Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ne koristim steam, skinuo je preko torrenta.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Company of Heroes 2
Paulinjo kaže...

Ne koristim steam, skinuo je preko torrenta.

vjerojatno je nosTEAM verzija. samo izbrisi folder od igre i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 0:59 (CROBOY).
15 godina
neaktivan

Tako je da. Ajde super onda, neće ostati tragovi u ređistriju?

15 godina
Company of Heroes 2

Ima kakva ekipa da redovito igra (3 vs 3, 4 vs 4), javljaju je dvojica uigrana semi n00b-a, traže sebi slične da zaigraju protiv drskog nam neprijatelja. 

Mi smo Wermacht: Festung armor i Obercommand: Luftwaffe ground forces

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Igram ponekad coh2 pa mogu igrati za vas ako hocete.

PewDiePie
15 godina
facamen kaže...

cool, koji ti je rating i sa kojom specijalizacijom igras?

13 godina
neaktivan
hrc_smb kaže...
facamen kaže...

ja igram sa OK i igram čisto iz dosade jer me igra razočarala totalno nebalansirana u usporedbi s orginalom nije mu niti sjena po tom pitanju pa me skill nezanima....

Team32Ipe77
13 godina
Ipe77 kaže...
hrc_smb kaže...
facamen kaže...

ja igram sa OK i igram čisto iz dosade jer me igra razočarala totalno nebalansirana u usporedbi s orginalom nije mu niti sjena po tom pitanju pa me skill nezanima....

Bas i nije disbalansirano, sve moze counterat sve... nije niti u WWII bilo balansirano. Jest da je losije od CoH1 i slabooptimizirano, ali igra je odlicna.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Ipe77 kaže...
hrc_smb kaže...
facamen kaže...

Bas i nije disbalansirano, sve moze counterat sve... nije niti u WWII bilo balansirano. Jest da je losije od CoH1 i slabooptimizirano, ali igra je odlicna.

a lol nemože se RL uspoređivat s igrom u toj mjeri ovdje mora bit neki balans kojji fali u CoH-u 2

Team32Ipe77
13 godina
Company of Heroes 2

Lol... pa ne mozes niti sloziti da je neka formacija Rusa jaca od Nacisticke ako nije... uvijek nekome nesto ne pase u ovoj igri, to je takva igru u kojoj balance nikad nece biti 50/50. Uvijek ce nesto biti OP, kao i svakom RTSu. Nije niti CoH1 bio bog zna sto po balansu ali je ljudima pasao. 

Moras usporediti sa RL jer ako krenes van tih granica dobio si govno od igre i nikakvu realnost kojom se tezi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Lol... pa ne mozes niti sloziti da je neka formacija Rusa jaca od Nacisticke ako nije... uvijek nekome nesto ne pase u ovoj igri, to je takva igru u kojoj balance nikad nece biti 50/50. Uvijek ce nesto biti OP, kao i svakom RTSu. Nije niti CoH1 bio bog zna sto po balansu ali je ljudima pasao. 

Moras usporediti sa RL jer ako krenes van tih granica dobio si govno od igre i nikakvu realnost kojom se tezi.

nemoj se uvrijedit ali coh jedan je vrhunac strateškog balansa u RTS! 

EDIT: dovoljno je reći da u CoH1 imaš po tri doktrine,a ovdje ima po 20 komandera sad ti vidi što je lakše balansirat 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 3:27 (Ipe77).
17 godina
Ipe77 kaže...
SimeKZ kaže...

EDIT: dovoljno je reći da u CoH1 imaš po tri doktrine,a ovdje ima po 20 komandera sad ti vidi što je lakše balansirat 

NIje problem balansa u doktrinama sto ih ima 20, problem je u op jedinicama OKW-a, ionako Wehr i Sovjeti koriste 5-6 doktrina trenutno, ostale su lose i slabo se koriste, pogotovo sovjeti koji se oslanjaju na callin tenkove.

Citam da je balans bio dobar taman prije dolaska WFA, a sad tu imamo oberse koji tope sve pred sobom, bilo koja jedinica kad pokupi mg34 postaje terminator, kt koji naprijed ima previse armora itd.

pathfinderi s mg34 od obersa

BF3, BF4: [G] Pamark
13 godina
pamark kaže...

NIje problem balansa u doktrinama sto ih ima 20, problem je u op jedinicama OKW-a, ionako Wehr i Sovjeti koriste 5-6 doktrina trenutno, ostale su lose i slabo se koriste, pogotovo sovjeti koji se oslanjaju na callin tenkove.

Citam da je balans bio dobar taman prije dolaska WFA, a sad tu imamo oberse koji tope sve pred sobom, bilo koja jedinica kad pokupi mg34 postaje terminator, kt koji naprijed ima previse armora itd.

OKW je dio problema, a ne problem. Pogledaj iz drugog kuta, KT je tank koji ako ces izbaciti neces moci imati, ni stuku, ni pantheru ni nista osim eventualno Pume. Tribas trosit gorivo na tiere isto , uz ogromnu cijenu trebas pamtiti da OKW ima fuel penalty. Ako ga nerfas, biti ce smece. A na cemu se kompenzirati onda? OKW nema mediuma. I KT je bio jedino vozilo koji more protiv pjesadije i oklopa. Na kraju mozemo doci da se Rusi moraju nasloniti na call in... Naravno, imaju najbolje komandere u igri. Nije da nemaju izbora, malo se to suzilo sa nerfom ISU-a al eto, Ostheer mora tamo gdje je Tigar. Na kraju dana. KT ima 425 armora, visoko zar ne? Koliko Is2 ima armora? 375, to je isto prilicno visoko, jos je IS-2 puuno jeftiniji i Rusi mogu graditi fuel chachove, i nemaju fuel penalty, nalazi se skupa sa shock jedinicma, kv-8, artiljerijom, kamuflaza na topovima I Dupli T34-85 koji je usudim se reci daleko najbolji medium(i) u igri, pogotovo sa mark target. Recimo nerfas oberse, s cime ces kompenzirati? Sutra igras protiv nekoga koji ima u komanderu shock trupe koje spama,  ZISove i maxim i na kraju IS-2 ili ISU ili t34-85... Shock trupe sa svojim armorom su jednaki pain in the ass kao i obersi, razlika oni su callin, ali zato su u svako trecem komanderu...

Moze se natezati do jutro ovako. Igra je lose dizajnirana, a kako ce oni prodati nove komandere osim ako ne stave neku OP jedinicu? Tiger ace? To je bilo gamebreaking dosta dugo, pa su ga nerfali nakon dva mjeseca, kada su kvotu ispunili sa prodajom...

TL,DR igra je broken na mnogo razina a na bolje neće.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 21:38 (Et_Tu_Brute?).
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Znam da nije pravo pitanje ali jel ima tko da igra men of war assault squad 2 dodajte me Samo Karlo mogli bismo ponekad igratii?

PewDiePie
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
pamark kaže...
Ipe77 kaže...
SimeKZ kaže...

nemam ti što reći....Brutus ti je sve rekao više manje o čemu sam ja mislio pisat rako da pogledaj razmisli i shvatit ćeš da nije baš sve tako kako ti misliš.......

Team32Ipe77
15 godina
Company of Heroes 2

imam 350 odigranih sati u CoH2, u CoH1 vjerojatno i vise. igra je sve samo nebalansirana (ok, kada je izasla mozda nije bila), ali Relic se dosta trudi i radi konstantno na njoj - slusa igracu zajednicu.

cudi me da se nitko od ekipe iz Bug-a (Drago, Oleg), ljubitelji WW2 nisu zakacili na nju. mozda i jesu, pa mudro sute i igraju u pozadini pod cudnim nickovima :)

0 0 hvala 0
17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
pamark kaže...

OKW je dio problema, a ne problem. Pogledaj iz drugog kuta, KT je tank koji ako ces izbaciti neces moci imati, ni stuku, ni pantheru ni nista osim eventualno Pume. Tribas trosit gorivo na tiere isto , uz ogromnu cijenu trebas pamtiti da OKW ima fuel penalty. Ako ga nerfas, biti ce smece. A na cemu se kompenzirati onda? OKW nema mediuma. I KT je bio jedino vozilo koji more protiv pjesadije i oklopa. Na kraju mozemo doci da se Rusi moraju nasloniti na call in... Naravno, imaju najbolje komandere u igri. Nije da nemaju izbora, malo se to suzilo sa nerfom ISU-a al eto, Ostheer mora tamo gdje je Tigar. Na kraju dana. KT ima 425 armora, visoko zar ne? Koliko Is2 ima armora? 375, to je isto prilicno visoko, jos je IS-2 puuno jeftiniji i Rusi mogu graditi fuel chachove, i nemaju fuel penalty, nalazi se skupa sa shock jedinicma, kv-8, artiljerijom, kamuflaza na topovima I Dupli T34-85 koji je usudim se reci daleko najbolji medium(i) u igri, pogotovo sa mark target. Recimo nerfas oberse, s cime ces kompenzirati? Sutra igras protiv nekoga koji ima u komanderu shock trupe koje spama,  ZISove i maxim i na kraju IS-2 ili ISU ili t34-85... Shock trupe sa svojim armorom su jednaki pain in the ass kao i obersi, razlika oni su callin, ali zato su u svako trecem komanderu...

Moze se natezati do jutro ovako. Igra je lose dizajnirana, a kako ce oni prodati nove komandere osim ako ne stave neku OP jedinicu? Tiger ace? To je bilo gamebreaking dosta dugo, pa su ga nerfali nakon dva mjeseca, kada su kvotu ispunili sa prodajom...

TL,DR igra je broken na mnogo razina a na bolje neće.

Sto ti ovo znaci: "KT je tank koji ako ces izbaciti neces moci imati, ni stuku, ni pantheru ni nista osim eventualno Pume", ako ga izbacimo iz igre ? kako necu moci imati ostala vozila ako su i dalje u igri ? (nisam za izbacivanje kt-a, za nekakav nerf jesam, smanjivanje zadnjeg armora....)

Zasto bi bio smece ako bi se nerfo, zato sto ga vise neces moci poslat negdje samog da se proseta, da ga nebi flankali, nego ces uvijek morat za njim vodit volk-ober blob, a sto je onda ipak previse posla/microa.

Necu dalje ni citat, sigurno sa 8 igara kao allies znas sve sto ne valja kod sovjeta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 12:29 (pamark).
13 godina
pamark kaže...

Sto ti ovo znaci: "KT je tank koji ako ces izbaciti neces moci imati, ni stuku, ni pantheru ni nista osim eventualno Pume", ako ga izbacimo iz igre ? kako necu moci imati ostala vozila ako su i dalje u igri ? (nisam za izbacivanje kt-a, za nekakav nerf jesam, smanjivanje zadnjeg armora....)

Zasto bi bio smece ako bi se nerfo, zato sto ga vise neces moci poslat negdje samog da se proseta, da ga nebi flankali, nego ces uvijek morat za njim vodit volk-ober blob, a sto je onda ipak previse posla/microa.

Necu dalje ni citat, sigurno sa 8 igara kao allies znas sve sto ne valja kod sovjeta.

To znaci da uz normalnu partiju, gdje je donekle mjere i ima (1v1, 2v2) ti nemozes izbaciti pantheru, ni stuku, niti ista skuplje od pume ako mislis ici na king tigra. Znaci imas nula armora, nula (ako igras modove oko kojih se igra pokusava balansirati) prvih pola sata ako mislis ici na king tigra. Druga je stvar 4v4, gdje svi spamaju fuel chachove pa bude 10-ak ISUa i IS2 tigrova i 5-6 king tigrova. Al tamo gdje se igra balansira to je druga prica. Netrebas citat, rečem ti odmah da znam sto sve valja kod sovjeta. Molio bih lijepo, ako ne zelis argumentirati normalno netrebas me ni citirati.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 16:06 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
Company of Heroes 2

Igram igru 642 sati, a balans hmmmm. sve je stavr strategije i naćina igranja. ako igraš s noobovim onda... eto upravo završio partiju 4vs4 od 1h i 5min. i igra je preodlična eto slike.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

ne kužim kako to nekima nemože ući u glavu da kad igraš sa OK i želiš ići na KT da se trebaš odreć svakog drugog oklopa jer do kinga trebaš napravit 3 kuće koje koštaju benzin i onda još 260 za kinga....

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Company of Heroes 2

Tocno tako, nemozes izbacit KT u prvih 20-25min ako trosis fuel na nesto drugo, imas nula armoura te ce te druga strana pregazit oklopom do tad u modovima u kojima se igra pokusava balansirat, ako nisu njubeki. Ako vam to uspijeva, odlicno !  U 4vs4 oslanjas se na prijateljski oklop do tad.

KT je non-doctrinal, za IS2 moras odabrat samo jednog komandera. Komanderi OpKW dodu kao dodatak, dok kod sovjeta predstavlja obvezni dio.

U koliko komandera se nalazi IS2, u jednom; a tigar I kod Wehr-a u nekoliko. (kamuflaza kod zis-a ,lol, za biranje KV-8 prije IS2 uvijek budes kažnjen, Shock trupe pain in the ass-> to je l2p problem [obersi sa IR stg su jaci od shocksa na  kratkoj distanci] )

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 23:09 (pamark).

0 1 hvala 0
13 godina
pamark kaže...

Tocno tako, nemozes izbacit KT u prvih 20-25min ako trosis fuel na nesto drugo, imas nula armoura te ce te druga strana pregazit oklopom do tad u modovima u kojima se igra pokusava balansirat, ako nisu njubeki. Ako vam to uspijeva, odlicno !  U 4vs4 oslanjas se na prijateljski oklop do tad.

KT je non-doctrinal, za IS2 moras odabrat samo jednog komandera. Komanderi OpKW dodu kao dodatak, dok kod sovjeta predstavlja obvezni dio.

U koliko komandera se nalazi IS2, u jednom; a tigar I kod Wehr-a u nekoliko. (kamuflaza kod zis-a ,lol, za biranje KV-8 prije IS2 uvijek budes kažnjen, Shock trupe pain in the ass-> to je l2p problem [obersi sa IR stg su jaci od shocksa na  kratkoj distanci] )

Da, nije sve do balansa, samo dizajniranje fakcija je lose. Je istina, obvezni su komanderi rusima, ali kazem, nije da nemaju izbora... Najbolje komandere imaju.

Al brate, shock trupe bi i jesu l2p problem sve dok je a-move, kada se pocne koristiti smoke od shock trupa, onda bjez u bazu...

Pa dobro je da su obersi sa IR stg jaci od shock trupsa, zar ne? Ipak oni se nalaze u komanderu(IR stg), i kostaju 90 municije, pa nisu vise jači na daljinu sada su na blizini jači... Al to se veoma rijetko koristi osim u 4v4, zato jer municija treba za druge stvari, pogotovo kada ti je income municije na 66%. Postavi 2-3 panzershrecka i bacaj bombe, to je jedina stvar na sta OKW mora trositi municiju, ostalo je sve.... luksuz.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 23:17 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
Company of Heroes 2

Idemo se odmaci od balansa, jer tome nema zakljucka

Kakve su vama performanse u igri, ja sam kroz 2 zadnja tjedna spustio kvalitetu sa high na low(rezolucija je 1080p, konfiguracija pod My PC), svakim patchem igra radi losije. Jucer sam upalio MSI afterburner i pratio stanje, gpu usage ne prelazi 50% ???, a cpu usage ne ide iznad 70%, jel to znaci da sam ogranicen procom; Jel nije kod bottleneka cpu uvijek iznad 90% ??

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 12:33 (pamark).

0 1 hvala 0
17 godina
pamark kaže...

Idemo se odmaci od balansa, jer tome nema zakljucka

Kakve su vama performanse u igri, ja sam kroz 2 zadnja tjedna spustio kvalitetu sa high na low(rezolucija je 1080p, konfiguracija pod My PC), svakim patchem igra radi losije. Jucer sam upalio MSI afterburner i pratio stanje, gpu usage ne prelazi 50% ???, a cpu usage ne ide iznad 70%, jel to znaci da sam ogranicen procom; Jel nije kod bottleneka cpu uvijek iznad 90% ??

Proc ti je dobar trebao bi gi samo oc na 3.5ghz... ja sam imao taj proc i velika je razlika stock i oc na 3.5 probaj odvrtit bench sada i kad ocas na 3.5 pa ces vidjet razliku u fps a pogotovo bi trebao vidjet u min fps razliku

14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

dali je moguce varati u igri? upravo sam zavrsio partiju od 3h (4v4) i ovi protivnici su stalno stancali is2, isu i tiger-a (imali su ih po 10ak u bazi i jos 15ak koji su nas stalno napadali.. imali su i druge tenkove oklopna vozila itd.)??

0 0 hvala 0
13 godina
CROBOY kaže...

dali je moguce varati u igri? upravo sam zavrsio partiju od 3h (4v4) i ovi protivnici su stalno stancali is2, isu i tiger-a (imali su ih po 10ak u bazi i jos 15ak koji su nas stalno napadali.. imali su i druge tenkove oklopna vozila itd.)??

Naravno da  nije moguce

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 19:17 (SimeKZ).
17 godina
Company of Heroes 2

HAHAHA ako ovih dana naletite na americke terminatore znajte da se radi o bugu.

Na coh2.org je iznesen game-breaking bug kako usf unite napraviti terminatorima.

Za sve vas zainteresirane da s OpKW noobovima obrisete pod uputite se ovdje:

http://www.coh2.org/topic/29397/bug-report-usf-superhuman-units

EDIT1: U slucaju da se doticni topic zakljuca, evo tu:

The making of superman

Idea: Units getting on/off the vehicle will keep their time-limited buff permanently, this will happen to both infantry and vehicle. Relic has fixed the effect of bulletins some patches ago, but the effect of ability still exists.

1. Build one Captain, fight some battle and unlock the ability "On me"
2. Build one unit than u want to upgrade into "Superman". This units will be called A, it could be muiltiple infantry units.
3. Build one Vehicle, Ambulance would be just fine.
4. Move A near Captain; decrew Ambulance; use "On Me" ability of Captain; before the effect runs off, order A to crew Ambulance and decrew. Repeat this step once "On Me" Cooldown finishes.
5. Since "On Me" provide accuracy, received dmg and evasion buff to all nearby infantries, A will eventually get almost 100% accuracy, evasion and even invunerability.

Same Bug can be used to vehicles:
1. Order Stuart to use "Stun shot"
2. Decrew Stuart
3. Recrew Stuart
4. Now Stuart can stun enemy forever, but its dmg output is reduced as well.

1. Order M36 to use "HVAP rounds"
2. Decrew and recrew M36
3. M36 now uses Free HVAP rounds forever!

Hope it will be fixed soon
EDIT2: Ocekivano topic je uklonjen, no eto tu upute, uzivajte.
EDIT3: Zakrpano ! (15.1)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 22:55 (pamark).

2 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

ako je netko zainteresiran za odigrat koju partiju s njemcima samo neka se javi meni je svejedno izgubili dobili ne grizem se puno... 

Team32Ipe77
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Company of Heroes 2

Danas pocinje drugi po redu "Make War not Love"

Ukoliko coh pobijedi rome2 dobit ce skinove i komandere

Pitanje je nove ili stare komandere.

https://twitter.com/companyheroes/status/563747587485093890

0 0 hvala 1
17 godina
Company of Heroes 2

Sve je na popustu do -75% ( WFA, Ardenns Assault, komanderi, .....)

http://store.steampowered.com/app/231430/

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice