Nije mi jasno kakve ti budalaštine pričaš i nekim "čarima".Netko je uložio svoj trud i znanje da to napravi,a ti si ukrao i još moraliziraš kako ti igraš par sati pa smatraš da je ok da piratiziraš. Druga stvar je sto je igra smiješno jeftina i košta vaše dvije marke,a ti u toj igraonici potrošiš sigurno više od 10 maraka kad se skupite. I treća stvar je sto u svakom trenutku imas 10.000 ljudi koji je igraju i nisi ograničen na vas 5 ljudi koji sigurno blage veze nemate sa strategijom i svaki klinjo bi vas online sastavio sa crnom zemljom.
Cari? Tebi je isto igrao online ili u lanu gdje su ljudi jedni do drugih. Pa meni je COH lan bolji nego i jedan cw koji sam u zivotu odigrao. Kradem? Ja ne kradem. Odem u igraonicu koji vec imaju coh (pretpostavljam kupljen. Original.). To sto ja trosim 10 km kada se skupimo te se uopste ne tice, imam svoj budzet i mogu da si priustim. Da li mi nemamo veze sa strategijom ili ne, opet neznas. Vidim da si neprijateljski raspolozen pa kada god oces izvoli da odigramo 1v1 ili 2v2, 3v3, 4v4. Igramo vec godinu dana i siguran sam da bih barem bio lvl 7 u 1v1.