Jel netko ima Tomson TG782i ima te li problema sa lagom. Otvorio sam mu portove ali nije pomoglo, ovako mi nije lagalo niti u beti znalo se desiti koji put ali ne konstantno tada sam imao zte modem od H1 telekoma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ima i toga na ovome svijetu.
kako su bolesni ti rusi na mozak, a i nisu baš preslabi u igri. to valjda priča neka ekipa koja nem ni net ni struju, al bitno je da ....
http://gamereport.tportal.hr/278607/Zaustavljena-Company-of-Heroes-2-prodaja-u-Rusiji.html?keywords=vijest
Tako je to u Sovjetskoj Rusiji. Pratim neko vrijeme po forumima mržnju koju sipaju ruski igrači. U nekim stvarima imaju pravo, ali čovječe zabraniti proizvod kao da te neko tjera da to kupiš je smiješno.
Tier 2 ruska pjesadia (penal batalion) nema sanse protiv tier 2 njemackih Panzergranadiersa (tier 2) .Ovi ih pometu kao male zečiće. Di je tu pravda ?! Zabraniti prodaju igre dok to ne isprave xD
Problem igre je kasnija faza gdje njemci gaze i rusi nemaju baš neke šanse (u početku su podjednaki)
Par puta mi se dogodilo da neprijatelj već skoro poražen od nikud izvukao deset panthera(2vs2...) i prošetao se po mapi(cijena panthera i su85 je ista(lol)). Samo u čudu gledaš odakle mu a ti držiš veći dio mape skoro cijelu partiju.
Isto tako rusi nemaju pravi odgovor tenkovima na njemačke tenkove jer dok dodjes do is2 partija je već skoro gotova.Ja ako sam dva puta došao do is2 ali je partija tada već bila gotova a švabe mi malo malo isfuraju ferdinanda ili tigera.Sve u svemu balans je narušen zadnjim pečom.
Kako partija ide dalje tako rusi puše na veliko
Znam,ja igram vecinom s rusima i jedini nacin na pobjedu je da isforsiras obadva oil fuel tocke inace je pusiona. Inace recimo Panzer IV je tier 3 tenk,a SU 85 tier 4 kod rusa,a T34/T76 su tolko jadna smeca da ih nema ni smisla praviti,barem u igri. Nelogicno. Panzer iv je mobilan,brz,a su 85 ima top namoniran na tijelo,totalna katastrofa od tenka. Dok se ovaj okrene da opali, panzer ga je vec ownao.
to bi bilo riješivo kad bi rusi imali pješadiju koja ima rpg....one bombice na konskriptima su dobre samo za laganu imobilizaciju da nemože brzo pobjeć
Njemačka definitivno ima prejake tenkove u odnosu na Ruse i onog trenutka kad dođu do njih, stvar je gotova. Rusi nemaju pješadiju koja može konkurirati oklopu, što je najveći minus. Njemačka ima čak i to: panzergrenadiersi su iznimno opasni za tenkove i Rusima hitno treba takva jedinica.
eventualno nekakvo spamanje su85 koje koliko čitam mnogi rade ali vrlo često je tada već kasno.
i topovi nsu baš nešto učinkovoti kad ti ih zakolje artiljerijom na brzinu (strafing run)
Mogu Rusi kontrirati Švabama, ali treba korisiti više jedinica. Igra je dobro balansirana za 1v1, ali zato u svemu iznad Nijemci dominiraju. Mislim da je jedan od glavnih problema nedostatak manevarskog prostora. Rusi na početku moraju biti jako agresivni, ali šta im to koristi kad Švabe sa 2 mg-a mogu zaključati pola mape na početku. Ne možeš flankati kad je na svakom koraku ili bunker ili mg. To je po meni najveći fail mp komponente.
Kad je mapa odgovarajuće veličine, Rusi su možda i superiorniji. Dok Švabe izgrade prvu zgradu, Rusi mogu imati već 2 conscript squada koji su zauzeli 2-3 teritorije i samim time mogu diktirati tempo partije.
ja mislim da rusi nisu slabiji, nego kompliciraniji i treba puno više taktizirat. s švabima uzmi dosta tenkova i to je to.
Pa problem su panzergranadiers kao sto je vec kolega iznad rekao. Upgrejdas 2 squada njih i imas odgovor na svaki oklop od rusa. Oni mi i predstavljaju najveci problem kad igram sa rusima. Obicno kako ide partija. Prvo naprave MG,da bi kao rus kontrirao mg-u moram upgrejdati pioneer na flame i napraviti truck da mogu biti brz i ocistiti tocku od njemackog MG-a posto obicno naprave po 2 ili 3 MG squada. Onda vec obicno slijedeca jedinica izlazi panzergranadiers,a ja moram vec razmisljati o nekim tenkovima,jer sa tim panzergaranadierima sto setaju po mapi mogu se slikati sa tim kamioncicem i upgrejdanim flame pionirima Pokosit ce ga iz jednog šusa. Onda rusi naprave obicno tier4 SU85 jer tiers 3 T76 protiv panzera IV i panzergranadiersa nema šanse. A da ne govorim o wirbelwindu. Pa taj samelje squad u 5 sekundi. Brz,mobilan i flanka te kako hoće i gdje hoće.
eto nakon par sati igranja s rusima ona statistika je koma, ono ubiju 100 jedinica a rusi 40. švabi imaju tenkove ko planine ovi ruski ko da pljuju u njih i još su rusi 10 puta kompliciraniji.
hahaha,dobro,nemoj sad pretjerivati.Uopce nije tako kao sto si napisao. Ja sam u pocetku igrao sa njemcima.I dosta je tesko drzati kontrolne tocke ispocetka jer rusi zahtjevaju malo vise mikro taktiziranja,ali zato imaju odlican ratio protiv svaba.Kasnije njemci imaju prednost jer u igru ulazi njihovi tenkovi,ali opet uz malo taktiziranja rusi mogu prevladati jer imaju T76 ram i brdo opcija za flank. Igra je dosta dobro balansirana,eventualno malo povecati fuel cost ili man power za pazer IV.
Ja igram uglavnom s Njemačkom zbog Panzergrenadiersa, s obzirom da nemam pojma kako s Rusima postići jeftini anti-tank, kad bolje razmislim, nemam pojma kako s Rusima uopće kontrirati njemačkim tenkovima.

jeftin?
koliko tih stick bombi ili šta već moraš bacit na tigera da ga uništiš?tonu!
one služe samo za imobilizaciju i to ne potpunu.što se tiče imobilizacije su dobre a što se tiče uništvanja tenkova su loše pogotovo velikih tenkova jer tome nisu niti namjenjene
baci ju na ferdinanda pa se divi
za uništavanje tenkova su dobri satcheli ali im treba puno da eksplodiraju.ok možeš ga prvo lagano imobilizirat pa roknut satchel ali kad skontaš koliko je to muka i komplikacija a švabo ti samo dođe sa panzerg i roka bez da misli
eventualno smanjit satchel vrijeme eksplodiranja ili recimo penal bataljonu dat nekakav rpg
Satcheli? Da, ali satchel treba baciti/nalijepiti na tenk, a projekti leti do tenka s 50m.
Gdje je najpovoljnije kupiti igru?
Ja igram uglavnom s Njemačkom zbog Panzergrenadiersa, s obzirom da nemam pojma kako s Rusima postići jeftini anti-tank, kad bolje razmislim, nemam pojma kako s Rusima uopće kontrirati njemačkim tenkovima.
Pa kontriras sa Guard pjesadijom i njihovim AT puskama,conscript granade koje uniste engine,AT topom i ram opcijom sa T76.
ajd dobro, al ruski commanderi su od puno većih koristi nego švabski i to isto jedna od jako bitnih stavki kod rusa (rusi i taktika i taktika i samo taktika...). mislim meni je sve u svemu igra super, odigram dva tri meća na dan i to je to i nije neki loš osjećaj izgubit jer bitno igrat i onaj osjećaj poslije borbe.
Pa kontriras sa Guard pjesadijom i njihovim AT puskama,conscript granade koje uniste engine,AT topom i ram opcijom sa T76.
Loš sam ja za to još. Mislim da su Njemčke trupe za njubare poput mene, jer vidim da iskusniji igrači redom uzimaju sve više Ruse, dakle mogu iskoristiti prednosti kad znaš što radiš.
imam problem instalirao sam company of heroes 2,i kad ju hocu pokrenut otvori se ova proku
steam must be runnig to play this game. try again by again by launching game from steam.
jer moram instalirat taj steam ili sto..
Ako tako kaze, Da :)
Guys, koje bi settingse postigao sa XFX 7750 1gb?
počnem igrat i samo mi odjednom izbaci server error i vrati se na početak igre (kao kad je upalim). dal zna netko koji je razlog?
imam problem instalirao sam company of heroes 2,i kad ju hocu pokrenut otvori se ova proku
steam must be runnig to play this game. try again by again by launching game from steam.
jer moram instalirat taj steam ili sto..
Meni samo nije jasno kako si je uopce instalirao bez steama ili je to Torrent edition?