Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Company of Heroes 2

Ja sam si uzeo sad WFA, jer za 7eura je pitanje oce biti ikada vise.

Najbolje si uzmes obicnu verziju i WFA, nisam spomenuo u prethodnom postu, iznad 10eura imas voucher popust od 20% jos{#}

Additional 20% off voucher: HAQ7RX-I6OR8Q-XF9V6Y

vidi ovdje: http://www.reddit.com/r/CompanyOfHeroes/comments/2fu31u/psa_coh2_is_75_off_and_wfa_is_66_off_at_gmg_right/

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 23:35 (pamark).

0 0 hvala 1
17 godina
Company of Heroes 2

hvala na cjelom infu,uzimam,pa polako u igru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2™: The Western Front Armies - ovaj dodatak, dal se on ve nalazi automatski u originalu kad ga uzmem ili? posto tipakm kod u steam kaze da ga ima,ai daje mi instalaciju obicnog companija....jer tamo ne mogu skuziti di je kad pokrenem igricu. mislim da je samo u multiplayer/skirmish ?? pa ako tko zna vise o tome, thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Company of Heroes 2
cropunk kaže...

Company of Heroes 2™: The Western Front Armies - ovaj dodatak, dal se on ve nalazi automatski u originalu kad ga uzmem ili? posto tipakm kod u steam kaze da ga ima,ai daje mi instalaciju obicnog companija....jer tamo ne mogu skuziti di je kad pokrenem igricu. mislim da je samo u multiplayer/skirmish ?? pa ako tko zna vise o tome, thx

Skineš cijelu igru i onda samo upišeš kodove, ako već nisi. Nove dvije frakcije su 'patchirane' u igru, samo su nedostupne ako nisi kupio.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
Company of Heroes 2

aha.jer gledam i ne vidim da ima skinuti nit posebno novo u igri nakon instalacije. Znaci nove jwdinice su u samoj igri.skirmish

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
animosity_frenzy kaže...
cropunk kaže...

Skineš cijelu igru i onda samo upišeš kodove, ako već nisi. Nove dvije frakcije su 'patchirane' u igru, samo su nedostupne ako nisi kupio.

Da kad upises kljuceve odvjde provjeris dali ti je sve dobro kao na slici jer npr ako nisi kupio preko stima u igri ti jos nudi kao kupi taj i taj dlc

Steam libary Steam libary
17 godina
Company of Heroes 2

e tocno tako i ja imam. thx. ma nisam bio siguran uvjek si negdje mogao vidjet kad se snimao dodatak,ovdje ne,pa se zabrinuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Company of Heroes 2

I meni ti je isto bilo čudno tak kak i tebi, ali ingame je sve normalno bilo tak da nemaš straha ;)

Paragon

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

tražimo prekaljene borce za pojačanje na desnom krilu !

:-)

pantera rulz pantera rulz

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 20:44 (zerix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može ruse i amere, s njima igram.? I to :

Ta igra mi je ko droga barem 2-3 runde moram dnevno odigrat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 8:02 (rokonja).
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ekipa ajde PP ako je neko za zaigrat malo, solo sam igro dosad a tek mi je sad palo napamet da možda bug forum imo CoH kutak {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...

Ekipa ajde PP ako je neko za zaigrat malo, solo sam igro dosad a tek mi je sad palo napamet da možda bug forum imo CoH kutak {#}

igraš njemce ili?.....

Team32Ipe77
17 godina
Company of Heroes 2

Pamark_hr , dodajte pa da odigramo koji team game.

Trenutno stanje balansa je uzasno u 3vs3 i 4vs4 modovima, svi koji zele laku pobjedu, uzivanje u igri i ne razbijenu periferiju igraju axis(cekanje na match kao axis moze trajati i 15min).

Allies zahtjeva vise microa i paznje, posebno usf, okw je op faction jer u team game-u ne dolazi do izrazaja smanjeni fuel i muni rate zbog cache-eva.

Najvise od svega bi zelio vidjeti micanje jeb*** nitro pogona na njemackim tenkovima kod 1veteran levela, ali bi onda tekli potoci suza.

Sovjeti trebaju redizajn, ako ne odaberete komandera sa schock ili guards trupama te non-doctrinal tenkovima, gubite.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 2:13 (pamark).

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

poslao sam ti preko stima  poziw

dodaj pa ce mo prowat zaigratmalo protiv kompa hard za uigrawanje

inače igram samo s njemcima s drugima nisam baš upoznao no mogao bi i to prowat

ups amere nisam kupio tako ništa od njih

baš me iznenadilo koliko je aktiwan bug forum

steam nik je  zerix_hr pa me slobodno dodajte!

E

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 12:44 (zerix).
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ne igram baš često, ali rado bih to promijenio. 1v1 mi se ne igra osobito, više mi se sviđa 2v2 i 3v3. Kad igram onda odabirem Ruse, jer se može brzo naći protivnike, a i nije mi nešto zabavno igrati sa OP vojskama. Kupio nedavno na onom popustu i ove dvije nove frakcije, ali nisam još isprobao. :-(

Bilo bi fora kad bi nas se udružilo nekoliko, pa da polupamo fašiste kad se uigramo. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
infernoxcro kaže...

igraš njemce ili?.....

Švabi su mi daleko najdraži, ali je nemoguća misija s njima nać game, tako da većinu multiplayer gameova igram sa rujima

13 godina
neaktivan
pamark kaže...

Pamark_hr , dodajte pa da odigramo koji team game.

Trenutno stanje balansa je uzasno u 3vs3 i 4vs4 modovima, svi koji zele laku pobjedu, uzivanje u igri i ne razbijenu periferiju igraju axis(cekanje na match kao axis moze trajati i 15min).

Allies zahtjeva vise microa i paznje, posebno usf, okw je op faction jer u team game-u ne dolazi do izrazaja smanjeni fuel i muni rate zbog cache-eva.

Najvise od svega bi zelio vidjeti micanje jeb*** nitro pogona na njemackim tenkovima kod 1veteran levela, ali bi onda tekli potoci suza.

Sovjeti trebaju redizajn, ako ne odaberete komandera sa schock ili guards trupama te non-doctrinal tenkovima, gubite.

joj kako to možeš reći neznam...za razliku od tebe ja mislim da su ally OP njima je dovoljno znanje to da zgrabiš jeftinu vojsku i sjuriš je prema njemcima dok njemci trebaju taktizirat i čekat tenkove poput King Tigera ili Jagdtiger-a da odnesu pobjedu plus toga ISU 152 ako znaš s njim upravljat je OP protiv pješadije i topova pa on u 90% slučajevva one shot-a top bilo kakav a da ti ne pričam o tome kako je Ostheer sranje....pa tamo komander s tigrom jedino nešto valja i nemoram ti govorit da je taj tigar teško smeće! američki TD koji je jeftini od tigra se moze s njim fino nositi..........a još koliko rusi imaju stvari a da njemci nemaju to ti je čudo jedno...i ono što je najgore je spam maxima i ZiS-ova...znači maxim brže se okreće i puno brze pina a da ti ne govorim da ima na njemu 6 ljudi ej 6 ljudi na strojnici i 6 na topu koji btw ima i artiljeriju.....jako nebalansirana igra i jače nepravedna prema njemcima!...a šta da ti tek kažem na to da ferdinanda nitko i ne koristi jer je smeće! i mogao bi ovako do jutra......stvarno neznam kako netko moze reć da su njemci bolji kada nisu....s rusima je puno lakse igrat ako mene pitaš al s njima ne igram iz principa jer su ih napravili OP....

EDIT: ako mislite da je CoH 2 balansirana igra preporučam da zaigrate CoH 1 pa da vidite što je balans  

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 22:52 (Ipe77).
17 godina
Company of Heroes 2

HAHAha ipe , jos jedan axis fanboy, nisam siguran jel ovo mozda trolanje.

Ne mogu te ozbiljno ozbiljno shvatit kad igras samo axis, hahaha, ajde probaj  malo igrat sovjete ili nedaj boze usf pa da onda vidimo oce li biti op faction.

U nastavku prvenstveno mislim na 3vs3 i 4vs4.

Problem je u tome sto allies ako ne pobjede do 20min, imaju jako male sanse za pobjedu, takav dizajn igre nije dobar i trebalo bi nesto izmjenit.

Nakon 20min axis izvede kt, tigrove, pantere uz elitnu pjesadiju i schreck blobove, u pozadni stoji stuka. Glavni counter na ovo je isu + arty( katusha za pjesadiju oko tenkova, te b4 za brisanje svega ali nazalost u commanderu koji se mora kupiti). Medium tenkovima nemozes ici head to head na axis, otope se prebrzo, a ako flankas pojest ce te schrekovi. Rjesenje je isu, iza mediumi za podrsku i dovrsavanje lowhealth tigrova, miniranje flankova od panthera s ugradenim nitrom.

Da se axis tenkovima makne nitro ili da se moze upaliti samo izvan borbe, puno bi se dobilo na balansu tenkovskih borbi, valjda bi americki lagani i mobilni TD trebali imati takvu mogucnost.

Hard counter na isu je jagtigar, svaki dobar tim ce imati okw igraca s jagtigrom, elefant niko ne koristi zato jer je commander s jagtigrom bolji 10puta( dobijes assault arty, odlicnu long range pjesadiju, sturm oficira) a i sam jagtigar puca kroz 6kuca, ej pazi ovo 6kuca. Elefant moze spotati sam za sebe, ali to nije tolika prednost da bi ga se koristilo ispred jagtigra.

Jagtigar brise s mape sve allied tenkove pucajuci kroz 3kuce i 2sume. Kod Jagtigra bi trebalo maknuti pucanje kroz prepreke i vec bi se puno dobilo.

Wermacht trenutno dode kao podrska okw-u, gradeci fuel cacheove, mg, i mortare. Nakon prezadnjeg patcha u kojem je buffan panther, tigar vise nije jedini way to go. Da tigar je sranje kad ga posaljes SAMOG među 2 td i shermana.

Vidim pati te maxim spam, lijepi counter je 7minutna stuka. Dobro nisi jos naletio na snajperski combo i m3.

Zis76 ima mogucnost artiljerije ali je daleko losiji od pak40, da je to smijesno.

Maxim je lakse ubiti u retretu, jer kad padne nosioc maxima onda ga drugi model mora pokupiti s poda, to ide dosta sporo, dok se mg magicno teleporta na rame drugog modela.

Podjednako igram obje strane, najzanimljivije je igrati okw zbog dobrog dizajna fakcije,OP unita, zanimljivih vet mogucnosti. Obersi melju sve predsobom, jedinu sansu imaju shock trupe ali ih pola krepa kad dodu blizu.Stuka je najbolja pokretna arty u igri. Oneshota 2 teamwepona svaki s po 6ljudi.

Kad dobijemo kt polako se pomicemo naprijed pa nazad da se repair-amo, ako zagusti upalimo nitro i pobjegnemo u pozadinu i sve to pod kisom granata. Oko kt drzimo 3-4 schrek squada da rijesimo ambiciozne t34 i jacksone koji bi flankali. Okw ima najveci izbor dobrih unita a one koje su losije u pocetku s vremenom nakupe vet i postaju odlicne.(volksgrenadirs, raketenwerfer?). Sovjetski tenkovi imaju smijesne vet mogucnosti.

Svi igraju axis jer su op i laksi za igrat, svaki put i sam vidis broj igraca koji traze match u datom trenutku, redovito je 90-10% u korist axisa. Tužno

okw> soviet =ostheer > usf

EDIT: Da steta, relic sav balans odreduje prema 1vs1 modu dok vise igraca igra timske modove, kako im to ne ide u glavu da su u trendu timske igre(cs, lol, dota),

i da ucine nesto po tom pitanju

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 16:51 (pamark).

1 1 hvala 0
13 godina
pamark kaže...

Ova igra nikad neće biti balansirana za 3v3, 4v4.

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
pamark kaže...

HAHAha ipe , jos jedan axis fanboy, nisam siguran jel ovo mozda trolanje.

Ne mogu te ozbiljno ozbiljno shvatit kad igras samo axis, hahaha, ajde probaj  malo igrat sovjete ili nedaj boze usf pa da onda vidimo oce li biti op faction.

Problem je u tome sto allies ako ne pobjede do 20min, imaju jako male sanse za pobjedu, takav dizajn igre nije dobar i trebalo bi nesto izmjenit.

Nakon 20min axis izvede kt, tigrove, pantere uz elitnu pjesadiju i schreck blobove, u pozadni stoji stuka. Glavni counter na ovo je isu + arty( katusha za pjesadiju oko tenkova, te b4 za brisanje svega ali nazalost u commanderu koji se mora kupiti). Medium tenkovima nemozes ici head to head na axis, otope se prebrzo, a ako flankas pojest ce te schrekovi. Rjesenje je isu, iza mediumi za podrsku i dovrsavanje lowhealth tigrova, miniranje flankova od panthera s ugradenim nitrom.

Da se axis tenkovima makne nitro ili da se moze upaliti samo izvan borbe, puno bi se dobilo na balansu tenkovskih borbi, valjda bi americki lagani i mobilni TD trebali imati takvu mogucnost.

Hard counter na isu je jagtigar, svaki dobar tim ce imati okw igraca s jagtigrom, elefant niko ne koristi zato jer je commander s jagtigrom bolji 10puta( dobijes assault arty, odlicnu long range pjesadiju, sturm oficira) a i sam jagtigar puca kroz 6kuca, ej pazi ovo 6kuca. Elefant moze spotati sam za sebe, ali to nije tolika prednost da bi ga se koristilo ispred jagtigra.

Jagtigar brise s mape sve allied tenkove pucajuci kroz 3kuce i 2sume. Kod Jagtigra bi trebalo maknuti pucanje kroz prepreke i vec bi se puno dobilo.

Wermacht trenutno dode kao podrska okw-u, gradeci fuel cacheove, mg, i mortare. Nakon prezadnjeg patcha u kojem je buffan panther, tigar vise nije jedini way to go. Da tigar je sranje kad ga posaljes SAMOG među 2 td i shermana.

Vidim pati te maxim spam, lijepi counter je 7minutna stuka. Dobro nisi jos naletio na snajperski combo i m3.

Zis76 ima mogucnost artiljerije ali je daleko losiji od pak40, da je to smijesno.

Maxim je lakse ubiti u retretu, jer kad padne nosioc maxima onda ga drugi model mora pokupiti s poda, to ide dosta sporo, dok se mg magicno teleporta na rame drugog modela.

Podjednako igram obje strane, najzanimljivije je igrati okw zbog dobrog dizajna fakcije,OP unita, zanimljivih vet mogucnosti. Obersi melju sve predsobom, jedinu sansu imaju shock trupe ali ih pola krepa kad dodu blizu.Stuka je najbolja pokretna arty u igri. Oneshota 2 teamwepona svaki s po 6ljudi.

Kad dobijemo kt polako se pomicemo naprijed pa nazad da se repair-amo, ako zagusti upalimo nitro i pobjegnemo u pozadinu i sve to pod kisom granata. Oko kt drzimo 3-4 schrek squada da rijesimo ambiciozne t34 i jacksone koji bi flankali. Okw ima najveci izbor dobrih unita a one koje su losije u pocetku s vremenom nakupe vet i postaju odlicne.(volksgrenadirs, raketenwerfer?). Sovjetski tenkovi imaju smijesne vet mogucnosti.

Svi igraju axis jer su op i laksi za igrat, svaki put i sam vidis broj igraca koji traze match u datom trenutku, redovito je 90-10% u korist axisa. Tužno

okw> soviet =ostheer > usf

EDIT: Da steta, relic sav balans odreduje prema 1vs1 modu dok vise igraca igra timske modove, kako im to ne ide u glavu da su u trendu timske igre(cs, lol, dota),

i da ucine nesto po tom pitanju

ajme pameti moj sinko....i da igrao sam s rusima i zato ovo i govorim ne govorim napamet....kako da ja s ostheer-om rješim maxim pomoću s??!!! da netko voda stuku za menom i gađa maxime jednog po jedno??!!! pa znaš li ti uopće koliki štuka ima reload i znaš li da OKW dobija puno manje benzina i da jedna štuka košta 100benzina i ako napravi netko te 2-3 stuke u partiji 3v3 da on nemoze s tim stukama hodat zamnom i gađat maxime koji meni smetaju dok njega isto guze?!! kako ne kužiš da to onda nije NIKAKV balans svaka vojska treba imat način za ubit drugu i obrnuto u slučaju ostheer vs soviet nije tako ni blizu odnosno nisu balansirane jer su sovieti bolji od ostheera........u nekim stvarima se donekle mozemo složiti ali pola stvari nisi ni prokomentirao jer očito nemaš argumenata a to je npr. da ISU-152 puca HE granate i s njima jede pakove ko kokice....a o armoru KV-a necemo ni pričati......ovakve igre se na drugči način balansiraju ali njima to nije bio ni neki cilj čim su ubacili 1000000 komandera za svaku vojsku pa tko to moze balansirati......

EDIT: evo da ti odgovorim na edit....ma sve je to lova pamark lova je u pitanju kako da napraviš jednu igru prodaš je u komadu i tako zaradiš nikako jbga kad mozes fino svaki mjesec novog komanderica ubaciti i svkog za par dolara i ajmo... 

i daj pogledaj neke stvari nisu ti njemci tako OP kao što misliš jer igraš s komunjarama http://www.coh2.org/guides/category/2/ostheer-guides 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 14:20 (Ipe77).
10 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pozdrav ekipa,

naime, imam jedan problemčić..

kupio sam CoH 2 Wester Front preko Steama i počelo mi je Downloadat kao CoH2 (dakle bez nastavka - Wester Army )danas ujutro. Ja rekoh, sve je to uredu. Nakon toga kupio sam Obični CoH2 samo  Cd-Key,koji je trebalo copy-paste-tati u add-game da mi počne downloadat. Ali nista ne downloada, a zato piše da je i CoH2 i Coh 2 - Western Front u Library-u i piše mi ispod svake PLAY.

dali ima netko neki savjet ? o čemu se radi ?

p.s.

ispričavam se na slikama paint je malo blesav..ili sam ja ?{#}

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pozdrav ekipa,

naime, imam jedan problemčić..

kupio sam CoH 2 Wester Front preko Steama i počelo mi je Downloadat kao CoH2 (dakle bez nastavka - Wester Front )danas ujutro. Ja rekoh, sve je to uredu. Nakon toga kupio sam Obični CoH2 samo  Cd-Key,koji je trebalo copy-paste-tati u add-game da mi počne downloadat. Ali nista ne downloada, a zato piše da je i CoH2 i Coh 2 - Western Front u Library-u i piše mi ispod svake PLAY.

dali ima netko neki savjet ? o čemu se radi ?

p.s.

ispričavam se na slikama paint je malo blesav..ili sam ja ?{#}

0 0 hvala 0
15 godina

Ja isto imam Western Front, nedavno kupio i nisam nikada imao odvojeno (coh2 i coh2 wf). Coh2 wf samo se otkljuća, on se automacki downloada sa coh2. a probaj sve izbrisat pa ponovo downlodat i samo pokreni coh2 i western front bi trebo bit otključan ti.

17 godina
Company of Heroes 2

Odi desni klik na coh2 u libraryu i na svojstva/propertis pa na DLC

Tu vidi sta posjedujes, skini samo Company of Heroes 2, WF se otkljuca unutar toga.

Ovaj vikend je COH2 besplatan za probu, i uz POPUST na kupnju, pa recite kolegama da isprobaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 14:45 (pamark).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ok. hvala svima na odgovorima :D

0 0 hvala 0
17 godina
Ima ko da igra coh2 multiplay 2vs234?
Trazim ekipu.
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ima ko da igra coh2 multiplay 2vs234?
Trazim ekipu.

ja sam jucer poceo igrat multiplayer pa me dodaj na steam ako oces. nick mi je Mateo96

17 godina
Cure ko oce igra nek se javi na Steamu.
NEW_MAN
14 godina
Company of Heroes 2

Nisam cura, ali igram CoH sa ekipom. Ako si bar malo skillan, možemo se dogovoriti :D

Uglavnom, neznam da li pratite vijesti, ali puštena je u pogon CoH beta gdje se mogu isprobavati izmjene koje će Relic eventualno napraviti na igri. October patch još nije došao, vjerojatno negdje sljedeći tjedan dolazi, a do tad možete pogledati možebitne (ali i vrlo vjerojatne) promjene ovdje: LINK

Paragon

1 0 hvala 0
13 godina
Putn1k kaže...

Uglavnom, neznam da li pratite vijesti, ali puštena je u pogon CoH beta gdje se mogu isprobavati izmjene koje će Relic eventualno napraviti na igri. October patch još nije došao, vjerojatno negdje sljedeći tjedan dolazi, a do tad možete pogledati možebitne (ali i vrlo vjerojatne) promjene ovdje: LINK

Nerf hammer je udario pošteno ISU-a i JT-a. Vjerovatno će biti još neki promjena oko tih jedinica. Nego dobar start za Cynthia_RE otkad je preuzeo vodstvo.  

Ubi bene, ibi patria.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice