Negdje sam pročitao (na engleskom je, pa sam možda falio) da se 2011 serveri CoH-a gase i da se prelazi na CoH Online.
Pa me zanima je li itko zna nešto više o tome i je li to uopće točno?
Negdje sam pročitao (na engleskom je, pa sam možda falio) da se 2011 serveri CoH-a gase i da se prelazi na CoH Online.
Pa me zanima je li itko zna nešto više o tome i je li to uopće točno?
Iskreno da ti kazem, iako nemam nekih sluzbenih informacija, to jednostavno nebi moglo biti tocno. CoH ima prilicno veliku bazu igraca i jos se prodaje kao takav stoga gasenje servera nebi imalo smisla. Isto tako postoji velik broj igraca kojima stari CoH jednostavno bolje lezi od CoH onlinea. Imas odlican site GameReplays koji prati sve relevantne vijesti oko CoH-a, organizira turnire i slicno, a s obzirom da oni nisu objavili nista u vezi toga, nije vjerojatno da ce se tako nesto i dogoditi.
Od tu sam i pročitao ovo (i svašta naučio).
Bio sam skinio CoH Online, ali mi se nije dalo skidat patcheve cili dan pa sam ga deinstalira. Tako da nemam pojma kakav je CoH Online.
Evo ovo me je zbunilo http://www.gamereplays.org/community/CoHO_replacing_CoHl-t685477.html :
post broj #19 Fritz Fresbee
just to let u know: CoHO does not even have TheScheldt or VireRiver as available maps.
imo the quite near future will be as follows:
- no patch for CoH retail, servershutdown during 2011.
- addition of PE and Russians to CoHO (the majority of the community is so pissed about the brits, that Relic will not implement them into CoHO).
- PE addition to CoHO will be free.- Russians addition to CoHO might cost some cash, if u wanna play as them in CoHO
To je samo razmisljanje tog igraca, i sam u tekstu napominje "imo", isto tako ja mogu na ovom forumu rec da ce imo sutra biti smak svijeta, sto ne znaci da ce se to i dogoditi. Lik samo nagada, srecom pa je to daleko od istine. Ako imas stari CoH samo prasi, nemas nikave brige.
imam sva 4 (CoH, CoH:OF, CoH:ToV i CoH: EF)
Jedino je ta original od 40 njih koje imam