakvu grafu imas pa kazem.
fps_max mi je na 150 fps svejedno..

0 0 hvala 0
17 godina

Oćemo održavat neku listu najboljih vremena training staze? {#}

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sHOCKRE kaže...
pa nis, ne kur*im se nego vidim kakvu grafu imas pa kazem.
fps_max mi je na 150 fps svejedno..

nisam ti to ja reko :(

15 godina

ja na nekih 60-100. i čist zadovoljan moram reć, fluidno sve lijepo ide i zgleda :)

nisam od onih sa 55555 fps i neki uber heavy prozorz skillzors, ali svakako da je užitak vjerovatno igrat na milju fps.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PROTECTOR kaže...
iPaleas kaže...

Pričaš gluposti. Counter-Strike je dinamičnija, kompetativnija i realno teža igra za igrati od CoDa a ne samo od CoDa već i od ostalih FPS igara. Igram CS 1.6 već 4 godine a kroz te četiri godine sam probao i poveći broj ostalih FPS igara. CrossFire i QuakeLive sam rasturio za 2 dana

Igram Quake (3,Live) više od 5 godina i samo ću se slatko nasmijati na ovo podebljano.

Očito ne znaš šta su igre. U QuakeLive je bitno samo kretati se, steći sposobnost mijenjanja oružja (u pravo vrijeme na pravo oružje), dobar miš, pucanje u prazno. Ovo zadnje sam odgonetnuo tek kasnije a vrlo je bitno, od 50 ispaljenih bar 5 ubije protivnika na sljepo kad ispališ u neka vrata ili slično (rocket la). Sposobnost mijenjanja oružja je najbitnija te kad se ovo nauči (može se za mjesec dana savladat) onda igra postaje lagana. Normalno da je nemoguće da igrač sa 2 mjeseca igre igra bolje od tebe ali u CS razlika igrača koji igra 2 mjeseca i 5 godina je nebo i zemlja.

Btw GO maxedout 1440x900 fps lock na 75 i super. Više mi ne treba bitno je samo da ne pada ispod tih 75...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 0:20 (ruzcheHR).
15 godina
neaktivan
iPaleas kaže...

Mislim da ću isposlovat jedan sponzorski server nego recite kolko slotova bi bilo dosta.

Samo ne znam kako ću ga sredit kad nisam kupio igru :S

24 slota, koliko i scoreboard podržava.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
15 godina
ruzcheHR kaže...

Očito ne znaš šta su igre. U QuakeLive je bitno samo kretati se, steći sposobnost mijenjanja oružja (u pravo vrijeme na pravo oružje), dobar miš, pucanje u prazno. Ovo zadnje sam odgonetnuo tek kasnije a vrlo je bitno, od 50 ispaljenih bar 5 ubije protivnika na sljepo kad ispališ u neka vrata ili slično (rocket la). Sposobnost mijenjanja oružja je najbitnija te kad se ovo nauči (može se za mjesec dana savladat) onda igra postaje lagana. Normalno da je nemoguće da igrač sa 2 mjeseca igre igra bolje od tebe ali u CS razlika igrača koji igra 2 mjeseca i 5 godina je nebo i zemlja.

Btw GO maxedout 1440x900 fps lock na 75 i super. Više mi ne treba bitno je samo da ne pada ispod tih 75...

Definituvno se slažem. Sve fps igre imaju  krivulje učenja, neke više neke manje, ali na samom vrhu je definitvno cs.

Eventualno su tu arme i red orchestre ali nije to to. cs bog :)

13 godina
neaktivan

Prodajem steam acc sa:

CS: GO

Dota 2

100kn

16 godina

meni steam dotu 2 prikazuje kao free igru, a cs go kosta 80-ak kuna

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
KiloOne kaže...

Prodajem steam acc sa:

CS: GO

Dota 2

100kn

Na forumu je zabranjena prodaja računa i ključeva.

13 godina
neaktivan

Prije se moglo? Sta bi

14 godina
neaktivan

Inace sam ljubitelj CS-a, od 1.6 do CSS-a, no za GO me koci komp.

Kad bi ga mogao pokrenut vjerojatno bi bio na preorderu, al posto ne ide, barem se veselim da cu kad nabavim nesto jace imati steam ekipu za pucanje {#}

0 0 hvala 0
12 godina

Kroz ova dva dana ce ciko ruzche sredit ekipici server da se puca. Hostan u srbiji, 24 slota.

2 0 hvala 2
15 godina

Super stari, budem došao da me se guzi :)

Btw, ja ne vidim razliku između i bete i full....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Super stari, budem došao da me se guzi :)

Btw, ja ne vidim razliku između i bete i full....

Pa kako ćeš vidit razliku, zadnja beta mora izgledat kao konačna verzija. To je normalno, ono je bio period testiranja i kad se igra usavršila više je ne treba testirat nego se pusti a sve se bete "oduzmu".

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 2:48 (ruzcheHR).
15 godina

Znam ali očekivao sam....nešto kao....prigušivač za m4 :(/(///(/(//(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Ne znam šta su igre? Pucanje u prazno? Lupetaš naveliko (jer si kao i većina igrao samo CA, o duel-u i TDM-u pojma nemaš). 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
14 godina
neaktivan

Evo jedan Hrvatski server. Jedan moj poznanik je vlasnik istog, pa na njemu je isključivo HR Ekipa.

IP: 178.63.97.68:27032

1 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice