CheatBook se nezeli updateati!!

poruka: 4
|
čitano: 1.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Instalirao sam novu verziju cheatbooka 2009...i kad sam kinuo one updateove, nema mi opcije "Update database"...pise da cheatbook nije instaliran na kompu, a instalirao sam ga...onda sam probao staru verziju 2008...i onda hoce updateat i sve radi....zasto je to tako? i iima li ko jos takav problem??...e da i probao sam na 3 kompa....na svima je isto...

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 13:24 (Tionio).

1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa rekao si da si probao na vise racunala i da uvjek isti problem tako da je problem u programu probaj skinit novi

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znači skinul si cijelu verziju CB-a (onu od 45mb), nakon toga skinul si update za prošli mjesec i instaliral ga?

Ukoliko se je instaliral kak spada, pojavila ti se bude ikona na desktopu i zatražilo te bude dal hoćeš da se taj update integrira u glavni CB (a to ti očito neće); ti to ignoriraj i uđi u taj update koji je samostalan i nije obavezno da se integrira u CB.

Probaj tak napraviti.

BTW ko nije u GTA barem jednom napisal "giveusatank", čemu ste ga tolko napali, pa ne dela niš nedozvoljeno. Čitovi su ponekad itekak zabavni, a ponekad i korisni. Developeri su ih i izmislili radi sebe prvenstveno ali i radi svih koji negdje zapnu. Oštro sam protiv bilo kakvog multiplayer/online korištenja istih ali kome uopće pada na pamet nekome braniti da ih koristi solo... :(

Osobno ih uopće ne koristim ali nekad jesam, u GTA nastavcima, čisto iz zabave i fajta s vojskom :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
RE: CheatBook se nezeli updateati!!
Armor kaže...

Znači skinul si cijelu verziju CB-a (onu od 45mb), nakon toga skinul si update za prošli mjesec i instaliral ga?

Ukoliko se je instaliral kak spada, pojavila ti se bude ikona na desktopu i zatražilo te bude dal hoćeš da se taj update integrira u glavni CB (a to ti očito neće); ti to ignoriraj i uđi u taj update koji je samostalan i nije obavezno da se integrira u CB.

Probaj tak napraviti.

BTW ko nije u GTA barem jednom napisal "giveusatank", čemu ste ga tolko napali, pa ne dela niš nedozvoljeno. Čitovi su ponekad itekak zabavni, a ponekad i korisni. Developeri su ih i izmislili radi sebe prvenstveno ali i radi svih koji negdje zapnu. Oštro sam protiv bilo kakvog multiplayer/online korištenja istih ali kome uopće pada na pamet nekome braniti da ih koristi solo... :(

Osobno ih uopće ne koristim ali nekad jesam, u GTA nastavcima, čisto iz zabave i fajta s vojskom :)

hvala....al onda mi nece biti inetrgriran u glavni CB...nista morat cu instalirat staru verziju 2008, i onda poinstaliravat sve updateove....

01010100 01001001 01001111
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice