Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 261.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Company of Heroes 2
Tonči kaže...
stručnjak kaže...

Prvi COH sam igrao i igra mi je odlična...onada sam igrao COH online i daleko najbolja....sada sam priznajem skinuo pirat da probam da ne bacim pare ako mi se ne svidi i srećom sam sačuvao 350 kn...meni je igra užas.

Što ti je, konkretno, užas? Ne znaš kako se igra?

Aj molim te pročitaj što sam napisao....igrao cam COH prije igrao sam i ovaj...što znači da znam kako se igra...jednostavno ne sviđa mi se ništa....od grafike, igrivosti, izdavanje naredbi,panel naredbi.... pa nadaljee!!!

Frka85
16 godina
odjavljen

Pa, ako znaš CoH igrati, ne znači da znaš CoH 2. Ima dosta CoH igrača koji se ne snalaze baš i gube partiju za partijom. Nije to sramota, nauči se. Poznanik je pljucao po igri dok nije naučio, a sad mu je dobra. Dosta su neke stvari drugačije, ali nisu lošije baš. Ja sam je mrzio u startu, imao sam osjećaj da nije balansirana, da je previše jednostavna, pa teška pa... smeće. Ali ne... nakon nekog vremena, kad "uhvatiš ruku" otvara se cijeli niz mogućnosti. Kombinacija je bezbroj za svašta.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 0:19 (Tonči).
15 godina
stručnjak kaže...
Tonči kaže...
stručnjak kaže...

Prvi COH sam igrao i igra mi je odlična...onada sam igrao COH online i daleko najbolja....sada sam priznajem skinuo pirat da probam da ne bacim pare ako mi se ne svidi i srećom sam sačuvao 350 kn...meni je igra užas.

Aj molim te pročitaj što sam napisao....igrao cam COH prije igrao sam i ovaj...što znači da znam kako se igra...jednostavno ne sviđa mi se ništa....od grafike, igrivosti, izdavanje naredbi,panel naredbi.... pa nadaljee!!!

e stvarno me zanima kakv bi to rts bio koji bi tebe zanimao i još ti se "sviđao".? on bi onako lijepi tenkić s cijetićima i leptirićima i još bi buljio u njega min 5 min kako puca, i još da pješadija da izgleda ko hrpa nadrogiranih hippya. {#}

malo si prviše popljuvao igru, čini mi se!

12 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
x_sin kaže...
animosity_frenzy kaže...

Ne može se vidjeti.

Nešto Relic kemija sa Valveom tj. Steamom u vezi toga. Izaći će podrška za takve stvari naknadno.

hvala, a da li znaš gdje mogu naći hotkeys objašnjenja?

Hotkeys objašnjenja? Ne kužim...

Hotkeyevi su ti predefinirani. Imaš 'klasik' gdje su razbacani po cijeloj tipkovnici i 'grid keys' gdje su u igri uvijek iste tipke: qwer, asdf i yxcv. To možeš nariktati na opcijama.

Mislio sam na kratice na tipkovnici. Dakle, kratice za neke akcije da ne moram klikati mišem. I, kad već davim, ako imaš neki link na top taktike. ;)

15 godina
Company of Heroes 2

Bro Team Pill - Company of Heroes 2

2 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Imam problema s FPS-om, ingame mi je na low, rezolucija 1280x720 i oko 30 fps.. a izgleda užasno. :S
Imam AMD Phenom II x4 925, Sapphire HD 6670 GDDR3 (OC) i 4GB DDR3 RAM.
Može pomoć neko? Driveri su updateani btw. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Company of Heroes 2

nema pomoći, igra je jednostavno neoptimizirana.

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

ali i ta kartica nije bas zvijer gddr3 memorija..:(

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Company of Heroes 2
Super mi je kritika na igru "nije optimizirana", jer naravno, nema igrač slab hardver star 3 generacije, nego su developeri preskočili kliknuti "optimize".
Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Super mi je kritika na igru "nije optimizirana", jer naravno, nema igrač slab hardver star 3 generacije, nego su developeri preskočili kliknuti "optimize".

Eh, budem novu grafu vjerojatno kupio za GTA V haha. Al ono, nema se para da se uvijek prati sve najnovije :/

17 godina
Company of Heroes 2

@Tonči

Čekaj hoćeš reći da je igra super optimizirana? ako jedan FC 3 radi na mojoj kanti staroj 3 generacije bez problema na very high detaljima, jedan Crysis na high detaljima,Metro isto na solidnim detaljima tjeram bez beda itd.

a jedan Company of heroes mi na mediumu ima frame dropove na 20 fpsa...da to je ako se mene pita neoptimizirana igra {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 23:11 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
xXxBartmanxXx kaže...

Imam problema s FPS-om, ingame mi je na low, rezolucija 1280x720 i oko 30 fps.. a izgleda užasno. :S
Imam AMD Phenom II x4 925, Sapphire HD 6670 GDDR3 (OC) i 4GB DDR3 RAM.
Može pomoć neko? Driveri su updateani btw. 

jednostavno ti je komp preslab.

zašto govorite o nekakvoj neoptimiziranosti a kompovi su vam stari tri generacije??

lobotomac90

da preslab je za ovu igru.jer kad igraš mp sa više igrača i kad ti se na ekran nakrca masa vojske naravno da će ti štekat.procesor star a samo ću ti reć što vjerojatno i sam znaš da je 7XX serija na putu a ti imaš 4XX graficke.šta očekuješ?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 23:13 (Kill Frenzy).
17 godina
Kill Frenzy kaže...

lobotomac90

da preslab je za ovu igru.jer kad igraš mp sa više igrača i kad ti se na ekran nakrca masa vojske naravno da će ti štekat.procesor star a samo ću ti reć što vjerojatno i sam znaš da je 7XX serija na putu a ti imaš 4XX graficke.šta očekuješ?

MP nisam ni probao,govorim za prvih 10 minuta SP kampanje, jasno je meni da je moj komp star i da nije idealan za nove igre, ali hoću reći ako je u stanju pokrenuti navedene naslove na pristojnim detaljima koji su po meni grafički impresivni i kada izađe onda nešto tipa COH 2 što mi trokira na low detaljima naravno da nisam zadovoljan i da ću reći kako su mogli bolje optimizirati igru. A jbg nema se para da se prati high end konfiguracije, kako izlazi nova serija grafičkih ili procesora,a nisam vjerojatno jedini stoga treba i na nas sa starijim kompovima malo mislit, naravno da ne očekujem da vrtim sve na full detaljima u HD rezoluciji sa 4x MSAA, ali da mogu pokrenuti na nekom mediumu da mi ne šteka nije na odmet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 23:31 (lobotomac90).
13 godina
lobotomac90 kaže...
Kill Frenzy kaže...

lobotomac90

MP nisam ni probao,govorim za prvih 10 minuta SP kampanje, jasno je meni da je moj komp star i da nije idealan za nove igre, ali hoću reći ako je u stanju pokrenuti navedene naslove na pristojnim detaljima koji su po meni grafički impresivni i kada izađe onda nešto tipa COH 2 što mi trokira na low detaljima naravno da nisam zadovoljan i da ću reći kako su mogli bolje optimizirati igru. A jbg nema se para da se prati high end konfiguracije, kako izlazi nova serija grafičkih ili procesora,a nisam vjerojatno jedini stoga treba i na nas sa starijim kompovima malo mislit, naravno da ne očekujem da vrtim sve na full detaljima u HD rezoluciji sa 4x MSAA, ali da mogu pokrenuti na nekom mediumu da mi ne šteka nije na odmet.

ja sam igrao fc3 i bez ljutnje tvoj komp nemre gurat fc3 na very high(slideshow se ne računa:D)..

ne zelim te vrijedjat i znam kak je kad se nema love uostalom ja sam se donedavno na apu igrao..:D

i nemre se strategija usporedjivat sa fpsom ispravite me ako grijesim..;)

inače ajmo malo ontopic ocemo se mozda skupit za neku bitku 2v2 unaprijed da naglasim da sam strasno los (12h igranja, nisam stigao vise) ili ako ima isto neko ko ne igra bajno nek se javi pa mozemo bacit jedan mec..:D 

15 godina
Company of Heroes 2

lobotomac90

ok slažem se ali nije istina da je igra tako strašno loša što se tiče optimizacije za pc.moglo bi bolje ali nije strašno

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 23:45 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
lobotomac90 kaže...

@Tonči

Čekaj hoćeš reći da je igra super optimizirana? ako jedan FC 3 radi na mojoj kanti staroj 3 generacije bez problema na very high detaljima, jedan Crysis na high detaljima,Metro isto na solidnim detaljima tjeram bez beda itd.

a jedan Company of heroes mi na mediumu ima frame dropove na 20 fpsa...da to je ako se mene pita neoptimizirana igra {#}

http://www.techspot.com/review/615-far-cry-3-performance/page3.html

Što to znači da ti FC3 radi? Metro ti radi? Na kakvim točno detaljima i rezoluciji? Dakle, Far Cry 3 ti radi na najviše 25 FPS na Very High detaljima i to samo ako posudiš brži procesor od nekoga. U rezoluciji manjoj od FullHD-a može ti raditi i u tih 25 (toliko gura i7-Extreme koji ti nemaš ni približno).

CoH 2 je također i drugačija igra, a ulogu mogu igrati i driveri. Naime, igra se možda (morao bih provjeriti) više oslanja na CPU, koji je kod tebe muzejski primjerak (star 5 generacija). 

lobotomac90 kaže...
Kill Frenzy kaže...

lobotomac90

Prvo provjeri da imaš Windowse 7, da imaš barem 4GB memorije u sustavu tj. barem 2GB slobodno prije pokretanja igre, da imaš posljednje drivere za svoju karticu (službene).

Sudeći prema tipu igre, za razliku od FPS-ova, CoH se vjerojatno mnogo više oslanja na CPU, nego spomenute igre. GPU ti ne bi trebao biti slab, no CPU ti je neupotrebljiv za današnje standarde i mislim da je i usko grlo za GTX 460. RAM ti također nije ništa mlado ni brzo ni za najniže standarde danas.

Provjeri (uključi Task manager) da ti dok igraš CPU nije "zakucan" na 100%. Također, provjeri i je li grafička kartica na 100% (MSI alati). Možeš obratiti pozornost i na aktivnost diskova (koja bi trebala biti gotovo nikakva tijekom igranja).

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 23:48 (Tonči).
17 godina
Company of Heroes 2

nisam nigdje spomenio kako FC 3 igram u full HD sa MSAA,nego reza 1600x1050,video options very high,AA off i radi izmđu 30 i 40 fpsa što je sasvim igrivo, isto tako ni za metro nisam rekao da vrtim na fullu što naravno i ne zahtjevam s obzirom da je komp u banani za današnje standarde, ali da igram na solidnim detaljima i da mi ne šteka je istina, dok COH trokira na medium,low nisam isprobao,nema se smisla prepucavati, vi koji možete igrat uživajte u igri i sve 5 :)

i nisam imbecil da ne znam koliko imam rama, koji driver i koji mi je OS gore, ne sekiraj se,što se tiče proca svjestan sam također da je star 5 godina i da ne koristi pun potencijal grafe, ali kao što rekoh financije ne dopuštaju zamjenu pa se moram zadovoljiti onim što imam.

a sad na stranu moj komp, nego vidio sam da se žale ljudi po forumu koji imaju i bolje kompove na optimizaciju, tako da i dalje mislim da nisam pogriješio kada sam rekao da je igra neoptimizirana...

i neću vam spamat temu više, samo sam iznjeo svoje mišljenje koje se temelji ne nečemu,uživajte u igri koji možete i no hard feelings {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 0:09 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

^^Nisam sad sve čitao ali da pitam, jesi li probao odvrtiti bench, šta kaže? Kod mene je dosta skakutav framerate, na slikama su vidljive postavke i bench rezultat.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 0:28 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Company of Heroes 2

ma meni je nekih 20 frameova bio avg na medium detaljima bez AA,obrisao sam igru tako da ne mogu screenove bubnit :D

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Danas mi cijeli dan laga coh 2 jel vi imate problema sa lagom.

BF3:crna_bandera
16 godina
rokonja kaže...
stručnjak kaže...
Tonči kaže...
stručnjak kaže...

e stvarno me zanima kakv bi to rts bio koji bi tebe zanimao i još ti se "sviđao".? on bi onako lijepi tenkić s cijetićima i leptirićima i još bi buljio u njega min 5 min kako puca, i još da pješadija da izgleda ko hrpa nadrogiranih hippya. {#}

malo si prviše popljuvao igru, čini mi se!

Tko želi igrati neka igra meni se ne sviđa i točka. Ne pljujem po igri nego samo pišem svoje mišljenje. Na COH 1 odigrao sam stotine sati i bila mi je odlična ali ova mi nekako ne leži ali tko voli nek igra.

Frka85
15 godina
Wolf88 kaže...

Danas mi cijeli dan laga coh 2 jel vi imate problema sa lagom.

ne

15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Prolistam povremeno temu kad zasvijetli otkako sam odustao od kupovine igre, čak i od torrenta.

Osobno, na mom računalu se igra vukla kao krepani mačak no to je bila Alfa i Beta tako da ne mora ništa značiti.

U pitanju su bili klasika najnoviji driveri za karticu i dobro održavano računalo.

Također, vrtim sve ove nove naslove na relativno visokim postavkama odnosno u nativnoj full HD rezoluciji (bez filtera naravno)

te sam zadovoljan sa svojim računalom no neke igre naprosto ne može 'prožvakati' kako god okrenem.

Komp nije bogzna što no razmjerno sam ga dobro složio tako da mi se ništa ne bottlenecka u svakom slučaju.

Znam da sam ostao neugodno iznenađen kad sam zaigrao jer grafika uistinu za mene nije ni malo impesivna a

sys. req. odnosno realni zahtjevi 'van papira' su očito neproporcionalno veliki.

Da li je stvar do te famozne optimizacije s kojom se svi razbacuju - ne znam.

Sve u svemu, po mom, igra je mogla izgledati puno bolje i izvoditi se puno glađe.

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 12:20 (forzzuk).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Company of Heroes 2

Jedinica je bila nevjerovatno zahtjevna kad je izašla. Kada sam sa frendom igrao preko LAN-a, uvijek smo radili performance test i maštali kako ćemo jednog dana igrati sve na max bez trzanja. Frend bi kupio novi komp, pa bi zumirali jedinice i divili se grafici.

Za koju godinu kada izađu DLC-ovi i modovi, mogla bi biti super igra

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Jeste li vi kupovali CoH2 sa Steama/Origina igru ili od neke druge stranice. Ako jeste može preporuka stranice koja je provjerena i povoljna!?

0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

ja uvijek kupujem sa g2playa

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ja uvijek kupujem sa g2playa

Reci jeli ima kakvih buggova,glitcheva,freezanja ili crashova tijekom igranja jer čitam malo po netu i ljudi prijavljuju raznorazne probleme koji me stvarno počinju odbijati od kupovanja igre premda mi se čini odlilčna!?

16 godina
odjavljen
Company of Heroes 2

Ja ne znam otkud vama problemi s grafikom; meni igra radi savršeno na prosječnom hardveru.

Inače lag nema nikakve veze s igrom, nego se igra sinkronizira među igračima i ide najbrže koliko ide najsporijem. Ako jedan laga, svi ga čekaju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Company of Heroes 2

nema meni je bilo u pocetku al se ispostavilo da je maticna mi bila pokvarena sad radi odlicno sve..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XxCROxX kaže...

Reci jeli ima kakvih buggova,glitcheva,freezanja ili crashova tijekom igranja jer čitam malo po netu i ljudi prijavljuju raznorazne probleme koji me stvarno počinju odbijati od kupovanja igre premda mi se čini odlilčna!?

nakon vec ohohoho odigranih partija zajedno sa prijateljem u duetu mogu reći da nisam naišao na niti jedan tehnički problem što se tiče igre.0 lag 0 prekidanja partija....sve radi kako trebaa nisam odigrao mali broj partija

jedino što me iznenadilo je velik broj loših igrača

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice